Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paprica

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από paprica »

Ο Φεργκισον που είναι στην ίδια ομάδα και παίζει το ίδιο σύστημα 27 χρόνια είναι κακός προπονητής;
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

αποριες...θα προτιμουσε κανεις να εχει στην ομαδα του την καλυτερη 5αδα αμυντικων στο ποδοσφαιρο σημερα,η τον ζαμερ και το μπαρεζι απο μονους τους??υπαρχουνε σημερα 20 30 παικτες που θα φησουν εποχη στο αθλημα τους?λιτμανεν μπερκαμπ μπατιστουτα λαουντρουπ μπατζιο και παει....
ποσες φορες μπορει να πει κανεις ινιεστα και μεσι σε μια ποδοσφαιρικη κουβεντα π.χ.30 λεπτων?δεν ειναι να βαριεσαι να ασχοληθεις?οοοχιιιι?τι οχι?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

πολυ παρελθοντολαγνια. οτι ειναι καινουριο μας χαλαει.
εγω δεν τους προλαβα ολους αυτους τους παικταραδες αλλα παω στοιχημα οτι σε 20 χρονια θα νοσταλγουμε τους παικταραδες του σημερα και θα βγαζουμε λιγους τους συγχρονους.
και μιας και πιασαμε την κουβεντα για τη μπαρτσα εγω εχω ακουσει απο ατομα που ασχολουνται 30+ χρονια ενεργα με το ποδοσφαιρο οτι αυτη η ομαδα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε.
και πως να μην ειναι οταν μεσα σε μια τετραετια(με γκουαρδιολα, αλλα και παλιοτερα) εχει παρει τα παντα. και οταν λεμε τα παντα εννοουμε τα παντα. και οχι μονο μια φορα. και το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι τα χει καταφερει ολα αυτα με δικα της παιδια απο τις ακαδημιες.
αρκει να αναλογιστει κανεις πως την αντιμετωπιζουν ομαδες οπως η τσελσι περσι στον ημιτελικο η ιντερ πριν 3 χρονια. δηλαδη οχι τιποτα καημενες αλλα ομαδες που ειχαν ριξει πολυ χρημα. 3 σειρες αμυνα και κλεισιμο στο 1/4 του γηπεδου.
και ετσι γινεται με το 99% των ομαδων που αντιμετωπιζουν τη μπαρτσα.
ε μου φαινεται παραλογο μετα να μας ενοχλει το τικι τακα και οι πασες οταν οι αλλοι εχουν κρεμαστει απ τα δοκαρια.
οποτε οσοι δεν γουσταρουν την μπαρτσελονα απλα θα αρεσκονται σε δικαιολογιες οπως ντοπαλονα, ουεφαλονα κτλ.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ε ναι ρε σεις! Ο,τι ειναι μακρινο το νοσταλγουμε και υποτιμουμε αυτα που εχουμε...

Η Μπαρτσελονα δεν ειναι υπερομαδα φετος, καθως για μενα δεν εχει δειξει τα υψηλα στανταρ που ειχε τα προηγουμενα χρονια... Σε αυτο φταινε πολλα, ομως και για την ιδια την ομαδα ειναι δυσκολο να ειναι διαστημικη συνεχως...

Απο κει και υστερα τα περι μεσσι, τσαβι και ινιεστα τα ακουω βερεσε... ο παιχτης ειναι απιστευτος, οπως επισης απιστευτοι ειναι και οι αλλοι δυο απο πισω...

Τωρα η Μιλαν ηταν πολυ καλα διαβασμενη, με ψυχη, και καλα εκανε και πηρε την νικη, γιατι και καμια σφαλιαρα που και που χρειαζεται... 30 παιχτες πανω στην μπαλα πεφτανε ακομα και στο 90'
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

monopaokre έγραψε:
stephanos έγραψε:
angelheart έγραψε:Για πες ποια πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Είπες "κάποια πράγματα". Δεν ζητάω πολλά. Πες τρία.
Να πω εγώ;
1. Δεν είναι φυσιολογικό για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να αποτελείται κατά 50% από παίκτες ακαδημίας.
2. Δεν είναι φυσιολογικό ο προπονητής της να προήλθε επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου, κάνοντας τη διαδρομή Β'ομάδα -> βοηθός Α' ομάδας -> προπονητής Α' ομάδας.
3. Δεν είναι φυσιολογικό αυτός ο προπονητής στο ντεμπούτο του, να παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο κόντρα στον καλύτερο προπονητή του κόσμου.
4. Δεν είναι φυσιολογικό τόσο ομαδικό πνεύμα, τέτοια αυταπάρνηση που προβάλλονται στο γήπεδο με τη μορφή των έξοχων αλληλοκαλύψεων.
Κυρίως όμως:
5. Δεν είναι φυσικό μια ομάδα που άλλαξε το ποδόσφαιρο προς το θεαματικότερο, να αντιμετωπίζεται από τον απλό οπαδό (θέλω να ελπίζω όχι της Ρεάλ, αυτοί δεν πιάνονται) όπως η Λιμόζ του Μάλκοβιτς.
Με κάλυψε απόλυτα ο Στέφανος. Συν να προσθέσω εγώ οτι βλέποντας παίκτες να μην ντεφορμαρίζονται ποτέ. Η έναν παίκτη του 1.60 να πετάει από πάνω του παίκτες πολύ πιο ογκώδεις και ένα κεφάλι πιο ψηλούς όπως και να το κανεις δεν μοιάζει και το πιο φυσιολογικό
Έχω ήδη γράψει πριν πως
Εγώ να δεις πόσα δεν έχω πω. Απλά διαβάζω τα ποστ (δουλειά μου είναι ως μοντ) και μαθαίνω τώρα στα γεράματα εντελώς νέες προσεγγίσεις στην ερμηνεία ποδοσφαιρικών όρων.
Ζητάω συγνώμη που σε ρώτησα. Δεν θα σε ξαναενοχλήσω, εκτός αν παρεκτραπείς κτλ (δλδ στα πλαίσια της ιδιότητάς μου ως μοντ)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα

ΑΝΤ1
Η εκπομπή που ακολουθεί είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.Απομακρύνεται τα παιδιά απ την τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και επίσημα μετά τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας κόβω το στοίχημα για τσου λου και Γιουρόπα..

Να πιάνεις διπλό Μπάγερν-άσσο Πόρτο-άσσο Μίλαν και να χάνεις την πεταμένη την Γαλατά την Τρίτη. (120 ευρώ με 3 ευρώ ποντάρισμα)
Να πιάνεις διπλό Ατλέτικο-διπλό Ιντερ-άσσο Λάτσιο και να χάνεις στο 90 την Λυών. (120 ευρώ με 6 ευρώ).

Αντί να έχουμε 240 ευρώ στην τσέπη μείναμε με το.....δελτίο ( 8-) ) στο χέρι..Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

πιπα-κωλο στον αντ1...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GOAL!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μ@υνοπανα!!!!

Ζωα!...Θελατε και προκριση!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Odi έγραψε:Και επίσημα μετά τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας κόβω το στοίχημα για τσου λου και Γιουρόπα..

Να πιάνεις διπλό Μπάγερν-άσσο Πόρτο-άσσο Μίλαν και να χάνεις την πεταμένη την Γαλατά την Τρίτη. (120 ευρώ με 3 ευρώ ποντάρισμα)
Να πιάνεις διπλό Ατλέτικο-διπλό Ιντερ-άσσο Λάτσιο και να χάνεις στο 90 την Λυών. (120 ευρώ με 6 ευρώ).

Αντί να έχουμε 240 ευρώ στην τσέπη μείναμε με το.....δελτίο ( 8-) ) στο χέρι..Ήμαρτον.
Και γω τα ιδια εχασα..Και σχεδον τα ιδια ειχα παιξει...

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και σε είπα ρε χοντρέ βάλε μέσα τον Σπάθα!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ...ακομα λενε πολυ δυσκολαστον αντ1...αντι να πουνε παλι καλα που ειναι μονο 0-1 ακομα....
ΠΟΥ-ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε ,
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:πιπα-κωλο στον αντ1...
ωρε τι εγινε ?
δεν το βλεπω γιατι με τον γαβρο ειμαι γκαντεμης οποτε τον βλεπω βαζει γκολ :( :(
ας αρκεστω στο φορουμ :) :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Μάρτινς πρέπει να τους χορεύει καλά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”