Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 17/3 19:30 NS1
- DigitalFan
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 17/3 19:30 NS1
Για να μην ξαναδούμε τέτοιες... ομορφιές, ξεσκίστε τους! Θέλω 5άρα...!
[youtube]dzbjNKu0i68[/youtube]
[youtube]dzbjNKu0i68[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 15 Μαρ 2013, 02:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Maximus
kataramenos5 έγραψε:danirifle έγραψε:
ώπα, να και μία μορφή από τα παλιά
επίκειται επιστροφή του σάντος? γι αυτό και η επανεμφάνιση???![]()
![]()
![]()
![]()
Που σαι ρε παππού?
Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει το νόημα του, για αυτό δεν εμφανίζομαι συχνά... Πριν μιζεριάζαμε που δεν έχουμε λεφτά, που δεν έχουμε επενδυτή, ενώ τώρα χάθηκε όλη η μαγεία... Λεφτά υπάρχουν!theo G4 έγραψε:
Τι κάνεις σεβασμιότατε![]()
![]()
![]()
![]()

Αν και φαντάζομαι όλο και κάτι θα υπάρχει για να τσακωνόμαστε...

Καλη επιτυχία στην ομάδα την Κυριακή!
- DigitalFan
τον ντεφορμε Λαζαρ γιατι τον στηριζει τοσο πολυ? τελειωμενος παικτης ειναι, δεν υπαρχει σε καθε παιχνιδι...
Χωρίς Γκαρσία στο κέντρο και με δίδυμο Κάτσε - Λαζάρ .... Γιο -γιο θα μας κάνουν οι λαγοί γμτ και μακάρι να βγώ ψεύτης .... τις εμονές σου σερ μέσα γμτ...

Νικολα ας τον εμπιστευτουμε και δεν θα χασουμε.... Οπως ειπε και ο ιδιος ... 

Μακάρι να αποδειχθώ εμπαθείς και παραπλανημένος.... Μακάρι να κάνω κωλοτούμπα μετά το ματσ ... Μακάρι για το καλό του ΠΑΟΚ

Νικολα κοιταξε να δεις ...Υπαρχουν πολλα θετικα σημεια που συνηγορουν υπερ ανετης νικης μας ... Αναφερω 3-4 απο αυτα...
1. Εξελεγη Παπας ...
2. Ο Ιβαν πηρε Ελληνικη υπηκοοτητα...
3. Εφυγαν οι Οικοδομος - Βυντρα...Ειδικα ο δευτερος ειχε και παραδοση εναντιον μας ..
4. Δεν ειναι ο Μπουμπλης προπονητης στο βαζελο...
Δεν βλεπω γιατι ανησυχεις ....
1. Εξελεγη Παπας ...
2. Ο Ιβαν πηρε Ελληνικη υπηκοοτητα...
3. Εφυγαν οι Οικοδομος - Βυντρα...Ειδικα ο δευτερος ειχε και παραδοση εναντιον μας ..
4. Δεν ειναι ο Μπουμπλης προπονητης στο βαζελο...
Δεν βλεπω γιατι ανησυχεις ....

- kataramenos5
Περιμένω στο γήπεδο ,μια απάντηση απ τους παίκτες για την τιμωρία Σάλπι.Τιμωρήστε τον ένα εκ των δύο βρικολάκων που οδήγησαν σ αυτό το χάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.Καλύτερη ευκαιρία δε θα βρείτε.
Κι απ τον κόσμο στη κερκίδα ,να δείξει σ αυτό το Παοκτσάκι απ τη Σαντα της Γεωργίας οτι δεν έκανε λάθος, που ήρθε να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και τον μοναδικό λαό του.Δείξτε στον Ιβάν αλλα και σ όλους τους άλλους πως το "καζάνι" βράζει ακόμα.
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
Κι απ τον κόσμο στη κερκίδα ,να δείξει σ αυτό το Παοκτσάκι απ τη Σαντα της Γεωργίας οτι δεν έκανε λάθος, που ήρθε να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και τον μοναδικό λαό του.Δείξτε στον Ιβάν αλλα και σ όλους τους άλλους πως το "καζάνι" βράζει ακόμα.
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

επέτρεψε μου και σιγουρα δεν απευθυνομαι σε εσενα αλλαkataramenos5 έγραψε: Κι απ τον κόσμο στη κερκίδα ,να δείξει σ αυτό το Παοκτσάκι απ τη Σαντα της Γεωργίας οτι δεν έκανε λάθος, που ήρθε να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και τον μοναδικό λαό του.Δείξτε στον Ιβάν αλλα και σ όλους τους άλλους πως το "καζάνι" βράζει ακόμα.

- kataramenos5
Δε περιμένω καμιά απάντηση lefti, προτροπή είναι.
.Και νομίζω οτι καλά θα τα πάμε.

-
kataramenos5 έγραψε:Τελ εντός έδρας ντέρμπυ για την καν. περίοδο με ένα βάζελο που παραπαίει.Ευκαιρία να βγάλουμε κάποια απ τα σπασμένα των προηγ. χρόνων.Με μια σοβαρή εμφάνιση και τον κόσμο ζεστό,ένα τρίμπαλο τό χουν εξασφαλισμένο .
ΥΓ1.Παράπλευρα οφέλη:Ο ζέλος πεθερούλης θα σταματήσει για λίγο να μας τα ζαλίζει με την "ομαδάρα" του, στην απέλπιδα προσπάθεια να προσηλυτίσει το μικρό.
ΥΓ2 Ταγμα φιλαράκι ρίξε και λίγη φωνή για μένα γιατί πάλι χλωμό με κόβω,την κατάρα μου μέσα.Κι έχω την αίσθηση οτι θα ναι και καλό παιχνίδι γμτ.
Μολις σημερα το διαβασα αδελφε μου...
ΟΥΤΕ ΕΓΩ θα ειμαι Κατ5
Αναρρωνω μετα απο επεμβασει αφαιρεσης χολης...
Ας φωναξουν οι νεολαιοι

Μαξιμε...καλως ορισες ξανα στο φορουμ...
- kataramenos5
Περαστικά αδελφέ.Εγω τελικά μάλλον θα πάω έστω και για κανα ημίχρονο αφου έπεσε ο πυρετός.Η δικιά μας η "αρρώστια" είναι η πιο δυνατή τελικά.Απο χθές δε μπορώ να ησυχάσω, όλο αυτό σκέφτομαι.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τελ εντός έδρας ντέρμπυ για την καν. περίοδο με ένα βάζελο
...........
ΥΓ2 Ταγμα φιλαράκι ρίξε και λίγη φωνή για μένα γιατί πάλι χλωμό με κόβω,την κατάρα μου μέσα.Κι έχω την αίσθηση οτι θα ναι και καλό παιχνίδι γμτ.
Μολις σημερα το διαβασα αδελφε μου...
ΟΥΤΕ ΕΓΩ θα ειμαι Κατ5
Αναρρωνω μετα απο επεμβασει αφαιρεσης χολης...
Ας φωναξουν οι νεολαιοικαι για μας...τους βετερανους...
Μαξιμε...καλως ορισες ξανα στο φορουμ...