Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ας μάθουμε πρώτα τί γίνεται, και μετά κρίνουμε αν είναι για πανηγύρια ή οχι. Σίγουρα πριν απο ματς είναι τραγικό να δημιουργείται θέμα.
Θα φανεί.
Θα φανεί.
- kataramenos5
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Συμφωνώ.karlat85 έγραψε:Εσείς πανηγυρίζετε αλλά δεν είναι ότι καλύτερο πριν το αυριανό παιχνίδι
Από καιρό θέλω να γράψω κάτι αλλά η κατάσταση στο Φόρουμ και ο κίνδυνος να δυναμητίσω περισσότερο την κατάσταση με έκανε να σιωπώ!!!
Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω πολλά (κλασικός τεμπέλης
) θα προσπαθήσω να είμαι περιεκτικός και ουσιαστικός
1. Όλα πάνε καλά και ο Δώνης μένει μέχρι τα πλει οχ, σου φέρνει το κύπελο και σε βγάζει Τσ. λ.
Είναι σίγουρο ότι με Δώμη δεν περπατάς Ευρώπη (ούτε καν Γ.Λ.), και ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του το αναγνωρίζουν άρα ή τον διώχνεις (πώς διώχνεις ένα επιτυχημένο προπονητή άραγε χωρίς οικονομικές και επικοινωνιακές συνέπειες;;; οέο) ή τον κρατάς και ελπίζεις ότι θα διαχειριστεί τις όποιες μεταγραφές, την ενεδεχόμενη πορεία στην ευρώπη και το ενδεχόμενο στραπάτσο και χάνεις μια χρονιά οικονομικά!
2. Χάνονται οι στόχοι και ειδικά αυτός της Ευρώπης που κατ'εμένα είναι και ο σημαντικότερος. Ο Δώνης φεύγει εύκολα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο χαμένος της υπόθεσης για φέτος!!!!
3. Τον διώχνεις τώρα.... ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ..... με πιθανές συνέπειες και στο διοικητικό επίπεδο και ανακατωσούρα στο αγωνιστικό... πιθανός χαμένος, πάλι ο ΠΑΟΚ.
4. Επρεπε να τον είχες διώξει νωρίτερα, υπήρχαν ευκαιρίες, και χρόνος για να απορροφηθούν οι όποιες συνέπειες, αλλά επικοινωνιακοί, οικονομικοί ή όποιοι άλλοι λόγοι το απέτρεψαν. Πάει αυτό, είναι πια παρελθόν.
Οπότε;;;;;;;;
Ευχαριστώ!!!!!!

Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω πολλά (κλασικός τεμπέλης

1. Όλα πάνε καλά και ο Δώνης μένει μέχρι τα πλει οχ, σου φέρνει το κύπελο και σε βγάζει Τσ. λ.

Είναι σίγουρο ότι με Δώμη δεν περπατάς Ευρώπη (ούτε καν Γ.Λ.), και ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του το αναγνωρίζουν άρα ή τον διώχνεις (πώς διώχνεις ένα επιτυχημένο προπονητή άραγε χωρίς οικονομικές και επικοινωνιακές συνέπειες;;; οέο) ή τον κρατάς και ελπίζεις ότι θα διαχειριστεί τις όποιες μεταγραφές, την ενεδεχόμενη πορεία στην ευρώπη και το ενδεχόμενο στραπάτσο και χάνεις μια χρονιά οικονομικά!

2. Χάνονται οι στόχοι και ειδικά αυτός της Ευρώπης που κατ'εμένα είναι και ο σημαντικότερος. Ο Δώνης φεύγει εύκολα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο χαμένος της υπόθεσης για φέτος!!!!

3. Τον διώχνεις τώρα.... ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ..... με πιθανές συνέπειες και στο διοικητικό επίπεδο και ανακατωσούρα στο αγωνιστικό... πιθανός χαμένος, πάλι ο ΠΑΟΚ.

4. Επρεπε να τον είχες διώξει νωρίτερα, υπήρχαν ευκαιρίες, και χρόνος για να απορροφηθούν οι όποιες συνέπειες, αλλά επικοινωνιακοί, οικονομικοί ή όποιοι άλλοι λόγοι το απέτρεψαν. Πάει αυτό, είναι πια παρελθόν.
Οπότε;;;;;;;;

Ευχαριστώ!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τετ 27 Φεβ 2013, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ και ηρεμια δεν πηγανε ποτε παρεα...
Παντως δε θεωρω πως ειναι ευχαριστο για αυτην την ωρα το ζητημα...
Παρά την σκληρή κριτική και τη θέση μου στο θέμα Δώνη θα συμφωνήσω!!!sourmenetes έγραψε:ΠΑΟΚ και ηρεμια δεν πηγανε ποτε παρεα...
ρε μη μασατε ας φυγει ο και ας κατσει και η γυναικα μου στον παγκο καλυτερα θα κοουτσαρει....αρχισατε τα δεν ειναι καλη στιγμη.....θα απαντησουν οι παιχτες αυριο αν φυγει με ενα εξι μηδεν.....αυτοι θα χαρουν πιο πολλοι απο μας και ειδικα παμπλο και σαλπι που πρεπει να κουβαλησουν την ομαδα με την εμπειρια.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τετ 27 Φεβ 2013, 22:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Προσεξτε λιγο τις εκφρασεις σας και διορθωστε τις απο μονοι σας...
che για σενα πηγαινει.
Πες αυτο που θες με σωστο τροπο...Μην το κανουμε παλι σκατα το τοπικ.
3 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ..ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..
che για σενα πηγαινει.
Πες αυτο που θες με σωστο τροπο...Μην το κανουμε παλι σκατα το τοπικ.
3 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ..ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..
οκ σουρμε σορρυ αλλα απλες καθημερινες εκφρασεις ειναι μην τα παιρνεις τοις μετρητοις
- sourmenetes
- Moderator
δε μιλα ο μοικαν μαλλον δεν τελειωνει ο γδ ειναι πολυ αργα για τετοιες δουλειες δεκαμιση
Aλλαγη προπονητη.......χμμμ.
Πριν απο τετοιο ματς..........να μου πεις σιγα την ομαδα.....αλλα η αλλαγη ειναι σοκ....που δε ξερεις αν θα βγει σε καλο.
Πριν απο τετοιο ματς..........να μου πεις σιγα την ομαδα.....αλλα η αλλαγη ειναι σοκ....που δε ξερεις αν θα βγει σε καλο.