Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

Meτα απο τοσο επιθετικο ποδοσφαιρο , συνεχομενες νικες και πολυ καλες εμφανισεις που θα δεις , ειναι κριμα να κοψεις οτι παιρνεις .... Θα πεσεις σε καταθλιψη .... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Καρχαρία πάντως αν ήμουν φίλος σου
θα έκανα ένα Intervention,
θα σε έβαζα σε μια κλινική αποτοξίνωσης ,
ή θα σας έκανα κατάσταση με τον Δώνη...

Έχεις πάθει εμμονή με τον άνθρωπο, δεν είναι υγιές..
Αν δεν ήταν και τόσο κακάσχημος θα πίστευα ότι τον ψιλογουστάρεις ρε μάστορα..!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλύτερα! Άσε που θα βλέπω τον φίλο μου Ιάσονα να κάνει κωλοτούμπες!
(απάντηση στον shark)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπορεί να γνωρίζονται ή να έχουν προηγούμενα , ποτέ δε ξέρεις :?:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

eleos έγραψε:Έχεις πάθει εμμονή με τον άνθρωπο, δεν είναι υγιές..

Ισα -ισα ειμαι σταθερος σε αυτο που πιστευω πολυ πριν ερθει σε εμας ...Οτι ειναι κομπλεξικος και δεν κανει για μεγαλη ομαδα... Απλως αυτο που πιστευω το υπερασπιζομαι....

Οσο δε για το "υγιες " δεν το ξερω..Το μονο παντως ανθυγιεινο ειναι η παρουσια και οι δηλωσεις ενος ανθρωπου που πληρωνεται για να καθεται στον παγκο του ΠΑΟΚ.... :ugeek:

Υ.Γ. Δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο ...Οι εμμονες ή ο συνδυασμος ψευδαισθησεων και παραισθησεων.... :?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

shark4 έγραψε:... Απλως αυτο που πιστευω το υπερασπιζομαι....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άλλο το υπερασπίζομαι αυτό που πιστεύω,
άλλο το σε κάθε ευκαιρία και μη, σε κάθε τόπικ και με οποιαδήποτε αφορμή πετάω τη σπόντα μου.

Λογικά και τη γιαγιά μου να ρωτήσω που δεν έχει πιάσει mouse στη ζωή της, θα ξέρει ότι ο καρχαρίας δεν πάει τον Δώνη.

Σεβαστό αδερφε αλλά τι να σου πω,
και εγώ δεν τον πιστεύω σαν προπονητή αλλά ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ πιά δε ξέρω τι καλό κάνει.

Εγώ βλέπω το πρόβλημα της ομάδας να είναι βασικά το ότι τα εισιτήρια θα είναι σε λίγο δωρεάν και στο γήπεδο δε πατάει ο κόσμος. Εκτός και αν και γι αυτό φταίει ΜΟΝΟ ο Δώνης...

Αυτός τουλάχιστον κάνει ότι μπορεί.
Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα;
@@ κάνουμε
και ασχολούμαστε μαυτόν όλη τη βδομάδα.
Λες και αν φύγει μαγικά με τη μία όλα θα διορθωθούν και λες και ξέρουμε καλύτερα απ'τη διοίκηση...
ΚΛΑΣΙΚΟΙ
ΜΙΖΕΡΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

1. Η γκρινια και η ειρωνια ειναι το αντιδοτο στις κατα κορον ηλιθιοτητες που εχει ξεστομισει απο τις αρχες της χρονιας. :mrgreen:

2. Για την εικονα μεσα στις 4 γραμμες ειναι αποκλειστικη του ευθυνη. :ugeek:

3. Για την εικονα μεσα στις κερκιδες υπευθυνος ειναι ο κοσμος. 8-)

4.Ευγε στην γιαγια. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σε μια αρρωστημένη κατάσταση που βιώνει η ομάδα αγωνιστικά εδώ και τόσους μήνες, το να το "γυρνάς" στην πλάκα είναι θεωρώ μια υγιής αντίδραση.

Τί θα ήταν προτιμότερο;; να πέφτουν μπινελίκια;; ή να αδιαφορείς;;

Και στο κάτω - κάτω τί να γράψεις σε τούτο εδώ το τόπικ;; Άντε να πεις ένα μπράβο για την αλλαγή Κάτσε - Κουμαλό στο πρόσφατο παιχνίδι. Ό,τι σοβαρό ήταν να γραφτεί εδώ πιστεύω έχει γίνει και με το παραπάνω σε προηγούμενες σελίδες. Κι όσο δε διορθώνεται τίποτα στην ομάδα, το μόνο που μπορείς να κάνεις στο εν λόγω τόπικ είναι υπομονή και πλάκα..

Δεν εμπνέει για σοβαρή κριτική πια.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Το να μη σχολιάζεις κάθε λιγο και λιγάκι το ίδιο άτομο Hitman δεν είναι το ίδιο με το να αδιαφορείς...... :roll:

shark4 έγραψε:1. Η γκρινια και η ειρωνια ειναι το αντιδοτο στις κατα κορον ηλιθιοτητες που εχει ξεστομισει απο τις αρχες της χρονιας. :mrgreen:

2. Για την εικονα μεσα στις 4 γραμμες ειναι αποκλειστικη του ευθυνη. :ugeek:

3. Για την εικονα μεσα στις κερκιδες υπευθυνος ειναι ο κοσμος. 8-)

4.Ευγε στην γιαγια. :lol: :lol:

1. Η αναλογία γκρίνιας σου προς "ηλιθιότητες" του είναι 150προς 1...

2. αποκλειστική ε; Τι απλά που τα παρουσιάζεις όλα! Λες και έχουμε 11 Δώνηδες μέσα και παίζουν...
ΠΟΛΛΑ λάθη έχει κάνει, αλλά το να είσαι τόσο απόλυτος είναι τραγικό...

3. Ε αφού δε φταίει και για τις κερκίδες πάλι καλά.

4. θενξ :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συγγνώμη που παρεμβαίνω στον ειρμό των σκέψεών σας, να θυμίσω λίγο κριτικές νοεμβρίου που έβγαζαν τον ελευθερόπουλο πολύ καλύτερο του γουδου, ότι παίζει ανοιχτό και στρωτό ποδόσφαιρο και όμορφη μπάλα.
πού είναι ο πανιώνιος? σε τί θέση? τί δεύτερο γύρο έχει κάνει?
το προπονητικό ταλέντο, ο μεγάλος ελευθερόπουλος

μη βιαζόμαστε να κρίνουμε γενικότερα, η πίστωση χρόνου δείχνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

αν και η σούμα θα γίνει το καλοκαίρι, η κριτική θα είναι πολύ αυστηρότερη μετά τις μεταγραφές γενάρη
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Εδώ ρε φίλε πριν λίγες μέρες διαβάσαμε το κάτωθι

kataramenos5 έγραψε:Εχω στηρίξει Άγγελο, Σάντος, άν και δε μ άρεσε η μπάλα που έβλεπα,Δερμι μέχρι και Χάβο.Όλοι αυτοι είχαν και μερικά παιχνίδια που η ομάδα έπαιξε καλά.Μεχρι και ο Χάβος των βίδωσε τον Βαλβίδα για το κύπελλο .Ο ΓΔ ?Μισο παιχνίδι με τον πεθαμένο ρούλη και 30' με πανθραξ και καλιθέα.Με 8-9 διεθνείς στο ρόστερ.
Αντε να το δεχτώ οτι εμείς έχουμε εμπάθεια με το ΓΔ, εσείς τι είδατε απ αυτόν τόσους μήνες,στο θεό που πιστεύετε δηλαδή.

τι συζητάς;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

danirifle έγραψε:συγγνώμη που παρεμβαίνω στον ειρμό των σκέψεών σας, να θυμίσω λίγο κριτικές νοεμβρίου που έβγαζαν τον ελευθερόπουλο πολύ καλύτερο του γουδου, ότι παίζει ανοιχτό και στρωτό ποδόσφαιρο και όμορφη μπάλα.
πού είναι ο πανιώνιος? σε τί θέση? τί δεύτερο γύρο έχει κάνει?
το προπονητικό ταλέντο, ο μεγάλος ελευθερόπουλος

μη βιαζόμαστε να κρίνουμε γενικότερα, η πίστωση χρόνου δείχνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

αν και η σούμα θα γίνει το καλοκαίρι, η κριτική θα είναι πολύ αυστηρότερη μετά τις μεταγραφές γενάρη

Ο Ελευθερόπουλος όμως είχε τονίσει για το ότι δεν είναι η ομαδα για εκεί ψηλά.
Δουλεύει αποκλειστικά με πιτσιρίκια στον πανιωνιο, μία ομάδα με χάλια οικονομκά με παίκτες να φεύγουν από τα 19 τους και με δανεικούς.

Δεν υπάρχει όμως θέμα σύγκρισης με κανέναν.

Απλά ο ΓΔ δε κάνει για τον ΠΑΟΚ μας, γιατί απλά δε δουλεύει σωστά πάνω στην ομάδα.

Koelho έγραψε:Πάντως η τοποθέτησή μου στο γκολ, έχει να κάνει κυρίως με πράγματα που δοκιμάζουμε στην προπόνηση και σίγουρα δεν βρέθηκα τυχαία εκεί», σχολίασε, μεταξύ άλλων, στην "Sportday" ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη...

Donis έγραψε:«Είναι πάρα πολύ απλή η απάντηση στο ποδόσφαιρο. Για να μπορείς να επιτύχεις από στημένα γκολ πρέπει να έχεις καλή εκτέλεση και να έχεις ποδοσφαιριστές που να έχουν καλό timing και καλή κίνηση μέσα στην περιοχή. Εμείς σ» αυτόν τον βαθμό δεν είμαστε αρκετά καλοί"

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ξεκίνησα να σχολιάσω αλλά μετά που είδα το ποστ του αδελφού paok87......ΔΕΝ!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Χαίρομαι που δεν βρίσκουμε σημείο επαφής.

navigator11 έγραψε:Ο ... 25εκατομμυριοστάρης,ως τώρα,φαίνεται πως έχει κάνει την επιλογή του.Τσάμπα νομίζω χαλιέστε.

8-)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Καλά δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι πάντα.

Από αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι, άλλοι χαλιούνται, άλλοι γουστάρουνε. Γούστα είναι αυτά.

Και προσωπικά, με τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο που δεν γεμίζει το γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”