mpafos4 έγραψε:Εγω θα διαφοροποιηθω λιγο απο τους περισσοτερους...
Οταν μιλαμε για αμυντικη λειτουργια...μιλαμε για την ΟΜΑΔΙΚΗ λειτουργια της ομαδας και νομιζω πως εκει τα πηγαμε πολυ καλα σημερα.Και τα δυο γκολ προηλθαν απο αβιαστα ατομικα λαθη,το πρωτο απο τον Λινο-που ουτε καν αμυνομασταν,αντιθετα ξεκινουσαμε επιθεση- και το δευτερο απο τον Κατσουρανη.
Καλά που τα έγραψες εσύ και με έβγαλες από τον κόπο.
Κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που διάβασα (και σε κάποια που δεν διάβασα):
α) Ο Κατσουράνης είναι μεν καλύτερος στα χαφ, αλλά δεν νομίζω να βγάζει 90λεπτο εκεί. Και ως αμυντικός προωθήθηκε κάμποσες φορές, αφήνοντας (σωστά) τον Κάτσε να καλύπτει πίσω. Ο Δώνης τον βάζει (σωστά κατά τη γνώμη μου) πίσω για να κερδίσει έναν ακόμη παίκτη που μπορεί να φτιάξει παιχνίδι (ο Κουμάλο προφανώς μόνο να «χαλάσει» μπορεί).
β) Η άμυνά μας παίζει (σωστά) ψηλά για να είναι κοντά οι γραμμές. Ρισκάρουμε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, μόνο αν χάσουμε την μπάλα στο κέντρο (αυτό που έγινε στη φάση του πέναλτι).
γ) Ο Λίνο βγήκε διότι παίζουμε μεσοβδόμαδα στη Λειβαδιά και θα χρειαστεί εκεί.
δ) Εκ του αποτελέσματος, πετυχημένο το rotation.
ε) Πολύ καλή η κερκίδα λίγο πριν το 3ο γκολ, έδωσε ώθηση στην ομάδα.
στ) Μπράβο για το πανό στην 5-6 και κυρίως για την επιλογή των λέξεων. «Λευτεριά στα αδέλφια» σκέτο δεν λέει τίποτα στον απλό φίλαθλο᾿ μπορεί μάλιστα να το πάρει και ανάποδα. Ενώ «στους ΑΔΙΚΑ φυλακισμένους» και σωστό είναι και τον κόσμο παίρνεις με το μέρος σου.