Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Ωραιος , κλασσικος γαυρος..... Κλαρινο εις τας ευρωπας και επιστροφη στο Ελλαδισταν με τον επομενο αντιπαλο να αποτελει σακκο του μποξ για να ξεχαρμανιασουν τα εξωγαμα του στολου....
Υ.Γ. Κιτρινες για θεατρο , κοκκινες , πεναλντυ ...Πρεπει να τους φαινοντουσαν εξωγηινα ολα αυτα για τους γαυρους...

- kataramenos5
Για να χάνει τοσες και τέτοιες ευκαιρίες αυτός ο Σουάρεζ της Λίβερπουλ φαντάσου ποσες ..γκόμενες θα χει. 

ο τύπος έχει μοιράσει ποδιές σε όλους τους αμυντικούς της πρέμιερ. και φέτος σκοράρει κατά ρυπάς.
ο μόνος παιχταράς που απέμεινε στη λίβερπουλ.
αν φύγει το καλοκαίρι θα πέσει τεράστια ξενέρα
- kataramenos5
Ενω τώρα dani είμαστε μες την τρελή χαρά...Ενας Σουάρεζ δε φέρνει την άνοιξη
- trel@menos
αδικεις τον αρχηγο ντανι.danirifle έγραψε:ο τύπος έχει μοιράσει ποδιές σε όλους τους αμυντικούς της πρέμιερ. και φέτος σκοράρει κατά ρυπάς.
γενικα δεν ξερω τι φτεει αλλα δεν γινεται να κανεις τετοια εμφανιση με τη σιτυ και γενικα στα ντερμπι να δειχνεις αλλο προσωπο και στα απλα ματς να χανομαστε.
μαλλον ελειψη κινητρου γιατι για αλλη μια φορα μειναμε πισω απο νωρις.
εγω ειμαι αισιοδοξος για το μελλον. απο πισω ερχονται μεγαλα ταλεντα. το θεμα ειναι να μπορεσει ο ροτζερς να τα διαχειριστει.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εμμονη στους αγγλους ποδοσφαιριστες.
τα τελευταια χρονια εχουμε ξοδεψει τα περισσοτερα χρηματα για να φερουμε αγγλους τη στιγμη που με τα ιδια λεφατ εφερνες παικτες τουλαχιστον για ημιτελικα τσ. λου.
Μια και αναφερθηκε και βλεπω υπαρχουν liverpoodlians εδω...
Κυριακη θα ειμαι στον αγωνα Liverpool-Swansea (ελπιζω να μην με ξενερωσουν παλι)
YΓ θα παρω και σημαια ΠΑΟΚ για φωτο μεσα στον 2ο Ναο!

Κυριακη θα ειμαι στον αγωνα Liverpool-Swansea (ελπιζω να μην με ξενερωσουν παλι)

YΓ θα παρω και σημαια ΠΑΟΚ για φωτο μεσα στον 2ο Ναο!

- desperando
- Επικοινωνία:
και φαντασου οτι ακομα δεν εχει κανει τατουαζ μανικιkataramenos5 έγραψε:Για να χάνει τοσες και τέτοιες ευκαιρίες αυτός ο Σουάρεζ της Λίβερπουλ φαντάσου ποσες ..γκόμενες θα χει.
ο αρχηγός τρελαμένε δεν είναι δυστυχώς αυτός που ήταν πριν τους περσινούς τραυματισμούς. έχει πέσει πολύ η απόδοσή τουtrel@menos έγραψε:danirifle έγραψε:ο τύπος έχει μοιράσει ποδιές σε όλους τους αμυντικούς της πρέμιερ. και φέτος σκοράρει κατά ρυπάς.
αν φύγει το καλοκαίρι θα πέσει τεράστια ξενέρα[/quote
]αδικεις τον αρχηγο ντανι.
γενικα δεν ξερω τι φτεει αλλα δεν γινεται να κανεις τετοια εμφανιση με τη σιτυ και γενικα στα ντερμπι να δειχνεις αλλο προσωπο και στα απλα ματς να χανομαστε.
μαλλον ελειψη κινητρου γιατι για αλλη μια φορα μειναμε πισω απο νωρις.
εγω ειμαι αισιοδοξος για το μελλον. απο πισω ερχονται μεγαλα ταλεντα. το θεμα ειναι να μπορεσει ο ροτζερς να τα διαχειριστει.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εμμονη στους αγγλους ποδοσφαιριστες.
τα τελευταια χρονια εχουμε ξοδεψει τα περισσοτερα χρηματα για να φερουμε αγγλους τη στιγμη που με τα ιδια λεφατ εφερνες παικτες τουλαχιστον για ημιτελικα τσ. λου.
αυτό στο τέλος με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
θεωρώ ότι νταλγκλίς και ειδικά χόντγκσον μας έκαναν μεγάλο κακό με τις επιλογές παιχτών.
και γω είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, αν δε φύγει ο σουάρεζ το καλοκαίρι. μακράν ό,τι καλύτερο είχαμε στα φορ, εδώ και χρόνια.
ποιά τόρες να πούμε?
- DigitalFan
[youtube]wbpEnVsqU5Y[/youtube]
[youtube]7ZNTnz2zUSg[/youtube]

[youtube]7ZNTnz2zUSg[/youtube]

Δεν υπολογίζεται λέει ο Κουίνσι στο βάζελο. Δε πιστεύω να μας χαλούσε αν τον είχαμε αντί του Ρομπέρ του χρόνου.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ένα στα πέντε ερπετά έρπει προς την εξαφάνιση
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231235494