Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Εντάξει ρε, κατευθείαν να ειρωνευτείτε τον αιώνιο πρωταθλητή της superleague επειδή έφαγε τρίμπαλο. Με αυτήν την ομαδάρα που έπαιζε και μεγαλύτεροι αντίπαλοι θα είχαν πρόβλημα.
Τί, αυτοί με τα μπλαουγκράνα δεν ήταν της Μπάρτσα;
ΥΓ: Όλα εδώ πληρώνονται κωλόγαβροι. Και πριν σκούξετε για τη διαιτησία, θυμηθείτε να φτιάξετε πρώτα ομάδα.
Τί, αυτοί με τα μπλαουγκράνα δεν ήταν της Μπάρτσα;
ΥΓ: Όλα εδώ πληρώνονται κωλόγαβροι. Και πριν σκούξετε για τη διαιτησία, θυμηθείτε να φτιάξετε πρώτα ομάδα.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Μου διώξανε και τον Ζαρντίμ ο οποίος με το τσουκου τσουκου του τους νίκαγε τις Άρσεναλ και της Μονπελιε. Αν είστε μ@λ@κες είστε.
Να αγαπήσουμε....ή να αγαπηθούμε...ή να μας αγαπήσουν...έπεσε κάπως έξω το εγκυρότατο κατά τ' άλλα πρωτοσέλιδο...

Ο γάβρος είναι η πρώτη ομάδα που πήρε τα @@ του Καράμπελα χωρίς να παίξει ο ίδιος..
Κατά τα άλλα, του Αγίου Λεβαντίνου σήμερα,οι γάβροι θα πρέπει να ένιωσαν πολύ όμορφα με τόσο....έρωτα..!!
Μου αρέσει που ο Μίτσελ ήξερε την Λεβάντε, φαντάσου να μην την ήξερε πόσα θα έτρωγαν..
Μεγάλο γέλιο πρόσφερε και ο Τσώχος που πριν το παιχνίδι είπε πως η Λεβάντε είναι ευάλωτη πίσω τρώει γκολ, ενώ μόλις δεχτεί γκολ εκνευρίζονται οι παίκτες, πράγμα που θα δούμε..!!
Φυσικά στο τέλος για να γλυκάνει το τσιμπ@κωμα είπε πως "στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται"!!!
Ήδη στα ζώα της τρούμπας "παίζει" πως τον γάβρο τον έσφαξαν...
Με λίγα λόγια, Ε-Χ-Υ-Σ-Α δάκρυα χαράς..
Κατά τα άλλα, του Αγίου Λεβαντίνου σήμερα,οι γάβροι θα πρέπει να ένιωσαν πολύ όμορφα με τόσο....έρωτα..!!
Μου αρέσει που ο Μίτσελ ήξερε την Λεβάντε, φαντάσου να μην την ήξερε πόσα θα έτρωγαν..

Μεγάλο γέλιο πρόσφερε και ο Τσώχος που πριν το παιχνίδι είπε πως η Λεβάντε είναι ευάλωτη πίσω τρώει γκολ, ενώ μόλις δεχτεί γκολ εκνευρίζονται οι παίκτες, πράγμα που θα δούμε..!!
Φυσικά στο τέλος για να γλυκάνει το τσιμπ@κωμα είπε πως "στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται"!!!
Ήδη στα ζώα της τρούμπας "παίζει" πως τον γάβρο τον έσφαξαν...
Με λίγα λόγια, Ε-Χ-Υ-Σ-Α δάκρυα χαράς..

- sourmenetes
- Moderator
Μπορειτε να δειτε τι κλιμα επικρατει στο ερυθρολευκο στρατοπεδο...

Πάμε γερά για τη πρόκριση στη ρεβανς τίποτα δεν έχει χαθεί. Με ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο όλα μπορούν να γίνουν.
Αν όχι , πάμε γερά για το νταμπλ στην Ελλάδα.
Δε ξέρω που παίζουν το ΣΚ αλλά όπου και να παίζουν , ποντάρω το σπίτι μου στο οβερ....4-1 , 5-1 το βλέπω το ματς
Αν όχι , πάμε γερά για το νταμπλ στην Ελλάδα.
Δε ξέρω που παίζουν το ΣΚ αλλά όπου και να παίζουν , ποντάρω το σπίτι μου στο οβερ....4-1 , 5-1 το βλέπω το ματς
- Μπαρκαρούτσος
Παιδιά θέλω να βρει ένας να postάρει εδώ σχόλια των γαύρων (ειδικά σε γαυροsite, αφήστε τα Sport24, τα Nova κτλ) να γουστάρουμε! 

Ευχαριστω τον μεγαλο τσωχο που μου ανοιξε τα ματια λεει
"Ο μιτσελ γνωριζει οτι για την ρεβανς το 3-0 ειναι διαφορετικο απο το 3-1,"
Που ζουσα τοσο καιρο???ειχα την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο,επαθα ενα ΣΟΚ
Που ζουσα τοσο καιρο???ειχα την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο,επαθα ενα ΣΟΚ
- κατσε ρε παιδια, γιατι ωρες ωρες δεν καταλαβαινω ποσο σημαντικος ειναι ο ρολος του προπονητη. Ειναι 11 παιχτες υποτιθεται επιπεδου τσου λου (εστω αρχικα, δεν μας ξεσκισανε και ποτε στους ομιλους προσφατα). Ποσο αλλαν νταλον πρεπει να ειναι το στησιμο και οι οδηγιες για να δουμε αυτο το πραγμα?? Ποτε προλαβε ο μιτσελ να τους διαλυσει/αποσυντονισει? Τους εδωσε εντολες να μην αλλαζουν πασες η να χουν 40 μετρα αποσταση ο ενας απο τον αλλο? Ισως θα επρεπε να παιξει ποιο συντηριτικα και στενα, αλλα εγω ειδα στο γηπεδο μια ομαδα με μικρους παιχτες που χεστηκαν απεναντι σε μια ομαδα με μικρους παιχτες που απλα τρεχανε και ξερανε τα βασικα. Ο χολεμπας οταν φαγαμε το πρωτο γκολ ηταν πισω στην αμυνα και ο κοντρερας διπλα του και οχι στην σεντρα!! Τα χαφ μας δεν ξερουν να κοβουν, ουτε να μοιραζουν. Δεξι μπακ δεν εχουμε. Ο μονος που στεκεται αξιοπρεπως στην αμυνα ολη την σεζον ειναι ο κακομοιρος ο μανωλας.RoMaN έγραψε:Παιδιά θέλω να βρει ένας να postάρει εδώ σχόλια των γαύρων (ειδικά σε γαυροsite, αφήστε τα Sport24, τα Nova κτλ) να γουστάρουμε!
- Η κάμερα της μετάδοσης έδειχνε πολύ γήπεδο και φαινόταν το "μεγαλείο" του συστήματος. Η άμυνα στο κέντρο να αλλάζει πάσες με το Μέγερι, στα χαφ κάτι πτώματα να μη μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και ο Τζιμπούρ να περιμένει τη μπάλα και να μη την παίρνει ποτέ. Ο Μασάδο γύρναγε στην άμυνα να κάνει παιχνίδι!! Απίστευτα τραγικό στήσιμο. Και δεν φτάνουμε καν σ' αυτή την κουβέντα, αφού όλα αυτά προδιαθέτουν πρωτοβουλία κινήσεων και κατοχή μπάλας, πράγματα που δεν μας ένοιαζαν σε αυτό το ματς, παρά μόνο να χτυπήσουμε στην κόντρα για 1 εκτός έδρας γκολ. Δεν γίνεται όσο κακούς παίκτες και να έχεις να σου βάζει 3 γκολ μια ομάδα που κάνει 3 τελικές σε κάθε ματς αν είσαι σωστά στημένος.
-ολα τα λεφτα ηταν στην μεταδοση.εχει μολις ξεκινησει το παιχνιδι -ειναι στο πρωτο λεπτο-
και λεει ο μ@λ@κ@ς ο τσωχος...εχει διαβασει καλα την λεβαντε ο μιτσελ.
ποτε προλαβες να το δεις ρε μπαγλαμα;ειδαμε ολοι τελικα την καταληξη του παιχνιδιου...
αλλος ενας τεραστιος δημοσιογραφος
- γαματος ο τσωχος...!! μερικες φορες απο την σεντρα αρχιζει να δυναμωνει την φωνη του, ακομα και αν η μπαλα παει στα περιστερια..!!
-οι παλιοκυριες εδωσαν ακομα μια παρασταση.παθος μηδεν και μπαλα @ρχιδια.
δεν του αρεσε του σκατοχοντρου πως πηγαιναμε στο τσ.λ. και ειπε να μας δειξει
το σημερινο εκτρωμα.χορτασαμε μπαλα ομως.παιξαμε και με δυο επιθετικους...
αμ πως....οχι σαν τον μαλακα τον πορτογαλο που πηγαινε σφιχτα και κερδιζε
μεσα στη γαλλια....οχι τετοια δεν του αρεσουν του χοντρου.
θελει να βλεπει μπαλα.
-Να πα να γ@μηθει ο σκ@τοπουστ@ς ο Ζαρντιμ. Νομιζω και γω δικαιουμαι να βρισω καποιον μετα την 3αρα.
Μεγιερι: Tρομερή απόκρουση στην τελευταία φάση.
Μανιάτης: Συνήθισε την θεση καλά του δεξιού οπισθοφύλακα γιατί εκεί θα παίζεις.
Κοντρερας: Ψοφα
Μανωλάς: Θα είναι λίρα εκατό δίπλα στον Αβραάμ
Χολέμπας: Δεν θα σε βρίσω γιατί έχεις προσφέρει, αλλά χρειαζόμαστε αριστερό μπακ χαφ που να είναι πιο σταθερός παίκτης
Φεισα: Του έχω αλλαξει τα φώτα στην κριτική, αλλά πρέπει να παίζει δίπλα σε ένα κόφτη δυνατό.
Μασάδο: Το μεγαλύτερο παλτο στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ξεπέρασε και τον Κριέρα και τον Διόγκουρα.
Αμπντούν: Δεν έφταιγε στην φάση της αποβολής. Δεν υπήρχε κάτι.
Βλαχοδήμος:Μπράβο μικρέ, ευχαριστημένος είμαι και ας μην έκανες και πολλά
Τζιμπούρ: 2,3 σφαλιαρίτσες από τον Μιτσελ διότι την μπάλα δε την δίνεις με τίποτα.
Μιτσελ: Θα φτιάξεις ομάδα, 2-3 πραγματάκια που έχεις στο μυαλό θα σου βγούνε και θα φανεί αυτό. Φυσικά με τις απαραίτητες προσθήκες.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ... ΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Πέμ 14 Φεβ 2013, 23:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Άλλος Ντιοπ είναι αυτός .karlat85 έγραψε:Αυτός o ντιοπ είμαι o πρώην της κούλας,που για κακή του τύχη είδε από πολύ κοντά το βλέμμα του δολοφόνου στον αγώνα της τούμπας

Αυτός είναι παιδιά ο γαύρος...δεν απείλησε καθόλου και έχασε στο περπατητό ( ακόμη κι αν δεχθούμε ότι η Λεβάντε πήρε σφυρίγματα τα πράγματα έδειχναν εξ αρχής ότι έπρεπε να χάσει εύκολα )...κι από ένα ρόστερ που δεν είναι απίθανο να το έχουμε ( ως ποιότητα ) και στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ( αν δεν το έχουμε ήδη ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Πέμ 14 Φεβ 2013, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
πράγματι ο διαιτητής ΄΄ηταν κάκιστος...όμως πρέπει και να δούμε κατάματα επιτέλους την αλήθεια....η τρέλα για το πρωτάθλημα μας κάνει μόνιμα ζημιά στην Ευρώπη..εδώ δεν υπάρχει τίποτα και όλοι νομίζουν οτι η ομάδα είναι σούπερ, κερδίζει εντός συνόρων τους ανύπαρκτους και όλοι νομίζουν οτι υπάρχει ομάδα..όμως η αλήθεια είναι άλλη..αλήθεια είναι λοιπόν οτι η ομάδα έχει ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΕΝΑ...της πλάκας αμυντικα χαφ, χωρις τρεξίματα, χωρίς στοιχειώδη τεχνικη, χωρίς τίποτα..χωρις δεξί μπάκ πλέον οριστικά...χωρίς αριστερό μπακ εδω και καιρό..χωρις έναν επιτελικο μεσο που να ξερει να δωσει τη μπαλα οταν πρεπει...χωρις δυναμεις ολη η ομαδα, χωρις ταχυδυναμη, χωρις τιποτα.....παικτες οπως Μοντεστο, Μανιατης, Ιμπαγασα, Κοντρερας, Μασάντο, Γκρέκο,Παντελιτς, Φεισα.. είναι για διωξιμο αλλοι και αλλοι για βοηθητικοι....χρειαζονται λοιπον αμεσα παικτες σε αυτες τις θεσεις....αμεσα νεαροι, με δυναμη, με ταχυτητα με οτι απαιτειται...και προτιμω να χανω παιζοντας ο Βλαχοδημος, ο Λυκογιάννης παρα οι ακριβοπληρωμένοι μισθοφοροι που στη τελικη δεν προσφερουν και τιποτα..και τελος...ο Μιτσελ δειχνει να ειναι ενας κανονικος προπονητης, φερει βεβαια ευθυνη σημερα για οτι παρουσιασει αφου διαβασε λαθος τη Λεβαντε και λαθος την ομαδα μας...ελπιζω του χρονου να φτιαξει κατι απο την αρχη αφου η ομαδα του Βαλβερδε τελειωσε οριστικα.....υγ.1- αν και δεν γουσταρα τον Ζαρντιμ, με αυτον σημερα ουτε κατα διανοια θα χαναμε...για πλακα τσουκου τσουκου, μια φαση απο στημενο και γεια σας...υγ-2..πριν καποιους μηνες, έγραφα εδω μεσα οτι θα κλαιτε ολυμπιακαρες που εφυγαν παικτες οπως ο Μαρκανο και ο Ουρμπαιθ και καποιοι με έβριζαν και μου έλεγαν σιγα τα παλτα και αμα γουσταρω να παω να βλεπω Ρουμπιν Καζαν..ε λοιπον αυτην βλεπω τωρα μεσα στη Μαδριτη και οχι στη Λεβαντε. υγ-3 Αμα κυριε Μαρινακη θελετε πραγματι διακριση στην Ευρωπη και αξιοποιηση παικτων θα πρεπει να δουλεψεις πολυ και οχι οπως τωρα που κανεις πλακα...ευχομαι να το καταλαβεις συντομα..ευχαριστω για την υπομονη σαςkarlat85 έγραψε:Ευχαριστω τον μεγαλο τσωχο που μου ανοιξε τα ματια λεει
Είμασταν για πολλα περισσοτερα σημερα τα 3 ειναι λιγα... Χειροτερο
ολυμπιακο δεν εχω δει απο οσο τον θυμαμαι εγω τουλαχιστον, Ντροπη και
αισχος... Δεν θελω να ακουω δικαιολογιες για διαιτησια μονο ανεγκεφαλοι
τα λενε αυτα... Ηθελα να ξερα τι εφταιγε ο ζαδντιμ αφτους τους παιχτες
εχει η ομαδα αυτα μπορει να κανει... δηλ ΤΙΠΟΤΑ!
ΥΓ : Για την ελλαδιτσα καλοι ειμαστε για εξω, ειμαστε για κλαμματα δυστηχως...
ΥΓ 2 : Aμα δεν υπηρχαν κουτοι δεν θα ζουσαν οι εξυπνοι . Αυτο παει για
τους
περισοτερους που ειναι ευχαριστημενοι με το πρωταθλημα ως ποτε!? Εξω
δηλ γουσταρετε να μας ξεφτιλιζει η λεβαντε και η καθε λεβαντε?
Επίσης κάποιος να στείλει το video στον Ζαρντιμ για να του λυθούν οι απορίες γιατί τον χαιρετίσανε.
Να δει που δεν ανέβαινε το τόπι πάνω από την μέση του γηπέδου ούτε με συμβόλαιο, να δει που παραλίγο να φάμε 5 γκολ από τον Πανθρακικό της Ισπανίας. Ελεος πια..
Υ.Γ. Ακουσα από τον εκφωνητή την ιστορία της μεταγραφής του Μάρτινς που τον πήρανε ελεύθερο και τους βγήκε χρυσάφι. Πολύ καλός παίκτης. Το δικό μας το τμήμα σκάουτινγκ τα βλέπει αυτά;
παντα πιστευα στην τυχη..!! δεν κερδιζεις στο ποδοσφαιρο επειδη εχεις τυχη, κερδιζεις επειδη εχεις ΚΑΙ τυχη, σε εμας εχει στερεψει τελευταια και που να την βρεις..!! Ο θεος να βαλει το χερι του και οτι βγει..!!
Για πάρτυ σοου και μόνο. Τα τρία πρώτα από ρεντγαμωπλανε και το άλλο από ρεντδνα