Γιώργος Δώνης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Δώνης
stathis73 έγραψε:ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
++++++++++Σωστος ''ο εχων επι χρημασι'' κλωτσησει το τοπι![]()
Υ.Γ. Σταθη.....τον Στρατηγο πως τον βλεπεις για εμας, απο το καλοκαιρι και μετα;![]()
Αδελφέ μου δεν ξερω και ο λόγος που δεν ξερω ειναι ο εξης
Ειχα σε ηλικία 15 ετων προπονητή εναν εκ των κορυφαίων Καθηγητών γυμναστικής ακαδημίας τον Μπάμπη τον Μιχαηλίδη, ( που τον είχαμε και εμεις γυμναστή στον Π.Α.Ο.Κ) και σας πληροφορώ ουτε ενας απο εμας δεν έπαθε ποτε θλάση αλλα και τράβηγμα, αλλα ενω έστηνε την ομάδα απο κει και μετα μέσα στο ματσ δεν το διαχειριζόταν σωστα, ουτε το υλικό του αλλα ουτε και το ματς γενικα.
Ολα αυτα μετα απο εναν χρόνο που έμεινε στην ομαδα.
Τα λέω ολα αυτα γιατί μπορεί ενας προπονητής που εχει παιξει μπαλα παράδειγμα ο Δωνης να εχει ας πουμε την ικανότητα να στήνει σωστα την ομάδα απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλα να αργει να κάνει διορθωτικές κινήσεις την ώρα του ματς ή οταν τις κάνει να ειναι πολύ αργα, στην αντίπερα οχθη για παράδειγμα ειναιο Άγγελος ο Αναστασιάδης ο οποιος εβλεπε και "διάβαζε το ματς " σε μερικά λεπτα και σφύριζε και έλεγε " Μιχάλη αλλαξε πλευρα με τον Κώστα" και με μια κίνηση κερδιζε το ματς , τι θέλω να πώ με ολα αυτα.
Ο Καθε προπονητής εχει κάποια προτερήματα και κάπου υστερεί, πρεπει ομως να τον αφήσουμε να δουλέψει τουλάχιστον εναν χρόνο με της σωστές προϋποθέσεις.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ...με παίκτες πληρωμένους( τους ειχε) με σωστό και πλήρες υλικό (δεν το ειχε) με ηρεμία και επικοινωνία μεταξύ προπονητή και διοίκησης (την εχει) και ενα σωρό αλλα πράγματα που για μενα δεν υπάρχουν σε καμιά ομάδα πλην του βαζελου και του Θρυνου.
Και θα σας πώ εναν παράδειγμα .....ουαν πήγα μικρός με την εθνικη παιδων στην Παιανία για φιλικό και είδα (τοτε πριν 20 χρονια στο περίπου) τις εγκαταστάσεις έπαθα σοκ, υπήρχε ενα ολόκληρο επιτελείο π.χ στην πισίνα που ειχε μέσα υπήρχε η Τόνια η Μαχαίρα πρωταθλήτρια στην κολύμβηση για ποιον λόγο;;;;..........για να κάνουν σωστα τις ασκήσεις μεσα στο νερο για ενδυνάμωση και σωστη αποθεραπεία μετα από τραυματισμό , εδω αδέρφια ακόμη (και το πιστευω αυτο που λέω) ουτε τις διατάσεις δεν κάνουν μολις τελειώσει το ματς , τουλάχιστον εγω δεν ειδα σε οσα ματς πήγα να τους κρατήσει ο γυμναστής κανενα διλεπτο τριλεπτο ώστε να επανέρθουν οι μύες στην σωστη θέση και μετα να πανε για μπάνιο, ( ένα μικρο παραδειγμα ετσι)
Το να πετυχει ενας προπονητής ειναι μια συνάρτηση παρα μα παρα πολλων παραγόντων, απο κει και μετα εφόσον δεν εχουμε ολες τις προϋποθέσεις, Θεωρώ ήρωα ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ όποιον προπονητή πετυχη το οτιδήποτε κατω απο αυτες τις συνθηκες.
Με αυτον τον πρόεδρο μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο, να τον στηρίξουμε με ολες μας τις δυνάμεις γιατι μπορει να ηρθε σε εναν μεγαλο και ιστορικό σύλλογο αλλα ειδικά ατην την εποχή αν δεν εχεις λεφτα, ειτε λέγεσαι ρεαλ ειτε μπαρτσελονα εισαι καταδικασμένος σε ΔΙΑΛΥΣΗ.
Μπορούμε να συζητάμε με τις ωρες και ο καθενας να λεει τα δικά του, αλλα η ουσια και ο στόχος ειναι ενας, οτι κάνουμε ,ειτε ενέργεια ειτε μια διαμαρτυρία πρεπει να μην εχει κακο αντίκτυπο στην ομάδα γιατί ολοι θέλουμε υποτίθεται το καλό της.
Όαση στην Σαχάρα το ποστ.
Δυστυχώς.
angelheart έγραψε:Λεπτομέρεια : η Τόνια έχει πάρει Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ πριν καμιά 25 χρόνια
ο kaka στον ΠΑΟΚ?

στάθη, τρομερό ποστ. μπράβο
Στο βασίλειο της υπερβολής , της ειρωνείας και της ανθρωποφαγίας τέτοια ποσταρίσματα φαντάζουν απελπιστικά αταίριαστα. Θα το έσβηνα ως οφ τοπικ
- kataramenos5
Σταθη ωραίο το ποστ αλλα μιλάει γενικα "Θεωρώ ήρωα ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ όποιον προπονητή πετυχη το οτιδήποτε κατω απο αυτες τις συνθηκες" .Το αν θα πετύχει ο ΓΔ κάποιο στόχο θα φανεί στο τέλος ,εγω ρώτησα πως τον βλέπεις, ποδοσφαιρικά πάντα, μέχρι τώρα.Τα + η - του ΓΔ οπως τα βλέπεις εσύ.Αν θέλεις ,απαντάς.
ΥΓ Πάντως με βάσεις τις προϋποθέσεις που έθεσες (πληρωμένοι παίκτες,πλήρες ροστερ και καλή επικοινωνία με διοίκηση )ο Λάζλο ήταν ήρωας αφου δεν είχε τίποτα απ αυτά.
ΥΓ Πάντως με βάσεις τις προϋποθέσεις που έθεσες (πληρωμένοι παίκτες,πλήρες ροστερ και καλή επικοινωνία με διοίκηση )ο Λάζλο ήταν ήρωας αφου δεν είχε τίποτα απ αυτά.

- ΑποστόληςΑ
Ζω με την ελπίδα του προσεχούς 4x4 και της καθόδου στις 31 Μαρτίου στο τηγάνι με προσωπικότητα (θα έχουν μπει σχεδόν όλοι οι παίκτες), με αυτοπεποίθηση, μετά τους 12 βαθμούς, και με διάθεση να παίξουμε για την ομάδα, αλλά και για να γελοιοποποιήσουμε τον μύθο που συντηρούν οι οπαδοί (και μόνον) του γαύρου ότι διαθέτει - ΜΑΚΡΑΝ - την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Θέλω να δω μπάλα, να χαζεύει ο αντίπαλος και να κάνει τρέλες ο διαιτητής για να περιορίσει τις απώλειες.
Κι όλα αυτά υπό την μαεστρική σου καθοδήγηση.
Ζητάω πολλά;
Θέλω να δω μπάλα, να χαζεύει ο αντίπαλος και να κάνει τρέλες ο διαιτητής για να περιορίσει τις απώλειες.
Κι όλα αυτά υπό την μαεστρική σου καθοδήγηση.
Ζητάω πολλά;
Απόστολε εγώ αυτά που λες προτιμώ να τα δω στο τελικό Κυπέλλου και όχι στον αγώνα - επίδειξη που θα γίνει στο καραιταβλι με προφανή σκοπό τη διασκέδαση του θρηνικού λαού
[quote="kataramenos5"]Σταθη ωραίο το ποστ αλλα μιλάει γενικα "Θεωρώ ήρωα ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ όποιον προπονητή πετυχη το οτιδήποτε κατω απο αυτες τις συνθηκες" .Το αν θα πετύχει ο ΓΔ κάποιο στόχο θα φανεί στο τέλος ,εγω ρώτησα πως τον βλέπεις, ποδοσφαιρικά πάντα, μέχρι τώρα.Τα + η - του ΓΔ οπως τα βλέπεις εσύ.Αν θέλεις ,απαντάς.
Για να μην μακρηγορώ και δεν θελω να κανω τον "έξυπνο" οτι λέω το λέω βαση της εμπειρίας μου στο χωρο αυτο.
Και αν θες την γνώμη για αυτόν τον πρόεδρο και με αυτες τις δυνατότητες (οικονομικές) σαφώς και ΔΕΝ θα συνέχιζα με τον Γιώργο Δωνη, ακόμη και κύπελλο να μου φέρει.
Αλλα μεχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδος θα σεβόμουνα τόσο τον προπονητή, οσο και τον άνθρωπο Γιώργο Δωνη και κατ επέκταση τόσο τον εαυτό μου αλλα και την ΟΜΑΔΑ που αγαπάω και υποστηρίζω.
Για να μην μακρηγορώ και δεν θελω να κανω τον "έξυπνο" οτι λέω το λέω βαση της εμπειρίας μου στο χωρο αυτο.
Και αν θες την γνώμη για αυτόν τον πρόεδρο και με αυτες τις δυνατότητες (οικονομικές) σαφώς και ΔΕΝ θα συνέχιζα με τον Γιώργο Δωνη, ακόμη και κύπελλο να μου φέρει.
Αλλα μεχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδος θα σεβόμουνα τόσο τον προπονητή, οσο και τον άνθρωπο Γιώργο Δωνη και κατ επέκταση τόσο τον εαυτό μου αλλα και την ΟΜΑΔΑ που αγαπάω και υποστηρίζω.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά (και το εννοώ) τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη μέσα σε 10 μέρες.
stathis73 έγραψε:dimbar έγραψε:
Stathi,
έχεις δίκιο, ο ΓΔ δεν είναι ακόμα ειδικευόμενος αφού μόλις τελείωσε το αγροτικό του.Θεωρείς τον ΓΔ έτοιμο για μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή απλά του δίνεις πίστωση χρόνου να δείς αν μπορεί να τα καταφέρει?
Συγγνώμη για τον χρόνο που απαντώ, αλλα πιστεύω οτι είναι πιο τίμιο να τον αφήσουμε για αυτές τις 8(πόσες ειναι τελος πάντων) αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι πετύχαμε.
Εχω την εντύπωση οτι μπορεί να τα καταφέρει με το μέγεθος που λέγετε Π.Α.Ο.Κ, αρκεί να εχει την στήριξη ολων μας, απο την διοίκηση μεχρι την κερκίδα.
Το φαινόμενο του διωξίματος των προπονητών, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν "παρέλαση" συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
dimbar έγραψε:Αναρωτιέμαι ειλικρινά (και το εννοώ) τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη μέσα σε 10 μέρες.stathis73 έγραψε:dimbar έγραψε:
Stathi,
έχεις δίκιο, ο ΓΔ δεν είναι ακόμα ειδικευόμενος αφού μόλις τελείωσε το αγροτικό του.Θεωρείς τον ΓΔ έτοιμο για μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή απλά του δίνεις πίστωση χρόνου να δείς αν μπορεί να τα καταφέρει?
Συγγνώμη για τον χρόνο που απαντώ, αλλα πιστεύω οτι είναι πιο τίμιο να τον αφήσουμε για αυτές τις 8(πόσες ειναι τελος πάντων) αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι πετύχαμε.
Εχω την εντύπωση οτι μπορεί να τα καταφέρει με το μέγεθος που λέγετε Π.Α.Ο.Κ, αρκεί να εχει την στήριξη ολων μας, απο την διοίκηση μεχρι την κερκίδα.
Το φαινόμενο του διωξίματος των προπονητών, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν "παρέλαση" συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
Δεν άλλαξα γνώμη φίλε μου αλλα ουτε θυμάμαι να ειπα σε καποια χρονική στιγμή οτι μου αρέσει αυτο που βλέπω,αλλα πάντα ελεγα να τον αφήσουμε να δουλέψει, αλλα οταν βλέπω εναν πρόεδρο να ρίχνει 15 εκατομμύρια ευρώ μόνο στο μετοχικό κεφάλαιο (κατι που να σου πω δεν το περίμενα), είναι λογικό να θέλω κατι καλύτερο απο αυτό που έχω.
Εξακολουθώ να πιστεύω οτι με τις ενισχύσεις που έγιναν μπορούσε και μπορει να παρουσιάσει κατι καλύτερο απο αυτό που βλέπουμε και γιατι οχι εναν τίτλο στο κύπελλο.
Απο κει και μετα άν μου πείς ποιον θές τον κυπελλούχο Δώνη ή τον Μαρτσέλο Λιπι ή κάποιο αλλον πιο πετυχημενο για καλό ολων ( της ομόνοιας της ομάδος και της κερκίδας, έ τοτε θα προτιμήσω το δεύτερο φίλε μου.
Και αν δεις και το τελευταίο μου ποστ, λέω οτι πρεπει να στηρίξουμε μεχρι το τέλος τον Γιωργο Δωνη τόσο σαν ανθρωπο αλλα και αλλο τοσο ως προπονητή, το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Ε εντάξει...μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος σπάει χοντρή πλάκα μαζί μας....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..
[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..

[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]