Γιώργος Δώνης

fratz8

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από fratz8 »

ρε σεις....... αφήστε τη πλάκα !!!

Εγώ μπάλλα πότε θα δώ ????????????
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω σε αυτους που λενε οτι τα τελευταια χρονια η ομαδα ειχε μεταλλο!ποσες φορες ανατρεψαμε παιχνιδι που προηγηθηκε ο αντιπαλος ,και στην τουμπα και εκτος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε: Ο δωνης παραμενει στην ομαδα επειδη το θελει ο ρωσος,δωστε του χρονο να δουλεψει να παρουμε την πρωτια στα πλει-ωχ και το καλοκαιρι βλεπουμε.
Αυτο νομίζω το ξεκαθαρίσαμε, οτι προπονητής δεν αλλάζει μέχρι το καλοκαίρι και γιατί όχι ,άν δείξει κάτι διαφορετικό απ ότι βλέπουμε μέχρι τώρα και πείσει , κυρίως τον Ιβάν, ας μείνει.Με την ίδια εικόνα (στα δικά μου ματάκια ) παντως απ την αρχή της χρονιάς δεν ελπίζω σε τίποτα καλύτερο.Ποτέ δε ξέρεις όμως.
Οπότε παλικάρια μην αρχίζετε κάθε φορα τα δώστε του χρόνο κλπ κλπ αυτό τελείωσε.Απ την άλλη δε θα κουνάμε μόνο συγκαταβατικά το κεφάλι όταν διαβάζουμε ανάλογες συνεντεύξεις ή βλέπουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο.
Σε φόρουμ είμαστε ,έχουμε το δικαίωμα της γνώμης εφόσον αυτή διατυπώνετε με κόσμιο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

[youtube]AN8GaqIXd-o[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 13 Μαρ 2013, 22:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε: Ο δωνης παραμενει στην ομαδα επειδη το θελει ο ρωσος,δωστε του χρονο να δουλεψει να παρουμε την πρωτια στα πλει-ωχ και το καλοκαιρι βλεπουμε.
Αυτο νομίζω το ξεκαθαρίσαμε, οτι προπονητής δεν αλλάζει μέχρι το καλοκαίρι και γιατί όχι ,άν δείξει κάτι διαφορετικό απ ότι βλέπουμε μέχρι τώρα και πείσει , κυρίως τον Ιβάν, ας μείνει.Με την ίδια εικόνα (στα δικά μου ματάκια ) παντως απ την αρχή της χρονιάς δεν ελπίζω σε τίποτα καλύτερο.Ποτέ δε ξέρεις όμως.
Οπότε παλικάρια μην αρχίζετε κάθε φορα τα δώστε του χρόνο κλπ κλπ αυτό τελείωσε.Απ την άλλη δε θα κουνάμε μόνο συγκαταβατικά το κεφάλι όταν διαβάζουμε ανάλογες συνεντεύξεις ή βλέπουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο.
Σε φόρουμ είμαστε ,έχουμε το δικαίωμα της γνώμης εφόσον αυτή διατυπώνετε με κόσμιο τρόπο.

Συμφωνώ.

Μακάρι να μείνει και μετά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αργοναύτη, καλά είσαι; :mrgreen:
fratz8 έγραψε:ρε σεις....... αφήστε τη πλάκα !!!

Εικόνα

Πάρε να δεις προς το παρόν τον Παναγιώτη Μπάλλα του Ατρομήτου...γιατί απ'τ'άλλο..δεν... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ελπιζουμε με ζέλο.Ελπίζουμε..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Έλα αδερφέ...πάρε μάτι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Λοιπόν μετά την συνέντευξη που είδα, τα συμπεράσματα μου ήταν τα εξής...
μια εγωπάθεια και ένα παραλήρημα από τον ΣΕΡ... ο οποίος είπε πολλά άστοχα... όπως
τους έδωσα ρεπό 2 μέρες και μου γύρισαν όλοι κομμάτια και τους γκάζωσα.... (παιδική χαρά δηλαδή..)
επίσης για να περάσουμε Αστέρα Τρίπολης... πρέπει να έχουμε ρε παιδί μου ένα προπονητικό κέντρο με εστιατόριο..
να μπορεί να κοιμηθεί και ο παίκτης μετά να ξεκουραστεί.... Περίμενα να έλεγε τουλάχιστον ότι σε μερικά παιχνίδια ευθύνομαι και εγώ για το αποτέλεσμα γιατί δοκίμαζα σχήματα και δεν μου βγήκανε ας πούμε...

*Τον Κόλκα γιατί τον είχαν εκεί ? για να τον ρωτήσουν από που να τρώνε γύρο μήπως από εκεί είναι το πρόβλημα με τις θλάσεις?

Υ.Γ Προσωπική εκτίμηση, ο Δώνης το καλοκαίρι θα μας χαιρετήσει... απλά του έχουν δείξει ότι τον υπολογίζουν για να είναι πιο ομαλά τα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

DigitalFan έγραψε:[youtube]AN8GaqIXd-o[/youtube]
Έχω λιώσει στο γέλιο...! :lol: :lol: :lol:
Βάλτε 1:00:52...
Λέει ο Δώνης οτι το καλοκαίρι θα προσληφθεί κάποιος ψυχολόγος για την ομάδα και τις ακαδημίες...
Και πετάγεται ο Κόλκας: "για τους ρεπόρτερ κανα ψυχολόγο τίποτα....;"
Kαθώς απαντάει ο Δώνης, ακούγεται ένα ψιθυριτό από τον Κυριάκο "εκεί θέλει ψυχίατρο"...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

DigitalFan έγραψε:[youtube]AN8GaqIXd-o[/youtube]

να σαι καλά ρε digital που ανέβασες το βίντεο στο σάιτ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ μάγκες ο γραπτός με τον προφορικό λόγο

μη βιάζεστε να κρίνετε αν δε δείτε πρώτα, γιατί το νόημα βγαίνει πολύ ευκολότερα και με καθαρότητα μέσα από το βίντεο

εγώ αυτό που αποκόμισα πίσω από τα γράμματα και τις λέξεις είναι ότι βλέπω ένα δώνη που έχει καψουρευτεί το στυλ λειτουργίας και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ του σαββίδη και του τσιστιακόφ

υγ. να είστε σίγουροι ότι έρχονται μεγάλες μέρες για τον ΠΑΟΚ μας. θα βγάλουμε τρελά γούστα στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απιστευτη συνεντευξη του προπονητη μας ...Παρα πολυ καλη , κατανοητη και επεξηγηματικη ακομα και για τον μεσο αγραμματο οπαδο...

Και μονο που πηρε τη μανα του Λωρενς στην Ιρλανδια για τα χρονια πολλα του γιου της μου φτανει και μου περισσευει.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

danirifle έγραψε: εγώ αυτό που αποκόμισα πίσω από τα γράμματα και τις λέξεις είναι ότι βλέπω ένα δώνη που έχει καψουρευτεί το στυλ λειτουργίας και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ του σαββίδη και του τσιστιακόφ
Ποιός άλλος στην Ελλάδα θα πλήρωνε αυτά τα λεφτά στο Δώνη και θα του φερνε 5 διεθνείς τον Ιανουάριο?Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα όλων των προπονητών στην Ελλάδα πλέον.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε διαφωνώ κατ
και όντως ο σημερινός ΠΑΟΚ είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή και έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πλάνο ανάπτυξης

το αναφέρω επειδή είχα την εντύπωση ότι οι βλέψεις του είναι στο εξωτερικό, ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο το θεωρεί ποταπό. βλέπω όμως ότι πιστεύει πολύ στον ΠΑΟΚ και θαυμάζει την εξέλιξη της ομάδας σε όλους τους τομείς. θα μπορούσε να είναι πολύ πιο συγκρατημένος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εξωτερικό με τι βάσεις- περγαμηνές dani ?Πρώτα πρέπει να ακουστεί τ ονομά του σ Ευρωπαική διοργάνωση και μετά.Αλλιώς δε γυρίζουν να σε κοιτάξουν απ τας ευρώπας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”