Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:Κλειδωστε το τοπικ του νυν προπονητη και ανοιξτε το Μαιο μετα τα play-off ουτως ωστε να μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας ... Θα κανουμε και ενα review των δηλωσεων του και θα τις συζητησουμε .... Μεχρι τοτε σεβασμο στον θεσμο του προπονητη στον ΠΑΟΚ ....

Φαινεται οτι η υπαρξη του συγκεκριμενου τοπικ επηρεαζει την αποδοση των παικτων , του προπονητη , τις κινησεις της διοικησης , την προσελευση των οπαδων στην Τουμπα και δεν ξερω τι αλλο... :ugeek:
Μη τρελαίνεσαι αγαπητό ψαράκι.Απλά καλό θα ήταν να περιοριστούν τα σχόλια περι ΓΔ στο ομώνυμο τόπικ και στα τόπικ αγώνων για να ηρεμήσουν λίγο και τα πνεύματα.Όσο κι αν θα μου λείψουν οι ευρηματικές ατάκες και τα σπαρταριστά "φωτορεπορτάζ" που μου φτιάχνουν τη μέρα νομίζω οτι θα ναι για το καλύτερο.
Το αν κάποιοι παλιοί αποχώρησαν είναι άλλο ζήτημα.

Μάλλον αλλους έχεις στο νού σου rain.Μη τα μπερδεύεις .Μιλάω για άτομα που κατα καιρούς δήλωσαν οτι κουράστηκαν απ το όλο σκηνικό με ΓΔ και ελαττώσανε κατα πολύ την παρουσία τους .O Dinos ειναι ένας αλλα όχι ο μόνος.

Γενικο σχόλιο : Μεγάλα μεν αλλα κατα βάση παιδιά είμαστε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

RoMaN έγραψε:Karlat, αν εγώ έχω εμπάθεια προς τον Δώνη, τότε ο συνάδελφος Sick έχει επίσης εμπάθεια στο πρόσωπό μου.. Είναι το ίδιο πράγμα.
Ναι, ακριβώς το ίδιο. :roll:
Είδες τι άσχημο που είναι;

Για να καταλάβω προς τι η κουβέντα εδώ και 5-6 σελίδες. Το θέμα είναι αν υπάρχει θέμα με τον Δώνη;
Προφανώς και υπάρχει και είναι αδιάφορο αν είναι κατευθυνόμενο ή όχι, αν γίνεται επίτηδες ή όχι. Είναι τρομερά κουραστικό κι ανούσιο όμως. Τι γκρουπάκια στο FB διαβάσαμε, τι τις απόψεις του Μύρτσου (του Μύρτσου λέμε, θα τρελαθούμε) για το Δώνη είδαμε αναρτημένες κι αυτά είναι τα πρόσφατα που θυμάμαι.
Όπως επίσης, είναι κι αυτά που γράφτηκαν και στο τόπικ του Κλάους περί γκόμενας και τέτοιες μαλακίες που είναι κατινιές και για το φόρουμ του Κοσμοπόλιταν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φτανει τωρα. Για το Δωνη μιλαμε αλλου
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

3-1 ο ΠΑΟΚ και νέκρα το τόπικ..

Βαριέμαι ελεεινα να γράψω σε αυτό το τόπικ.......γιατί έχω γραψεί τόσες φορές......τα ίδια και τα ίδια.....!

Απλά μόνο αυτό.

Σε κάποιον που μίλησε για πριν 5 χρόνια.....μπλα μπλα.

Πριν πέντε χρόνια οι μοντς βρίζανε σαν οχετοί και μπανάρανε οχι απλά είχε όποιον είχε αντίθετη άποψη .....αλλά άσε.........τα γραπτά μένουν εκεί είναι μπείτε διαβάστε.

Κάθε φορά που ξυλώνουμε έναν μοντ.....γιατί αυτός βγάζει τόση χολή ?

Πραγματικά.....δηλαδή.....

Δυο πρώην μοντ ήταν οι πιο μαγκες......φυγανε απο μοντ κύριοι ....και είναι κύριοι ούτε μπηχτές όυτε να τον τρώει ο κώλος του για μπαν για να γίνει εθνικός ήρωας.

Ο Lord....πρωην Lordgavroslayer...και ο Αποστολης.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα συμφωνησω παντως με τον eleos στις προηγουμενες σελιδες, το συνεχες και μονιμο κραξιμο ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στον ΓΔ ειναι εκνευριστικο, ασκοπο και ηλιθιο! Δεν ωφελει καπου! και δεν εχει δειξει μοοοονο αρνητικα στοιχεια!

ειδικα οταν γινεται απο mods ειναι ακομα χειροτερο, παρασυρει ολη τη μαζα ενω αυτοι θα επρεπε να κραταει τους ζυγους σε καποια ορια! (Αργοναυτης-Φωτης κυριως αλλα οχι μονο!)

κραξτε αλλα οχι συνεχεια ρε παλικαρια, ειδικα εσεις!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Είμαι ο μόνος απο μοντ ξεμοντ μελος ξεμελος που ζήτησα συγγνωμη δημοσια παντελονατα γιατι ξέφυγε το τόπικ του Δωνη.

Τι άλλο θέλετε?

Αντε κατάντησε αηδία.....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δε το ειδα ομολογω και μπραβο σου που το κανες

Μη το παιρνεις σαν επιθεση, εξαιρωντας τον ΓΔ στα αλλα λιγο-πολυ συμφωνω! Δεν το λεω κακοπροαιρετα... μην αρπαζεσαι ;)
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

gpaok έγραψε:
DC έγραψε:Παιδιά, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
Οι διαχειριστές του φόρουμ (αυτοί με τα κόκκινα nicks), ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί, ούτε ηλίθιοι είναι.
Γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβάινει στο φόρουμ και από την στιγμή που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, κάνουν αυτό στο οποίο αναφέρεται ο τίτλος τους: διαχειρίζονται.
Όσο και να σκούζω εγώ και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, η μπουρδελοποίηση του φόρουμ θα σταματήσει όταν το αποφασίσουν αυτοί. Δεν σας αρέσει η λέξη μπουρδελοποίηση; ΟΚ. Ας το αλλάξω με το "λάθος τήρηση των κανονισμών του φόρουμ".
Αυτά τα ολίγα ως επισήμανση και μόνο.

PS: Κάπως έτσι το σκεφτόταν ο Alekakius του φόρουμ; Δεν ξέρω. Ίσως.
Θα σου πω εγώ... Που το φόρουμ το θυμάμαι και πριν απο σχεδόν 5 χρόνια. ΟΧΙ βέβαια... Τότε μιλαγαμε πολιτισμένα, αναλυαμε...κάναμε πλακιτσα.Ακομα και αν δεν έγραφε κάποιος, έμπαινε για να διαβάσει μόνο και να πάρει κάτι...υπήρχαν πολλοί λιγότερες κραυγές και πολλοί λιγότεροι αγένεισ χαρακτηρισμοί.ενας λόγος που εγώ έγραφα τόσο λίγο παλιότερα, εκτοσ του λιγου χρονου μου,είναι το ότι με εξέφραζαν απόλυτα απόψεις παιδιών που έγραφαν εδώ. Γιαγκοσ, ολιβαρες, γκορντον κλπ...στο χέρι μας είναι λοιπόν, ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι να δώσουμε το παράδειγμα , αναβαθμίζοντας το φόρουμ και φέρνοντας έτσι πίσω και παιδιά που πραγματικά λείπουν.οσο για τους υπεύθυνους του φόρουμ αυτή την περίοδο, εύχομαι να κάνουν το καλύτερο προς την...αναβάθμιση!
Φίλε argonaut δεν ξερω αν αναφέρεσαι σε εμένα για αυτόν που είπε για 5 χρόνια πριν ή καποιον άλλον, αλλά όπως βλέπεισ και προσ αποφυγη καθε παρεξήγησεως εγω μιλησα για το φορουμ ΓΕΝΙΚΑ. Δεν συνέκρινα τους τότε με τους τωρα μοντς...ούτε οτι οι τότε ήταν καλύτεροι. Απλά είπα οτι η τότε ΣΥΖΗΤΗΣΗ ηταν καλύτερη. Το οτι τώρα δεν είναι...φταίμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Αμα ψάξεις καλά θα βρεις τα πάντα.

Μέχρι οικογενειες μελών βρίζανε και άρρωστες μανες....και κανεις δε τα σβηνε....ααα και κάποια λουλούδια μέχρι πεθαμένους γονείς......!

Μπορεί να υπήρχαν κάποιοι που αποχώρησαν δημόσιο φόρουμ είμαστε δεν υπάρχουν συνδρομές.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Κοίτα, δεν εχω σκοπό να διαφωνήσω , ξέρεισ γιατι; Επειδή σεβομαι πραγματικα το χρόνο σας που κάθεσται και ασχολείστε ωστε να υπάρχει μια στοιχειώδη ταξη εδω μέσα. Ισως εγω να είχα ταιριάξει περισσότερο με κάποιους πιο πα΄λιά και να΄καβλαντίζαμε καλύτερα εδω μέσα. ΄Οσο για αυτά που λές...παντα υπήρχαν και θα υπάρχουν επειδή αν κάποιος φτάνει σε αυτό το επίπεδο δεν θέλει μοντ στο φόρουμ του...θέλει παιδαγωγό στην ζωή του. Με πιάνεισ νομίζω....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

;)
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Αλλο βρίσιμο οικογενειών-μανάδων-νεκρών και άλλο εκφραση γνώμης.

Είναι το μοναδικό φόρουμ που έχω γνωρίσει που γίνεται τόσο συχνά χρήση του ΜΠΑΝ,όταν κάποιος εκφράζει διαφορετική άποψη.

Και μάλιστα σε ένα οπαδικό χώρο ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ!!!!!

Εγω λοιπόν μπαναρίστικα(το φέρε η μοίρα) πριν τον αγώνα με την Ξάνθη,μετά ήρθε ο Άρης,μετά η ΑΕΚ.

Το τί γράφτηκε,τί μπινελίκι,τι βρισιές τι ειρωνείες κατά παικτών προπονητών κλπ δεν περιγράφεται

Εγώ έφαγα μπαν 1 μηνός γιατί έγραψα

1.ότι ο Κάτσε είναι λίγος

2.ο Κωνσταντινίδης είναι άμπαλος

3.ο Αγκάνθο είναι καλός μπαλαδόρος.

Στην κρίση σας!!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Επειδή μερικοί το τόπικ το βρήκατε παιχνιδάκι .....

Μιλάνε και αυτοι τώρα που έχουνε δώσει 10000000 φορές δικαιώματα για μπαν.Μάλιστα.....εχουνε φάει και απο καμμια 10αρια μπαν.....!

Viva la revolution....

Τα ψέματα έχουν και όριο.

Κλειδώνει λόγο κατάχρησης.

Εχουμε κύπελλο και πολυ δύσκολους αγώνες μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χθες έγραψα σε κάποιο φίλο ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση με τη συνεχή εκτόξευση «εξυπνάδων» κατά του Δώνη παντού και πάντα σε όλα τα topic του forum. Και αυτό σβήστηκε! Γιατί παρακαλώ;

Το σχόλιο αυτό, όπως και αρκετά άλλα, τα έγραψα για δύο λόγους. 1) επειδή κανένας mod/admin δεν τους βάζει στη θέση τους όλους αυτούς τους εξυπναδιστές και 2) επειδή και μένα, όπως και σε αρκετούς άλλους, δεν μας αρέσει να ξεφτιλίζεται και να εμπαίζεται ο προπονητής της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι, σβήστηκε ενώ προηγουμένως κάποιοι το είχαν διαβάσει είναι σαφώς προσβλητικό για μένα, με την έννοια ότι θεωρήθηκε σκουπίδι και διαγράφηκε κάτι που έγραψα. Και αυτό μπροστά στα μάτια 100, 200... δεν ξέρω πόσων παιδιών το είχαν προηγουμένως διαβάσει.

Φυσικά και δεν απευθυνόμουν μόνο στο συγκεκριμένο φίλο. Ο στόχος ήταν να προβληματιστούν και άλλοι.

Τέλος πάντων… και το δικό μου σύντομο ταξίδι μου στο forum του Paokmania λαμβάνει τέλος. Ούτε φωνή βοώντος εν τη ερήμω θέλω να είναι, ούτε γραφικός, ούτε ενοχλητικός.

Συνεχίστε να αγαπάτε και να πονάτε την ΠΑΟΚάρα μας. Εγώ συνεχίζω εκτός forum, όπως εδώ και 40βάλε χρόνια. Κουράστηκα ειλικρινά να διαβάζω κάποια πράγματα, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιος θεώρησε ως υπερβολική και off topic μία παρατήρηση σαν αυτή που έκανα.

Χάρηκα που τα είπαμε με πολλούς από εσάς.

Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλιστα.

Ένας ανά βδομάδα θα την κάνει;

Edit: Πάντως κι εγώ και ο Shark, που κράζαμε και ειρωνευόμασταν τον Δώνη περισσότερο απ'όλους εδώ μέσα σε πολλά topics, μετά την αποχώρηση του eleos, ελαττώσαμε ή σταματήσαμε τις ειρωνίες, τις σπόντες κτλ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”