H φετινή ήταν η τελευταία... "παράσταση" του δαφνοστεφανομένου! Το πανηγύρη τελειώνει αδέρφια! Θα το τελειώσουμε εμείς!!!

Από το 1:30 μέχρι το 1:58 θυμίζει Παντελίδη...DigitalFan έγραψε:Έτοιμος να κλάψει ο μπούλης...
[youtube]CF4tvdsXP7A[/youtube]
stephanos έγραψε:Να πω εγώ;angelheart έγραψε:Για πες ποια πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Είπες "κάποια πράγματα". Δεν ζητάω πολλά. Πες τρία.
1. Δεν είναι φυσιολογικό για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να αποτελείται κατά 50% από παίκτες ακαδημίας.
2. Δεν είναι φυσιολογικό ο προπονητής της να προήλθε επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου, κάνοντας τη διαδρομή Β'ομάδα -> βοηθός Α' ομάδας -> προπονητής Α' ομάδας.
3. Δεν είναι φυσιολογικό αυτός ο προπονητής στο ντεμπούτο του, να παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο κόντρα στον καλύτερο προπονητή του κόσμου.
4. Δεν είναι φυσιολογικό τόσο ομαδικό πνεύμα, τέτοια αυταπάρνηση που προβάλλονται στο γήπεδο με τη μορφή των έξοχων αλληλοκαλύψεων.
Κυρίως όμως:
5. Δεν είναι φυσικό μια ομάδα που άλλαξε το ποδόσφαιρο προς το θεαματικότερο, να αντιμετωπίζεται από τον απλό οπαδό (θέλω να ελπίζω όχι της Ρεάλ, αυτοί δεν πιάνονται) όπως η Λιμόζ του Μάλκοβιτς.
Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνιαkataramenos5 έγραψε:Εδω και τοσες χιλιάδες χρονια
ολοι σε περναν στης Ευρώπης τα σαλονια
Μα και του χρονου θα εισαι παλι
των ευρωπαίων η π@@τανα η πιο μεγάλη
Παει δε παει, ο γαύρος πονάει
, Θα εκπλαγείς αν μάθεις τι ομάδα είναιDinos_Liverpool έγραψε:Πιστεύω, Μύρτσο, να τα εννούσες αυτά που έγραφες και να έπαιξες πράγματι την πρόκριση του κωλοοσωματείου σου! Και πιστεύω να το έπαιξες χοντρά για να κονομήσεις... αφού το έβλεπες!
Τελικά, ορισμένοι άνθρωποι είναι πάρα κιλά... μαλάκια!
Τι ομάδα δηλώνει ότι είναι, εννοείς! Τώρα, μεταξύ μας, εάν εσύ τον θεωρείς πραγματικό ΠΑΟΚτσή... αναθεώρησε τάχιστα! Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Απόλλων Καλαμαριάς πραγματικά είναι... ούτε ο ίδιος ξέρει τι ομάδα είναι! Εγώ πιο πολύ για καραγκιοζάκο τον έχω κόψει! Κάνω λάθος;karlat85 έγραψε:, Θα εκπλαγείς αν μάθεις τι ομάδα είναιDinos_Liverpool έγραψε:Πιστεύω, Μύρτσο, να τα εννούσες αυτά που έγραφες και να έπαιξες πράγματι την πρόκριση του κωλοοσωματείου σου! Και πιστεύω να το έπαιξες χοντρά για να κονομήσεις... αφού το έβλεπες!
Τελικά, ορισμένοι άνθρωποι είναι πάρα κιλά... μαλάκια!