Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
το όνειρο του συγκεκριμένου είναι να δουλέψει στην πρέμιερ λιγκ, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
φυσικά αυτό δε γίνεται αυτόματα. λογικά θα πρέπει πρώτα να δουλέψει με επιτυχία σε ομάδα της τσάμπιονσιπ, κάτι το οποίο δεν είναι τόσο δύσκολο αν έχεις έναν γνωστό team manager.
αν φανεί και σε ευρωπαική διοργάνωση, γίνονται ακόμα καλύτερες οι προυποθέσεις
τεσπα, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει τί θα κάνει ο συγκεκριμένος στην καριέρα του. εμένα μ άρεσε που δείχνει ότι γουστάρει κάργα να δουλεύει στην ομάδα μας
φυσικά αυτό δε γίνεται αυτόματα. λογικά θα πρέπει πρώτα να δουλέψει με επιτυχία σε ομάδα της τσάμπιονσιπ, κάτι το οποίο δεν είναι τόσο δύσκολο αν έχεις έναν γνωστό team manager.
αν φανεί και σε ευρωπαική διοργάνωση, γίνονται ακόμα καλύτερες οι προυποθέσεις
τεσπα, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει τί θα κάνει ο συγκεκριμένος στην καριέρα του. εμένα μ άρεσε που δείχνει ότι γουστάρει κάργα να δουλεύει στην ομάδα μας
kataramenos5 έγραψε:ρώτα πρέπει να ακουστεί τ ονομά του σ Ευρωπαική διοργάνωση
Exei ηδη ακουστει.... Μια φορα αποκλειστηκε η κουλα απο την Ομονοια και φετος εμεις απο τη Ραπιντ ... :ugeek:
Συγγνωμη αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο να μην το σχολιασω....

Σιγα που θελει και εξωτερικο.... Για το Ελλαδισταν και πολυ ειναι... Απλως ρεουν τα φραγκα στην ωρα τους στον ΠΑΟΚ και ξαφνικα ολοι μας αγαπησαν , ειδαν την οργανωση και οτι κατα καιρους λεγεται....
Ακουω,πως ετοιμαζεις την ομαδα για την Κυριακη,χωρις να υπαρχει ο Γκαρσια στην ενδεκαδα.
Ξανασκεψου το....ο Γκαρσια ζει και αναπνεει για αυτα τα ματς.Η ομαδα θα ειναι δυο κλασεις πανω με αυτον μεσα...
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!
Ξανασκεψου το....ο Γκαρσια ζει και αναπνεει για αυτα τα ματς.Η ομαδα θα ειναι δυο κλασεις πανω με αυτον μεσα...
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!

Κυριακάτικη ενδεκάδα χωρίς Γκαρσία = "Δεν καίγομαι να κερδίσω".
So simple.... just public relationships..
Ναι αδελφέ πέταξε λεύκη πετσέτα............... πλακά εχετε τώρα τελευταία μερική εδώ στο forum. Είμαι από αυτούς που δεν τον ήθελα στην ομάδα από την αρχή αλλά αυτό παραπαει.......................... φέρτε τον Μπαλαφα για να ασχοληθούμε με αυτόν.
- DigitalFan
hitman έγραψε:Κυριακάτικη ενδεκάδα χωρίς Γκαρσία = "Δεν καίγομαι να κερδίσω".

- kataramenos5
Σε τέτοια παιχνίδια Γιώργο Δώνη δε μετράνε τόσο τα σχήματα,τα νούμερα και τα στατιστικά.Σε τέτοια παιχνίδια μετράει κυρίως η καρδιά. 

- Μπαρκαρούτσος
Ε μεγάλος....43 χρονών δεν τον λες μεγάλο...αν ήταν τερματοφύλακας μπορεί ακόμη να ήταν εν ενεργεία..
Κι αν οχι στην 11αδα, αλλα ουτε στον παγκο?hitman έγραψε:Κυριακάτικη ενδεκάδα χωρίς Γκαρσία = "Δεν καίγομαι να κερδίσω".
Δω-δωνη, μια νικη εκανε στον πρωτο γυρο ο βαζελος, κι αυτη ηταν με εμας.. κανονισε... μονο αυτο!