Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 NS1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 NS1

Δημοσίευση από xrictoforoc »

bane,ίσως δεν ξέρεις κάποιες καταστάσεις,όσοι τις ζήσαμε δείχνουμε σεβασμό προς τους πάνθηρες και στην ομάδα τους όπως δείχνουν και εκείνοι,βέβαια αυτό δεν γίνεται αμοιβαία,αλλά η συμπεριφορά τους απένταντι μας ήταν (για όσο την θυμάμαι εγώ εξαιρετική).Και άσε με ως κάτοικο Αθηνών να ξέρω κάτι παραπάνω περί του θέματος,αξιοσέβαστοι οι πάνθηρες πραγματικά. ;)
Τώρα μιλάς για παραρτήματα κλπ,συμφωνώ ρε φίλε αλλά το ότι μια ιστορική ομάδα κάθεται στο ΠΟΚ πρέπει να το ρίξουμε στους διοικούντες τους και σίγουρα όχι στον κόσμο τους κλπ.
Αδέρφια με τους πάνθηρες δεν είμαστε και μου την δίνει όταν το ακούω αυτό...και για τους ΟΦΗτζήδες επίσης,φίλοι (όχι εχθροί,για κάποιους) ναι...αλλά όχι αδέρφια.

ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ μόνο..και gpetsos ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ..... ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Φίλε εγώ είμαι Αθηναίος και πιο κομπεξικούς από αυτούς δεν ξέρω. Κόμπλεξ ανύποτο με όλους. Με εμάς, με ΑΕΚ, με Απόλλων Σμύρνης με όλους. Νομίζουν ότι είναι η φωνή της προσφυγιάς. Το @ της προσφυγιάς είναι τα άτιτλα και κάνουν και μαγκές. Κάτι βλαχομάγκες είναι και παραρτήματα. Εγώ δεν μπαίνω στο τρυπάκι να λέω κανέναν άλλο αξιοσέβαστο οπαδό. Μόνο τους Σέρβους τέλος. Τέσπα μην το ξανασυζητάμε άποψη μου, άποψη σου, άποψη του. Σημασία έχει να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας αλλά και να μην ισοσκελίζουμε όλους τους άλλους με εμάς.

Φιλικά αδερφέ. ΠΑΟΚ είμαστε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Itandje
Αποστολο - Κουμάλο (Κατσουρ) - Σιλντ - Λίνο
Κατσουρ (Kace) - Garcia
Φωτάκης - Lawrence - Camara
Σαλπι

Διαβάζω ότι δεν θα παίξει ο Garcia, ώστε να έχει πλήρεις δυνάμεις με Λεβαδειακό. Η σύνθεση λοιπόν πιθανόν να γίνει:

Itandje
Αποστολο - Κουμάλο - Σιλντ - Λίνο
Κατσουρ - Kace
Φωτάκης - Lawrence - Camara
Σαλπι
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυτο το Ελλαδα-Σερβια συμμαχια ωρες ωρες ειναι τοσο αστειο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Thanix έγραψε:Αυτο το Ελλαδα-Σερβια συμμαχια ωρες ωρες ειναι τοσο αστειο...

++++++
πραγματικα εχει παει κανεις σας σερβια για να τους ζησετε?
Φίλε εγώ είμαι Αθηναίος και πιο κομπεξικούς από αυτούς δεν ξέρω. Κόμπλεξ ανύποτο με όλους. Με εμάς, με ΑΕΚ, με Απόλλων Σμύρνης με όλους. Νομίζουν ότι είναι η φωνή της προσφυγιάς. Το @ της προσφυγιάς είναι τα άτιτλα και κάνουν και μαγκές. Κάτι βλαχομάγκες είναι και παραρτήματα. Εγώ δεν μπαίνω στο τρυπάκι να λέω κανέναν άλλο αξιοσέβαστο οπαδό. Μόνο τους Σέρβους τέλος. Τέσπα μην το ξανασυζητάμε άποψη μου, άποψη σου, άποψη του. Σημασία έχει να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας αλλά και να μην ισοσκελίζουμε όλους τους άλλους με εμάς.

Φιλικά αδερφέ. ΠΑΟΚ είμαστε.
ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2012

αστο ρε φιλε σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

baneprelevic361 έγραψε:Φίλε εγώ είμαι Αθηναίος και πιο κομπεξικούς από αυτούς δεν ξέρω. Κόμπλεξ ανύποτο με όλους. Με εμάς, με ΑΕΚ, με Απόλλων Σμύρνης με όλους. Νομίζουν ότι είναι η φωνή της προσφυγιάς. Το @ της προσφυγιάς είναι τα άτιτλα και κάνουν και μαγκές. Κάτι βλαχομάγκες είναι και παραρτήματα. Εγώ δεν μπαίνω στο τρυπάκι να λέω κανέναν άλλο αξιοσέβαστο οπαδό. Μόνο τους Σέρβους τέλος. Τέσπα μην το ξανασυζητάμε άποψη μου, άποψη σου, άποψη του. Σημασία έχει να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας αλλά και να μην ισοσκελίζουμε όλους τους άλλους με εμάς.

Φιλικά αδερφέ. ΠΑΟΚ είμαστε. :opaokara:

ασε με και εμένα, ως Ν.Σμυρνιώτης να εχω ζήσει άλλες καταστάσεις... Ποτε είχαν θεμα με εμάς; Η με τον απόλλωνα;

με ΑΕΚ θυμάσαι γιατί είχαν; που βγάλαν οι της κούλας πανό οταν έπεσαν, να γινουν οπαδοί της μόνης αληθινα προσφυγικής ομαδας!!!!

Δηλαδή εσυ δε θα είχες μαζί τους;;;

χριστόφορε σε ποιο; για τους σέρβους; γιατι να τους θεώρησω αδέλφια μου; οι τούρκοι σε Πολη και παραλια μου φέρθηκαν ως βασιλιά, στο βελιγραδι ας μην σχολιάσω, γιατί εκεινοι να ειναι τα αδέλφια μου; επειδη είναι κάποιοι σύνδεσμοι; με γεια τους με χαρά τους! Τους ειπε κανείς όχι; η 4 ειναι και με την μπεσίκτας ;)

εγω ειμαι ΠΑΟΚ!!! Τίποτα αλλο! Και λογω καταγωγής/διαμονής μου είναι συμπαθείς σέρρες και πανιώνιος,.. Ολοι οι άλλοι...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 Στάδιο Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ελπίζω να είναι προφητικός ο τίτλος του τόπικ
Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3
και να κάνουμε όντως το 3 στα 3.

και μια σημείωση. Το ματς είναι στο Στάδιο του Π.Α.Ο.Κ. όχι στο ΝΣ1
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Πολλοι σχολιαζετε το θεμα φιλιας ή μη μεταξυ ΠΑΟΚ και Πανιωνιου χωρις να γνωριζετε τις καταστασεις απο κοντα.
επειδη με το ενα ποδι ειμαι στην Αθηνα και με το αλλο στο νησι, εχω νομιζω μια ασφαλη γνωμη για το θεμα.

Οι Πανιωνιοι ειναι οι ισως οι μονοι στην Αθηνα που συμπαθουν τον ΠΑΟΚ.Παντα θα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια τους εχει μια φιλικοτατη σταση απεναντι στον ΠΑΟΚ.Τυγχανει να εχω γνωρισει και μιλησει με πολλους φιλους του Πανιωνιου,και παντα ακουγα τα καλυτερα απο αυτους.
δεν ειναι τυχαια ουτε η αντιμετωπιση τους οποτε σχεδον παιζουμε μαζι τους,ουτε συχνα η συνυπαρξη μας στις ιδιες κερκιδες,ουτε ο σεβασμος προς τους νεκρους μας, ουτε και...τα συνθηματα υπερ μας στην Σπαθειο χρονια (πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ κτλ...).

Οσο για παραδειγματα σε προσωπικο επιπεδο εχω αρκετα να απαριθμησω,και παντα επιβεβαιωναν τα παραπανω.

Γενικοτερα αποτελουν το ''κακο σπυρι'' μεσα στην Αθηνα,και δικαιως εχουν να περιφανευονται οτι ειναι η μονη περιοχη που δεν μπορουν να τη ''λερωσουν'' με...κοκκινο-πρασινο-κιτρινες αποχρωσεις,φανερα τουλαχιστον.
παλευουν ωστε να συνεχιστει αυτο,και να μην γινει απλα αλλη μια ΠΟΚιτικη γειτονια (δεν αναφερομαι ουτε σε ''σκηνικα'',ουτε σε ''ξυλα''κτλ,αλλα καθαρα ''ιδεολογικα'').απο τις λιγες ομαδες με οπαδους ΜΟΝΟ της δικης τους ομαδας,και οχι κατι του τυπου ''ατρομητος και γαυρος'' και πολλα αλλα...
Αυτο και μονο αξιζει το σεβασμο μας νομιζω.
οπως σεβασμο αξιζει καθε προσφυγικη ομαδα,εκτος απο την αεκουλα φυσικα,την ντροπη της προσφυγιας.

για να μη μακρυγορω αλλο, για το ματς πιστευω καθαρο ασσο χωρις πολλα πολλα.
Η ομαδα μας αρχιζει ελπιζω και ανεβαζει στροφες,και παραδοσιακα τον Πανιωνιο τον εχουμε στην Τουμπα.Θα κανω μαλιστα την προβλεψη ,γιατι οχι,για 3 γκολ.
ο Πανιωνιος ειναι νεανικη ομαδα,αλλα της τελειωσε νομιζω η κεκτειμενη ταχυτητα που ειχε στην αρχη.αναζητα βαθμους,αλλα δεν υπολογιζει να βρει στην Τουμπα.

Το στοιχημα αυριο ειναι νομιζω οχι στο χορταρι,αλλα στις κερκιδες...αυτη η αρρωστεια που πλαναται στα τσιμεντα,με τον λιγοστο κοσμο πρεπει να τελειωσει και να σοβαρευτουμε επιτελους σαν λαος.Επιτελους να φανει η δυναμη μας και να γεμισει το γηπεδο,και με φωνη!
θα το πω για πολλωστη φορα,αλλα αρρωσταινω οταν αντιλαμβανομαι πως δεν παει κοσμος στο γηπεδο που εχει την πολυτελεια να μενει 5-10 χιλιομετρα μακρυα,και οι ''μακρυνοι'' να ζουμε με το ονειρο ποτε θα δεησει η τσεπη και οι υποχρεωσεις,για να να ξανακανουμε το ταξιδι για βορεια...
(το ιδιο ισχυει και για το μπασκετ,για να μην ξεχνιομαστε).

οσο γινεται περισσοτερο κοσμο λοιπον,με φωνη για την καψουρα μας την πιο μεγαλη,οσοι πατε να το ευχαριστηθειτε,και ας μου κανει τη χαρη καποιος να φωναξει και για μενα που ειμαι τοσα μίλια μακρυα απο τον Δικεφαλο...
ελπιζω να μη σας κουρασα.

ΠΑΟΚ - ΙΔΕΑ
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Εγώ ζω Νεα Σμύρνη και όντως αυτό που λέει ο φίλος ποιο πάνω ισχύει. Έχω δει περσινό ΠΑΟΚ-Πανιώνιος σε καφετέρια και δεν έτρεχε τίποτα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ειληκρινα ρε μαγκες....εδω και πολυ καιρο εχω αυτην την αποροια....
....τελικα ποσοι ειστε ρε γκαρντασια απο την Αθηνα;
το μισο φορουμ ''χαμουτζηδες'' ειναι :mrgreen: ....
εισαστε τοσοι πολλοι εκει χαμου ωρε;

....να χαρω εγω...τα γκαιναρια μου.... :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. τελικα πρεπει του χρονου, να παιξουμε στο Ο.Α.Κ.Α. ενα παιγνιδι του Ch.le. ...λεμε τωρα ;)
για να φανει το μεγεθος του λαου που ζει ''κατω απο το χαντακι'' :mrgreen:

για αυτο...
''Ιβανε ποισον τον Π.Α.Ο.Κ. τρανον και εμεις γουρπανς θα ινουμε για τεσεν.''
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ταγματάρχη ο τελικός του κυπέλου είναι πιο κοντά, αν όλα πάνε καλά εκεί θα δεις λαό. ;)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ειληκρινα ρε μαγκες....εδω και πολυ καιρο εχω αυτην την αποροια....

Υ.Γ. τελικα πρεπει του χρονου, να παιξουμε στο Ο.Α.Κ.Α. ενα παιγνιδι του Ch.le. ...λεμε τωρα ;)

για αυτο...

χαχαχα ένας ήταν ο Παππούς τάγμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
seaman

Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 NS1

Δημοσίευση από seaman »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ειληκρινα ρε μαγκες....εδω και πολυ καιρο εχω αυτην την αποροια....

για αυτο...

Έχουμε και κάτω πολύ κόσμο !!!
Επειδή και εγώ μένω Νέα Σμύρνη και μάλιστα πηγαίνω και στα εντός του Πανιωνίου στο γήπεδο, έχω να πώ ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά καλή σχέση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (nova) τα βλέπω από επιλογή στο member club του Πανιωνίου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

πόσοι ειμαστε απο ν.σμύρνη;;; :p
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

για αυτο...

Eιμαστε πολλοι φιλε....αυτό γιατον αγωνα τσ.λειναισούπερ ιδέα!! Τώρα οσογιατοφιλο σωματειοτου Πανιωνίου...ας τουςκερδίσουμε και μετα ας τουςκερασουμε σουβλάκια!!
ΜΟΝΟΝΙΚσημερα,παρα τη γκαντεμια πουμας δερνει!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”