ΠΑΟΚ Vs Κέρκυρα 3-1 MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ Vs Κέρκυρα 3-1 MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
α και ξεχασα πελκα αγορι μου σε πιστευουν σε μια ομαδα που μπορει να γινει πρωτη δυναμη και εσυ μπαινεις και οχι μονο δεν κανεις μια σωστη ενεργεια κατι που πρωτιστως μου ειναι αδιαφορο αλλα εισαι και αδιαφορος σε σημειο βεντετισμου ,διπλα σου το τοπι και ουτε το ποδαρακι δεν απλωνες 

Re: ΠΑΟΚ Vs Κέρκυρα 3-1, Σχόλια-Παρελειπόμενα-MVP
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:vasilis.A έγραψε:Υ.Γ.οντως ρε Vasili......μεγαλη χαρα απο την Βεροια![]()
![]()
![]()
![]()
μεχρι που λεω να παω μια βολτα...για ''ραβανι'' την Κυριακη![]()
![]()
Εγω,παντως,θα σου προτεινα να πας Δευτερα και οχι Κυριακη!

-
don pablo έγραψε:α και ξεχασα πελκα αγορι μου σε πιστευουν σε μια ομαδα που μπορει να γινει πρωτη δυναμη και εσυ μπαινεις και οχι μονο δεν κανεις μια σωστη ενεργεια κατι που πρωτιστως μου ειναι αδιαφορο αλλα εισαι και αδιαφορος σε σημειο βεντετισμου ,διπλα σου το τοπι και ουτε το ποδαρακι δεν απλωνες
και κάποιος επιτέλους να μάθεις αυτούς τους νεαρούς να σουτάρουν!!!!
και αυτόν και τον Κάτσε και όλους!
Δεν μπορεί να σουτάρεις μπροστά στη θύρα 3 και η μπάλα να βγαίνει αράουτ στη θύρα 5!!!!!!

και δεν είναι τύχη ούτε στραβοκλωτσιά εφόσον γίνεται διαρκώς,αλλά επιπολαιότητα,χαβαλές και αδιαφορία...
Το να δοθούν δανεικοί και να εξαφανιστούν από το ποδοσφαιρικό στερέωμα απέχει ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ....όπως συνέβει σε εκατοντάδες άλλα ταλέντα
(μόλις άκουσα στο ράδιο τη συνθεση της Καλαμαριάς και βλέπω ότι έχει 3 πρώην "ταλέντα" δικά μας)
karlat85 έγραψε:Δεν τον ειδα τοσο αδιαφορο οσο χεσμενο
όταν μπαίνεις μέσα και είσαι γατάκι σημαίνει 2 πράγματα, ή δεν πιστεύεις στις δυνατότητες σου ή είσαι λίγος για ΠΑΟΚ. Αυτά τα 2. Διαλέχτε..

Επειδή ο Πόποβιτς ήταν εκτός αποστολής. Τώρα γιατί ήταν εκτός αποστολής δεν ξέρω, προφανώς ο προπονητής μας ξέρει.

για μια ακόμη αγωνιστική παρακολουθήσαμε το τσίρκο του ΠΑΟΚ, τους harlem globetrotters της Superleague. Η συνταγή αυτή προσφέρει θέαμα και best goal, αλλά από ουσία είναι μακριά από τα ελληνικά δεδομένα.
Θα καταφέρουμε με αυτό το στυλ να τα πάμε καλά σε κύπελλο και play-off; Φαίνεται αδύνατο.
Θα καταφέρουμε να αλλάξουμε στυλ και να γίνουμε μια κυνική, επαγγελματική ομάδα με σφιχτή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση; Φαίνεται δύσκολο.
Θα καταφέρουμε με αυτό το στυλ να τα πάμε καλά σε κύπελλο και play-off; Φαίνεται αδύνατο.
Θα καταφέρουμε να αλλάξουμε στυλ και να γίνουμε μια κυνική, επαγγελματική ομάδα με σφιχτή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση; Φαίνεται δύσκολο.
Ο Πέλκας αυτό που χρειάζεται είναι ένα reset που θα περιλαμβάνει:
1. μια φανέλα με έναν αριθμό συμβολικά αδιάφορο (αντί του βαρύτατου 10)
2. σβήσιμο από την μνήμη του των οποιων ύμνων γράφτηκαν πρώιμα για το ταλέντο του
... δηλ. μια νέα αρχή λιγότερο βεβαρυμένη.
1. μια φανέλα με έναν αριθμό συμβολικά αδιάφορο (αντί του βαρύτατου 10)
2. σβήσιμο από την μνήμη του των οποιων ύμνων γράφτηκαν πρώιμα για το ταλέντο του
... δηλ. μια νέα αρχή λιγότερο βεβαρυμένη.
ABOLEYTOI έγραψε:για μια ακόμη αγωνιστική παρακολουθήσαμε το τσίρκο του ΠΑΟΚ, τους harlem globetrotters της Superleague. Η συνταγή αυτή προσφέρει θέαμα και best goal, αλλά από ουσία είναι μακριά από τα ελληνικά δεδομένα.
Φιλε πιο γκρίνιαρησ και μηδενιστης... Πεθάνεις!! Εντελώς αστηρικτη, ακαιρη και ανούσια κριτική.ειπαμε είμαστε απαιτητικός σαν λαός αλλα κάποιοι...το παραχεζουν.
Νικη...ωραία γκολ.........καλό πρώτο ημίχρονο.
Λουκέτο.
Mvp ΣΑΛΠΙ.
Λουκέτο.
Mvp ΣΑΛΠΙ.