ελα τωρα την κανατε την τριπολη μπαρτσελονα με καραμπολα γκολ κερδισε την λεβαδεια την κυριακη ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ .....Argonaut4 έγραψε:Ακη δίνεις νέο νόημα στην ιδεολογία του Γκαίμπελς.![]()
![]()
![]()
Γιατί...?Πρεπει να είναι όλοι στο απυρόβλητο?
Ρεαλιστικά με αυτη τη μπαλα περνάς Τρίπολη?
Σοβαρά τώρα?
Ξαναδιάβασε τους κανόνες του φόρουμ εντελώς φιλικά και ξαναέλα.
Εντελώς φιλικά.
πολυ σωστος λιγη αυτοεκτιμηση δεν εχουμεakis_1987 έγραψε:Βαρύ το γκαιμπελικό αστειάκι....
Δεν είπα να μη γίνεται κριτική, αλλά νομίζω ότι οι εμπάθειες και οι βαρείς χαρακτηρισμοί δεν ωφελούν κανένα..Αυτό..
Δεν ξέρω αν την περνάς ή όχι..Αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε..
Δλδ αν την περάσουμε την Τρίπολη άνετα θα γίνεις Δωνικός..;Και χθες που είδα το ματσάκι δεν έδειξε και τπτ ιδιαίτερο..
Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ, έστω και του Δώνη, ναι, πιστεύω την περνάει και άνετα κιόλας..
Συ είπας..Argonaut4 έγραψε: Γιατί...?Πρεπει να είναι όλοι στο απυρόβλητο?
Ρεαλιστικά με αυτη τη μπαλα περνάς Τρίπολη?
Γιατι επειδή δε φάγαμε γκόλ?Κατι "ομορφιές" που έγιναν πάλι μονο εμείς τις είδαμε?Το 2-0 είναι ένα αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι σημαντικό ότι δε δεχθήκαμε γκολ και πρέπει στη ρεβάνς να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Απλά είναι το σκορ του πρώτου αγώνα. Ήταν από τα πιο ώριμα εντός έδρας παιχνίδια μας, γιατί όταν μιλάμε για κύπελλο δεν πρέπει μονο να σκοράρεις αλλά και να παίζεις καλή άμυνα. Αμυντικά είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο πολύ σε εντός έδρας ματς".
Εγω Ιασωνα ντρεπομαι σημερα για τον τροπο που νικησα, ενω αλλοι μεταξυ των οποιων ο προπονητης μου ειναι ευχαριστημενοι, οκ πασο...Argonaut4 έγραψε:Θα ζητήσουν το κεφάλι σου Josh.....το δικτυακο!![]()
![]()
eorptol έγραψε: ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ .....
Κώδικας: Επιλογή όλων
κανονικά δεν πρέπει να γράψω τίποτα άλλο έβαλα το Δώνη και το καψούρα στην ίδια πρόταση