Π.Α.Ο.Κ. Λεβαδειακός 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Itandje
1
1%
Αποστολόπουλος
6
8%
Garcia
15
19%
Schildenfeld
4
5%
Σαλπιγγίδης
6
8%
Lino
3
4%
Lawrence
32
42%
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
2
3%
Αθανασιάδης
2
3%
Camara
3
4%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμάλο
2
3%
Κωνσταντινίδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Π.Α.Ο.Κ. Λεβαδειακός 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

zoomgr έγραψε:μόνο εμένα ο Λόρενς μου φάνηκε ο χειρότερος παίκτης?
MVP Lino για μένα, και ικανοποίηση για την επάνοδο του Garcia.
Δώνη αν κερδίζεις με κολοφαρδία και με goal offside και δηλώνεις ευχαριστημένος, οκ...
καταλάβαμε ποιο είναι το ταβάνι σου σαν προπονητής...

Και για μένα δεν ήταν καλός αλλά είναι απρόβλεπτος παίκτης. Γενικά όταν έρθει ο Σεκού αυτός θέλω να βγεί από την 11άδα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

θα διαφωνισω μαζι σου Photis ηταν απο τους πιο μαχητικούς παικτες του αγωνα, τα δυο γκολ του παιχνιδιου προερχονται απο αυτον και ειδικα το δευτερο ειναι απο πολλη καλη εμπνευση και σκαψιμο της μπαλας για να περασει την καθετη πασα.
ειδικα οσο επαιξε στον αξονα και οχι στα δεξια ηταν πολυ καλος ουσιαστικος και το κυριοτερο δεινει προσωπικοτητα στην ομαδα, ειναι ο παικτης που φωναζει,διαμαρτηρεται , δεν αφηνει να πεσει κατω τιποτα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για την ομαδα ειδικα οταν λειπει ο παμπλο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Απόψεις είναι desperando αδελφε μου. Προσωπικά τον έχω ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο. Τέλοσπάντων να πω και εγώ την άποψη μου για το παιχνίδι.
Ήταν ένα παιχνίδι που 10 χρόνια να παίζαμε γκολ δε θα βάζαμε χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή. Ομάδα προβλέψιμη,αργή χωρίς φαντασία και πάθος. Μπλέξαμε με την διπλή τριπλή άμυνα ζώνης του Λεβαδειακού και τα πράγματα ήταν τραγικά, μέχρι που ήρθε ο "άγιος" επόπτης που έπνιξε το οφθαλμοφανέστατο οffside! Απ'εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε καλύτερη τροπή φυσικά για εμάς και με την εξαιρετική προσπάθεια του Καμαρά ο μαζί με τον Γκαρσία κορυφαίος μας παίκτης-ο Σάλπι- καθάρισε το παιχνίδι αλλά όχι και την πρόκριση. Θεωρώ πολύ ριψοκίνδυνη την απόφαση του Δώνη να περάσει εκτός τον Γκαρσία χωρίς να περάσει στο κέντρο τον Κατσουράνη. Μας πήρανε στο χαλαρό το κέντρο και μας πιέσανε για κανά 10λεπτο που μπορούσε να γίνει η ζημιά και τότε θα λέγαμε άλλα! Το σκόρ είναι καλό, στον επαναληπτικό θα έχουμε και Σεκού.
Κορυφαίος της ομάδας για ευνόητους λόγους ο Παβλάρας και από κοντά ο Σάλπι αλλά και για 70 λεπτά ο Αποστολόπουλος. Χειρότερος ο Λάζαρ ενώ και ο Λίνο δεν ήταν στα καλά του γενικά. Ο Λόρενς που αρέσει σε πολλούς πολλές φορές κάνει ανεκδιήγητες ενέργειες που σου σπάνε τα νεύρα αλλά έχει το απρόβλεπτο που είναι καλό. Λίγο τα νεύρα του να προσέξει γιατί τις περισσότερες φορές διαμαρτύρεται για να διαμαρτυρηθεί!
:pano:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Περισσότερο ερώτηση παρα σχόλιο: σε αρκετά παινxιδια, αλλα ειδικά σήμερα είχα την εντύπωση ότι οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών μας στο κέντρο του γηπέδου είναι κάπως μικρές, σα να πατάει ο ένας στα πόδια του αλλου.

Με αποτέλεσμα: ο παίκτης που έχει την μπάλα να δυσκολεύεται να τη μεταβιβάζει σωστά. Και μάλιστα χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) πρώτο ματς φέτος στην Τούμπα που το είδα από τηλεόραση. σε κάποια σημεία είδα τεράστια διαστήματα ανάμεσα στις γραμμές και ίσως να φταίει η θέση μου στην 4 που δεν το είδα σε άλλα ματς

2) ωραίος παλμός από όσους ήταν εκεί

3) ιβάν αν είσαι μάγκας και σωστός, θα ζητήσεις ο επόπτης να ξηλωθεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτος ο Λαζαρ τι σκατα παθαινει και εχει τετοιες εμφανισεις γαμωτο? Ξερει 100 κιλα μπαλα, κανει μια προσπαθεια και τους περναει ολους αλλα στο υπολοιπο ματς κανει τραγικα λαθη και δινει αντεπιθεσεις
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

παίξαμε οσο επρεπε, απέναντι σε μια ομαδα που ταμπουρώθηκε για 93 λεπτά και μας έκανε μια φαση κατα τυχη ολη και ολη.Δεν παίξαμε σπουδαία αλλά ήμασταν ΣΑΦΩΣ καλυτεροι και πήραμε σκορ προκρισης.
Αυτό μετράει νομίζω.
Λόρενς και Γκαρσία κορυφαίοι...σταθερά καλός Σάλπι και πολύ πιο ορεξάτος Κλάους.
Συνεχίζουμε...

Δεν βάζω το όνομα του παιδιού στο quote γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί ως προσωπική αντιπαράθεση. Το παίρνω απλά σαν ΑΦΟΡΜΗ για σχολιασμό.

-- τι θα πει "παίξαμε όσο έπρεπε" ; από πότε χρειάζεται να παίζουμε "όσο πρέπει" ; μήπως ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ κάποια πράγματα ;
-- σε ποιο ματς ο αντίπαλος "ταμπουρώθηκε για 93 λεπτά" ; στο χτεσινό ; που στο ΜΙΣΟ Β μας πίεσαν κανονικά (θα έλεγα και παραπάνω από τις - ποιοτικές - δυνατότητες της ομάδας τους) ;
-- "ήμασταν καλύτεροι...μπλα μπλα μπλα...πήραμε σκορ πρόκρισης...μπλα μπλα μπλα ...συνεχίζουμε". ΣΟΒΑΡΑ ρε παιδιά ; δλδ μόνο εγώ ξενέρωσα ; το γεγονός οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την ...επιχειρηματολογία χρησιμοποιούν οι του ΟΣΦΠ, ενδιαφέρει κανέναν ;

Το ματς δεν μπαίνω καν στη λογική να το σχολιάσω. Θα τονίσω (ΟΧΙ θα σχολιάσω, αλλά τονίσω) μια φάση μόνο, που για μένα είναι ενδεικτική για 150 συμπεράσματα. Κάπου στο 85 (νομίζω) ο Λώρενς τρώει μια γερή μπροστά στον επόφτη που έβαλε το πρώτο γκολ (γιατί αυτός το έβαλε). Σηκώνεται, λέει κάτι, πάει προς τον επόφτη, του ξαναλέει κάτι, αυτός (τι άλλο να κάνει δλδ) τον "γράφει", και είμαστε στο παρά τρίχα να τον αρπάξει και από το λαιμό. Παρεμβαίνει λοιπόν ο ...Μεντί, δλδ ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, που τον τραβάει (!!!), τον πάει λίγο πιο κει, και κάπου εκεί ο Ιρλανδός ηρεμεί. Είναι κλασικό παράδειγμα του "λίγα βλέπω ΠΟΛΛΑ καταλαβαίνω" τα προηγούμενα.

ΥΓ : αυτός ο Μεντί γιατί παίζει αριστερό μπακ ; και μάλιστα στον Λεβαδειακό ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είδα μόνο το α' ημίχρονο, διότι ύστερα είχα φροντιστήριο.
Δεν με ενθουσίασε η ομάδα, αλλά φάνηκαν έστω και λίγο ορεξάτοι στο α'..
Έμαθα για το 2-0, χάρηκα, αλλά όταν είδα το goal offside, ξενέρωσα.
Ευτυχώς το 2ο ήταν κανονικό, γιατί 1-0 με goal offside δεν θα το γούσταρα με τίποτα.
Τέτοια γκολ τα θέλω στον γαύρο. 0-5 με 3 offside που δεν δόθηκαν και 2 καραμουφαντάν πέναλτυ (το ένα βουτιά έξω από την περιοχή)!

danirifle έγραψε:ιβάν αν είσαι μάγκας και σωστός, θα ζητήσεις ο επόπτης να ξηλωθεί.

+ 4
Έτσι και γίνει αυτό, θα γουστάρω τρελά!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

angelheart έγραψε:
παίξαμε οσο επρεπε, απέναντι σε μια ομαδα που ταμπουρώθηκε για 93 λεπτά και μας έκανε μια φαση κατα τυχη ολη και ολη.Δεν παίξαμε σπουδαία αλλά ήμασταν ΣΑΦΩΣ καλυτεροι και πήραμε σκορ προκρισης.
Αυτό μετράει νομίζω.
Λόρενς και Γκαρσία κορυφαίοι...σταθερά καλός Σάλπι και πολύ πιο ορεξάτος Κλάους.
Συνεχίζουμε...

Δεν βάζω το όνομα του παιδιού στο quote γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί ως προσωπική αντιπαράθεση. Το παίρνω απλά σαν ΑΦΟΡΜΗ για σχολιασμό.

-- τι θα πει "παίξαμε όσο έπρεπε" ; από πότε χρειάζεται να παίζουμε "όσο πρέπει" ; μήπως ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ κάποια πράγματα ;
-- σε ποιο ματς ο αντίπαλος "ταμπουρώθηκε για 93 λεπτά" ; στο χτεσινό ; που στο ΜΙΣΟ Β μας πίεσαν κανονικά (θα έλεγα και παραπάνω από τις - ποιοτικές - δυνατότητες της ομάδας τους) ;
-- "ήμασταν καλύτεροι...μπλα μπλα μπλα...πήραμε σκορ πρόκρισης...μπλα μπλα μπλα ...συνεχίζουμε". ΣΟΒΑΡΑ ρε παιδιά ; δλδ μόνο εγώ ξενέρωσα ; το γεγονός οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την ...επιχειρηματολογία χρησιμοποιούν οι του ΟΣΦΠ, ενδιαφέρει κανέναν ;

Το ματς δεν μπαίνω καν στη λογική να το σχολιάσω. Θα τονίσω (ΟΧΙ θα σχολιάσω, αλλά τονίσω) μια φάση μόνο, που για μένα είναι ενδεικτική για 150 συμπεράσματα. Κάπου στο 85 (νομίζω) ο Λώρενς τρώει μια γερή μπροστά στον επόφτη που έβαλε το πρώτο γκολ (γιατί αυτός το έβαλε). Σηκώνεται, λέει κάτι, πάει προς τον επόφτη, του ξαναλέει κάτι, αυτός (τι άλλο να κάνει δλδ) τον "γράφει", και είμαστε στο παρά τρίχα να τον αρπάξει και από το λαιμό. Παρεμβαίνει λοιπόν ο ...Μεντί, δλδ ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, που τον τραβάει (!!!), τον πάει λίγο πιο κει, και κάπου εκεί ο Ιρλανδός ηρεμεί. Είναι κλασικό παράδειγμα του "λίγα βλέπω ΠΟΛΛΑ καταλαβαίνω" τα προηγούμενα.

ΥΓ : αυτός ο Μεντί γιατί παίζει αριστερό μπακ ; και μάλιστα στον Λεβαδειακό ;

Συμφωνω σε αυτα που γραφεις..
καλο το αποτελεσμα αλλα η εμφανιση δεν ηταν πειστικη....οπως συνηθως δηλαδη..
δυσκολια στο να κανουμε φαση, παικτες με νευρα χωρις λογο που πουλανε τη μπαλα ή πεφτουν επικινδυνα για καρτες....
*οσο και να θελουμε να μη το παραδεχτουμε, αν εδινε οφσαιντ ο εποπτης δεν θα ηταν ευκολα τα πραματα στη συνεχεια...
Λινο ψηφισα MVP, αντι Λορενς που αν απευφεγε τα νευρα (χωρις λογο) θα κερδιζε ΚΑΙ τη δικη μου προτιμηση οπως στους περισσοτερους απο οτι βλεπω
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

angelheart έγραψε: -- τι θα πει "παίξαμε όσο έπρεπε" ; από πότε χρειάζεται να παίζουμε "όσο πρέπει" ; μήπως ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ κάποια πράγματα ;

Εγώ αυτό το "παίξαμε όσο έπρεπε" το αντιλαμβάνομαι ως μη σπατάλη δυνάμεων, δεδομένου ότι η ομάδα έχει 5 ματς μέσα σε μόνο δύο εβδομάδες και δεν έχει την πολυτέλεια για ροτέισον σε κάθε ματς. Κάπως έτσι.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

dimitrissss έγραψε:
angelheart έγραψε: -- τι θα πει "παίξαμε όσο έπρεπε" ; από πότε χρειάζεται να παίζουμε "όσο πρέπει" ; μήπως ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ κάποια πράγματα ;

Εγώ αυτό το "παίξαμε όσο έπρεπε" το αντιλαμβάνομαι ως μη σπατάλη δυνάμεων, δεδομένου ότι η ομάδα έχει 5 ματς μέσα σε μόνο δύο εβδομάδες και δεν έχει την πολυτέλεια για ροτέισον σε κάθε ματς. Κάπως έτσι.

Σωστά το αντιλαμβάνεσαι φίλε... Αυτο εννοούσα,γιατί εγώ έγραψα το "όσο έπρεπε". Απο εκεί και πέρα, εγώ θα έλεγα να θυμόμαστε και το τι ήταν αυτή η ερμη η ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι...που τα έχουμε ξεχάσει οοοοολαααα και τώρα θελουμε εμφανίσεις επιπέδου... Εγώ τέτοιες απαιτήσει απο την ομάδα θα έχω ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ τέτοια εποχή.τωρα μου φτάνει να παίρνω νίκες στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στο κύπελλο. Αλλωστε στα 25 χρόνια που θυμάμαι ΠΑΟΚ, τον έχω δει και ΠΟΛΥ πολύ χειρότερα. Τα δικά μου ματιά αντέχουν... Ειδικά τώρα που υπάρχει προοπτική για κατι καλύτερο. Γνώμη μου... Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει κατι άλλο..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Να το πω ΜΙΑ φορά ακόμα. ΔΕΝ την πέφτω/θέλω να προσβάλω/κτλ/κτλ το παιδί που του έκανα το quote. ΔΕΝ υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος. Εξ ου και δεν μπήκε το όνομα. Τέλος στο θέμα αυτό.

ΔΕΝ σκέφτηκα ότι εννοεί "συντήρηση δυνάμεων" και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Πλην όμως, και συγνώμη κιόλας, εγώ δεν είδα ΚΑΜΙΑ απόπειρα συντήρησης δυνάμεων. Αντίθετα είδα ένα πρώτο ημιχρόνιο (όρος Σούλη) στο οποίο το 433 του ...Λεβαδειακού, μας έπαιζε ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Σε κάποια στιγμή μάλιστα κάπου στη μέση του Β έβγαλε μια κάρτα όπου είχαμε 1 (!!!!) στα 21 (!!!!!) γεμίσματα. Ότι δλδ φαινόταν και με γυμνό μάτι.

Στα λοιπά, ισχύει ότι έγραψα στο προηγούμενο post.

Να είστε καλά όλοι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Συντήρηση δυνάμεων γίνεται όταν στο προηγούμενο βγάζεις όλους τους > 30 για να τους ξεκουράσεις με το παιχνίδι στο 3-1 και επίσης όταν στο χθεσινό βγάζεις παίκτες κατά το 75 και όχι για καθυστερήσεις στο 88 και στο 92.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια χαρα παιχνιδι ηταν... Πηραμε σκορ ασφαλειας , ειχαμε κατοχη , μας εκαναν μια επικινδυνη φαση ολη και ολη και θα παμε πιο ανετοι στο δευτερο παιχνιδι.... Ειδικα το δευτερο γκολ ηταν αποτελεσμα προσωπικων ενεργειων , εξω απο το συνηθες αγωνιστικο πλανο που ακολουθει η ομαδα με τις πλαγιοκοπησεις ....

Με λιγα λογια , ολα ΟΚ....

Προχωραμε....

Υ.Γ. Οταν γινεις προπονητης εσυ Θοδωρη , οχι μονο να τους ξεκουραζεις αλλα να τους στελνεις να κανουν και spa και τζακουζι.... Ντρεψου .... :twisted:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κάποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό του shark η είναι η ιδέα μου :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”