Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από gergeo4 »

Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 2
2 Ασίστ 1
20 Τελικές Προσπάθειες 4
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
2 Κεφαλίες 0
0 Αποκρούσεις 6
6 Επεμβάσεις 40
36 Κλεψίματα 44
13 Φάουλ 17
3 Οφσάιντ 2
11 Κόρνερ 2
45 Λάθη 55
11/54 Γεμίσματα 1/8

βγαλτε τα αντιδωνικα γυαλια!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

zissos έγραψε:Μέσα στην Τρίπολη δεν είχαμε κατοχή μπάλας, είχε ο Αστέρας, μας έβαλε γκολ και συνέχιζε να μας πιέζει, επειδή έτσι ήθελε. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο κόσμος τέτοιες ήττες με κάτω τα χέρια από χωριά (έστω και φορμαρισμένα χωριά) δεν τις ανέχεται? Είναι δυνατόν να είσαι ΠΑΟΚ και να νιώθεις καλά όταν σε πουλάει τσαμπουκά η Τρίπολη ή όταν σε σπρώχνουν κάθε αγωνιστική για να ξεκλειδώσεις τα παιχνίδια, λόγω το ότι δεν έχεις προπονητή να βάλει τους χαφ στα χαφ, τους αμυντικούς στην άμυνα και τους επιθετικούς στην επίθεση? Μέχρι τον Γενάρη είχαμε την καραμέλα του ρόστερ, τώρα έχουμε καλύτερο ρόστερ και από τον γαύρο. Μόνο στα φορ έχουν υπεροπλία αυτοί. Και παρόλα αυτά χρειαζόμαστε "χάρες" κάθε τετάρτη- κυριακή για να κερδίζουμε την Λειβαδιά και τον Πανιώνιο.
Και μετά απορούν γιατί δεν γεμίζει το γήπεδο.
Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που να ξέρει τα βασικά του αθλήματος και να μην ξεφτιλίζει την ομάδα του σε κάθε ευκαιρία. Άντε γιατί σε λίγο θα γίνουμε χειρότεροι και από τους γαύρους με τέτοια σφυρίγματα, εκτός και άμα γουστάρετε να μας φτύνουν και να λέμε ότι βρέχει.
Νομίζω τα είπε όλα ο αδελφός πιο πάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν ανέχεται να τον πουλάει τσαμπουκά η Τρίπολη- το χωριό, δε γουστάρουμε διαιτητικά λάθη υπέρ μας γιατί είμαστε παλικάρια, έχουμε καλύτερο ρόστερ από το γαύρο και ο Δώνης δε ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου.

Συγνώμη φίλε μου που χρησιμοποιώ το post σου, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη κατάφερες να συμπυκνώσεις όλη την παθογένεια του ΠΑΟΚτσή οπαδού σε πέντε γραμμές και σε ευχαριστώ για αυτό.

:pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

gergeo4 έγραψε:Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 2
2 Ασίστ 1
20 Τελικές Προσπάθειες 4
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
2 Κεφαλίες 0
0 Αποκρούσεις 6
6 Επεμβάσεις 40
36 Κλεψίματα 44
13 Φάουλ 17
3 Οφσάιντ 2
11 Κόρνερ 2
45 Λάθη 55
11/54 Γεμίσματα 1/8

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ.....
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ

και ξαναλεω...δν υποστηριζω κανεναν Δωνη και κανεναν προπονητη ποτε...
ΠΑΟΚ ειμαι ουτε Δωνης ουτε αντιΔωνης....
Αλλα χαλαρωστε μερικοι ελεος ρε παιδια...ασκειτε μια κριτικη για το χθεσινο ματς με τα ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ...
ΑΝ εδειχνε κοκκινη....
Αν δν εμπαιναν τα γκολ μετα το 80...
Χαλαρωστε ρε λιγο και υποστηριξτε την ομαδα νισαφι πια...καθε φορα μας βγαζετε απ τα ρουχα μας

ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

υ.γ.το οτι εχουμε καλυτερο ροστερ απ τον γαυρο μονο σαν αστειο το εκλαμβανω...γτ αν το εννοειτε πραγματικα...λυπαμαι πολυ αλλα δν εχω λογω να ξανασυζητησω εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

gergeo4 έγραψε:Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 2 (μόνο ; Εγώ θέλω τουλάχιστον 6 για να είμαι ευχαριστημένος )
2 Ασίστ 1 ( Μόνο δυο ασίστ , ε να δεν παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο )
20 Τελικές Προσπάθειες 4 (είκοσι τελικές ναι αλλά πόσες έγιναν γκολ , παιζουμε χωρίς Πλάνο)
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2 (Πατήσαμε 10 φορές περιοχή ....καλά τώρα..)
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2 (που είναι οι αυτοματισμοί ...ο κάθε παίκτης σουτάρει γιούργια...)
2 Κεφαλίες 0
0 Αποκρούσεις 6
6 Επεμβάσεις 40 (Καλά το χωριό μας ανάγκασε σε έξι επεμβάσεις ;;; )
36 Κλεψίματα 44 (καλά είναι δυνατόν να έχουν περισσότερα κλεψίματα)
13 Φάουλ 17 (τα φάουλ δείχνουν την διάθεση των παικτών ...ουτε από αυτό δεν είχαμε ;; )
3 Οφσάιντ 2
11 Κόρνερ 2 (Ναι αλλά πόσα έγιναν γκολ ...ούτε τα στημένα δεν δουλεύουμε ;; )
45 Λάθη 55 (45 !!! Λάθη με το χωριό ;;; Που είναι η οργάνωση ρεεεε)
11/54 Γεμίσματα 1/8 (54 γεμίσματα και μόνο 11 στόχο της γιόμας έγινε χθές )

Λοιπόν θα μου το θυμηθείτε δουλειά δεν γίνεται και αν περάσει ο βάζελος την κάτσαμε (βέβαια αν διαψευσθώ θα χαρώ αλλά δεν το βλέπω ...)
Με τα Κόκκινα όλα όσα θα μπορούσαν να γράψουν όσοι "αγαπούν" τον Δώνη ...
Κατά τα άλλα , παίξαμε όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο (που παίζαμε πάντα αν εξαιρέσει κανείς την προηγούμενη εξαετία όπου κάναμε 4 τελικές / παιχνίδι) ...
Κ όπως φαίνεται η Ομάδα βελτιώνεται ....
Λόγο παικτών , λόγω προπονητή ;;;; Ειλικρινά δεν ξέρω ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και ειλικρινά δε με νοιάζει, θα προσέθετα εγώ
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ρε αδερφια εσεις που ψαχνετε κανονικο προπονητη στον ΠΑΟΚ ε πειτε και 2-3 ονοματα ποιος ειναι ο κανονικος προπονητης που ζητατε....γιατι εχετε κουρασει καθε αγωνιστικη να βρισκεται καθε φορα και κατι για να κραζετε τον ΓΔ..τουλαχιστον πειτε ποιον θελετε..οχι οτι δεν θελετε τον ΓΔ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ....κ μενα δε μ αρεσει μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω αλλαοχι και καθε αγωνιστικη χασω κερδισω κραξιμο στον ΓΔ και φερτε αλλον..θα μ πειτε ρε παλικαρι χουλιαμας να γινεται....αλλα στο ''Ποιον παιχτη θα θελατε να αποκτησει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας'' βαλτε το ιδιο και για προπονητη...να παρουμε και καμια ιδεα απο τους προπονητες εδω μεσα!!!

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

μπολονι-σαντος κ φυσικα αγγελο.. 8-)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Paok_eisai_4 έγραψε:ρε αδερφια εσεις που ψαχνετε κανονικο προπονητη στον ΠΑΟΚ ε πειτε και 2-3 ονοματα ποιος ειναι ο κανονικος προπονητης που ζητατε....γιατι εχετε κουρασει καθε αγωνιστικη να βρισκεται καθε φορα και κατι για να κραζετε τον ΓΔ..τουλαχιστον πειτε ποιον θελετε..οχι οτι δεν θελετε τον ΓΔ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ....κ μενα δε μ αρεσει μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω αλλαοχι και καθε αγωνιστικη χασω κερδισω κραξιμο στον ΓΔ και φερτε αλλον..θα μ πειτε ρε παλικαρι χουλιαμας να γινεται....αλλα στο ''Ποιον παιχτη θα θελατε να αποκτησει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας'' βαλτε το ιδιο και για προπονητη...να παρουμε και καμια ιδεα απο τους προπονητες εδω μεσα!!!

:opaokara:
άγγελος, ο προπονητής για ειδικές καταστάσεις.... 8-) λεμονής για ακόμα πιο ειδικές 8-) και φυσικά αλέφαντος για τις παλιές εποχές 8-)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

zissos έγραψε:Μέσα στην Τρίπολη δεν είχαμε κατοχή μπάλας, είχε ο Αστέρας, μας έβαλε γκολ και συνέχιζε να μας πιέζει, επειδή έτσι ήθελε. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο κόσμος τέτοιες ήττες με κάτω τα χέρια από χωριά (έστω και φορμαρισμένα χωριά) δεν τις ανέχεται? Είναι δυνατόν να είσαι ΠΑΟΚ και να νιώθεις καλά όταν σε πουλάει τσαμπουκά η Τρίπολη ή όταν σε σπρώχνουν κάθε αγωνιστική για να ξεκλειδώσεις τα παιχνίδια, λόγω το ότι δεν έχεις προπονητή να βάλει τους χαφ στα χαφ, τους αμυντικούς στην άμυνα και τους επιθετικούς στην επίθεση? Μέχρι τον Γενάρη είχαμε την καραμέλα του ρόστερ, τώρα έχουμε καλύτερο ρόστερ και από τον γαύρο. Μόνο στα φορ έχουν υπεροπλία αυτοί. Και παρόλα αυτά χρειαζόμαστε "χάρες" κάθε τετάρτη- κυριακή για να κερδίζουμε την Λειβαδιά και τον Πανιώνιο.
Και μετά απορούν γιατί δεν γεμίζει το γήπεδο.
Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που να ξέρει τα βασικά του αθλήματος και να μην ξεφτιλίζει την ομάδα του σε κάθε ευκαιρία. Άντε γιατί σε λίγο θα γίνουμε χειρότεροι και από τους γαύρους με τέτοια σφυρίγματα, εκτός και άμα γουστάρετε να μας φτύνουν και να λέμε ότι βρέχει.
Μερικές ερωτήσεις:
Θεωρείς τον Μπόλονι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ξέρει τα βασικά του αθλήματος;
Αν όχι, πες ποιους θεωρείς. Αν ναι, ο ΠΑΟΚ δεν ξεφτιλιζόταν με αποτελέσματα όπως:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-1
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0
Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Αυτά είναι αποτελέσματα ΜΟΝΟ του πρώτου γύρου όταν είχαμε ακόμα Κοντρέρας και Βιερίνια και δεν ευσταθεί το επιχείρημα πως ήξερε πως θα τον διώξουν και τα είχε παρατήσει.
Δεν βάζω τις γκέλες του δεύτερου γύρου όταν η Τούμπα ήταν η χαρά του κάθε χωριού όπως λες.
Υπ΄όψιν ότι δεν έχω καμμία συμπάθεια στο Δώνη, απλώς δεν βλέπω τα πράγματα μονόπλευρα.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Μονο Σαντος μου ερχεται αυτη τη στιγμή στο μυαλο (οχι Μπόλονι φυσικα οχι Αγγελος).Αλλά μέχρι στιγμής εγώ στηρίζω Δώνη.Οι εμπαθεις ας τον κράζουν.ΠΑΟΚ εισαι εξάλλου πρέπει να βρίζεις κάποιον :P
Χαχαχαχαχαχαχα εχουμε καλύτερο ρόστερ απο τον γαυρο??χαχαχαχα εντάξει αυτα πειτε τα σε κανεναν 10χρονο ρε παιδια οχι σε μας που κάτι ξέρουμε απο ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-1
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0
Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0
Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια φυσικά αλλά η ερώτηση είναι άλλη. Τα παιχνίδια τα είδες ; ήσουν στο γήπεδο σε κανένα από αυτά ή απλά λες τα αποτελέσματα ;
Αλλά μέχρι στιγμής εγώ στηρίζω Δώνη.Οι εμπαθεις ας τον κράζουν.
Καλά κάνεις και μπράβο σου. Πάντως αυτοί που τον κράζουν δεν είναι και υποχρεωτικά εμπαθείς. Εγώ πχ πριν ΑΡΚΕΤΟ καιρό είχα πει οτι η ομάδα έχει ΣΑΦΕΣ πρόβλημα στο transition game. Έκτοτε το βλέπουμε συ-νέ-χει-α. Το είδαμε και εχτές. Είχα γράψει επίσης από το καλοκαίρι ακόμα, ότι αυτά που παίζουμε στην προετοιμασία με αυτούς τους παίκτες, είναι σαν να παίζουμε ξερή και να θέλουμε να κόψουμε με ντάμα. ΚΑΙ αυτό το έργο το είδαμε για μήνες.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

χθες πειραματιστηκε σε καποιες θεσεις,που δεν του βγηκαν,αλλα τις διορθωσε με τις αλλαγες...παντως πριν τον αγωνα,αν μου ελεγε καποιος οτι,με τοσες απουσιες και σημαντικες θα βαζαμε 4 γκολ,θα τον περνουσα απο ψυχιατρο...σημαντικος στοχος το +3 απο τον ζελο ως τα πλει οφ...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Κανονικός προπονητής είναι αυτός που θα πει τον Χακόμπο "βγες έξω γιατί είσαι τραυματίας και δεν ακούω κουβέντα". Κανονικός προπονητής είναι αυτός που θα πει "στα φάουλ εσύ πας στο πρώτο δοκάρι, εσύ στο δεύτερο και εσύ πας εκεί και δεν θα τρακάρετε μεταξύ σας". Θεωρώ ότι ακόμα και ο Χάβος αυτά τα σκεφτόταν. Ο Μπόλονι είναι αποδεδειγμένα κανονικός προπονητής,παρόλο που δεν κάνει για πρωταθλητισμό αλλά για χτίσιμο. Για τον Σάντος δεν το συζητάω καν, όσο και αν δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε, αυτός ξαναέκανε τον ΠΑΟΚ υπολογίσιμο αντίπαλο για οποιονδήποτε. Φαίνεται και στην Εθνική τι είναι και τι κάνει. Ο Άγγελος καλά είναι εκεί που είναι ας τον αφήσουμε ήσυχο.
Γενικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και με όνομα, ο οποίος θα έχει έναν διερμηνέα να μεταφράζει στους παίχτες και κανέναν να του μεταφράζει τι λένε οι αρδ και οι ραδιοφωνατζήδες της κακιάς ώρας, που μας έχουν παρουσιάσει προπονητάρα τον Δώνη για 1,5 χαρτί το χρόνο και ελλιπές το ρόστερ για να καθαρίζει έστω ματς με απλήρωτους ημιεπαγγελματίες. Το ότι βγαίνω και τα λέω μετά από νίκη με τεσσάρα δεν είναι μιζέρια και μίρλα και δεν ξέρω τι άλλο. Τα ίδια λέμε από την αρχή της χρονιάς. Ο Δώνης είναι εγωπαθής και θέλει να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης. Κανένας άλλος δεν είχε τέτοια αβάντα από τα ΜΜΕ μέχρι στιγμής, ενώ αν δεν έφερνε ο Σαββίδης τον Τσιστιακόφ, θα ψωνίζαμε ακόμα από τον ίδιο μανατζερ και ένας θεός ξέρει τι θα είχαμε πάρει την χειμερινή σαιζόν. Ευτυχώς ο Ιβάν αποδεικνύεται αρκετά έξυπνος. Υπάρχουν ένα σωρό ικανοί προπονητές, ελεύθεροι και ωραίοι και για όλα τα γούστα. Θές Γερμανόι, θες Ολλανδοί, θες Ισπανοί? Από όλα έχει. Πιστεύω ότι ήδη κάποιος θα έχει βρεθεί για το καλοκαίρι (βάσει λογικής, δεν έχω καμία πληροφόρηση) και ότι δεν θα γίνει το χατήρι του Δώνη για απόλυση και παχυλή αποζημίωση. Μέχρι τότε τα εύκολα ματς θα τα παίρνουν οι διεθνείς και ποιοτικοί παίχτες που υπάρχουν στο ρόστερ και στα δύσκολα θα τρώμε τα νύχια μας και θα κανουμε προσευχούλα. μεχρι στιγμής πάντως με Τρίπολη 1 νίκη (γκουχ γκουχ) 1 ήττα, με Ατρόμητο 1 ήττα μια ισοπαλία χωρίς φάση και με βάζελο ένα τρομπόνι μεγαλειώδες. Αυτούς θα βρούμε και στα πλέη οφ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

zissos έγραψε:Κανονικός προπονητής είναι αυτός που θα πει τον Χακόμπο "βγες έξω γιατί είσαι τραυματίας και δεν ακούω κουβέντα". Κανονικός προπονητής είναι αυτός που θα πει "στα φάουλ εσύ πας στο πρώτο δοκάρι, εσύ στο δεύτερο και εσύ πας εκεί και δεν θα τρακάρετε μεταξύ σας". Θεωρώ ότι ακόμα και ο Χάβος αυτά τα σκεφτόταν. Ο Μπόλονι είναι αποδεδειγμένα κανονικός προπονητής,παρόλο που δεν κάνει για πρωταθλητισμό αλλά για χτίσιμο. Για τον Σάντος δεν το συζητάω καν, όσο και αν δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε, αυτός ξαναέκανε τον ΠΑΟΚ υπολογίσιμο αντίπαλο για οποιονδήποτε. Φαίνεται και στην Εθνική τι είναι και τι κάνει. Ο Άγγελος καλά είναι εκεί που είναι ας τον αφήσουμε ήσυχο.
Γενικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και με όνομα, ο οποίος θα έχει έναν διερμηνέα να μεταφράζει στους παίχτες και κανέναν να του μεταφράζει τι λένε οι αρδ και οι ραδιοφωνατζήδες της κακιάς ώρας, που μας έχουν παρουσιάσει προπονητάρα τον Δώνη για 1,5 χαρτί το χρόνο και ελλιπές το ρόστερ για να καθαρίζει έστω ματς με απλήρωτους ημιεπαγγελματίες. Το ότι βγαίνω και τα λέω μετά από νίκη με τεσσάρα δεν είναι μιζέρια και μίρλα και δεν ξέρω τι άλλο. Τα ίδια λέμε από την αρχή της χρονιάς. Ο Δώνης είναι εγωπαθής και θέλει να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης. Κανένας άλλος δεν είχε τέτοια αβάντα από τα ΜΜΕ μέχρι στιγμής, ενώ αν δεν έφερνε ο Σαββίδης τον Τσιστιακόφ, θα ψωνίζαμε ακόμα από τον ίδιο μανατζερ και ένας θεός ξέρει τι θα είχαμε πάρει την χειμερινή σαιζόν. Ευτυχώς ο Ιβάν αποδεικνύεται αρκετά έξυπνος. Υπάρχουν ένα σωρό ικανοί προπονητές, ελεύθεροι και ωραίοι και για όλα τα γούστα. Θές Γερμανόι, θες Ολλανδοί, θες Ισπανοί? Από όλα έχει. Πιστεύω ότι ήδη κάποιος θα έχει βρεθεί για το καλοκαίρι (βάσει λογικής, δεν έχω καμία πληροφόρηση) και ότι δεν θα γίνει το χατήρι του Δώνη για απόλυση και παχυλή αποζημίωση. Μέχρι τότε τα εύκολα ματς θα τα παίρνουν οι διεθνείς και ποιοτικοί παίχτες που υπάρχουν στο ρόστερ και στα δύσκολα θα τρώμε τα νύχια μας και θα κανουμε προσευχούλα. μεχρι στιγμής πάντως με Τρίπολη 1 νίκη (γκουχ γκουχ) 1 ήττα, με Ατρόμητο 1 ήττα μια ισοπαλία χωρίς φάση και με βάζελο ένα τρομπόνι μεγαλειώδες. Αυτούς θα βρούμε και στα πλέη οφ
+1926 ψωμένο σην 1926 δύναμη!!!!!!! ΕΥΓΕ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Argonaut4 έγραψε:Ο ρεαλισμός είναι πρόνομιο λίγων.

Οι μη προνομιούχοι το λένε μίρλα.....!

Τι είπα πάλι ρε! :lol: :lol: :lol:

δεν υπαρχει πλεον ελπιδα....
η επιστημη σηκωνει ''τα χερια ψηλα'' :mrgreen: :lol: :opaokara:

Υ.Γ. στον τελικο ρε ''τρελοκομειο''....που θα κατεβω Αθηνα,θα παμε μαζι παρεα στο Ο.ΑΚ.Α.
και αμα λαχει...θα τους πλακωσουμε στα ''σουτια'' ολους ;) :mrgreen: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”