Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Το ότι η ομάδα μας πέρσι και πρόπερσι έπαιζε μέχρι και το Φεβρουάριο ευρωπαϊκά mats πρέπει να συνεκτιμηθεί όταν κάνουμε τις οποιες συγκρίσεις.
Φέτος για παράδειγμα κάνει κρά το ότι δεν παίζουμε Ευρώπη.Παιχνίδια όπως πέρσι όπου βλέπαμε την ομάδα στην κυριολεξία να σέρνεται λόγω κόπωσης φέτος στην Superleague δεν έχουμε δει (ακόμη).
Δείτε το Σαλπιγγίδη: Πιστεύει κανεις ότι με ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια του φέτος θα ήταν τόσο φορμαρισμένος όπως αυτό τον καιρό ;
Το roster που χτίζεται θα πρέπει να αντέχει σε τριπλες υποχρεώσεις.
Αλλα πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό; Ελάχιστες!
Φέτος για παράδειγμα κάνει κρά το ότι δεν παίζουμε Ευρώπη.Παιχνίδια όπως πέρσι όπου βλέπαμε την ομάδα στην κυριολεξία να σέρνεται λόγω κόπωσης φέτος στην Superleague δεν έχουμε δει (ακόμη).
Δείτε το Σαλπιγγίδη: Πιστεύει κανεις ότι με ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια του φέτος θα ήταν τόσο φορμαρισμένος όπως αυτό τον καιρό ;
Το roster που χτίζεται θα πρέπει να αντέχει σε τριπλες υποχρεώσεις.
Αλλα πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό; Ελάχιστες!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Η στατιστική όντως αυτό λέει. Πλην όμως όποιος ασχολείται με την στατιστική το πρώτο που μαθαίνει είναι οτι για να υπάρχει αυτό που λέμε στατιστικά σημαντικό μέγεθος, πρέπει να έχεις ικανοποιητικό δείγμα. Όχι 5-6 παιχνίδια δλδ όπως ο ΜΧ. Παρεμπιπτόντως ο ΜΧ ΠΡΟΣΦΕΡΕ στον ΠΑΟΚ. Τα πήγε ΠΟΛΥ καλύτερα απ' οτι περίμενα και ο κύριος λόγος που έτρωγε το κράξιμο, ήταν οτι κάποιοι δεν είχαν τα @@ να κράξουν τον ΘΖ στα ίσα και απλά έκραζαν τον Χάβο. Πικρή διαπίστωση αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αλήθεια. Πάνω κάτω οτι γινόταν και με τον Μπόλονι δλδ.nico4 έγραψε:Όχι αλλά στην Ευρώπη ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών είναι ο Χάβος.
Αντί για πολλές λεπτομέρειες (που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θα έλεγα), θυμηθείτε απλά τι άκουγε ο Μπόλονι όταν έφευγε συνέχεια για Γαλλία τους πρώτους μήνες. Τι ακούγονταν στα ράδια, τι έγραφαν οι παπαγάλοι στα "ΠΑΟΚτσίδικα" site κτλ κτλ. Είπαν, είπαν είπαν και μετά βγήκε και η αλήθεια. Η γυναίκα του είχε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα υγείας, τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε "δεν είμαι καλά" και ο άνθρωπος έτρεχε. Τι θα έκανε δλδ ; θα τις έλεγε "στα @@ μου ;"
Όταν λοιπόν βγήκε (σε κάποια στιγμή) το θέμα στην επιφάνεια, ακούσατε εσείς κανέναν να πει οτι έκανε λάθος ; οτι ΛΥΠΑΤΑΙ που έκραζε ; ότι έλεγε @@ριές και το παραδέχεται ; να σας πω τι άκουσα εγώ από κάποιον (με τα αυτάκια μου) ; το περίφημο "χαίρομαι που διαψεύστηκα". Προσπαθούσε δλδ ο "κύριος" αυτός να βγει και από πάνω. Οτι τάχα μου δήθεν τα έλεγε "για το καλό του ΠΑΟΚ' και τάχα μου δήθεν "χαιρόταν που έκανε λάθος" κτλ κτλ. ΕΝΤΕΛΩΣ σκουλικιάρικη νοοτροπία δλδ. Πάμε στα τελειώματα.
Όποιος θεωρεί οτι ο Μπόλονι δεν είναι κανονικός προπονητής είναι μαλωμένος με τα εντελώς στοιχειώδη του αθλήματος. Άλλο πράγμα "δεν μπόρεσε να αποδώσει γιατί βαριόταν/είχε προβλήματα με την οικογένεια/ξενέρωσε/μάλωσε με τον τάδε/κτλ κτλ" και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο "δεν ξέρει μπάλα". Για αυτούς που (δεν) έχουν διαβάσει τα περί ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου το επόμενο : Ο Vic Buckingham πήγε το 1970 προπονητής στη Barcelona, φεύγοντας από τον Εθνικό Πειραιώς.
ΥΓ : δεν έχω καμία διάθεση να σχολιάσω τα παιχνίδια που αναφέρει ο Nico. Και μου έφυγε αλλά και δεν "ξέρω μπάλα". Ας τα πει κανένας άλλος που ξέρει περισσότερα από μένα.
ΥΓ2 : ρε παιδιά, αυτό το ριμάδι το τόπικ για τους ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ προπονητές, γιατί το άνοιξα ;
το ξέρω ότι η παράθεσή μου είναι "παράνομη", αλλά δεν μπορώ να το αποδώσω αλλιώς.
angelheart έγραψε: και ο κύριος λόγος που έτρωγε το κράξιμο, ήταν οτι κάποιοι δεν είχαν τα @@ να κράξουν τον ΧΧΧΧΧΧΧ στα ίσα και απλά έκραζαν τον ΧΧΧΧΧΧ. Πικρή διαπίστωση αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αλήθεια. Πάνω κάτω οτι γινόταν και με τον ΧΧΧΧΧΧΧ δλδ.
Γ.Δ. φαίνεται ότι βαθμολογικά θα τα πας καλύτερα από τον προκάτοχό σου που πέρισυ μας τερμάτισε με 50 β. και 3ους στην κανονική περίοδο, αυτή τη στιγμή έχουμε 46 β. και τα εξής εναπομείναντα παιχνίδια:
09-Mar-2013 SL (25) Platanias - PAOK
17-Mar-2013 SL (26) PAOK - Panathinaikos
31-Mar-2013 SL (27) Olympiakos - PAOK
06-Apr-2013 SL (28) PAOK - Veria
14-Apr-2013 SL (29) Levadiakos - PAOK
21-Apr-2013 SL (30) PAOK - PAS Giannina
αλλά χρειάζεσαι 5 ισοπαλίες για να ξεπεράσεις τους 50β.
09-Mar-2013 SL (25) Platanias - PAOK
17-Mar-2013 SL (26) PAOK - Panathinaikos
31-Mar-2013 SL (27) Olympiakos - PAOK
06-Apr-2013 SL (28) PAOK - Veria
14-Apr-2013 SL (29) Levadiakos - PAOK
21-Apr-2013 SL (30) PAOK - PAS Giannina
αλλά χρειάζεσαι 5 ισοπαλίες για να ξεπεράσεις τους 50β.

ο Παυλαρας εκανε ειδικη προετοιμασια επαιξε 2 60λεπτα και τον θεωρεις επιβαρυμενο...
σκεφτεσαι λεει να τον βαλεις μονο στο ματς στην λεβαδεια, και ειμαι σιγουρος εγω για κανα 70λεπτο το πολυ...
λες και ο Γκαρσια εχει υπογραψει συμβολαιο να παιζει μεχρι το 70.....
ημαρτον ρε Δωνη
σκεφτεσαι λεει να τον βαλεις μονο στο ματς στην λεβαδεια, και ειμαι σιγουρος εγω για κανα 70λεπτο το πολυ...
λες και ο Γκαρσια εχει υπογραψει συμβολαιο να παιζει μεχρι το 70.....
ημαρτον ρε Δωνη
Αρα δλδ φιλε μου εσυ το καλοκαιρι...ας πουμε τον Αυγουστο ελεγες οτι συμφωνα με το ροστερ μας παμε για πρωταθλημα ε;desperando έγραψε:μαλλον εισαι και εσυ ενας ακομα που τροει τον παππα της προπαγανδας και υπερτιμας τους περισσοτερους ποδοσφαιριστες του γαυρου.αν εξερεσεις τον τσιμπουρ πες μου ποιον αλλον ποδοσφαιριστη εχει αυτη η κωλοομαδα που ειναι τοσο καλυτερος απο τον δικο μας. μιλαμε για μια ομαδα που δεν καν κανονικο δεξι μπακ και παιζει με τον παπαζογλουαπό psykoman υ.γ.το οτι εχουμε καλυτερο ροστερ απ τον γαυρο μονο σαν αστειο το εκλαμβανω...γτ αν το εννοειτε πραγματικα...λυπαμαι πολυ αλλα δν εχω λογω να ξανασυζητησω εδω μεσα...
Και μην μου πεις τωρα για τις καινουργιες μεταγραφες...γτ ακομη δν τις ειδαμε σε πληρη συνθεση
Ας ειναι η ομαδα πληρης...
Ας ειναι η ομαδα χωρις απουσιες...
Και μετα κρινουμε...
- kataramenos5
Σωστός ο αγγελόκαρδος.
ΥΓ Δε τ αφήνουμε να κουλάρει το ριμαδοτόπικ που λεει και μια ψυχή?Εδώ πέφτει η ομάδα της καρδιάς μας..
ΥΓ Δε τ αφήνουμε να κουλάρει το ριμαδοτόπικ που λεει και μια ψυχή?Εδώ πέφτει η ομάδα της καρδιάς μας..
- desperando
- Επικοινωνία:
τι σχεση εχει η ομαδα αυτη τη στιγμη με την ομαδα του καλοκαιριου?psykoman έγραψε:Αρα δλδ φιλε μου εσυ το καλοκαιρι...ας πουμε τον Αυγουστο ελεγες οτι συμφωνα με το ροστερ μας παμε για πρωταθλημα ε;desperando έγραψε:μαλλον εισαι και εσυ ενας ακομα που τροει τον παππα της προπαγανδας και υπερτιμας τους περισσοτερους ποδοσφαιριστες του γαυρου.αν εξερεσεις τον τσιμπουρ πες μου ποιον αλλον ποδοσφαιριστη εχει αυτη η κωλοομαδα που ειναι τοσο καλυτερος απο τον δικο μας. μιλαμε για μια ομαδα που δεν καν κανονικο δεξι μπακ και παιζει με τον παπαζογλουαπό psykoman υ.γ.το οτι εχουμε καλυτερο ροστερ απ τον γαυρο μονο σαν αστειο το εκλαμβανω...γτ αν το εννοειτε πραγματικα...λυπαμαι πολυ αλλα δν εχω λογω να ξανασυζητησω εδω μεσα...
Και μην μου πεις τωρα για τις καινουργιες μεταγραφες...γτ ακομη δν τις ειδαμε σε πληρη συνθεση
Ας ειναι η ομαδα πληρης...
Ας ειναι η ομαδα χωρις απουσιες...
Και μετα κρινουμε...
ειχα σιφο το καλοκαιρι? ειχα κατσουρανη το καλοκαιρι?
και οσο για τον ολισε και τον καμαρα, αν και το δειγμα ειναι αρκετα μικρο και ΄΄ιδικωτερα για τον ολισε΄΄εχω δει στοιχεια που τους κατατασσουν στους καλυτερους παικτες του πρωταθληματος στη θεση τους.οι αλλοι δυο ειναι ο αμπτουν και ο σισσοκο.
δηλαδη ποια αμυντικη τετραδα θα ηθελες? κοντρερας-μανωλας-παπαζογλου-χολεμπας και τερματα τον καρολ ή σιφο-κατσουρ-λινο-κωσταντινιδη και ιτανζ
δηλαδη το κεντρο τους με φεισα-μανιατη-μασαντο ειναι καλυτερο απο γκαρσια-λαζαρ-λορενς?
τελος παντων η κριση του καθενος ειναι υποκειμενικη
- tera12tera
kataramenos5 έγραψε:Σωστός ο αγγελόκαρδος.

- kataramenos5
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
κυριε διπλωματουχε,περα απ'τα αυτονοητα (πρωτη θεση στα play off και τελικο κυπελλου) πλεον θα πρεπει να προσευχεσαι να μη αποβει καθοριστικος ο βαθμος που σε πηρε το σκουληκι,τετοια τρελα δεν αντεχεται...
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Αναψε κι ένα κεράκι στο μπόι του Καλτσά, σε γλίτωσε απο πολλή δουλειά σήμερα.
Ναι ειναι καλα το παλληκαρι......!Αυτο ακριβώς σκεφτόμουνα οταν γύρναγα απο την προπόνηση.