ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 16/2,19:30 NS1
-
Μπαρκαρούτσος
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 16/2,19:30 NS1
iPad?Thanix έγραψε:Ερωτηση SOS υπάρχει τρόπος να δω stream μέσω iPad? είμαι έξω κ δεν εχω υπολογιστή!!!
Οποίος ξερει ας βοηθήσει!!!!!

Εγκατέστησε τον Skyfire Browser και μπες από εκεί στα site με τα streams του αγώνα.Οι πιθανότητες είναι ότι όλο και κάποιο από αυτά θα μπορεί να το μετατρέψει,έτσι που να παίζει στο ipad.Thanix έγραψε:Ερωτηση SOS υπάρχει τρόπος να δω stream μέσω iPad? είμαι έξω κ δεν εχω υπολογιστή!!!
Οποίος ξερει ας βοηθήσει!!!!!
Εναλλακτικά,αν έχεις vodafone για πάροχο,μπορείς με ένα ποσό,από το site της,να αγοράσεις πρόσβαση στη Nova (αυτό ισχύει σε iphone,δε ξέρω αν γίνεται και στο tablet).
Ευχαριστώ odynet θα το προσπαθήσω!απλα επειδή είμαι εξωτερικό δεν μπορώ να το κανω με την Vodafone
Δεν τον καταλαβαινω τον Δωνη. Αφησε εξω τον Αποστολοπουλο που εκανε το καλυτερο του παιχνιδι την προγφουμενη αγωνιστικη για να βαλει τον Κων/νιδη που εχει να παιξει κανα μηνα και μαλιστα σε δυσκολο ματς...
Μακαρι να του βγει.
Μακαρι να του βγει.
Ιτάνζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Λόρενς .
Αναπληρωματικοί οι: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Κουμάλο, Έττο, Πόποβιτς.
Κόπηκαν οι Γιακουμής και Ιντζίδης
Αναπληρωματικοί οι: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Κουμάλο, Έττο, Πόποβιτς.
Κόπηκαν οι Γιακουμής και Ιντζίδης
Αν τον καταλαβάιναμε δεν θα τον κράζαμε σε κάθε αγωνιστική!T.H.E.O.S έγραψε:Δεν τον καταλαβαινω τον Δωνη. Αφησε εξω τον Αποστολοπουλο που εκανε το καλυτερο του παιχνιδι την προγφουμενη αγωνιστικη για να βαλει τον Κων/νιδη που εχει να παιξει κανα μηνα και μαλιστα σε δυσκολο ματς...
Μακαρι να του βγει.
Μου φαίνεται το κάνει επίτηδες για γούρι.nikolasf έγραψε:Αν τον καταλαβάιναμε δεν θα τον κράζαμε σε κάθε αγωνιστική!T.H.E.O.S έγραψε:Δεν τον καταλαβαινω τον Δωνη. Αφησε εξω τον Αποστολοπουλο που εκανε το καλυτερο του παιχνιδι την προγφουμενη αγωνιστικη για να βαλει τον Κων/νιδη που εχει να παιξει κανα μηνα και μαλιστα σε δυσκολο ματς...
Μακαρι να του βγει.
Ξεκινάει πάλι με Ρομπέρ;;;
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Φούντας δεν έχει τάπες στα παπούτσια του ή με φαίνεται...;
Για τόση φτώχεια μιλάμε; Γάμησέ τα...
Για τόση φτώχεια μιλάμε; Γάμησέ τα...
- efthimis_paok
Ρε Ρομπερ, θα με κανεις να φάω μπαν γαμ€&)ο. Εξαφανίσου απο τη ζωή μας. Ο σπικερ πετυχαίνει ένα στα δέκα ονόματα του ΠΑΟΚ.