Κύπελλο Ελλάδος 2012-13 - Χάντμπολ
- paok4kyriakos
- DigitalFan
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2012-13 - Χάντμπολ
gergeo4 έγραψε:κωλοκορακες 100-0
Μην... σκουληκίζουμε κι εμείς! Δεν παίξαμε σαν ΠΑΟΚ και το χάσαμε! Τέλος! Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που έδειξε πιο πολύ θέληση και πάθος και το κατέκτησε! Αυτούς έπρεπε να τους νικήσεις με 5 γκολ διαφορά, με τη διαιτησία θα ασχοληθούμε...;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 03 Μαρ 2013, 15:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Απαραδέκτοι. Εδώ και 1 χρόνο και ήμαστε χωρίς προπονητή. Έχω πολλά νεύρα. Τι συχγαηρητήρια ρε φίλε στις κούλες. κακό χρόνο να έχουν άντε από δω. ΑΝ ξαναδουν κόσμο να με φτήσουν
Update: Μόνο ένα τμήμα μας κάνει περήφανους και αυτό είναι οι γυναικάρες μας!!!! Τώρα που χάσαμε τι να κάνουμε; Ελπίζω στο πρωτάθλημα.
Update: Μόνο ένα τμήμα μας κάνει περήφανους και αυτό είναι οι γυναικάρες μας!!!! Τώρα που χάσαμε τι να κάνουμε; Ελπίζω στο πρωτάθλημα.

Ρε μην μηδενίζετε την προσπάθεια των παιδιών στο χάντμπολ.Τόσες χαρές μας έχουν δώσει.
Για τους κόρακες έτσι είναι.Όπου έπρεπε μας παίξανε 100-0 και κάτι φάουλ τα κάνανε μούχτι και 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν.
Πάμε γερά,πρωτάθλημα ΞΑΝΑ.
Για τους κόρακες έτσι είναι.Όπου έπρεπε μας παίξανε 100-0 και κάτι φάουλ τα κάνανε μούχτι και 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν.
Πάμε γερά,πρωτάθλημα ΞΑΝΑ.
Γιατί ρε φίλος καταδικάζεις έτσι το τμήμα δλδ?
Νταξ παίξαμε χάσαμε, τί να λέει?
Το περσινό μου φτάνει μέσα στην Πάτρα ήταν σαν 10 κύπελλα.
Νταξ παίξαμε χάσαμε, τί να λέει?
Το περσινό μου φτάνει μέσα στην Πάτρα ήταν σαν 10 κύπελλα.
- DigitalFan
baneprelevic361 έγραψε:Τι συχγαηρητήρια ρε φίλε στις κούλες. κακό χρόνο να έχουν άντε από δω.
Έτερον εκάτερον...

Χαλάρωσε φίλε, δεν ήρθε η καταστροφή...!

Ρε πάτε καλα;
Τί μπινελίκι ρίχνετε σε παίκτες; Παλεύουν κόντρα σε χίλια προβλήματα και έχασαν απλά στον τελικό. Ωραία δεν παίξαμε καλα. Τί λέει αυτό; Οτι αξίζουν βρισίδια;
Ηρεμήστε λίγο. Οι ιθύνοντες της ομάδας ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δε νομίζω όμως οτι υπάρχει κάποιος παίκτης που να ήθελε να χάσει το ματς σήμερα...
Τί μπινελίκι ρίχνετε σε παίκτες; Παλεύουν κόντρα σε χίλια προβλήματα και έχασαν απλά στον τελικό. Ωραία δεν παίξαμε καλα. Τί λέει αυτό; Οτι αξίζουν βρισίδια;
Ηρεμήστε λίγο. Οι ιθύνοντες της ομάδας ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δε νομίζω όμως οτι υπάρχει κάποιος παίκτης που να ήθελε να χάσει το ματς σήμερα...
- DigitalFan
Odi έγραψε:Πάμε γερά,πρωτάθλημα ΞΑΝΑ.
Aν δεν γίνει ούτε αυτό...
Odi έγραψε:Ρε μην μηδενίζετε την προσπάθεια των παιδιών στο χάντμπολ.Τόσες χαρές μας έχουν δώσει.
εεε...;
baneprelevic361 έγραψε:Απαραδέκτοι. Εδώ και 1 χρόνο και ήμαστε χωρίς προπονητή. Έχω πολλά νεύρα. Τι συχγαηρητήρια ρε φίλε στις κούλες. κακό χρόνο να έχουν άντε από δω. ΑΝ ξαναδουν κόσμο να με φτήσουν
ειδες το ματς?
- DigitalFan
rainmaker έγραψε:Παλεύουν κόντρα σε χίλια προβλήματα
Μόνο οι δικοί μας έχουν προβλήματα...;
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ναι έχω καλμάρει σόρυ για πριν αλλά να σας πω κάτι στο χάντπολ υπάρχει θέμα γενικά, διώξανε πέρισυ τον Σαουλίδη, ήρθε και απήλθε ο Πετρίδης κλπ. Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε, αντικειμένα απόλυτα αναμένομενη η ήττα αφού η κούλα έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ στην λίγκα. Στήριξη και πάμε δυνατά για την συνέχεια. Το γήπεδο χάλια...... Τι είναι αυτά μωρέ; Πάμε όλοι μαζικά στο επόμενο εντός έδρας να τους δώσουμε χαρά ότι ήμασταν εκεί. Ας χαρούν και αυτοί για λίγο γιατί φέτος πάνε για φούντο.
- DigitalFan
baneprelevic361 έγραψε:η κούλα έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ στην λίγκα.
Δεν νομίζω...
DigitalFan έγραψε:rainmaker έγραψε:Παλεύουν κόντρα σε χίλια προβλήματα
Μόνο οι δικοί μας έχουν προβλήματα...;
το χαντμπολ εδω ειναι ερασιτεχνικο κ οπως καταλαβαινετε τα λεφτα ειναι πολυ λιγα..