Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Παιδια μην ανοιγετε το θεμα με εκεινη τη μερα, πολλοι δεν το ξεπερασαν ακομα.
Να δειχνετε λιγη ευαισθησια παρακαλω

Να δειχνετε λιγη ευαισθησια παρακαλω

απλα ειπώθηκε κατι σοβαρο και σου λεει εληξε χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα...ας μην το λεγαν καθολου καλυτερα.αποψη μου.τες πα.εληξε ειπαμε
Βρηκα λυση, Ο Δωνης θα στηνει την επιθεση και ο Σαντος στην αλλη μιση προπονηση την αμυνα!Argonaut4 έγραψε:Επιθετικά......τα ματάκια μας είδανε φως.Μπράβο στην ομάδα και στο προπονητή.
Αμυντικά.....ΑΙΣΧΟΣ.......αδούλευτη ομάδα με μηδενικες αλληλοκαλύψεις.
Ελπίζουμε για το καλύτερο.....!

Υπενθυμίζω ότι κάποιοι κάνατε άνω κάτω το φορουμ για την στάση των μοντ απέναντι στο θέμα Δώνη.
Εσείς οι ίδιοι .....όμως τώρα επειδή βλέπετε οτι το τόπικ είναι ήρεμο σας χαλάει.Και μπαίνετε και ειρωνεύεστε απο το πουθενα και φυτιλιάζετε.
Λίγο ντροπή.
Εχω βάλει άπειρο νερό στο κρασί μου....αλλά μερικοί απλά δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο κάνει 1+1.
Η μοντ θέλουν βοήθεια κι απο σας.
Εσείς οι ίδιοι .....όμως τώρα επειδή βλέπετε οτι το τόπικ είναι ήρεμο σας χαλάει.Και μπαίνετε και ειρωνεύεστε απο το πουθενα και φυτιλιάζετε.
Λίγο ντροπή.
Εχω βάλει άπειρο νερό στο κρασί μου....αλλά μερικοί απλά δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο κάνει 1+1.
Η μοντ θέλουν βοήθεια κι απο σας.
Παιδια εχουμε σημαντικες εξελιξεις.
Φημες λενε οτι λογω της σκληρης κριτικης που δεχεται, ο Γ.Δωνης....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 03 Μαρ 2013, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σαντος το γυαλιστερο και ο Δωνης το δερματινο! Χαμος!karlat85 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το σακακι ποιος θα το φοραει??
Αργοναυτη χαβαλε κανουμε, ελπιζω να μην εννοεις για αυτο που εγραψα περι σαντος και δωνη.
- PAOKSaLoNiCa
Ρε συ αυτός έχει την κασίδα του Γουνδουλάκη ! :ugeek:guardian4 έγραψε:Παιδια εχουμε σημαντικες εξελιξεις.
Sir Donis, περιμένω τα λάθη που έκανες σήμερα να μην ξαναγίνουν κατά τα άλλα στην επίθεση είδα ωραία πράγματα αν και αμφισβητώ το επίπεδο του αντιπάλου..
Αφου δεν το κανει αλλος θα παρω για αλλη μια φορα τον ρολο του κακου.Η ποιοτητα της ομαδας αρχιζει σιγα σιγα να τον ξεπερνα,αυτο σε συνδιασμο με το χαμηλης ποιοτητας πρωταθλημα και τα διαιτητικα λαθη του εδωσαν παραταση ζωης.Ελπιζω να αξιοποιησει τον χρονο αυτον και να κοψει τις εμμονες και τους εγωισμους παιρνοντας επιτελους το καλυτερο απο το ροστερ του στα επομενα δυσκολα παιχνιδια διαφορετικα θα προσγειωθουμε ανωμαλα ολοι.
είναι δυνατόν με ολλανδικό ποδόσφαιρο να διαπρέψεις στην Ελλάδα;
Αν οι χάρλεμ γκλομπτρότερς της Σούπερλιγκ τα καταφέρουν με θανατηφόρα επίθεση και αναιμική άμυνα, θα φάω το καπέλο μου.
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν το είδα
αλλά άσχετα από την αποτελεσματικότητά του σε βάθος χρόνου, χαίρομαι να βλέπω και στο μέλλον τέτοια παιχνίδια.
Αν οι χάρλεμ γκλομπτρότερς της Σούπερλιγκ τα καταφέρουν με θανατηφόρα επίθεση και αναιμική άμυνα, θα φάω το καπέλο μου.
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν το είδα

- tera12tera
Εγώ πάλι πιστεύω πως έρχεται εκτόξευση ....(όταν θα είμαστε πλήρεις , περιμένω σπουδαία πράγματα )
Από την ομάδα εννοώ και όχι απαραίτητα λόγω ...προπονητή ..
Α κ κάτι σημαντικό, επιτέλους είδα επιθετικό ποδόσφαιρο ...κάτι που είχα ξεχάσει τα προηγούμενα χρόνια (30 τελικές !!σχεδόν όσες κάναμε σε μισό γύρο ..κάποια πρωταθλήματα πίσω)
Από την ομάδα εννοώ και όχι απαραίτητα λόγω ...προπονητή ..
Α κ κάτι σημαντικό, επιτέλους είδα επιθετικό ποδόσφαιρο ...κάτι που είχα ξεχάσει τα προηγούμενα χρόνια (30 τελικές !!σχεδόν όσες κάναμε σε μισό γύρο ..κάποια πρωταθλήματα πίσω)