Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

Sera4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Υγ Δλδ ρε παιδιά,με τις αδυναμίες του και τα κουσούρια του,αυτός θα βγάλει τη χρονιά,είναι δεδομένο αυτό.Γιατί ταλαιπωρείτε εαυτούς και βασανίζεστε;
του στυλ αν δεν μπορεις να γλυτωσεις εναν βιασμο κατσε και απολαυσε τον??? :twisted: :twisted:
Να μια καλή δικαιολογία να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο .....αν έφευγε ο Δωνης τώρα χιλιάδες αλαφιασμενοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα στριμώχνονται στα τουρνικε για να απολαύσουν τον πόποβιτς και τα αλλα νεαρά παιδια που κακός Δωνης δεν τα βάζει
:):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αν και δεν μου πέφτει λόγος, γιατί δεν έχω την ευκαιρία να είμαι στην Τούμπα συχνά λόγω απόστασης και αν ήμουν στη γεννέτειρα θα πήγαινα γήπεδο ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην β' εθνική με προπονητή τον Αλέφαντο, πιστεύω ότι ο σερ και η ποιότητα του ποδοσφάιρου που πάιζει η ομάδα δεν είναι ο μοναδικός λόγος που δεν γεμίζει η Τούμπα!!! Υπάρχουν και σαφείς οικονομικοί λόγοι!!! Παρόλα αυτά ας το ψάξουν εκεί στη διήκοιση γιατί και η αποχή είναι ένας τρόποσ έκφρασης δυσαρέσκειας και ο εχυαριστημένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ πουλάει και το εσώρουχό του για ένα εισητήριο!!! :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

dimbar έγραψε:
Karelias έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:
Οι μοντ είναι robot?
Και ναι εγώ συμφωνώ...δε βλέπω να βρίζει πουθενά........και στο κάτω κάτω μιλάει για έναν απο τους πιο σιχαμένους παίκτες στο πιο σιχαμένο σύλλογο.
Έγινε, φίλε. Αφού δε σε πειράζει που λέει έναν άνθρωπο χωρίς καμία απόδειξη, χωρίς κανένα στοιχείο, νεφροπαθή, (ειλικρινά ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν, ή σε συγενή/φίλο του) και δε σε χαλάει επειδή ''δε βρίζει'', κανένα πρόβλημα, καλή καρδιά.

Όταν ο Δώνης ψηφίζεται καλύτερος προπονητής είναι στο σύστημα, όταν ο Σάντος ψηφίζεται ως καλύτερος είναι κάτι άλλο, έτσι;

Karelias,
Ωστόσο το να αρνείσαι ότι ο ΓΔ είναι αυθεντικό παιδί του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου είναι, επέτρεψε μου, αφελές.
Αν δεν θυμάσαι πώς σώθηκε ο Ατρόμητος επί ΓΔ ......

[youtube]MzH5XcGjRF8[/youtube]

και φυσικά την επόμενη σεζόν ακολούθησαν οι ''δανεικοί'' Μήτρογλου, Επστάιν, Τάτος.

αντίστοιχα και με Πηλαδάκη.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

Άρα δηλαδή, μιας και ο Δώνης είναι παιδι του κατεστημένου, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει τρυπηθεί, είναι τρύπιος και τρυπημένος. Και τα κύπελα που πήρε φαντάζομαι, το κατεστημένο τα έδωσε. Κι αν ο ΠΑΟΚ πάρει το κύπελο φέτος, δεν θα το χει πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά θα του το χει δώσει το κατεστημένο.
Η λογική σειρά αυτή είναι.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Nikola,
ο κόσμος έχει ένστικτο και αυτή την εποχή κάτι δεν κάθεται καλά στον ψυχισμό του μέσου ΠΑΟΚτσή.Κύριο στοιχείο που διώχνει τον κόσμο, κατά την άποψη μου, είναι οι μεθοδεύσεις και τα γεγονότα που προέκυψαν αρχής γεννομένης πέρσυ τον Δεκέμβρη μέχρι και τις φετινές (μη-)μεταγραφές του Γενάρη (για να μην πώ μέχρι και σήμερα).Η πρόσληψη του ΓΔ ήταν άμεσα συνυφασμένη με αυτές τις μεθοδεύσεις, ωστόσο η αντίδραση θα μπορούσε να έχει ξεπερασθεί σε έναν βαθμό εάν μας διέψευδε παρουσιάζοντας μία σοβαρή έστω και περιορισμένων δυνατοτήτων (για να κάνουμε το χατήρι όσων λένε ότι δεν έχουμε παίκτες) ομάδα.Δεν είναι ο ΓΔ η κύρια αιτεία που ο κόσμος δεν έρχεται στην Τούμπα αλλά η ψυχολογική απόσταση που έχει δημιουργηθεί σταδιακά ανάμεσα σε μιά απρόσωπη ΠΑΕ και στον μέσο οπαδό.Αυτό δεν γεφυρώνεται ούτε με τα 25 εκκατομύρια του Σαββίδη που στο κάτω-κάτω επένδυση κάνει (με σκοπό το κέρδος και όλοι ευχόμαστε να πετύχει), ούτε με βιντεάκια των 12 αυτοματισμών .
Αυτός ο ΠΑΟΚτσης που δεν πατάει φέτος στην Τούμπα τα περασμένα χρόνια μάτωσε για να κρατήσει την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι ΛΑΙΚΗ ομάδα στην κυριολεξία.Τον αν θα συνεχίσει να είναι εξαρτάται από πολλά που δεν είναι γι αυτό το τόπικ.Ομως επιλογές τύπου ΓΔ και η ανάγκη που αισθάνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να την υπερασπίζεται πχ το προχθεσινό βίντεο, δεν με κάνουν αισιόδοξο.Από την άλλη ίσως να έχουν αλλάξει οι καιροί και να μην το πήραμε εμείς χαμπάρι, ίσως να είναι ώρα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ένα μέσο οικογενειακής ψυχαγωγίας όπως είναι το ποδόσφαιρο σε όλη την ''πολιτισμένη'' Ευρώπη.Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να ''καθαρίσει'' η κερκίδα και να μάθει να συμπεριφέρεται συνολικά ''πολιτικά ορθώς'' ;) και από οπαδοί να γίνουμε φίλαθλοι.
Ο ΠΑΟΚ δεν ακουμπάει φέτος τον μέσο οπαδό του και η παρουσία του ΓΔ απλά συμβάλει σ αυτό.

Karelias,
είδα το ποστ σου όσο έγραφα, αυτά που αναφέρω στον Νικόλα ελπίζω να ξεκαθαρίζουν την θέση μου.Ελπίζω να μην συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων με τις ομάδες που κοουτσάρισε ο Δώνης.Και εν πάσει περιπτώση εγώ σου απάντησα πως φαίνεται ότι σώθηκε ο Ατρόμητος του Δώνη, εκτός κι αν θεωρείς το Ελληνικό
ποδόσφαιρο έντιμο και καθαρό.
Οσον αφορά το αν τρυπήθηκε ο ΠΑΟΚ με την πρόσληψη Δώνη δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι ήταν μια επιλογή που τον πήγαινε στα μέτρα εκείνων που θα τον ήθελαν τρυπημένο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν τον πάω μία τον Γιώργαρο. Δεν μου εμπνέει τίποτα. Η κριτική στα όρια του παραλόγου όμως προκαλεί εκτός από απορίες και γέλιο.

Μην ξεχνάτε πως ο Δώνης φοράει ακόμη τη φόρμα με τον Δικέφαλο και αν δεν είχε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο τα χάλια που έχει η όλη κατάσταση θα ήταν περίγελος ανα την Ελλάδα.

Υπομονή, και όταν θα έρθει ο καιρός, θα φύγει. Το γεγονός δεν θα επισπευσθεί με το μπινελίκι της αρκούδας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ντιμπαρ με καλύπτεις πλήρως και συμφωνώ με αυτά που γράφεις και επαυξάνω!!!!!
Όσο για μένα είμαι ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζω ΠΑΟΚ ... άρα δεν θα κολήσω ποτέ στο "πολιτικά ορθό" κοινό!!!
ΠΑΟΚ ειναι νοοτροπία, τρόποσ ζωής , φιλοσοφία, "θρησκεία". Οχι ΠΑΕ, κύπελα και φανέλες μόνο!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

dimbar έγραψε: Karelias,
είδα το ποστ σου όσο έγραφα, αυτά που αναφέρω στον Νικόλα ελπίζω να ξεκαθαρίζουν την θέση μου.Ελπίζω να μην συγκρίνεις τον ΠΑΟΚ των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων με τις ομάδες που κοουτσάρισε ο Δώνης.Και εν πάσει περιπτώση εγώ σου απάντησα πως φαίνεται ότι σώθηκε ο Ατρόμητος του Δώνη, εκτός κι αν θεωρείς το Ελληνικό
Οσον αφορά το αν τρυπήθηκε ο ΠΑΟΚ με την πρόσληψη Δώνη δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι ήταν μια επιλογή που τον πήγαινε στα μέτρα εκείνων που θα τον ήθελαν τρυπημένο.
Μα εγώ δε λέω τον Δώνη ''παιδί του συστήματος'' για να κάνω το άσπρο μαύρο κι άρα προφανώς, δεν συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με τις ομάδες που κοουτσάρισε ο Δώνης. Και δεν μου απάντησες πως σώθηκε ο Ατρόμητος, μου απάντησες γιατί θεωρείς τον Δώνη ''παιδί του κατεστημένου'' (λόγω του ''τρόπου
που σώθηκε ο ατρόμητος) που στην τελική μπορεί να το πήρε πάνω του κι ο Σπανός ή μπορεί και να μη συνέβει και τίποτα απ όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Γιατί ισχυρισμοί είναι και εικασίες όχι τίποτα γεγονότα και στοιχεία.

Στο μη έντιμο κι ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπον, που εσύ θεωρείς, να μην τρελενόμαστε αν δεν βγει η ομάδα CL ή/και δεν πάρει το κύπελο, γιατί είναι ανέντιμα βασικά και βρώμικα.

Αυτοί που τον ήθελαν τρυπημένο έκατσε η φάση κι έφερα και Σαββίδη όμως, κάτι δεν πολυκολλάει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Δώνης ήρθε στον ΠΑΟΚ με τον ίδιο τρόπο που "έφυγαν" τον προηγούμενο..αλλά ας μην βιαζόμαστε γι αυτούς να δούμε μην τυχόν έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι..ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΣΧΟΛΙΟ..

Πάμε τώρα στον Δώνη.
Χάθηκε κάθε ελπίδα να παίξει κάποιος πιτσιρικάς βασικός και είναι κατανοητό γιατί πλέον τα γάλατα σφίξανε..
Απλά θυμάμαι εκείνη την δήλωση "θέλουμε ποιοτικό παίκτη να πλαισιώσει τον Κατσικά'...
Που είναι αυτός ?
Καληνύχτα σε μία νύχτα βαφτίστηκε ντεφορμέ και εξαφανίστηκε για να παίξει ο Κατσουράνης και κυρίως να χωρέσουν όλοι αυτοί στην ενδεκάδα για να μην έχει μανούρες και το κεφάλι του ήσυχο...

Η αλλαγή του Ρομπέρ χθες (που το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν και το ξέρει και ο Δώνης και ο ίδιος) είναι ανεξήγητη...
Είσαι 3-1 με τον τελευταίο και δεν μπαίνει ο Παπαδόπουλος π.χ (ας έβγαινε ο Κλάους αντί ο Σάλπι), δεν μπαίνει ο Ποποβιτς (που είχε αποκλειστεί ελέω Ρομπερ), παρά μόνο ο Πέλκας που όντως ήταν κακός..

Στο δια ταύτα..
moican4 έγραψε: Κυρ Ιαν 20, 2013 9:04 pm
Δεν υπάρχει ούτε θέμα δικαίωσης ούτε τίποτα.
Ο Δώνης μένει ξέροντας
1) ότι αν αποκλειστεί από το Κύπελλο, αντίο 2) αν περάσει στο Κύπελλο παίρνει μικρή παράταση παραμονής χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι.
Το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα.

Πλέον το θέμα είναι ότι έγινε ντέρμπι η 2η θέση.
Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με ρούλη,κούλα, εντός με βάζελο, εκτός με Πλατανιά, εκτός με Λιβαδειά, εκτός με γάβρο..
Είναι 6 παιχνίδια που θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη, γιατί εκτός του γάβρου οι άλλοι καίγονται για βαθμούς.
"Εύκολα" είναι ο Πανιώνιος εντός, ο ΟΦΗ εντός, η Κέρκυρα εντός ενώ και την Ξάνθη δεν την έχω για εύκολη αλλά θα εξαρτηθεί τι θα προηγηθεί την Πέμπτη.
Αυτά αν είναι ο Δώνης, αν δεν είναι και είναι κάποιος άλλος θα δούμε αν θα γίνει έτσι..

Τώρα ο Δώνης θα επιστρατεύσει ξαφνικά τον Γκαρσία την Πέμπτη και είναι ικανός αν τυχόν αποκλειστούμε να του αποδώσουν και ευθύνες.!!
Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι μέσα..
Τώρα ο Λεβαδειακός δεν πιστεύω πως μπορεί να μας ζορίσει. Έχουμε και την ποιότητα και τους παίκτες να πιάσουμε ένα καλό 15λέπτο και να πετύχουμε 1-2 γκολ..
Σίγουρα θέμα είναι η άμυνα που τρώει γκολ από τον κάθε πεθαμένο αλλά ελπίζω να είμαστε σωστοί την Πέμπτη και προσεκτικοί..
Για την Κυριακή με τον Πανιώνιο δεν το συζητώ, θεωρώ πως εύκολα θα το πάρουμε έστω και με τις ελλείψεις..
Δε με ξεγελά η νίκη του Πανιωνίου, πιτσιρίκια παίζουν με τον Γουνδουλάκη και τον Καμπάνταη πιο έμπειρους...
Πιο πολύ περιμένω να μας ζορίσει ο Λεβαδειακός παρά ο Πανιώνιος αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε..
jojario

Δημοσίευση από jojario »

καλα ρε, τον ρομπερ ρεεεεε?????? ποσο ακομα θα τυρρανας το μυαλο μας??? ζητα του και αυτογραφο.

ΕΛΕΟΣΣ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

dimbar έγραψε:.Από την άλλη ίσως να έχουν αλλάξει οι καιροί και να μην το πήραμε εμείς χαμπάρι, ίσως να είναι ώρα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ένα μέσο οικογενειακής ψυχαγωγίας όπως είναι το ποδόσφαιρο σε όλη την ''πολιτισμένη'' Ευρώπη.Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να ''καθαρίσει'' η κερκίδα και να μάθει να συμπεριφέρεται συνολικά ''πολιτικά ορθώς'' ;) και από οπαδοί να γίνουμε φίλαθλοι.
Οι σκέψεις μου ακριβώς.
είχα γράψει πριν καιρό ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι. Δεν το λέω με την έννοια ότι προς τα εκεί πρέπει να πάμε, το λέω με την έννοια του αναπόφευκτου, του προδιαγεγραμμένου.

ΥΓ χάρηκα με την τοποθέτηση του Δώνη για το χαλάρωμα της ομάδας μετά το 60.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

"ο Δώνης ξέρει περισσότερα από μας"
Γιώργος Κούδας, Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

λέτε κύριε Κούδα να ξέρει ο προπονητής περισσότερα από εμάς?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Karelias έγραψε:
dimbar έγραψε: Karelias,
Μα εγώ δε λέω τον Δώνη ''παιδί του συστήματος'' για να κάνω το άσπρο μαύρο κι άρα προφανώς, δεν συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με τις ομάδες που κοουτσάρισε ο Δώνης. Και δεν μου απάντησες πως σώθηκε ο Ατρόμητος, μου απάντησες γιατί θεωρείς τον Δώνη ''παιδί του κατεστημένου'' (λόγω του ''τρόπου
που σώθηκε ο ατρόμητος) που στην τελική μπορεί να το πήρε πάνω του κι ο Σπανός ή μπορεί και να μη συνέβει και τίποτα απ όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Γιατί ισχυρισμοί είναι και εικασίες όχι τίποτα γεγονότα και στοιχεία.

Στο μη έντιμο κι ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπον, που εσύ θεωρείς, να μην τρελενόμαστε αν δεν βγει η ομάδα CL ή/και δεν πάρει το κύπελο, γιατί είναι ανέντιμα βασικά και βρώμικα.

Αυτοί που τον ήθελαν τρυπημένο έκατσε η φάση κι έφερα και Σαββίδη όμως, κάτι δεν πολυκολλάει.
Οπως δεν τρελλαθήκαμε όσες φορές δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε έτσι δεν θα τρελλαθούμε και τώρα ΑΛΛΑ άλλο να σου στερεί η παράγκα αυτό που δικαιούσαι και άλλο να το στερείσαι γιατί εκτός από την παράγκα και εσύ ο ίδιος υποβαθμίζεις τον εαυτό σου με επιλογές τύπου καλλίτερου Ελληνα προπονητή.

Δεν ξέρω και το εννοώ αν τον Σαββίδη τον έφεραν (οπως έφεραν τον Σαχπαζίδη και τον Φλωρίδη) ή ήρθε μόνος του.Το ότι δεν σου πολυκολάει εσένα δεν σημαίνει ότι σε κάποιον άλλο δεν κολάει. Σταματώ εδώ γιατί είμαστε οφτόπικ, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο τόπικ.

ΥΓ Σου παρέθεσα ένα παράδειγμα με το Ατρόμητος-γαύρος γιατί αμφισβήτησες την διαπλοκή Σπανού - Πηλαδάκη (αμφότεροι εργοδότες του ΓΔ), αν δεν σου λεει τίποτα δικαίωμα σου.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

danirifle έγραψε:"ο Δώνης ξέρει περισσότερα από μας"

λέτε κύριε Κούδα να ξέρει ο προπονητής περισσότερα από εμάς?
Για τον Πέλκα και τη φανέλα με το 10: "Τα νούμερα έχουν αλλάξει, το 10 δεν σημαίνει κάτι. Τα νέα παιδιά θέλουν στήριξη. Ο Δώνης του έδωσε τη φανέλα για να του δώσει και ώθηση. Ας μην του δίνουμε όμως και το παλιό το βάρος. Ο Πέλκας έχει καλά στοιχεία και ο Δώνης ξέρει περισσότερα από μας".
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αλλάζει το νόημα?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

danirifle έγραψε:"ο Δώνης ξέρει περισσότερα από μας"
Κυριε Κούδα με όλο το σεβασμό την σήμερον ημέρα όλα Αποδεικνύονται και τιποτα δεν Θεωρείται! :ugeek: :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”