kataramenos5 έγραψε:COOL DOWN βρε που λέει και μια ψυχή.![]()
Βούδας κοντεύω να γίνω
Ελα μωρή ταναπου καταραμένε.
kataramenos5 έγραψε:COOL DOWN βρε που λέει και μια ψυχή.![]()
Βούδας κοντεύω να γίνω
Shaman4 έγραψε:οκ ρε αργοναυτη. σορρυ. σιγουρα θα το εχετε στους κανονες του φορουμ που δυστιχως διαβαζονται παντα στα γρηγορα..![]()
απλα η λεξη που ειπα ειναι και αποψη οποτε πιανει δεν πιανει για χαρακτηρισμο. δηλαδη πχ οταν λες οτι ειναι αμπαλος ο ταδε παικτης, εεε ειναι και ποδοσφαιρικη αποψη..
Αλλα το δεχομαι. οκ.
Τι να πω ρε αργόναυτη Οκ, αδυνατώ να καταλάβω τι λάθος έκανα και δεν ζήτησα εξηγήσεις από κανένανArgonaut4 έγραψε:Εξηγησεις οφείλω να ζητήσω εγώ ....αμα ενδιαφέρεσε να γίνεις μοντ....πεστο.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΗΤΤΕΣ ΜΙΡΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΖΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑjoshua έγραψε:Εγω θα ευχηθω αυτο το βασανο που ζουμε φετος,να τελειωσει οσο το δυνατον πιο ανωδηνα και το καλοκαιρι να στηθει μια καινουρια ομαδα απο το μηδεν.Ο Δωνης πλεον με εξοργιζει καθε μερα και περισσοτερο και δεν εχω καμια διαθεση να τον υπερασπιστω καθως διαχειριζεται με το χειροτερο τροπο το πιο ανομοιογενες ροστερ στα χρονια που παρακολουθω ποδοσφαιρο.Το πιο βασικο για τη δημιουργια μιας ομαδας ειναι να επιλεχτει το ροστερ με βαση αυτο που θελεις να βγει στο γηπεδο και πραγματικα αμφιβαλλω αν σχηματιζεται μια εντεκαδα συνολικα απο το υπαρχον ροστερ παικτων, που να ταιριαζουν μεταξυ τους.Δεν εχουμε αμυντικο χαφ,εχουμε 5-6 οκταρια, το ενα εκ των οποιων παιζει στοπερ,εχουμε 2 εξτρεμ που μονο εξτρεμ δεν παιζουν,εχουμε επιθετικο που παιζει στα πλαγια,πραγματικα ενα οτι κατσει συνολο παικτων που μπορει να μην ειναι κακοι ατομικα αλλα κακοι οταν παιζουν μαζι και ο Δωνης φροντιζει να το επιβαρυνει ακομα περισσοτερο.
Υ.Γ Αν μετα απο 7-8 μηνες δουλεια καταληγεις οτι ο σημερινος ΠΑΟΚ σου αρεσε τι να πω,η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια.
kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ,κομπλαρω πλεον να ποστάρω σ αυτό το τόπικ αυτα που θέλω να πώ.Περάσαμε στο άλλο άκρο νομίζω.