Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Την λυση μαλλον θα την δωσει η τριπολη..
ps: πονεσανε τα ματια ακομη και αυτωνων που δεν βλεπανε το ματς σημερα...
Μετα απο πολυ καιρο,ειδα μια καλη κινηση απο σενα...η μετακινηση του Γκαρσια στα αριστερα στην αρχη του 2ου ημιχρονου,επαιξε σημαντικο ρολο στο να ανεβει η ομαδα.
Επισης,δεν ξερω εαν εγινε μετα απο εντολη σου-ή απο την τρελα που κουβαλαει ο Κατσουρανης-αλλα και τα ανεβασματα του βοηθησαν και αυτα.
Τελος,και το γεγονος οτι δεν εκανε ουτε μια υποψια φασης ο Λεβαδειακος,στο 2ο,ειναι στα θετικα.
ΥΓ.Αντε να σου πω και καμμια καλη κουβεντα γιατι,γενικα,δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τις εμφανισεις της ομαδας μεχρι τωρα....οπως και στο 1ο σημερα.
Επισης,δεν ξερω εαν εγινε μετα απο εντολη σου-ή απο την τρελα που κουβαλαει ο Κατσουρανης-αλλα και τα ανεβασματα του βοηθησαν και αυτα.
Τελος,και το γεγονος οτι δεν εκανε ουτε μια υποψια φασης ο Λεβαδειακος,στο 2ο,ειναι στα θετικα.
ΥΓ.Αντε να σου πω και καμμια καλη κουβεντα γιατι,γενικα,δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τις εμφανισεις της ομαδας μεχρι τωρα....οπως και στο 1ο σημερα.
Εισαι πολυ ωραιος ,προτιμας να αποκλειστουμε για να φυγει ο ΔωνηςShaman4 έγραψε:Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Ε, μην κανεις την βλακεια και παρεις κανα κυπελλο
Την αλλαγη Γκαρσια, χωρις να εχω δει το ματς, την δικαιολογω μονο απο αποψη κουρασης του Παυλου και οχι για λογους τακτικης...
Αν παλι την εκανες για λογους τακτικης, ε δεν ξερω

Την αλλαγη Γκαρσια, χωρις να εχω δει το ματς, την δικαιολογω μονο απο αποψη κουρασης του Παυλου και οχι για λογους τακτικης...
Αν παλι την εκανες για λογους τακτικης, ε δεν ξερω

Shaman4 έγραψε:Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Ειναι ειρωνικό το σχόλιο σου......προς την γενική κατασταση της ομάδας.Δε το εκλαμβάνω ως χαιρεκακία εις βάρος της ομαδας.
Αν με διαψεύσεις δεν εχεις θέση εδω μέσα.
karlat85 έγραψε:Εισαι πολυ ωραιος ,προτιμας να αποκλειστουμε για να φυγει ο ΔωνηςShaman4 έγραψε:Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Θα αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω?
Δεν έχουμε ανακωχή?Δε τα συζητήσαμε?
Σας προειδοποιώ...τελευταία φορά......!
- sourmenetes
- Moderator
Αποφασισε τι θα κανεις με τον καμαρα.Που θα παιζει ο παιχτης.
Ενα εξτρεμ εχεις.Επωφελησου.
Ειναι τραγικο να ζητας να ριξουμε ρυθμο στο 80 και να αργουμε γενικως.Με ποιον παιζουμε ρε δωνη??
Ενα εξτρεμ εχεις.Επωφελησου.
Ειναι τραγικο να ζητας να ριξουμε ρυθμο στο 80 και να αργουμε γενικως.Με ποιον παιζουμε ρε δωνη??
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Τι να αφήσω να παίσει κάτω αυτό που λέει δεν μπορεί να το εύχεται φίλαθλος του ΠΑΟΚ,
Έχω την εντύπωση πως δεν πολύ ασχολουμε άλλο στο τοπικ του Δώνη εκτός τις τακτικής ανάλυσης του
Έχω την εντύπωση πως δεν πολύ ασχολουμε άλλο στο τοπικ του Δώνη εκτός τις τακτικής ανάλυσης του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Πέμ 28 Φεβ 2013, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Argonaut4 έγραψε:Shaman4 έγραψε:Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Ειναι ειρωνικό το σχόλιο σου......προς την γενική κατασταση της ομάδας.Δε το εκλαμβάνω ως χαιρεκακία εις βάρος της ομαδας.
Αν με διαψεύσεις δεν εχεις θέση εδω μέσα.
karlat85 έγραψε:Εισαι πολυ ωραιος ,προτιμας να αποκλειστουμε για να φυγει ο ΔωνηςShaman4 έγραψε:Εχω σοβαρα παραπονα απο την διαιτησια καθως εξαιτιας της ο ΠΑΟΚ μενει για αλλο ενα διαστημα χωρις προπονητη..
Τι λετε ρε???? διαβαζω και ξαναδιαβαζω οσα εγραψα και δεν καταλαβαινω αν πρεπει να τ αφησω ΕΓΩ να παει στην ευχη μην γινουμε ΧΧΧΧΧΧ εδω μεσα..
Αν πιστευετε οτι με αυτην την μπαλλα θα αποκλεισουμε την τριπολη βγειτε πειτε το. Εγω λεω οτι αυτη θα μας αποκλεισει. Δεν το ευχομαι, αλλα το πιστευω και το προβλεπω γιατι ξερω τι ειδα παλι σημερα...
Παικτες κλασης, Γκαρσια, κατσουρανης, λαζαρ μεχρι και ο συνηθως καλος σιντελεφελντ σημερα δεν ηξεραν τι να κανουν στο γηπεδο ετσι οπως ηταν.
Τετοια αθλια διαχειρηση ενος ποιοτικου ροστερ δεν εχω ξαναδει. Δεν εχω εμπαθειες η συμπαθειες. Για μπαλα μιλαω.
Οσο για το αν εχω θεση εδω μεσα ΕΓΩ θα το αποφασισω (και οι μοντς)
Φασισμους δεν ανεχομαι
Καλα κολυρια
Ειρωνικο ητανε μονο για την διαιτησια που ενω μας ευνοησε, κατα καποιον τροπο μας αδικησε γιατι θα φυγει μιαν μερα αργοτερα ΧΧΧΧΧΧ
Τελευταία φορά.....Και γω θέλω να φύγει....αλλά δε βρίζω!
Argonaut4
- kataramenos5
Και ναι ....με αυτή τη μπάλα απέναντι στην ψυχωμένη Τριπολη δε περνάμε....πρέπει να γίνει κατανοητό.
Τώρα έχω βάσιμες υποψίες ότι στα ματς με Τρίπολη η διαιτησια θα μας σκίσει.Ελπιζω να βγω ψεύτης.
Τώρα έχω βάσιμες υποψίες ότι στα ματς με Τρίπολη η διαιτησια θα μας σκίσει.Ελπιζω να βγω ψεύτης.
οκ ρε αργοναυτη. σορρυ. σιγουρα θα το εχετε στους κανονες του φορουμ που δυστιχως διαβαζονται παντα στα γρηγορα..
απλα η λεξη που ειπα ειναι και αποψη οποτε πιανει δεν πιανει για χαρακτηρισμο. δηλαδη πχ οταν λες οτι ειναι αμπαλος ο ταδε παικτης, εεε ειναι και ποδοσφαιρικη αποψη..
Αλλα το δεχομαι. οκ.
και τεσπα για να το ληξω εδω περα, δεν εχω μαλωσει με κανεναν εδω μεσα η εκει εξω. ολοι εχουμε αποψεις. αλλα μην γραφετε καποιοι οτι εγραψα οτι ευχομαι να αποκλειστουμε... προβλεψη εκανα. και γαυρο προπονητη να ειχαμε παλι θα το ηθελα το κυπελο. ελεος καποιοι.

απλα η λεξη που ειπα ειναι και αποψη οποτε πιανει δεν πιανει για χαρακτηρισμο. δηλαδη πχ οταν λες οτι ειναι αμπαλος ο ταδε παικτης, εεε ειναι και ποδοσφαιρικη αποψη..
Αλλα το δεχομαι. οκ.
και τεσπα για να το ληξω εδω περα, δεν εχω μαλωσει με κανεναν εδω μεσα η εκει εξω. ολοι εχουμε αποψεις. αλλα μην γραφετε καποιοι οτι εγραψα οτι ευχομαι να αποκλειστουμε... προβλεψη εκανα. και γαυρο προπονητη να ειχαμε παλι θα το ηθελα το κυπελο. ελεος καποιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 28 Φεβ 2013, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.