14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από stathis73 »

danirifle έγραψε:Νυν απολύεις τον δούλον σου, Δέσποτα, κατά το ρήμα σου εν ειρήνη, ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριόν σου, ο ητοίμασας κατά πρόσωπον πάντων των λαών, φως εις αποκάλυψιν εθνών και δόξαν λαού σου Ισραήλ
Το «Νυν απολύεις» είναι μια χριστιανική προσευχή η οποία καταγράφεται στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον (β΄ 25-35).

Αποδίδεται στον Συμεών, ο οποίος κατοικούσε στα Ιεροσόλυμα και ήταν άνθρωπος δίκαιος και ενάρετος. Το Άγιο Πνεύμα του είχε αποκαλύψει ότι, για όλες τις αρετές του, θα πέθαινε μόνο αφότου γεννιόταν ο Σωτήρας. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του Ιησού, ο Συμεών έφθασε στο Ναό του Σολομώντα, μετά από εντολή του Αγίου Πνεύματος και τον κράτησε στην αγκαλιά του. Πλέον μπορούσε να πεθάνει, οπότε αναφώνησε:

Nῦν ἀπολύεις τὸν δοῦλόν σου, δέσποτα, κατὰ τὸ ῥῆμά σου ἐν εἰρήνῃ,
ὅτι εἶδον οἱ ὀφθαλμοί μου τὸ σωτήριόν σου,
ὃ ἡτοίμασας κατὰ πρόσωπον πάντων τῶν λαῶν,
φῶς εἰς ἀποκάλυψιν ἐθνῶν καὶ δόξαν λαοῦ σου ᾿Ισραήλ.

Να υποθεσω οτι σε λένε Συμεών;;; :D

Ο Δημητρος ηταν αποτελεσματικότατος εχθες μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αυτά θέλω να τα κάνει μέσα στο τηγάνι.......μετά απο μπαλιά του Γκαρσία....και να γίνει της πόρνης.

Μπράβο Μητσάρα......κράτα γερά #$@#$ τα μ#@$#α!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Απλά ρισπέκτ για τα γκολ :pano:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

navigator11 έγραψε:
slidar έγραψε:Βρε βρε.. ο καρχαριας για αλλον σηκωνε φωτο ... σε αλλον επιασαν .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οπως τα εχουμε πει για το Νο21...

Ετσι πως εχει γινει πλεον ειναι μονο για μεσα στο κουτι.. εκτελεστης.. μολις τον βαλεις στην γραμμη και περιμενεις να δημιουργησει πιο πολυ ωρα κουτρουβαλαει στο χορταρι παρα ειναι ορθιος.
Δε νομίζω πως ποτέ υπήρξε δημιουργικός.Ο άνθρωπος για να αγωνίζεται εκεί είναι.Άσχετο που παίζει και ασβέστη και πάλι προσπαθεί όσο μπορεί,εισπράττοντας συνήθως τη χλεύη και μπαρουφοσχόλια,ακόμα και επι Σαββίδη,για το πόσα παίρνει :!: Αλήθεια ρε αλάνια,ΤΩΡΑ τι σας κόφτει μερικούς αν παίρνει ή οχι πολλά;
Αν απευθυνεσαι σε μενα, με κοφτει για τους εξης λογους... το μπατζετ της ομαδας ειναι συγκεκριμενο, οποτε αν δινω 800 χιλιαρικα σε εναν παιχτη που δεν αποδιδει, ενω θα μπορουσα να δινω τα ιδια ή λιγοτερα σε παιχτη που αποδιδει περισσοτερο, με νοιαζει... Επισης με νοιαζει, καθε φορα που πηγαινω και δινω εισιτηριο... Με το σκεπτικο ο Σαββιδης πληρωνει, αμα ειναι να μπαινω και εγω τζαμπε στο γηπεδο πχ... λεφτα δεν εχει? Δεν παει ετσι...

Νταξει, σε αυτο το ματς επαιξε παρα πολυ καλα, και μπραβο του... Απλα οταν εχεις περιβραχιονιο και εισαι ο καλυτερα αμοιβομενος, πιθανον να περιμενεις περισσοτερα... Αυτο.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

adamroxas έγραψε: Αν απευθυνεσαι σε μενα, με κοφτει για τους εξης λογους... το μπατζετ της ομαδας ειναι συγκεκριμενο, οποτε αν δινω 800 χιλιαρικα σε εναν παιχτη που δεν αποδιδει, ενω θα μπορουσα να δινω τα ιδια ή λιγοτερα σε παιχτη που αποδιδει περισσοτερο, με νοιαζει... Επισης με νοιαζει, καθε φορα που πηγαινω και δινω εισιτηριο... Με το σκεπτικο ο Σαββιδης πληρωνει, αμα ειναι να μπαινω και εγω τζαμπε στο γηπεδο πχ... λεφτα δεν εχει? Δεν παει ετσι...
Και πάλι αδυνατω να καταλαβω τι σε κόφτει???οταν λες θα μπορουσες να δινεις τα ιδια η λιγοτερα,τι εννοεις ακριβώς???????μηπως εχεις και καρτελα στην ΠΑΕ,φιλε παν αυτα τα χρονια,πλέον τα χρήματα ερχοντε απο άλλη τσέπη και αυτός θα τα κανει κουμάντο,αν ειχε πρόβλημα με τα 600 θα τον αφηνε ελευθερο,το πρόβλημα σας δεν ειναι τα800 αλλα ο ποντιος,αν ηταν αν επαιρνε τοσο πχ ο γκαρσια και σερνοταν τσιμουδιά δεν θα βγάζατε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

stathis73 έγραψε:
danirifle έγραψε:Νυν απολύεις τον δούλον σου, Δέσποτα, κατά το ρήμα σου εν ειρήνη, ότι είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριόν σου, ο ητοίμασας κατά πρόσωπον πάντων των λαών, φως εις αποκάλυψιν εθνών και δόξαν λαού σου Ισραήλ
Το «Νυν απολύεις» είναι μια χριστιανική προσευχή η οποία καταγράφεται στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον (β΄ 25-35).

Αποδίδεται στον Συμεών, ο οποίος κατοικούσε στα Ιεροσόλυμα και ήταν άνθρωπος δίκαιος και ενάρετος. Το Άγιο Πνεύμα του είχε αποκαλύψει ότι, για όλες τις αρετές του, θα πέθαινε μόνο αφότου γεννιόταν ο Σωτήρας. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του Ιησού, ο Συμεών έφθασε στο Ναό του Σολομώντα, μετά από εντολή του Αγίου Πνεύματος και τον κράτησε στην αγκαλιά του. Πλέον μπορούσε να πεθάνει, οπότε αναφώνησε:

όχι Στάθη, έπεσες έξω. δε με λένε Συμεών. Λουκά με λένε και μεταφέρω τα λόγια του στο Ευαγγέλιο που έγραψα κάποτε :D :D
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

stathis73 έγραψε:

Μήνες είχα να δω ηρεμία και ειρήνη σε αυτό το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να το χαρείς όσο κρατάει. ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Συνεχισε ετσι ρε Μητσαρα!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

karlat85 έγραψε:
adamroxas έγραψε: Αν απευθυνεσαι σε μενα, με κοφτει για τους εξης λογους... το μπατζετ της ομαδας ειναι συγκεκριμενο, οποτε αν δινω 800 χιλιαρικα σε εναν παιχτη που δεν αποδιδει, ενω θα μπορουσα να δινω τα ιδια ή λιγοτερα σε παιχτη που αποδιδει περισσοτερο, με νοιαζει... Επισης με νοιαζει, καθε φορα που πηγαινω και δινω εισιτηριο... Με το σκεπτικο ο Σαββιδης πληρωνει, αμα ειναι να μπαινω και εγω τζαμπε στο γηπεδο πχ... λεφτα δεν εχει? Δεν παει ετσι...
Και πάλι αδυνατω να καταλαβω τι σε κόφτει???οταν λες θα μπορουσες να δινεις τα ιδια η λιγοτερα,τι εννοεις ακριβώς???????μηπως εχεις και καρτελα στην ΠΑΕ,φιλε παν αυτα τα χρονια,πλέον τα χρήματα ερχοντε απο άλλη τσέπη και αυτός θα τα κανει κουμάντο,αν ειχε πρόβλημα με τα 600 θα τον αφηνε ελευθερο,το πρόβλημα σας δεν ειναι τα800 αλλα ο ποντιος,αν ηταν αν επαιρνε τοσο πχ ο γκαρσια και σερνοταν τσιμουδιά δεν θα βγάζατε
Καταρχας, ειμαι μικρος σε ηλικια, οποτε ακομα και την βαβουρα της φυγης του σαλπιγγιδη τοτε, λιγο την θυμαμαι...
Για αυτον τον λογο δεν εχω και καμια εμπαθεια με τον συγκεκριμενο παιχτη... Δεν τον εζησα τοτε, δεν δεθηκα μαζι του τοτε, δεν απογοητευτηκα τοτε... Για μενα κρινεται απο τοτε που ηρθε...
Σε δυσκολες στιγμες οικονομικα, ηταν ο υψηλοτερα αμοιβομενος (και μαλιστα με διαφορα) χωρις να προσφερει οσα αλλοι, χωρις να προσφερει πολλες φορες ουτε τα βασικα.
Τωρα θα με πεις, νταξει, πανε αυτα, τωρα ο Ιβαν πληρωνει, αμα θελει τον δινει και 20 εκατομμυρια για να γυαλιζει τον παγκο.

Ομως αν ο Ιβαν ειναι διατεθειμενος να δινει 20 εκατομμυρια σε εναν παιχτη, προφανως και θα το κανει για καναν Μεσσι ή κατι τετοιο :lol: Για να παμε σε πιο "γηινα" νουμερα, θεωρεις οτι αν ο Ιβαν εφερνε εναν παιχτη και του εδινε 1 χαρτι τον χρονο, θα τον επαιρνε για να γυαλιζει παγκους?
Προφανως και οχι. Θα επαιρνε εναν παιχτη που συγκριτικα με τον μισθο τον υπολοιπων παιζει και σε καποια αναλογα πλαισια... Δηλαδη αν ο μεσος ορος μισθου της ομαδας ειναι 400 χιλιαρικα, τα 800 (ειδικα οταν ειναι το μεγαλυτερο) σημαινουν οτι περιμενεις παρα πολλα απο τον παιχτη. Αν παλι ο μεσος ορος ειναι πχ στα 2 χαρτια, τα 800 δειχνουν μαλλον κατι σε μπακ απ ή ανερχομενο παιχτακι. Και ο Σαλπιγγιδης δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.
Οταν παιχτες παιρνουν λιγοτερα απο καποιον που δεν προσφερει οσα αυτοι, ισως αντιδρασουν (ιδιαιτερα δε, αν τους προταθει μειωση). Ισως και οχι.
Οταν ο προπονητης εχει εναν παιχτη που δεν αποδιδει, αλλα παιρνει και τον μεγαλυτερο μισθο, πολυ πιθανον να επιμενει σε αυτον, ενω ισως ειχε καλυτερες ή αποτελεσματικοτερες υποθεσεις. Ισως και οχι.
Τελος, οταν και εγω, σαν οπαδος-πελατης, ακομα αγοραζω διαρκειας ή εισιτηρια ή πραγματα απο την μπουτικ, να πρεπει να με ενδαφερει σε καποιο βαθμο που επενδυονται, ισως ομως και οχι.
Οταν ομως ειμαι απλα ενα πιτσιρικι που θελει να βλεπει την ομαδα του να κερδιζει, να παιζει με παθος, να, να... Περιμενω απο τον παιχτη που ειναι αρχηγος, ηγετικη φυσιογνωμια και εμπειρος και υψηλοτερα αμοιβομενος να παιζει αναλογος... Και αυτο δεν το διαπραγματευομαι...

Ακρως φιλικα, χωρις καμια εμπαθεια ουτε σε σενα, ουτε στον Σαλπιγγιδη. Αγαπαμε την ομαδα και προσπαθουμε ολοι να κανουμε την οποιο εποικοδομητικη κριτικη.

ΥΓ Νταξ, τωρα παλι καλα επαιξε, πεταξε και το γκολακι, τζαμπα συζηταμε :lol:
ΥΓ2 Καμια φορα λειτουργει αντιστροφα το επιχειρημα του "αν ηταν αλλος, δεν θα μιλουσατε". Ισως αν ηταν αλλος, η κριτικη μου αυτη να περνουσε πιο φυσιολογικα και πιο αδιαφορα ;)
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Νταξ, δεν το δα το ματς, αλλα πρεπει να σαι σε φορμα... συνεχισε!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μου αρεσει να αδικω στις κριτικες μου και στην περιπτωση σου οσο και αν διαφωνω τακτικα και με το ποδοσφαιρικο σου στυλ, οφειλω να παραδεχτω οτι εισαι σε σταθερα ανοδικη πορεια, τοσο στην διαθεση οσο και στην αποτελεσματικοτητα και μπραβο για αυτο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

σα να βρίσκει ρυθμό
όσο κι αν δεν τον πάω πρέπει να του το αναγνωρίσω

κάνεις ακόμα τις ατσουμπαλιές σου αλλά αυτές είναι στοιχείο του παιχνιδιού σου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπραβο ρε σαλπι...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φαινεται οτι απεκτησε αυτοπεποιθηση και ανεση στην Τουμπα. Παλι γκολ, παλι σκυλιασμα και παλι δημιουργικοτατο παιχνιδι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”