Π.Α.Ο.Κ. Λεβαδειακός 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. Λεβαδειακός 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αλλη ομαδα απο το 50 μεχρι το 66,πιεσε πηγε πρωτη στις μπαλες επαιξε καθετα,
Μετα το δευτερο γκολ τα κενα του αντιπαλου ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν [ροσπαθησαμε να τα εκμεταλλευτούμε,σε αυτο ισως φταει και η αλλαγη του γκαρσια που κρατουσε ψηλα την ομαδα
Το οτι το γκολ ειναι οφσαιντ δεν σημαινει οτι μετα θα πρεπει να σφυριζει 30 70
Θα βγάλω για λιγο τα ασπρομαυρα γυαλιιά μου και θα πω οτι η διαιτησια μετα απο τον δεκεμβριο ισως μας σφυριζει αρκετα καλα,και τα σπορια μας τα δινει
Μετα το δευτερο γκολ τα κενα του αντιπαλου ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν [ροσπαθησαμε να τα εκμεταλλευτούμε,σε αυτο ισως φταει και η αλλαγη του γκαρσια που κρατουσε ψηλα την ομαδα
Το οτι το γκολ ειναι οφσαιντ δεν σημαινει οτι μετα θα πρεπει να σφυριζει 30 70
Θα βγάλω για λιγο τα ασπρομαυρα γυαλιιά μου και θα πω οτι η διαιτησια μετα απο τον δεκεμβριο ισως μας σφυριζει αρκετα καλα,και τα σπορια μας τα δινει
παίξαμε οσο επρεπε, απέναντι σε μια ομαδα που ταμπουρώθηκε για 93 λεπτά και μας έκανε μια φαση κατα τυχη ολη και ολη.Δεν παίξαμε σπουδαία αλλά ήμασταν ΣΑΦΩΣ καλυτεροι και πήραμε σκορ προκρισης.
Αυτό μετράει νομίζω.
Λόρενς και Γκαρσία κορυφαίοι...σταθερά καλός Σάλπι και πολύ πιο ορεξάτος Κλάους.
Συνεχίζουμε...
Αυτό μετράει νομίζω.
Λόρενς και Γκαρσία κορυφαίοι...σταθερά καλός Σάλπι και πολύ πιο ορεξάτος Κλάους.
Συνεχίζουμε...
Πηραμε αυτο που θελαμε και συνεχιζουμε...
Υ.Γ Τιμη και Δοξα...
Υ.Γ Τιμη και Δοξα...
Και ενα μπραβο στο παλικαρι τον digital, που εδωσε link και δεν κολλησε ουτε μισο δευτερόλεπτι
Γκαρσια και εποπτης μας εστειλαν στους 4 του κυπελου.
Μια φάση όλα τα λεφτά ήταν προς το τέλος όταν καταδιώκει με λύσσα ένα παίκτη της Λιβαδειάς που κατεβαίνει τη αριστερή γραμμή. Και έντρομος ο Αποστολόπουλος βλέποντας το μετεωριτη Liam να πλησιάζει επικίνδυνα την πλευρά του εκτινάζεται από το λήθαργο του και ανακόπτει με ένα γαμάτο Tackling το παίκτη της Λιβαδειάς.moican4 έγραψε:ΛΟΡΕΝΣ και τα μυαλά στα μίξερ....![]()
μόνο εμένα ο Λόρενς μου φάνηκε ο χειρότερος παίκτης?
MVP Lino για μένα, και ικανοποίηση για την επάνοδο του Garcia.
Δώνη αν κερδίζεις με κολοφαρδία και με goal offside και δηλώνεις ευχαριστημένος, οκ...
καταλάβαμε ποιο είναι το ταβάνι σου σαν προπονητής...
MVP Lino για μένα, και ικανοποίηση για την επάνοδο του Garcia.
Δώνη αν κερδίζεις με κολοφαρδία και με goal offside και δηλώνεις ευχαριστημένος, οκ...
καταλάβαμε ποιο είναι το ταβάνι σου σαν προπονητής...
- dimitrissss
Δεν θέλω να γρινιάξω, αλλά πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε αδικαιολόγητα στα εκδοτήρια, κι όσοι δεν άντεξαν σηκώθηκαν κι έφυγαν. Υπήρξε κόσμος που κατάφερε να μπει στο γήπεδο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!
+1karlat85 έγραψε:Και ενα μπραβο στο παλικαρι τον digital, που εδωσε link και δεν κολλησε ουτε μισο δευτερόλεπτι
Θέλω να πω μόνο για το off-side οτι δε ξέρω αν ισχύει οτι υπάρχει κόντρα πάνω του κι όχι θελημένο γύρισμα αρα σωστα το μετράει.Έχω την εντύπωση πως ήταν κανονικότατο το γκολ.MVP Lawrence εύκολα μάλιστα
αφού υπενθυμίσω οτι είμαι διαιτητής(!!!!) να δηλώσω οτι το γκολ ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας οφ σαιντ και ο βοηθός πρέπει να πάει σπίτι του 

- sourmenetes
- Moderator
Για το πρωτο ημιχρονο δεν υπαρχει σχολιο..Περασανε ετσι 45 λεπτα ξενοιαστα..
Εξηγησε μας ρε κοουτς τον καμαρα που θες επιτελους να τον βαλεις..Αν ειναι δυνατον δηλαδη.Τι δουλεια εχει να φτανει μεχρι τη δεξια πλευρα???
ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.
Στο δευτερο κατι καναμε.Ο καμαρα επαιξε στη σωστη θεση και μπορεσε και περασε 2-3 καλες μπαλιες δειχνοντας οτι εχει την κοφτη την τριπλα και την ταχυτητα αλλα οχι την καλη σεντρα.Ο λαζαρ ανεβηκε λιγο και εβγαλε 2-3 καλες καθετες σε λινο και καμαρα.
Συνεχιζουμε να παρουσιαζουμε κενα στην αποδοση και χαος στο παχνιδι μας.
Ακατανοητο η εντολη που δινει ο δωνης στο 80 να κανουμε καθυστερησεις.
Εξηγησε μας ρε κοουτς τον καμαρα που θες επιτελους να τον βαλεις..Αν ειναι δυνατον δηλαδη.Τι δουλεια εχει να φτανει μεχρι τη δεξια πλευρα???
ΕΝΑ ΕΞΤΡΕΜ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.
Στο δευτερο κατι καναμε.Ο καμαρα επαιξε στη σωστη θεση και μπορεσε και περασε 2-3 καλες μπαλιες δειχνοντας οτι εχει την κοφτη την τριπλα και την ταχυτητα αλλα οχι την καλη σεντρα.Ο λαζαρ ανεβηκε λιγο και εβγαλε 2-3 καλες καθετες σε λινο και καμαρα.
Συνεχιζουμε να παρουσιαζουμε κενα στην αποδοση και χαος στο παχνιδι μας.
Ακατανοητο η εντολη που δινει ο δωνης στο 80 να κανουμε καθυστερησεις.

- dimitrissss
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το γκολ ήταν οφσάιντ και μεγάλη η ευθύνη του επόπτη που δεν το έδωσε ενώ η φάση έγινε μπροστά του.zizu10 έγραψε:Θέλω να πω μόνο για το off-side οτι δε ξέρω αν ισχύει οτι υπάρχει κόντρα πάνω του κι όχι θελημένο γύρισμα αρα σωστα το μετράει.Έχω την εντύπωση πως ήταν κανονικότατο το γκολ.MVP Lawrence εύκολα μάλιστα