Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από DC »

rouki έγραψε:Τι ομάδα είναι;
Εγώ λέω ΠΑΕ Τσέπη.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

DC έγραψε: Εγώ λέω ΠΑΕ Τσέπη.
Μπα πιο πολυ για τον ραπτοπουλο παει αυτο,ισως να μην ηταν τοσο ΠΑΕ τσεπης οταν χαριζε εκατομμύρια για να φυγει απο την ομαδα των ρουφιάνων οπω λεει

Dinos_Liverpool έγραψε:Τι ομάδα δηλώνει ότι είναι, εννοείς! Τώρα, μεταξύ μας, εάν εσύ τον θεωρείς πραγματικό ΠΑΟΚτσή... αναθεώρησε τάχιστα! Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Απόλλων Καλαμαριάς πραγματικά είναι... ούτε ο ίδιος ξέρει τι ομάδα είναι! Εγώ πιο πολύ για καραγκιοζάκο τον έχω κόψει! Κάνω λάθος;
Κανεις λαθος ,βασίζεσαι πάνω σε καποιες ώρες εκπομπης που τον άκουσες????επειδη ειναι οικογενειακός μου φίλος,δεν είμαι αντικειμενικός στο αν οι αποψεις του σωστες η οχι,αλλα για το τι ομάδα ειναι κανετε μεγαλο λαθος,αλλα είναι ΦΙΛΑΘΛΟΣ και οχι οπαδος,προσπάθησε παρα πολυ να κλείσει την καριέρα στην ομαδα που αγαπάει,οπως λέει κατα λέξη,αλλα δεν τα καταφερε,
Το λάθος που κάνει παντα ειναι οτι παρορμητικός και ΛΕΕΙ παντα αυτο που σκέφτεται και ας ειναι και χαζομαρα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

RoMaN έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Έτοιμος να κλάψει ο μπούλης...

[youtube]CF4tvdsXP7A[/youtube]
Από το 1:30 μέχρι το 1:58 θυμίζει Παντελίδη... :lol:
Εμένα πάλι μου θυμίζει τον παλιό δημοσιογράφο Βαγγέλη Φουντουκίδη της Αθλητικής Κυριακής:
[youtube]Iv5w1LOtI1o[/youtube]
Από 00:30 και έπειτα.

ΥΓ: Ρε Sick, αφού ΔΕΝ κατάλαβες τί εννοώ, γιατί δεν ρωτάς; Θα μου πεις πώς, αφού δεν υπάρχουν pm...
Ξαναδιάβασέ το χωρίς το «είναι φυσιολογικό» στην αρχή και πες μου πού διαφωνείς (δεν το παραθέτω πάλι γιατί μαζί με τη φάτσα του φίλου σου έγινε τεράστιο :lol: ).
ΥΓ2: monopaokre, sorry, διαφωνούμε. Είναι μια ομάδα που φτιάχνεται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.
ΥΓ3: Αν σε ενοχλεί Γιαννακόπουλε που ο γάβρος «δεν έχει πίεση» στο ελληνικό πρωτάθλημα, πείτε στα κοράκια να μήν τον παίζουν 90-10. Αλλά τί λέω, αν παίξουν 50-50, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης και πώς θα κονομήσει ο χοντρός τα γιούρος του ch.l.;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει με διαιτησίες 90-10 ή με θυγατρικές ομάδες που κατεβαίνουν να πάιξουν εναντίον του όπως όταν κάνουν ζέσταμα (πχ Ξάνθη). Μόλις αυτοί οι δύο παράγοντες εξαλειφθούν αρχίζουν οι σφαλιάρες!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

O ρουλης θα την πληρωσει τη νυφη.... Σε αυτον θα ξεσπασει το χαρτινο θηριο και οι παικταραδες του... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχω την εντύπωση ότι θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει εκτός αν ο διαιτητής δεν τηρήσει ούτε τα προσχήματα...
KOSTAS54

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
karlat85 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Πιστεύω, Μύρτσο, να τα εννούσες αυτά που έγραφες και να έπαιξες πράγματι την πρόκριση του κωλοοσωματείου σου! Και πιστεύω να το έπαιξες χοντρά για να κονομήσεις... αφού το έβλεπες!

Τελικά, ορισμένοι άνθρωποι είναι πάρα κιλά... μαλάκια!
, Θα εκπλαγείς αν μάθεις τι ομάδα είναι
Τι ομάδα δηλώνει ότι είναι, εννοείς! Τώρα, μεταξύ μας, εάν εσύ τον θεωρείς πραγματικό ΠΑΟΚτσή... αναθεώρησε τάχιστα! Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Απόλλων Καλαμαριάς πραγματικά είναι... ούτε ο ίδιος ξέρει τι ομάδα είναι! Εγώ πιο πολύ για καραγκιοζάκο τον έχω κόψει! Κάνω λάθος;

Άκου τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία...!!! Στα τσακίδια το ρδελομπού τους που θα τους ευχηθούμε και καλή επιτυχία και ολόψυχα μάλιστα!!! ΒΕΡΕΣΕ τα ακούω για ΠΑΟΚ και Απόλλωνα! ΤΕΛΕΙΩΣ!
Το σίγουρο είναι, οτι είναι μεγάλος καραγκιοζης
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

εγω παντως θρηνω για τον θρηνο της καρδιας μας...ενα στανταρ ειχαμε στα δελτια μας κι εμεις οι στοιχηματζηδες παει κι αυτο...καθε χρονο,το αργοτερο τετοιον καιρο,το ιδιο πραγμα γινεται...α ρε πουτ@να Ευρωπη που αποκαλυπτεις την ωμη αληθεια στα προβατα του Μαριδακη... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Γι΄αυτο την χρονια που αποκλειστηκε στους ομιλους του ΤΣ.Λ. το χαρτινο θηριο , υπηρξε σκεψη να γινει αγωγη για διαφυγοντα κερδη στον ΟΠΑΠ απο τους παικτες του στοιχηματος.... :lol:

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει εκτός αν ο διαιτητής δεν τηρήσει ούτε τα προσχήματα...

Νομιζω Αποστολε οτι οχι μονο δεν θα τηρησει αλλα ουτε καν θα του περασει απο το μυαλο.... Η κλασσικη συνταγη ανασυνταξης του ηθικου της ΔΕΚΟ και των οπαδων της - μετα απο ευρωπαικα κλαρινα- περναει απο σφαγη του επομενου αντιπαλου στην Ελλαδα... :ugeek:

Εκτος αν σκεφτουν οτι ειναι ειναι νεοσυστατο παραρτημα και θελησουν να το βοηθησουν.... :?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Διάλογος με οπαδό του ρούλη:

- "Γιατί ο πρώτος σκόρερ σας εκτίει την ποινή με το γαύρο;; Δεν θα το χτυπήσετε το ματς;;"
- "Ε...ναί...δεν θα το χτυπήσουμε και τόσο!!!"

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΥ
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

shark4 έγραψε:O ρουλης θα την πληρωσει τη νυφη.... Σε αυτον θα ξεσπασει το χαρτινο θηριο και οι παικταραδες του... :ugeek:
Comfort Women!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πριν τον αγώνα με τον Άρη έβλεπα πόσο άνετα έπαιρνε το διπλό ο Ατρόμητος στο τηγάνι και πάθαινα πλάκα.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

RoMaN έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Έτοιμος να κλάψει ο μπούλης...

[youtube]CF4tvdsXP7A[/youtube]
Από το 1:30 μέχρι το 1:58 θυμίζει Παντελίδη... :lol:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι μ@λ@κες ειστε,ξυπνησα την κορη μου με τον κερατα και την πουτσισ@ τωρα!!!! :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ολα τα λεφτα....το ταισμα των προβατων ξεκινησε απο χθες...ταμειο κανουμε στο τελος,ο Μιτσελ δν προλαβε ν αλλαξει τν εικονα της ομαδας και λοιπες παπ@ριες...πλησιαζει το τελος σας κωλογαβροι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Το έχω ξαναπει διώχνεις ένα προπονητή που σου παίρνει 9 βαθμούς στο ΤΣ Λ με μέσα έξω νίκες τους Πρωταθλητές Γαλλίας; Με ματσάρες με Άρσεναλ κλπ. Και αήττητος στο Πρωτάθλημα (άνετα); Γιατί; Γιατί δεν παίζει θέαμα; Αυτούς έχει αυτό παίζει; Δηλαδή παίρνεις μετά Νικοπολίδη, βλέπεις 2-3 στο Καραισκάκης με θέαμα Καραγκούνη, μετά παίρνεις τον γκέι τον Μίτσελ που πιάνει τα @@ των παιχτών και τρως ένα συνολικό 4-0 από την Λεβάντε του Καράμπελα; Σε παρακαλώ δηλαδή.

Μετά λέμε για τους Αριανούς; Αυτοί τι σανό έχουν φάει; :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”