Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
gpaok

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από gpaok »

Παιδια το εχω ξαναγράψει κάπου παραπάνω, θα το πώ και ξανά...
Επειδή απ οτι φαίνεται σε αυτό το τόπικ είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά, αλλά παιδιά ακόμα απ ότι φαίνεται, εχω να προτείνω κάτι.
Δεν το λήγουμε το θέμα κάπου εδώ;;
Ας πούμε ένα μπράβο στους μοντ, αντμιν κλπ για ΟΤΙ ΚΑΛΟ κανουν. Απο την άλλη, τόοοοοση έκταση που πήρε το θέμα, πηραν και αυτόι ενα μύνημα οτι πρέπει να μην επιτρέπουν να ξεχειλωνον έτσι τα θέματα και οτι γενικά...θα πρέπει να προσέχουν. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Τα επι προσωπικού...όταν ανοίξουν τα πμ...όταν πρέπει που είπε και ο Αργοναύτης!!
Δεν μεταφερόμαστε όλοι τώρα στο τόπικ αγώνα με το Λεβαδειακό, που παίζεται η μισή χρονιά την Πέμπτη;;;
Να αναλύσουμε...να προτείνουμε...να φτιάξουμε εντεκάδες κλπ::: ΤΙ ΛΕΤΕ;; ΑΙΝΤΕ...ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ....

ΥΓ. Σν Αθηναίος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ευχαριστώ τον Ταγματάρχη για το...αβάντζο που μου δίνει!! Ελπίζω να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

απο την αρχη φωτη για αυτο το πραγμα μιλησα.για την κοινη γραμμη και για ολα οσα αφηνονται στην κριση των μοντς.
εκανα καποιες προτασεις που γνωριζω οτι ειναι δυσκολο να εφαρμοστουν.
εξ αρχης θα μπορουσα να προτεινω να ειναι το φορουμ κλειδωμενο για τα μελη.βεβαια κατι τετοιο πιθανοτατα να συρρικνωσει οικονομικα το φορουμ κ δεν θα γινει κατι τετοιο.
και επανερχομαι λεγοντας οτι οσο ευρυτερα ειναι τα ορια της διακριτικης ευχερειας των μοντς τοσο μεγαλυτεροι θα ειναι οι καβγαδες.θα πρεπει να τα πειτε μεταξυ σας και να βαλετε πααρα πολυ αυστηρους κανονες στους εαυτους σας.πιο αυστηρους απο αυτους που ισχυουν για τα απλα μελη.
ισως με καποιον τροπο θα πρεπει να ελεγχονται οι μοντς απο τους χρηστες.
τεσπα αλλα λογια να αγαπιομαστε.μαλλον πολυ σοβαρα το αντομετωπιζω κ δεν εχει νοημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hitman έγραψε:όπως εύστοχα παρατήρησε ο Ρομάν -
Ο τόνος στο "ο", αδερφέ! :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Argonaut4 έγραψε: Αντε αγκαλιαστειτε φιληθειτε ....τελος.
Ωραια,ωραία να δέσουμε γρήγορα το βάρδο και να φέρουν τ αγριογούρουνα..
Είναι τρελοί αυτοί οι ΠΑΟΚτσηδες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειμαστε σε διαιτα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μη λες τετοια... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Argonaut4 έγραψε: Εγω δεν απειλω κανένα....
Απειλείς. Αλλά ας μην το κάνωμε ζήτημα τώρα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

moican4 έγραψε: Επιπλέον οι μισοί και περισσότεροι έχουν φάει μπαν όπως οι πιτσιρικάδες μπανεπρελεβιτς361 και digital που χωρίς να καταλάβουν ή να ξέρουν κάποια πράγματα έγραψαν χωρίς να τους αφορά και να απευθύνομαι σε αυτούς..
Τι εννοείς Moican; Δεν κατάλαβα...
Που και τι έγραψα εγώ ενώ δεν απευθυνόσουν σε εμενα και δεν με αφορούσε; Το ban που έφαγα (6μήνες πριν) τι σχέση έχει με αυτό; Επίσης ποιά πράγματα δεν κατάλαβα;
Όλη αυτή η πρόταση παίζει να γίνεται κατανοητή μονο από εσένα!

ΥΓ: Στην σελίδα 111 έγραψα ένα post απευθυνόμενος προς εσένα και ακόμη περιμένω απάντηση! Μήπως η απάντησή σου είναι η παραπάνω ακατανόητη πρόταση;

Το post:
DigitalFan έγραψε:Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα ούτε θέλω να υπερασπιστώ τον DC, ο οποίος μάλιστα με παραξένεψε τελευταία με την συμπεριφορά του (μετά την διαγραφή του από mod), όμως θέλω να εκφράσω καποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν με το post σου Moican4.
moican4 έγραψε:Δυστυχώς τα παντελόνια δεν κάνουν για όλους ούτε για εσένα Ντισι που ήσουν ότι χειρότερο πέρασε από Μοντ και γι αυτό "ξυλώθηκες" με συνοπτικές διαδικασίες.

Γενικά ήσουν ντροπή για το φόρουμ και την ΜΟΝΤ team.
Aυτοί είναι βαριοί χαρακτηρισμοί (για ένα άτομο μάλιστα που ήταν με την συναίνεσή σας για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα mod) και πιστεύω ότι απαιτούν μια ξεκάθαρη αιτιολόγηση, γιατί κάποια πράγματα που ίσως ξέρεις εσύ οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε, όπως και ο ίδιος λες. Παρ' όλα αυτά όμως, απλά αφήνεις υπονοούμενα όπως παρακάτω...
moican4 έγραψε:Δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί το ρόλο του, όπως και ελάχιστοι θα τον κατανοήσουν.
Είναι αδιανόητο να το γράφεις αυτό χωρίς να εξηγείς τι εννοεις! Ποιός ο λόγος να το γράψεις αν δεν έχεις σκοπό να μας δώσεις να καταλάβουμε τι ακριβώς θες να πείς; Ποιός είναι/ήταν λοιπόν ο ρόλος του DC;
moican4 έγραψε:Πόσο γελοίο είναι να παραπονιέσαι στέλνοντας μαιλ στους αντμιν ζητώντας να βρεθεί λύση στο "πρόβλημα"
Αυτό εμάς τους υπόλοιπους μας ενδιαφέρει...; Για να λες ότι επικοινωνεί με τους admin μέσω mail, σημαίνει ότι και εσύ μπορείς να του απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο! Γιατί δεν το κάνεις αυτό;
Εγώ πιστεύω ότι αν μπορούσε να postάρει τώρα ο DC θα σου έγραφε κάλιστα κάτι αντίστοιχο με αυτό:
moican4 έγραψε:Μπορούσες να μου τα πεις και κατ ιδίαν, όπως και να στα πω αλλά προτίμησες την "μαγκιά" του φόρουμ...
...υποθετικά μιλώντας πάντα!
moican4 έγραψε:Τα κονέ που έχω εγώ στον ΠΑΟΚ ούτε σου περνάνε από το μυαλό, αλλά είπες να γράψεις μια ακόμα γραφικότητα...
Να που επιτρέψεις και να μην με παρεξηγήσεις, αλλά αυτό που λες δεν τιμά ιδιαίτερα πιστεύω την ίδια την ομάδα! Εδώ κράζουμε ομόφωνα τον Κόλκα και τους λοιπούς ΑΡΔ, που είναι και δημοσιογράφοι όπως και να το κάνουμε, γιατί επιδιώκουν να έχουν μια στενή σχέση με την διοίκηση ώστε να παίρνουν "τροφή", ενώ εσύ την μεταγραφική περίοδο που πέρασε ήσουν σε θέση να ανακοινώσεις πρίν από κάθε άλλον τις μεταγραφές της ομάδας και τώρα δηλώνεις ευθαρσώς και ίσως περιφανεύεσαι ότι έχεις "κονε" (πληθυντικός αριθμός) στον ΠΑΟΚ! Με αυτό αντιλαμβάνεσαι ότι εκθέτεις την ίδια την ομάδα;
moican4 έγραψε:Το ποιοι είναι κάποιοι δεν χρειάζεται να μας το αποδείξουν το ξέρουμε και από την συμμετοχή τους σε άλλα -κλειστά- φόρουμ που το μ%$#@ της μάνας του καθενός πήγαινε σύννεφο και μπορεί 10-15 "κότες" να είχαν-ουν μαζευτεί να βρίζουν τον μοικαν,τον αργοναυτη π.χ... 8-)
Δεν τη καταλαβα αυτή τη πρόταση... Σε ποιούς αναφέρεσαι και για ποιά forum μιλάς; Το http://paokg4.org/ ; Το http://paokworld.com/ ;
moican4 έγραψε:Πόσο γελοίο είναι να χαρακτηρίζεις το φόρουμ "σημαδεμένο" όταν μέχρι πρότινος είσαι ένα "πιόνι" της.?
Τι εννοείς με αυτό...; Oι mod's του forum δηλαδή, μπορούν να είναι κατά οποιαδήποτε έννοια "πιόνια";

Αυτά είχα να γράψω και θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη και την διάθεση να μου απαντήσεις! Πραγματικά πιστεύω ότι αυτές τις απορίες θα τις έχουν κι άλλοι! Ελπίζω να με ικανοποιήσεις...!
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 27 Φεβ 2013, 00:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Photis έγραψε:Έλεος φίλε και αδελφέ μου ,κατ αρχάς απολογούμαι που σε είπα ότι άνηκες στη φάρα των mod (αφού θεωρείς πως είμαστε και μπάτσοι ή ξέρω γω καταδότες απλά ορισμένα πράγματα δυστυχώς τα αποδέχεσαι ότι έχουν άχαρο ρόλο, δυστυχώς και αυτό που κάνουμε εδώ έχει....). Κατά 2ον πραγματικά αυτό που λες για μεροληψία με θίγει εμένα προσωπικά γιατί ότι σβήνω το κάνω χωρίς να βλέπω ποιος είναι αυτός που το έγραψε αρκεί να θεωρώ πως δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του τόπικ. Εκείνα που έσβησα για τον Δώνη τα έσβησα μετά από ένα παιχνίδι που η ομάδα ήταν επιεικώς απαράδεκτη και φυσικά την τεράστια ευθύνη την φέρει ο προπονητής. Ο λόγος που τα έσβησα ήταν πρωτίστως ότι εκτός του ότι θεωρούσα πως είναι ασύμβατα με το τόπικ ήταν ικανά να δυναμιτίσουν περισσότερο την ατμόσφαιρα γύρω από τον προπονητή και δυστυχώς μετά εμείς θα τραβούσαμε το λούκι (εννοώ Mod-τους μπάτσους με τα μπλέ για εσένα).
Όταν σβήνεις "εκείνα που δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του τόπικ" (δηλαδή μόνο τα δικά μου και που ταίριαζαν στο τόπικ) και αφήνεις στα τόπικ παιχτών, προέδρου, καθαρίστριας και χλοοτάπητα την "αντίθετη άποψη"(ειρωνίες, καφρίλες κλπ κλπ), ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το παίρνω ως μεροληψία.

Μπορεί να μην το έκανες συνειδητά, αλλά οι πράξεις μιλάνε απο μόνες τους.

Δηλαδή εδώ και ένα μήνα που πετάγονται διάφοροι για τον Δώνη ΠΑΝΤΟΥ δε τα είδες και είδες μόνο το δικό μου;
Σου φαίνεται αυτό πιστευτό εσένα;
Photis έγραψε:Δεν διαφωνώ ότι έγραφες σωστά πράγματα, συμφωνώ για όσα έγραψες για τον προπονητή (εγώ θα έγραφα χειρότερα αλλά είμαι Μοd), όμως στο ξαναλέω το να με κατηγορείς για μεροληψία είναι άδικο. Ούτε σε ξέρω ούτε κανέναν ξέρω προσωπικά εδώ στο paokmania ότι κάνω το κάνω-και νομίζω ισχύει για τους πλείστους εδώ που ασχολούνται- για την καύλα μου για τον ΠΑΟΚ μας. Κάποτε οι εκτιμήσεις μας μπορεί να είναι λάθος, όταν είναι λάθος δε σημαίνει ότι πρέπει να μας ληθοβολείτε, αντίθετα ίσως μια υπόδειξη για απλή συνεννόηση-μέχρι να ξαναεμφανιστούν τα pm-θα ήταν καλή λύση. Το να σκίζεις τον άλλο γιατί σου έσβησε κάποια σχόλια που είναι και απρόσωπα στην τελική ρε συ είναι λίγο άσεμνο...

...Για το θέμα με τον Moican δε θα σχολιάσω αν και ξέρω ότι το έκανε γιατί με ξέσκισες χωρίς να έχω δει καν τα σχόλια σου, γι'αυτό μην τον κατακρίνεις φίλε μου. ;) ;)
Σέβομαι το ότι αφιερώνεις χρόνο για να μου μιλήσεις και παραδέχομαι ότι εκείνη τη στιγμή σε έκρινα λάθος ως προς την αντιμετώπιση. Δεν σε έσκισα κιόλας όμως (όπως δις ισχυρίζεσαι), με αδίκησες ΚΑΤΑΦΟΡΑ κατα την γνώμη μου και η μόνη admin απάντηση που πήρα ήταν 2 απαξιωτικές ειρωνίες του Μοικανού. Αν τόσο καιρό έσβηνε και τα των άλλων ΚΑΙ το δικό μου, θα το καταλάβαινα 100%, την αδικία δεν μπορώ.

Για να πω την αλήθεια ήταν η αντιμετώπιση εκείνου που πραγματικά με έκανε να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω απο τις εδω μέσα συζητήσεις. Όσο και να τον δικαιολογείς, επέτρεψε μου να επιμείνω ότι ήταν 100% υπεροπτικός και απαξιωτικός.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχει ουσία να το συνεχίσουμε, τσάμπα χαλάμε και τους υπόλοιπους.

Εγώ θα συνεχίσω να απέχω μιας και πλέον οι απόψεις μας περι ΠΑΟΚ είναι πολύ διαφορετικές.
Καλή συνέχεια παιδιά και καλή δύναμη.
Όταν ανοίξουν τα pm θα χαρώ να ξανασυζητήσουμε αν έχεις κάτι άλλο να πούμε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η αποχή από το σάιτ δεν είναι λύση, αλλά αν νιώθεις έτσι eleos δε μπορώ να σου αλλάξω γνώμη. Καλή συνέχεια φίλε μου.
:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πάν τα αγριογούρουνα. :(
Eleos μιλούσαμε για ποιο λογο δε υπάρχει μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο και σου είπα οτι εχει συζητηθεί το θέμα στα εισιτηρια διαρκείας και μάλλον ξεφεύγουμε οφ τόπικ μ αυτή τη συζήτηση.Είχα κι εγώ την ίδια αίσθηση (οφ τοπικ) το γραψα στο επομενο ποστ και ίσως απο κεί να επηρεάστηκε κι ο Φώτης.Μη το ψειρίζουμε παραπάνω δε βγαίνει σε καλό.Αν όλα ήταν μοιρασμένα στη μέση ακριβώς το 90% του φόρουμ έπρεπε βάση κανόνων να φάει μπαν στα τοπικ Σάλπι και Μακη Χ.Σίγουρα γίναν και λάθη και υπερβολές και σίγουρα θα ξαναγίνουν, μη τρελαίνεστε τόσο.
Και δε μιλάω τώρα "καβάλα στ άλογο" επειδή ανήκω στη άλλη πλευρα.Το χω ζήσει σαν υπερασπιστής του Σαλπι και του Μάκη οπου και προσωπικές ειρωνείες και χαρακτηρισμούς δέχτηκα.

ΥΓ α) Προσέχετε πως γράφετε αλλα κυρίως πως ερμηνεύετε κάτι που διαβάζετε στο φόρουμ.Ευκολα γίνονται παρεξηγήσεις.
β) "Το θυμό τον βραδινό κράτα τον για το πουρνό" έλεγε ο σοφός παππούς .Όσο γίνεται τηρήστε το.Και στο μέτρο που μπορείτε μη το κρατάτε μανιάτικο.Σας δηλητηριάζει.(ευτυχώς έχω Αλτσχάιμερ ;) )

ΥΓ2 Ντίνο γύρνα .Απόψεις σαν τη δική σου, παρότι διαφωνούμε τις περισσότερες φορές, χρειάζονται στο φόρουμ.
Ναι μεν ο DC έκανε φάουλ αλλα ξανασκεφτείτε το μόνιμο του θέματος.Όλοι αντιδρούμε υπερβολικά και λέμε λάθος πράγματα όταν πικραθούμε έτσι δεν είναι? Εδω κυκλοφορούν αλλόθρησκοι ανάμεσα μας ανενόχλητοι ο γερο παράξενος ειναι το μεγάλο πρόβλημα?

ΥΓ3 sourmen sorry :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Οι εξηγήσεις δωθήκανε......και απο τις 2 πλευρές .....ας το ληξουμε.

Τελειώνετε σας παρακαλώ.....κουράσαμε το σύμπαν.....και μη μου πείτε ότι το κλειδωσαμε.......... διότι δώθηκε βήμα σε όλους.

Οταν κλειδώσει το τόπικ που θα κλειδώσει όταν αντιληφθώ κατάχρηση του πάλι.

Σεβαστείτε όλοι (μας) κάποια πράγματα και πάνω απο όλα την ομάδα.

Δεν απείλησα κανέναν(δείξε μου που απείλησα)......μιλάω πάντα με στοιχεία όπως δεν είδα κανέναν να με αντικρούσει με επιχειρήματα στο μεγάλο ποστ που έκανα πριν 2 σελιδες περίπου.

Κανένας.....αλλά δεν πειράζει.

Σας παρακαλώ ......ηρεμία.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να το αφήσω να πέσει κάτω αλλά αφού εκλαμβάνεται σαν αδυναμία το ότι δεν σου απάντησα στο μεγάλο σου ποστ λίγες σελίδες πιο πριν οκ θα το κάνω..
Argonaut4 έγραψε: 5.Συγκρίνετε μερικοί καλοθελητές το τόπικ του Δωνη με του Σαλπι.Για να το δούμε καλύτερα.....

Στο τόπικ του Σάλπι όσοι φαγανε μπαν......το φαγανε γιατι--->

α.Δε μιλάγαν καθαρά αγωνιστικα......αλλά η καούρα τους ήταν τα λεφτα που παίρνει.....!

β.Τσακώνονταν με άλλα μέλη χαρακτηρίζοντας τα....

γ.Φυτιλιάζανε το φόρουμ.
α.Η καούρα μας φίλε ήταν τα λεφτά που έπαιρνε ο συγκεκριμένος από την τσέπη του ΠΑΟΚτσή..
Εκτός αυτού το βασικό πρόβλημα το δικό μου με τον συγκεκριμένο δεν είναι ούτε το υπέρογκο ποσό του ούτε η μηδαμινή προσφορά του αλλά η στάση του απέναντι στην ομάδα μου το καλοκαίρι του 2006 όταν και μας έφτισε για να πάει στο βάζελο..
Από εκεί και πέρα δε ζήτησα από κανέναν να μην τον αγαπάει ή να μην τον αποθεώνει απλά έκανα σαφές ότι για μένα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτριος Σαλπιγγίδης πέθανε στις 17/08/2006 και ότι πλέον στο δικό μου το μυαλό θα αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα και γι'αυτό θα του φέρομαι αναλόγως στο γήπεδο..
Μην ξεχνάς βέβαια και την επίσημη θέση τότε του PAOKmania.gr όταν και τον είχε προσθέσει στη μαύρη λίστα της μαζί με Φασούλες, Παππαπέτρους, Γουμενοπαγώνηδες κλπ.
Βέβαια ως δια μαγείας όταν ξεκίνησε η προπαγάνδα για τον αγνό ΠΑΟΚτσή Δημητράκη από την αυλή της τότε διοίκησης Ζαγοράκη η φωτογραφία του Σαλπιγγίδη ξαφνικά εξαφανίστηκε από τη συγκεκριμένη λίστα..

β.Σε έναν τσακωμό δεν συμμετέχει ποτέ μόνο ένας..
Πάντα υπάρχουν 2 τουλάχιστον πλευρές..
Το να τιμωρείται όμως μόνιμα η μία πλευρά δε νομίζω να είναι πρέπων και επίσης δε μου φαίνεται και τόσο πενινταρίσιο και αντικειμενικό..
Άπειρα τα παραδείγματα με τσακωμό με συγκεκριμένο μέλος το οποίο πάντα επωφελούταν του μπαναρίσματός μου για να έχει την τελευταία κουβέντα και να πουλήσει εκ του ασφαλούς την τρελίτσα του χωρίς εννοείται κάποιος μοντ να τον βάλει στη θέση του..
Για χαρακτηρισμούς που λες ψάξε βρες έστω και μια φορά να καταφέρθηκα με χαρακτηρισμό ενάντια σε άλλο μέλος χωρίς να έχω προκληθεί με παρόμοιο τρόπο..

γ.Το να λέω την άποψή μου δε νομίζω να θεωρείται φιτίλιασμα εκτός αν υπάρχει κάποια επίσημη γραμμή του φόρουμ την οποία όποιοι δεν ενστερνίζονται και καταπατούν παραθέτοντας τις απόψεις τους, θα πρέπει να αποβάλλονται προσωρινά ή μόνιμα..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Έχω να κάνω μια πρόταση! :D

Γιατί δεν μπαίνουμε στο ερημομένο το chat, που υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία και μπορούμε να εκφραστούμε κάπως πιο ελεύθερα, για να συζητσήσουμε εκεί για οτιδήποτε μας απασχολεί...; Με post και κόντρα post δεν πρόκειται να καταλήξουμε ποτέ κάπου! Πάντα κάποιος θα θέλει να έχει το τελευταίο λόγο...! Εκτός αυτού, πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση που γίνεται σε αυτό το topic, δεν ειναι ότι καλύτερο να ειναι δημόσια, αφού αφορά τα εσωτερικά προβλήματα μεταξύ των μελών και των admins... Δεν αφορα τους επισκέπτες του forum...

Δεν συμφωνείτε..;

YΓ: Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα (εκτός από τις απορίες μου για το post του Moican4), απλά θέλω να βοηθήσω στη συζήτηση...

:pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 27 Φεβ 2013, 07:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το φόρουμ ανέκαθεν ήταν ΔΗΜΟΣΙΟ, ας το σκεφτείς digital και όταν ειρωνεύεσαι ή μιλάς απαξιωτικά για παίκτες.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, όταν μιλάω σε πρώτο ενικό και απευθύνομαι σε κάποιον πως το καταλαβαίνεις ότι αφορά ΚΑΙ εσένα.? Εκτός και είσαι "υπερασπιστής" του ντισι...
Τελείωσε αυτό το θέμα και δεν σε αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον.

Για να το τελειώνουμε επειδή δεν ξέρεις από μέχρι αρκετά πράγματα, μάθε να διαβάζεις προσεκτικά και να ακούς μερικά πράγματα και κυρίως να είσαι επιφυλακτικός όταν δεν γνωρίζεις τι και πως.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Αν και δεν μου απάντησες πάλι, το παραβλέπω και δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ άλλο! Πάντως την εντύπωση ότι δεν αφορά μόνο εσένα η υπόθεση του dc, μου την έδωσες εσύ ο ίδιος με αυτά που έγραψες, γι' αυτό και με προκάλεσες να γράψω το post μου! Γενικά, μιλάς με "μισόλογα"...

Όσο για τις ειρωνείες και τα απαξιωτικά σχόλια που λες, έχεις δίκιο για μεμονωμένες περιπτώσεις, που πριν γράψω δεν σκέφτηκα αρκετά! Όμως δεν συνηθίζω να το κάνω και δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”