14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo G4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από theo G4 »

eorptol έγραψε:
Kranatos έγραψε:Πώς το είπε..?
"Τα τιμάω τα παντελόνια που φοράω! Δεν μούτζωσα!"
Ευτυχώς δηλαδή που ζούμε στο 1930 και δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το βίντεο γιατί θα έβγαινε κανένας κακεντρεχής να έλεγε πως σε είδε όλη η ελλάδα να μουτζώνεις..
Το να κάνεις δηλώσεις για να πέσεις στα μαλακά είναι κατανοητό..
Το να μπλέκεις όμως και τα παντελόνια σου με τόση ευκολία με ψεύδη προκειμένου να τη γλιτώσεις, πρώτα απ'όλα δεν τιμά εσένα και δεύτερον μας φέρνει στο μυαλό κι άλλους ισχυρισμούς σου (για λεφτά που δεν πήρες ποτέ, για απλήρωτους συμπαίχτες σου που δεν άντεχες να τους βλέπεις, για μπερδέματα στις εξόδους του Ελ.Βενιζέλος, για εντολές εκτέλεσης πέναλτι κτλ) οι οποίοι καλό είναι στο μυαλό του πολύ κόσμου να επανεξεταστούν..
Καλά εσυ θα υποστήριξης και τον Θεοδωριδη του ολυμπιακου που λέει ο λόγος αν πει κάτι άσχημο για τον σαλπι .....Ο πολύς κόσμος εχει την γνωστή άποψη για σαλπι που την ξέρεις και εσυ δεν χρειαζετε δασκάλους ο χρόνος δείχνει αν ο σαλπι ειναι ο δαβολος μεταμορφομενος που λέτε οι γνωστοι 20 η αν ειναι αυτος που πιστεύει το 99 % του κόσμου και όταν λέω κόσμου εννοω των οπαδών ΟΛΩΝ των ομάδων.....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Πες τα γκαρτασι ! eorptol
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Dimg4 έγραψε:
Ευτυχώς δηλαδή που ζούμε στο 1930 και δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το βίντεο γιατί θα έβγαινε κανένας κακεντρεχής να έλεγε πως σε είδε όλη η ελλάδα να μουτζώνεις..
Το να μπλέκεις όμως και τα παντελόνια σου με τόση ευκολία με ψεύδη προκειμένου να τη γλιτώσεις, πρώτα απ'όλα δεν τιμά εσένα και δεύτερον μας φέρνει στο μυαλό κι άλλους ισχυρισμούς σου (για λεφτά που δεν πήρες ποτέ, για απλήρωτους συμπαίχτες σου που δεν άντεχες να τους βλέπεις, για μπερδέματα στις εξόδους του Ελ.Βενιζέλος, για εντολές εκτέλεσης πέναλτι κτλ) οι οποίοι καλό είναι στο μυαλό του πολύ κόσμου να επανεξεταστούν..
Πραγματικα δεν αντεχεσαι. Απο μονος σου προκαλεις και φυτιλιαζεις. Προφανως το γουσταρεις, δεν γινεταια αλλιως. Και φυσικα χαρηκες για τις 6 αγωνιστικες αφου ενω ολοι ειδαμε αλλο, εσυ επιμενεις να "ειδες" οτι γουσταρεις αρκει να τιμωρηθει ο Σαλπιγγιδης. Και εις ανωτερα

+ 1926 Dimg4
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Που είναι αλήθεια τα εξυπνοπούλια που μιλούσαν για εύνοια του ΠΑΟΚ ????

Και δεν μιλάμε για 1-2 συνοπαδούς ... μιλάμε για ένα καρό να είχαμε να λέγαμε ξυπνητζήδες μαλιοπώληδες του ΠΑΟΚ ... όλοι αυτοί που είναι ο καρκίνος και η καταστροφή μας ...

έχετε πολύ πλάκα ... εγώ πάντως πολύ την ευχαριστήθηκα την 6άρα ...

σας ξεφτίλισαν για ακόμα μία φορά τα λαμόγια της χώρας που λέγετε Ελλάδα ...

Αν θέλετε να συνεχίσετε να ξεφτιλίζεστε την άλλη φορά που θα είναι λίγο οφσάιντ παίχτης του ΠΑΟΚ ή που δεν θα βγει απευθείας κόκκινη σε καθαρό τάκλιν ή σε χειροκρότημα τύπου Σορλέν ο διαιτητής θα βγάλει κίτρινη να βγείτε ως άλλοι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να πείτε ότι ο ΠΑΟΚ ευννοείτε ...

Ευτυχώς έχουμε πήξει στην δουλειά για το μεροκάματο και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα γεγονότα ... Σκέτη απογοήτευση να μείνει στα πιτς ο Μήτσος όντας σε φόρμα ... Κρίμα για το παλικάρι ... η μαλακία είναι ότι πραγματικά δεν γύρισε να μουτζώσει και με τα δύο χέρια ... μόνο για αυτό τρελένομαι ...

υποσ.
όσο για τα λαμόγια δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που βγάζουν ψεύτη τον Σαλπιγγίδη που λέει ευθαρσώς ότι δεν μούτζωσε αλλά έκανε κίνηση αγανάκτησης όπως κάνει συνήθως έχω να πω ότι είμαστε επιεικώς αδερφές που τους ανεχόμαστε και τους αφήνουμε να υπάρχουν ... αυτό κύριοι δεν είναι ΠΑΟΚ !

Ο ΠΑΟΚτσής αγαπάει την ομάδα, τους παίχτες και τους συνοπαδούς του ...

Δεν είναι κατίνα, ούτε λογιστής, ούτε κριτικός κινηματογράφου, ούτε συνομιλιτής μυαλοπώλης ραδιοφώνου. Δυστηχώς αυτά καταντήσαμε ... περαστικά μας
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

+ΑΠΕΙΡΟ!!!!!!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Παρόλο που εγώ προσωπικά χάρηκα που θα δω ΠΑΟΚ χωρίς νο 14 για 6 αγωνιστικές οφείλω να ομολογήσω πως η ποινή ήταν όντως εξοντωτική και άδικη. Μούντζες και λοιπές παρόμοιες χειρονομίες φεύγουν αβέρτα σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε όλο τον πλανήτη. Μία αγωνιστική νομίζω θα ήταν το σωστό να του επιβληθεί κι αυτό μόνο και μόνο για παραδειγματισμό ούτως ώστε να ελαττωθούν τα φαινόμενα χειρονομιών από επαγγελματίες αθλητές.
Είμαι περίεργος να δω τι προβλέπει ο κανονισμός για την περίπτωση που υπάρχει σωματική επαφή με κανένα κοράκι. Αν το πάρεις αναλογικά το λογικό είναι να σου επιβάλλεται κανένας 2ετής αποκλεισμός αν σπρώξεις κανα κοντάρι ή αντιμιλήσεις στο κοράκι ακουμπώντας του το χέρι..

@marley4 Τα λες πολύ καλά αδερφέ για την αλληλεγγύη προς τα αδέρφια και για τους συνδέσμους απλά το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι απαρτίζεται κατά 70-80% από άτομα τα οποία πιστεύουν ότι στους συνδέσμους πηγαίνουμε για να πάρουμε τη δόση μας και ότι τα αδέρφια που τρώνε άδικα κάγκελο έχουν συλληφθεί για αποδεδειγμένες εγκληματικές ενέργειες και η φυλάκισή τους δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ..

Εντιν..
@eorptol
σου το ξαναείπα..
Πριν απευθυνθείς ξανά σ'εμένα για διάλογο παρακαλώ απάντησε μου στα θέματα που έχουμε αφήσει ανοιχτά σε άλλα τόπικ..
Το παιχνιδάκι, να υπεκφεύγεις πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο όποτε σε ζορίζω λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να το παίξω..

@Dimg4
Δε μπριζώνω κανέναν..
Ελεύθερο φόρουμ είναι και εκφράζω τις απόψεις μου..
Μπορείς πολύ εύκολα να προσπερνάς τα λεγόμενά μου αν σε φιτιλιάζουν και να μην παλεύεις να βγάζεις λάδι τον επαγγελματία συγγενή σου..
Τουλάχιστον όχι σ'εμένα..

@Theo G4
Μου είχες ευχηθεί κάτι τις προάλλες.
Αν δεν έχεις πρόβλημα δώσε μου ένα mail να τα πούμε κατ'ιδίαν χωρίς να ενοχλούμε και το φόρουμ.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Έξω ο super 3 και η λέσχη από τον ΠΑΟΚ
Χαρακτηρίζεις το 70 με 80 του paοkmania
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Το παραλυρρημα σου τελειωμο δεν εχει τοσα χρονια τωρα....Εγω λοιπον θα ηθελ...αν εσυ φορασπαντελονια να μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εκανες για το Σαλπι...ΑΚΡΙΒΩΣ ομωσ.Δηλαδη...εδωσα 100 ευρω...πηγα στοαεροδρομιο...εκλαιγα κατω απο το σπιτιτου να μην φυγει. ΤΙ;; Γιατι να να βγαζεις ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ χολη...ανεξαντλητα, συνεχομενα ολα αυτα τα χρονια,ε πρεπεινα εχεισ κανει πραγματικα πολλα.

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ... Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΤΕ!! Μπραβο....
Kranatos

tad έγραψε: υποσ.
όσο για τα λαμόγια δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που βγάζουν ψεύτη τον Σαλπιγγίδη που λέει ευθαρσώς ότι δεν μούτζωσε αλλά έκανε κίνηση αγανάκτησης όπως κάνει συνήθως έχω να πω ότι είμαστε επιεικώς αδερφές που τους ανεχόμαστε και τους αφήνουμε να υπάρχουν ... αυτό κύριοι δεν είναι ΠΑΟΚ !
Ρε αδερφέ @tad από τη στιγμή που υπάρχει το βίντεο της φάσης ο καθένας βγάζει από μόνος του τα συμπεράσματά του και δεν πρέπει να περιμένει κανέναν ρουφιάνο δημοσιογράφο να του πει τι πρέπει να πιστεύει..
Εγώ μπορεί να είδα μούτζα και εσύ όχι..
Είναι δυνατόν να μας πείσει κανένας ρουφιάνος να απαρνηθούμε αυτό που είδαμε με τα μάτια μας..?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Λοιπόν βλέπετε ότι σας ανεχόμαστε να έχετε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δε το σέβεστε.....!

Είστε οφτόπικ.......σας ανεχόμαστε δε το σέβεστε.

Αλλά το φυτίλιασμα δε θα το ανεχτώ.

Κανόνίστε τη πορεία σας ορισμένοι.

Οι 6 αγωνιστικές που ρίξανε στον Σάλπι να γίνουν έξι παλούκια ΠΟΝΤΙΑΚΑ στο κώλο τους!

Ψόφο αλήτες!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Argonaut4 έγραψε:Λοιπόν βλέπετε ότι σας ανεχόμαστε να έχετε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δε το σέβεστε.....!

Είστε οφτόπικ.......σας ανεχόμαστε δε το σέβεστε.

Αλλά το φυτίλιασμα δε θα το ανεχτώ.

Κανόνίστε τη πορεία σας ορισμένοι.

Οι 6 αγωνιστικές που ρίξανε στον Σάλπι να γίνουν έξι παλούκια ΠΟΝΤΙΑΚΑ στο κώλο τους!

Ψόφο αλήτες!
προφανως παει και για εμενα αυτο....απλα ξερεις, η δραση φερνει αντιδραση!! αμα γουσταρεις σβηστο αυτο που εγραψα...its ok with me!! και σορρυ....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δε το σβήνω.....σεβαστείτε όμως κάποια πράγματα ρε μάγκες.
Kranatos

@gpaok φίλε μου κάποια πράγματα δεν είναι για να γράφονται στο ίντερνετ όπως καταλαβαίνεις..
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το καλοκαίρι που ο Δημητράκης έγινε νο 14 πέρα από οικονομικές και προσωπικές συνέπειες που είχε ο καθένας από εμάς τις χειρότερες συνέπειες τις υπέστη ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του η οποία λειτούργησε σαν δεκανίκι και σωσίβιο στη διοίκηση του απατεώνα Γούμενου και πήγε τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω..

Αργοναύτη κράτα το ένα λεπτάκι να το διαβάσει λίγο ο αδερφός και σούταρέ το μετα..
Ευχαριστώ..
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Kranatos έγραψε:@gpaok φίλε μου κάποια πράγματα δεν είναι για να γράφονται στο ίντερνετ όπως καταλαβαίνεις..
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το καλοκαίρι που ο Δημητράκης έγινε νο 14 πέρα από οικονομικές και προσωπικές συνέπειες που είχε ο καθένας από εμάς τις χειρότερες συνέπειες τις υπέστη ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του η οποία λειτούργησε σαν δεκανίκι και σωσίβιο στη διοίκηση του απατεώνα Γούμενου και πήγε τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω..

Αργοναύτη κράτα το ένα λεπτάκι να το διαβάσει λίγο ο αδερφός και σούταρέ το μετα..
Ευχαριστώ..
Ρε αδερφε, το σεβομαι αυτο...και συμφωνω ΕΝ ΜΕΡΕΙ. απλα εχετε σκεφτει οτι αυτα τα οποιατου χρεωνεται ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερα απο αυτα τα οποια πρεπει; δεν μπορει να μην βλεπεις οτι ο Μητσος δεν ειναι το πουληταρι που τον παρουσιαζεται.... και ενταξει, εχει σπασει κατι μεσα σας, το καταλαβαινω.Αλλα ρε αδερφε, εδω μιλαμε για μισος που δεν το αξιζει. Αν θεωρεις οτιδεν αξιζει την αγαπη σου ξανα, μην του την ξαναδωσεις, αλλα οχι τοση απαξιωση....τετοια κομπλα μαζι του...αυτο.
Αν πριν στην ειπα ασχημα, σορρυ δεν ειναι επι προσωπικου το θεμα.Απλα εδω εχουμε να κανουμε με ενα ανθρωπο που ποτε δεν πουλησε παοκτσηδιλικι και ποτε δεν δημιουργησε προβλημα.... και τωρα στην πιο δυσκολη φαση της καρριερας του, συνεχιζουμε να τον σταυρωνουμε για κατι που ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ καποιοι οτι εκανε, οτι μας πουλησε δηλαδη
Ε δεν του αξιζει....
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για να καταλαβετε πως αισθανομαι για μερικους συνοπαδους μου....το οτι δεν μουτζωσε ο Σαλπιγγιδης,μου το ειπε φιλος,ΓΑΥΡΟΣ,που ηταν στα επισημα του γηπεδου!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Με τα μυαλα που κουβαλαμε....προκοπη γιοκ!!!!!!

Περαστικα μας!!!!

ΥΓ.Δεν το εγραψα απο την πρωτη στιγμη γιατι ηθελα να δω ποσο "αντικειμενικοι" ειναι ορισμενοι εδω μεσα!......

ΥΓ2.Επισης,οσοι ειδατε μουτζα στο βιντεο...θα προσεξατε και τους εξωγηινους που βρισκονται λιγο παραπερα!...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ειρήνη Ημίν

[youtube]0cchETZLf0Q[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”