14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
όταν έχεις αντίπαλο το μπουγαίδη πρέπει να ξεκινάς 1 μέτρο πίσω του και να τον περνάς στο σπριντ.
αντιθέτως έχεις βγει 5 οφσάιντ
επίσης, όταν η σέντρα έρχεται από αριστερά, την πλασάρεις με το αριστερό
δεν πας με το έξω του δεξιού
αυτά
αυτά
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]QdRYuq8M8hs[/youtube]
Ουυυυυ 666! Αντίχριστε! Κομμουνιστή! Φύγε από τον Π.Α.Ο.Κ.!
ρε συ σαλπι τι εγινε παιζεις λες και εχεις να ακουμπησεις μπαλα κανα χρονο
''αυτο ηταν πολυ ερασιτεχνικο κ σαλπι....και δυστυχως βλεποντας τον πετρογκολ και το οσο τον νοιωσαμε σε αντιθεση με σαλπι ή κλαους....θελουμε ΦΟΡΑΡΟ...danirifle έγραψε:όταν έχεις αντίπαλο το μπουγαίδη πρέπει να ξεκινάς 1 μέτρο πίσω του και να τον περνάς στο σπριντ.
αυτά
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Παρατα το αθλημα,γινε πεχλιβανης που σου παει περισσοτερο.
Βεβαια δε θα βγαζεις 800.000 το χρονο αλλα θα σου μεινει η τιμη,το κυρος,η υστεροφημια βρε παιδι μου...
Βεβαια δε θα βγαζεις 800.000 το χρονο αλλα θα σου μεινει η τιμη,το κυρος,η υστεροφημια βρε παιδι μου...
Πολύ αρνητικός ρε συ Σάλπι..Γιατί;Ούτε μια φορά ένα σωστό ξεπέταγμα;2 ξυραφιές στο πρώτο από τον Λίνο και τον Λορενς και η μπάλα στα πουλιά;Καλά για την φάση του β που έδειξες οτι με το αριστερό δεν ανεβαίνεις ούτε στο λεωφορείο δεν το συζητώ καν..
Ούτε αντίχριστο τον είπε κανείς, ούτε κομμουνιστή. Ποτέ μου δε ζήτησα να φύγει απο τον ΠΑΟΚ αν και τελευταία πρέπει απο μόνος του να πάει στον πάγκο γιατί δεν μπορει να προσφέρει στο επιπεδο που τον θέλουμε, αλλά θα μου πείς 800.000 και να κάθεται πάγκο 'δε λέει', άρα πώληση το καλοκαίρι μπας και ησυχάσουμε εμείς και βρει και αυτός την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.RoMaN έγραψε:[youtube]QdRYuq8M8hs[/youtube]
Ατελείωτο τρέξιμο, τζαρτζαρίσματα, βουτιές στις λάσπες ΧΩΡΙΣ κανένα αποτέλεσμα....μου θυμίζει το Σίσυφο...

- Paok_eisai_4
ασχετο αλλα αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω εξωαγωνιστηκα για ποιον λογο δεν δεχτηκε μειωση αποδοχων ενω σχεδον ολοι οσοι ανανεωσαν το εκαναν μ αυτον τον τροπο....στα αγωνιστηκα ο γνωστος φιλοτιμος σαλπι...αλλα φορ με 800.000 για 6-7 γκολ τον χρονο ειναι πολλα...ας επερναν τον ΜΠΑΡΟΣ(τωρα το εμαθα κι εγω οτι τον ηθελε) που ηθελε ο ΣΡΑΤΗΓΟΣ..τουλαχιτον θα εφερνε βαρυ ονομα!!!
- ΑποστόληςΑ
- trel@menos
πρωτον σε οσους εγινε μειωση αποδοχων εγινε γιατι εληγαν τα συμβολαια τους και υπεγραψαν καινουργια.Paok_eisai_4 έγραψε:ασχετο αλλα αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω εξωαγωνιστηκα για ποιον λογο δεν δεχτηκε μειωση αποδοχων ενω σχεδον ολοι οσοι ανανεωσαν το εκαναν μ αυτον τον τροπο....στα αγωνιστηκα ο γνωστος φιλοτιμος σαλπι...αλλα φορ με 800.000 για 6-7 γκολ τον χρονο ειναι πολλα...ας επερναν τον ΜΠΑΡΟΣ(τωρα το εμαθα κι εγω οτι τον ηθελε) που ηθελε ο ΣΡΑΤΗΓΟΣ..τουλαχιτον θα εφερνε βαρυ ονομα!!!
του σαλπι το συμβολαιο εχει αλλα 2 χρονια.
δευτερον ακομα κι ετσι δεχτηκε μειωση αλλα μολις ανελαβε ο ιβαν αποφασισε να κρατησει το συμβολαιο ως εχει.
τριτον ξεκολατε επιτελους με τα 800. αλλον θα πρεπε να προβληματιζουν αυτα πλεον.
- kataramenos5
Δικαιούται κι αυτός να κάνει μερικά άσχημα παιχνίδια.Οταν όλη η ομάδα είναι μαύρο χάλι..
Πρωτον : Δεν δεχθηκε ποτε μειωση στο υπαρχον συμβολαιο,δεχθηκε μονο μειωση με ταυτοχρονη επεκταση,υπαρχει τεραστια διαφορα.
Δευτερον : Ξεκολατε οσοι επιμενετε να μην καταλαβαινετε οτι η τσεπη του Σαββιδη ειναι το ταμειο της ομαδας και αλοιμονο αν δεν απασχολει αυτο τους οπαδους μιας ομαδας,βεβαια αν δεν λεγοταν Σαλπιγγιδης και λεγοταν Σαλπινοβιτς οπως πχ Μπραντιτς κανεις δεν θα ανεφερε αυτο το χχχχχχ επιχειρημα.
Τριτον : Ολοι δικαιουνται καποια κακα παιχνιδια οταν αυτα ειναι μερος ενος συνολου που υπερτερουν τα καλα,κατι που οι περισσοτεροι φανταζομαι οτι συμφωνουν πως δεν ισχυει στην περιπτωση του.
Δευτερον : Ξεκολατε οσοι επιμενετε να μην καταλαβαινετε οτι η τσεπη του Σαββιδη ειναι το ταμειο της ομαδας και αλοιμονο αν δεν απασχολει αυτο τους οπαδους μιας ομαδας,βεβαια αν δεν λεγοταν Σαλπιγγιδης και λεγοταν Σαλπινοβιτς οπως πχ Μπραντιτς κανεις δεν θα ανεφερε αυτο το χχχχχχ επιχειρημα.
Τριτον : Ολοι δικαιουνται καποια κακα παιχνιδια οταν αυτα ειναι μερος ενος συνολου που υπερτερουν τα καλα,κατι που οι περισσοτεροι φανταζομαι οτι συμφωνουν πως δεν ισχυει στην περιπτωση του.