Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Τινάζεις τη μπάνκα στον αέρα με Vukojevic και άντε γεια! 

Νομίζω είναι νωρίς για τέτοια συζήτηση. Οι δανεικοί θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά και να δούμε αν θα αποκτηθεί κάποιος.
Να πω την αμαρτία μου, ζήλεψα τα μαύρα άτια που πήραμε στα εξτρεμ και θυμήθηκα πως αν ο Βιερίνια είχε ένα τέτοιου είδους "αντίβαρο" στην απέναντι πλευρά θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη θραύση όταν έπαιζε σε εμάς.
Ελπίζω να ξεκαθαρίσει όσο συντομότερα το θέμα στο πάγκο ( είτε έτσι είτε αλλιώς) για να επικεντρωθούμε σε καθαρά αγωνιστικά θέματα
Να πω την αμαρτία μου, ζήλεψα τα μαύρα άτια που πήραμε στα εξτρεμ και θυμήθηκα πως αν ο Βιερίνια είχε ένα τέτοιου είδους "αντίβαρο" στην απέναντι πλευρά θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη θραύση όταν έπαιζε σε εμάς.
Ελπίζω να ξεκαθαρίσει όσο συντομότερα το θέμα στο πάγκο ( είτε έτσι είτε αλλιώς) για να επικεντρωθούμε σε καθαρά αγωνιστικά θέματα
- ΑποστόληςΑ
Ράγιος και Σισικό είναι tricks για να πέσει στην παγίδα και να τους αγοράσει ο ακατονόμαστος χονδρός.
Κρατάς Camara και Oliseh και κάνεις κορμό με αυτούς. Παίρνεις και 2-3 ρολίστες τύπου Rayos-Sissoko, που σαν κι αυτούς έχει με τη σέσουλα, για να αντικαταστήσουν Ρομπέρ - Γεωργιάδη.
Και επειδή ο νέος προπονητής θα είναι σοβαρός και θα χρησιμοποιεί σίγουρα επιτελικό μέσο, πας και παίρνεις τον Stevan Jovetic της Fiorentina, που είναι εξελίξιμος. Προχθές κάρφωσε 2 τεμάχια στην Ίντερ και στο βλέμμα του διέκρινες τη φράση "ΙΒΑΝ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ". Και από πίσω θα έχεις τον Vukic και τον Lawrence για συμπλήρωμα.
Κατά τ' άλλα θέλουμε ένα δυναμικό κόφτη που να ξέρει λίγο μπάλα και 1-2 αριστερά μπακ.
Και έτοιμη η ομάδα.
Και επειδή ο νέος προπονητής θα είναι σοβαρός και θα χρησιμοποιεί σίγουρα επιτελικό μέσο, πας και παίρνεις τον Stevan Jovetic της Fiorentina, που είναι εξελίξιμος. Προχθές κάρφωσε 2 τεμάχια στην Ίντερ και στο βλέμμα του διέκρινες τη φράση "ΙΒΑΝ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ". Και από πίσω θα έχεις τον Vukic και τον Lawrence για συμπλήρωμα.
Κατά τ' άλλα θέλουμε ένα δυναμικό κόφτη που να ξέρει λίγο μπάλα και 1-2 αριστερά μπακ.
Και έτοιμη η ομάδα.
Αυτο με τη "φραση στο βλεμμα" ειναι ολα τα λεφτα αδερφε...

- Mario Jardel
Παικτες σαν το Jovetic, το Ljajic κτλ πρεπει να τους ανακαλυπτεις πριν καν τους ανακαλυψουν οι μεγαλες ομαδες της Σερβιας. Ο Ljajic νομιζω απο τα 15 του ειχε κλεισει μαζι με τον Tosic στην Μαντσεστερ, αλλα δεν προχωρησε η υποθεση τελικα.
- Paok_eisai_4
ελπιζω να κανετε πλακα για Jovetic ετσι?γιατι κοντα στα 25-30 χαρτια θελει και τον θελει η μιση ευρωπη!!!
- navigator11
Τα λέει όλα το νίκ σου ...
ΕΙΣΑΙ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ,ΤΑ ΣΤΑΖΕΙΣ,ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ
ΥΓ Αν δεν ...,θα το σκεφτώ να ξαναπάω γήπεδο

ΕΙΣΑΙ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ,ΤΑ ΣΤΑΖΕΙΣ,ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ

ΥΓ Αν δεν ...,θα το σκεφτώ να ξαναπάω γήπεδο

Ο Jovetic είναι Παρτιζάνος.
Δεν υπήρχε περίπτωση στην εφηβεία του να έπεφτε για ύπνο αν δεν καθόταν τουλάχιστον για 20' μπροστά στις αφίσες του Vukic και του Ivic οι οποίες κοσμούσαν κάθε σπιθαμή τοίχου στο δωμάτιό του.
Εκμεταλλεύεσαι αυτά και τον φέρνεις. Του λες ότι θα γίνει ο νέος Ivic και ότι θα γίνει συμπαίκτης του Vukic και τελείωσε.
Η μόνη ερώτηση που θα κάνει είναι πότε είναι η πτήση για Θεσσαλονίκη.
Δεν υπήρχε περίπτωση στην εφηβεία του να έπεφτε για ύπνο αν δεν καθόταν τουλάχιστον για 20' μπροστά στις αφίσες του Vukic και του Ivic οι οποίες κοσμούσαν κάθε σπιθαμή τοίχου στο δωμάτιό του.
Εκμεταλλεύεσαι αυτά και τον φέρνεις. Του λες ότι θα γίνει ο νέος Ivic και ότι θα γίνει συμπαίκτης του Vukic και τελείωσε.
Η μόνη ερώτηση που θα κάνει είναι πότε είναι η πτήση για Θεσσαλονίκη.
Και η επόμενη ερώτηση θα είναι: «άντε, ακόμη δεν σηκώθηκες; Πρέπει να πας στη δουλειά», διότι τέτοιο σενάριο, μόνο στα όνειρα.
Δηλαδή θα προτιμήσει την ομάδα του Βούκιτς και του Ίβιτς και θα απορρίψει π.χ. την αντίστοιχη των Μάτα, Τόρες, Τσέχ, ακόμη και Ιβάνοβιτς. Παίζει στο 4ο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και θα φύγει για να έρθει στη σουπερλίγκ.
Μόνο αν μπερδέψει τα ονόματα πρέμιερ/σούπερ ή τις χώρες GB/GR.
Και το βλέμμα του: Εμένα μου φάνηκε να λέει «Ρομάν», όχι «Ιβάν».
Οπότε, ορθώς αναφέρονται στο παρόν τόπικ, πόθοι και καψούρες᾿ το προβλέπει άλλωστε ο τίτλος του... αλλά μήν μπλέκουμε τη φαντασία με την πραγματικότητα.

Οπότε, ορθώς αναφέρονται στο παρόν τόπικ, πόθοι και καψούρες᾿ το προβλέπει άλλωστε ο τίτλος του... αλλά μήν μπλέκουμε τη φαντασία με την πραγματικότητα.
- Paok_eisai_4
stephanos έγραψε:Και η επόμενη ερώτηση θα είναι: «άντε, ακόμη δεν σηκώθηκες; Πρέπει να πας στη δουλειά», διότι τέτοιο σενάριο, μόνο στα όνειρα.Δηλαδή θα προτιμήσει την ομάδα του Βούκιτς και του Ίβιτς και θα απορρίψει π.χ. την αντίστοιχη των Μάτα, Τόρες, Τσέχ, ακόμη και Ιβάνοβιτς. Παίζει στο 4ο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και θα φύγει για να έρθει στη σουπερλίγκ.
Μόνο αν μπερδέψει τα ονόματα πρέμιερ/σούπερ ή τις χώρες GB/GR.
Και το βλέμμα του: Εμένα μου φάνηκε να λέει «Ρομάν», όχι «Ιβάν».
χαχαχαχαχ αδερφε ελιωσα!!!να σαι καλα!!!και εννοειται οτι εκανε πλακα(?) το παλικαρι πιο πανω!!!!
- DigitalFan
Εγώ θα ήθελα την νέα σεζόν να έχουμε ένα τέτοιο ρόστερ:
Tερματοφύλακες:
Charles Itandje
Παναγιώτης Γλύκος
Νίκος Μελισσας
Γιώργος Στρέζος
Αμυντικοί:
Δημήτρης Κωνσταντινίδης (δεξιά)
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (δεξιά)
Gordon Schildenfeld (κέντρο) <---
Στέλιος Μαλεζάς (κέντρο) <---
Σωκράτης Φυτανίδης (κέντρο) <---
Γιώργος Κατσικάς (κέντρο)
Χρήστος Ιντζίδης (κέντρο)
Γιώργος Τζαβέλλας (αριστερά) <---
Αλέξανρος Κούρος (αριστερά) <---
Μέσοι:
Κώστας Κατσουράνης (κέντρο)
Costin Lazar (κέντρο)
Εrgous Kace (κέντρο)
Κώστας Παναγιωτούδης (κέντρο)
Πέτρος Μάνταλος (κέντρο/επιτελικός) <---
Zvonimir Vukic (επιτελικός)
Δημήτρης Πέλκας (επιτελικός/δεκιά)
Sekou Oliseh (δεξιά/αριστερά/επιτελικός) <---
Lucas Martinez (αριστερά/δεξιά) <---
Abdoul Camara (αριστερά/δεξιά) <---
Δημήτρης Πόποβιτς (αριστερά/δεξιά)
Στέλιος Κίτσιου (δεξιά/επιτελικός)
Επίθεση:
Στέφανος Αθανασιάδης (κέντρο)
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (κέντρο/δεξιά)
Στέλιος Βασιλείου (κέντρο/περιφερειακός) <---
Λάζαρος Μωυσιάδης (κέντρο/ περιφερειακός)
Βασίλης Παπαδόπουλος (κέντρο)
Προπονητής:
;;;
Mε μιά τέτοια βασική 11άδα:
----------------------------------------------------- Itandje -----------------------------------------------------
----------------------------------- Schildenfeld ------------- Μαλεζάς ---------------------------------------
--- Κωνσταντινίδης -------------------------------------------------------------------------- Τζαβέλλας ---
------------------------------------- Μάνταλος ------------- Κατσουράνης -----------------------------------
----------------------------------------------------- Vukic -------------------------------------------------------
--- Oliseh -------------------------------------------------------------------------------------------- Lucas ---
------------------------------------------------- Αθανασιάδης -------------------------------------------------
Με μικρό σχετικά κόστος κάνεις ανταγωνιστικότατη ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες...!
ΥΓ: Ξέρω, παίζω πολύ Manager...
Tερματοφύλακες:
Charles Itandje
Παναγιώτης Γλύκος
Νίκος Μελισσας
Γιώργος Στρέζος
Αμυντικοί:
Δημήτρης Κωνσταντινίδης (δεξιά)
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (δεξιά)
Gordon Schildenfeld (κέντρο) <---
Στέλιος Μαλεζάς (κέντρο) <---
Σωκράτης Φυτανίδης (κέντρο) <---
Γιώργος Κατσικάς (κέντρο)
Χρήστος Ιντζίδης (κέντρο)
Γιώργος Τζαβέλλας (αριστερά) <---
Αλέξανρος Κούρος (αριστερά) <---
Μέσοι:
Κώστας Κατσουράνης (κέντρο)
Costin Lazar (κέντρο)
Εrgous Kace (κέντρο)
Κώστας Παναγιωτούδης (κέντρο)
Πέτρος Μάνταλος (κέντρο/επιτελικός) <---
Zvonimir Vukic (επιτελικός)
Δημήτρης Πέλκας (επιτελικός/δεκιά)
Sekou Oliseh (δεξιά/αριστερά/επιτελικός) <---
Lucas Martinez (αριστερά/δεξιά) <---
Abdoul Camara (αριστερά/δεξιά) <---
Δημήτρης Πόποβιτς (αριστερά/δεξιά)
Στέλιος Κίτσιου (δεξιά/επιτελικός)
Επίθεση:
Στέφανος Αθανασιάδης (κέντρο)
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (κέντρο/δεξιά)
Στέλιος Βασιλείου (κέντρο/περιφερειακός) <---
Λάζαρος Μωυσιάδης (κέντρο/ περιφερειακός)
Βασίλης Παπαδόπουλος (κέντρο)
Προπονητής:
;;;
Mε μιά τέτοια βασική 11άδα:
----------------------------------------------------- Itandje -----------------------------------------------------
----------------------------------- Schildenfeld ------------- Μαλεζάς ---------------------------------------
--- Κωνσταντινίδης -------------------------------------------------------------------------- Τζαβέλλας ---
------------------------------------- Μάνταλος ------------- Κατσουράνης -----------------------------------
----------------------------------------------------- Vukic -------------------------------------------------------
--- Oliseh -------------------------------------------------------------------------------------------- Lucas ---
------------------------------------------------- Αθανασιάδης -------------------------------------------------
Με μικρό σχετικά κόστος κάνεις ανταγωνιστικότατη ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες...!

ΥΓ: Ξέρω, παίζω πολύ Manager...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 20 Φεβ 2013, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Όντως παίζεις πολύ Manager! :brofist:
Αν τον Ιανουάριο έφερε Κατσουράνη, Oliseh, Schildenfeld κτλ, πιστεύεις ειλικρινά ότι τον Ιούνιο θα φέρει Κούρο, Μάνταλο και Φυντανίδη; Εγώ δεν το νομίζω...!
Αν τον Ιανουάριο έφερε Κατσουράνη, Oliseh, Schildenfeld κτλ, πιστεύεις ειλικρινά ότι τον Ιούνιο θα φέρει Κούρο, Μάνταλο και Φυντανίδη; Εγώ δεν το νομίζω...!

- DigitalFan
Toυς Oliseh,Schildenfeld και Camara ακόμη δεν τους έφερε (...), γι' αυτό και τους έχω ως καλοκαιρινές μεταγραφές... Όπως και σαν μεταγραφές έχω τον Τζαβέλλα (δεσμεύεται με συμβόλαιο και μετα το καλοκαίρι) και τον Lucas (το συμβόλαιό του τελειώνει τον επόμενο Ιανουάριο)
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποτιμάς μια πιθανή μεταγραφή του Μάνταλου... Εγώ πισετύω ότι έχει πολύ μεγάλες βλέψεις και μπορεί άνετα να πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού αν έρθει!
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποτιμάς μια πιθανή μεταγραφή του Μάνταλου... Εγώ πισετύω ότι έχει πολύ μεγάλες βλέψεις και μπορεί άνετα να πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού αν έρθει!