Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

"Στα όρια του σουρεαλισμού
Σε άλλο ένα ματς ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην ατομική ποιότητα και όχι στην ομαδική λειτουργία. Μετά από 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις η καταφανέστατη έλλειψη αυτοματισμών συνεχίζει και προβληματίζει έντονα. Παρά την τριγωνομετρία του Δώνη, η ομάδα παραμένει ασύμμετρη και κινείται στα όρια μιας σουρεαλιστικής λογικής.
Εξαίρεση αποτέλεσαν ένα καλό ημίχρονο με τον Άρη εντός και εκτός έδρας, ένα ματς στη Ξάνθη, ένα 30λεπτο στη Κομοτηνή και η ρεβάνς με την Καλλιθέα. Κατά τα λοιπά, βλέπουμε την ίδια κακή εικόνα μιας ομάδας στατικής και μαλθακής, έως κουραστικής και έναν προπονητή υπεραισιόδοξο στις δηλώσεις του, που επαγγέλλεται κατ’ επανάληψη μια «καθημερινή συνεχή πρόοδο» την οποία ουδείς άλλος βλέπει.

Η εύκολη νίκη επί του ασθενικού ΟΦΗ δεν κάλυψε τα μειονεκτήματα στην ανάπτυξη. Ο δημιουργός της ομάδας λειτουργεί χωρίς κανένα στοιχείο αυτοκριτικής. Μετά από 7,5 μήνες, μαζί με την προετοιμασία, το αποτέλεσμα της δουλειάς του τουλάχιστον από αισθητικής απόψεως είναι πενιχρό......"
του Σακη Γκινα

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Columns/Comment/paok/sta-oria-toy-soyrealismou.2122667.html
Απλά, χωρίς κραυγές κι υπερβολές.
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

kataramenos5 έγραψε:"Στα όρια του σουρεαλισμού
Σε άλλο ένα ματς ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην ατομική ποιότητα και όχι στην ομαδική λειτουργία. Μετά από 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις η καταφανέστατη έλλειψη αυτοματισμών συνεχίζει και προβληματίζει έντονα. Παρά την τριγωνομετρία του Δώνη, η ομάδα παραμένει ασύμμετρη και κινείται στα όρια μιας σουρεαλιστικής λογικής.
Εξαίρεση αποτέλεσαν ένα καλό ημίχρονο με τον Άρη εντός και εκτός έδρας, ένα ματς στη Ξάνθη, ένα 30λεπτο στη Κομοτηνή και η ρεβάνς με την Καλλιθέα. Κατά τα λοιπά, βλέπουμε την ίδια κακή εικόνα μιας ομάδας στατικής και μαλθακής, έως κουραστικής και έναν προπονητή υπεραισιόδοξο στις δηλώσεις του, που επαγγέλλεται κατ’ επανάληψη μια «καθημερινή συνεχή πρόοδο» την οποία ουδείς άλλος βλέπει.

Η εύκολη νίκη επί του ασθενικού ΟΦΗ δεν κάλυψε τα μειονεκτήματα στην ανάπτυξη. Ο δημιουργός της ομάδας λειτουργεί χωρίς κανένα στοιχείο αυτοκριτικής. Μετά από 7,5 μήνες, μαζί με την προετοιμασία, το αποτέλεσμα της δουλειάς του τουλάχιστον από αισθητικής απόψεως είναι πενιχρό......"
του Σακη Γκινα

http://www.contra.gr/Columns/Comment/paok/sta-oria-toy-soyrealismou.2122667.html

φιλε συγνωμη κιολας,αλλα εβαλες για παραδειγμα το αρθρο του γκινα?αυτος οπως και πολλοι αλλοι στο ρεπορταζ της ομαδας,αν αρχισει ξαφνικα ο λαος και αποθεωνει τον δωνη,θα αρχισει να τον αποθεωνει κι αυτος!δεν τους ξερεις τι κωλοτουμπες ειναι?και κατι αλλο!επειδη ακουω για κακο ποδοσφαιρο!μπορει να μου πει καποιος ποτε επαιξε τελευταια ο Π.Α.Ο.Κ. καλο ποδοσφαιρο?εγω απο τον μπαγεβιτς εχω να δω παντως!αν εχει καποιος αντιρηση να στειλει λινκ να δουμε ποτε παιξαμε!για ολη τη χρονια μιλαω,και οχι αποσπασματικα!δεν γινεται να λες οτι εχεις καλη ομαδα και καλο προπονητη και να αποκλειεσαι απο την βαλερεγκα!η να τρως 4 απο τον αγιαξ της ηπειρου!και να βγαινεις απο το κυπελλο!σε ποσους τελικους πηγαμε μετα τον μπαγεβιτς?και μη μου πειτε οτι δεν ειχαμε ροστερ!μπορω να τους αναφερω εναν εναν!στην καλυτερη ηλικια γκαρσια ,κοντρερας,ιβιτς,μουσλιμοβιτς,λινο,σορλεν,βιερινια κτλ!7 παιχτες κορυφαιοι,συν οι αλλοι που δεν ηταν κακοι!πχ αρμπατζης!ποσα κυπελλα πηραμε ρε παλικαρια?ποσους τελικους ειδατε?πολυ ευκολα ξεχνατε!ποσες φορες κερδισαμε τον κακιστο αρη?την κουλα?μονο τον κουρασμενο εκεινα τα 2 χρονια γαυρο!την μια χρονια εχασε και το πρωταθλημα απο τον βαζελο μαλιστα πανηγυρικα!για πειτε μου!δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση ,ετσι?μη παρεξηγηθω!νομιζω οτι ξεχναμε ευκολα ομως!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν έχουν σημασία ούτε οι βαλερέγκες ούτε οι καρδούλες. Τότε βλέπαμε (αερο)πλάνα.
Φταίει ο Δώνης. 8-)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

DAMANAKIS έγραψε:

του Σακη Γκινα

φιλε συγνωμη κιολας,αλλα εβαλες για παραδειγμα το αρθρο του γκινα?αυτος οπως και πολλοι αλλοι στο ρεπορταζ της ομαδας,αν αρχισει ξαφνικα ο λαος και αποθεωνει τον δωνη,θα αρχισει να τον αποθεωνει κι αυτος!δεν τους ξερεις τι κωλοτουμπες ειναι?και κατι αλλο!επειδη ακουω για κακο ποδοσφαιρο!μπορει να μου πει καποιος ποτε επαιξε τελευταια ο Π.Α.Ο.Κ. καλο ποδοσφαιρο?εγω απο τον μπαγεβιτς εχω να δω παντως!αν εχει καποιος αντιρηση να στειλει λινκ να δουμε ποτε παιξαμε!για ολη τη χρονια μιλαω,και οχι αποσπασματικα!δεν γινεται να λες οτι εχεις καλη ομαδα και καλο προπονητη και να αποκλειεσαι απο την βαλερεγκα!η να τρως 4 απο τον αγιαξ της ηπειρου!και να βγαινεις απο το κυπελλο!σε ποσους τελικους πηγαμε μετα τον μπαγεβιτς?και μη μου πειτε οτι δεν ειχαμε ροστερ!μπορω να τους αναφερω εναν εναν!στην καλυτερη ηλικια γκαρσια ,κοντρερας,ιβιτς,μουσλιμοβιτς,λινο,σορλεν,βιερινια κτλ!7 παιχτες κορυφαιοι,συν οι αλλοι που δεν ηταν κακοι!πχ αρμπατζης!ποσα κυπελλα πηραμε ρε παλικαρια?ποσους τελικους ειδατε?πολυ ευκολα ξεχνατε!ποσες φορες κερδισαμε τον κακιστο αρη?την κουλα?μονο τον κουρασμενο εκεινα τα 2 χρονια γαυρο!την μια χρονια εχασε και το πρωταθλημα απο τον βαζελο μαλιστα πανηγυρικα!για πειτε μου!δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση ,ετσι?μη παρεξηγηθω!νομιζω οτι ξεχναμε ευκολα ομως!
εσυ μαλλον ξεπερνας και τον γερο μαξιμο
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Μπάγεβιτς μας έβαλε "μέσα" με τα τσαρούχια, τότε ο ΠΑΟΚ χτυπούσε όποιον παίκτη προσέγγιζαν γαύρος και βάζελος, και το 1/3 των χρεών για πλάκα οφείλεται στην τότε κακοδιαχείριση και αλόγιστη σπατάλη ( αξιομνημόνευτα παλτά μισού δις και άνω ήρθαν τότε στον ΠΑΟΚ ).

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ με Μπάγεβιτς ήταν σαφώς επιθετικός, αλλά επίσης σαφώς ασόβαρος, όπως κάθε ομάδα της λογικής "όσα φάω και όσα βάλω" αλά μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς απέκτησε "μέταλλο" και στιβαρότητα όταν έγινε δυσκολοκατάβλητος από οποιονδήποτε αντίπαλο, δηλαδή με Σάντος. Ακολούθησαν οι Δερμιτζάκης-Χάβος που εκμεταλλεύτηκαν το πλανώμενο για αρκετό καιρό πάνω από την Τούμπα "φάντασμα" του Ελ Μεκάνικο. Μετά ήρθε ο Μπόλονι, ο οποίος από τη 10η αγωνιστική ήξερε ότι θα πάρει πόδι, και καταλήγουμε στο Τοτέμ-Δώνη, ο οποίος απολαμβάνει άπειρη και αμέριστη στήριξη χωρίς να πιέζεται για τίποτα και χωρίς να ευθύνεται για τίποτα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αψογη παράθεση της προπονητικής ιστορίας στον ΠΑΟΚ τα τελευτάια 10-12 χρόνια!
DAMANAKIS

ναι αλλα δεν μου απαντησατε !ποσα πηραμε και σε ποσους τελικους παιξαμε!οσο για τα λογιστικα ,αυτα ειναι δουλεια αλλων!ο κοσμος λατρευει μια ομαδα απο το καλο ποδοσφαιρο και απο τους τιτλους!που ο ελ μεκανικο ουτε το ενα καταφερε ουτε το αλλο!εγω ειμαι οπαδος φιλε και εχω να θυμαμαι πως οταν ο γαυρος των δις περπατουσε ,εγω πετουσα κα του εριξα ετσι για πλακα 4! το χειροτερο ομως δεν ειναι πως δεν πηραμε τιτλους η δεν παιξαμε σε τελικους!ειναι οτι ο ατιτλομεκανικο μας εκφυλισε!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. ηταν ανεκαθεν απο τα πιο φιλοεπιθετικογενη κοινα !και μετα τον σαντος δυστυχως εγινε λατρης του κατενατσιο!αλλοι το λενε ρεαλιστικο ποδοσφαιρο!σαν αυτο που παιζει η εθνικη θα ελεγα εγω!το θεαμα του υπνωτισμενου σινεφιλ!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

πηρε ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αν εξαιρέσεις το γαύρο που έχει το πρωτάθλημα εξορισμού σουπαλιγδ Εμείς ήμαστε οι μάνοι που δημιουργήσαμε όνομα στην Ευρώπη και μαζέψαμε λεφτά που τελικά μας έσωσαν σε σχέση με τους άλλους δύο δορυφόρους του gay!!!
DAMANAKIS

desperando έγραψε:πηρε ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
στην ελλαδα μονο στα ονειρα του!αλλου μπορει!και με φανελα πολυ βαρια!για να πω μονιμη πρωταθλητρια τα τελευταια χρονια!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

του Σακη Γκινα

Μα ρε παιδιά.....τι φωνάζουμε εδώ και τόσο καιρό?Οτι η ομάδα δε κάνει τα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

εμπαθη φιλε μου σε οποιοδηποτε αλλο προηγμενο κρατος θα ειχε σηκωσει περπατωντας την κουπα αλλα στην μπανανια της ελλαδας μπορουν να σου στειλουν εναν σπαθα ή να σου σφυριζουν οφ σαιντ απο κορνερ και να μην παρεις ποτε πρωταθλημα. οτι και να λενε ομως οι φιλοι μας οι αλλοθρησκοι εκεινο το πρωταθλημα το πηρε ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Καλό το κύπελλο, ως τίτλος, και μεγάλος στόχος αναμφισβήτητα. Δεν παύει να είναι κύπελλο όμως, όπου η διάκριση έρχεται συγκυριακά πολλές φορές. Η κατάκτηση του κυπέλλου δεν σε κάνει σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικό απέναντι στους άλλους. Κύπελλο πήρε και η Λάρσα το 2007, ενώ σε 4(!!!) τελικούς κυπέλλου από το 2003 έως το 2010 βρέθηκαν οι φουκαράδες της παπαναστασίου ( άσχετα αν χόρτασαν φάπες ). Ούτε η Λάρσα, ούτε ο ρούλης ήταν ανταγωνιστικοί τις χρονιές που διακρίθηκαν στο κύπελλο.

Και ο ΠΑΟΚ του Μπάγεβιτς εξάλλου, τη χρονιά που πήρε το κύπελλο, έβλεπε το ΠΟΚ με το κιάλι, και κανείς από τους 3 του κέντρου δεν μας υπολόγιζε για σοβαρό αντίπαλο.

Αυτό που μετράει για να αποκτήσεις βαρύτητα ως ομάδα και να θεωρείσαι ανταγωνιστικός και υπολογίσιμος είναι να έχεις ΔΙΑΡΚΕΙΑ μέσα στη χρονιά. Και κακά τα ψέμματα, προ Σάντος, η μόνη χρονιά που ο ΠΑΟΚ έδειξε διάρκεια στο χρόνο ήταν το 2003-2004 με Άγγελο (!!!!) όταν έσπασε το ΠΟΚ και βγήκε ch l.

Τέλος, καθαρά προσωπικά μιλώντας, θεωρώ ότι η ομάδα "μεγάλωσε" περισσότερο όταν χτύπησε στα ίσα πρωτάθλημα, όταν έδωσε τις 2 ματσάρες με Άγιαξ, όταν πήραμε την πρόκριση στην Πόλη, ακόμη και με το 2πλό στο Λόνδίνο, ΠΑΡΑ κερδίζοντας ένα κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σα να βγαίνουμε λίγο off topic. Υπάρχουν topic για τους παλιούς προπονητές όπως και για το Retro.
Η ουσία είναι μία: τις Παρασκευές οι αρδ έρχουν δίκιο. :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DC έγραψε:Η ουσία είναι μία: τις Παρασκευές οι αρδ έρχουν δίκιο. :lol:
Εύστοχο

Για αύριο .... Η δική μου λογική λέει ότι το ματς , βάση φόρμας και έδρας , ξεκινάει από χιναρι. Αυτοί θα έχουν τον ενθουσιασμό , εμείς τη ποιότητα. Περιμένω το ΓΔ να κατεβάσει μια συμπαγή ομάδα που θα παίξει έξυπνα να πάρει το διπλό.

Μη τυχόν και γίνει καμιά στραβή καιπαίξεις καλή μπάλα αύριο...θυμήσου , στο τέλος όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι βαθμολογικά και ηθικά.
Διπλό με μισό μηδέν με γκολ απο απευθείας βολέ του τερματοφύλακα και 3 καραμπόλες έτσι γιατί ΠΑΟΚ είσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”