Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Εγώ πιθανολογώ ότι θα φάει ένα ωραίο τετράμπαλο η ξαδέρφη και γενικά θα ησυχάσει το τόπικ (2-3 μέρες μόνο φυσικά, μετά πάλι τα ίδια).
Αποστολε , ξεχασες το 4. Το συμπληρωσα εγω...
4. Οι καιρικες συνθηκες :ugeek:
Νομιζω εδωσες μια εικονα της συνεντευξης τυπου του εκτελωντα χρεη προπονητη σε περιπτωση στραβου αποτελεσματος... Ευγε Αποστολε...
4. Οι καιρικες συνθηκες :ugeek:
Νομιζω εδωσες μια εικονα της συνεντευξης τυπου του εκτελωντα χρεη προπονητη σε περιπτωση στραβου αποτελεσματος... Ευγε Αποστολε...
- ΑποστόληςΑ
με σοβαρες απουσιες κα η ξαδερφη....
Κορδερο,Αρκουδας,Ρικκα θα λειψουν απο την αναμετρηση αυτη .....
αν ο Δωνης επικαλεστει απουσιες ο Λινεν θα πρεπει να πηδηξει απο το παραθυρο...
εμπας περιπτωσει,δικαιολογιες δεν υπαρχουν, αν χασουμε και απο την κουλα καλυτερα να μην γυρισει...
Κορδερο,Αρκουδας,Ρικκα θα λειψουν απο την αναμετρηση αυτη .....
αν ο Δωνης επικαλεστει απουσιες ο Λινεν θα πρεπει να πηδηξει απο το παραθυρο...
εμπας περιπτωσει,δικαιολογιες δεν υπαρχουν, αν χασουμε και απο την κουλα καλυτερα να μην γυρισει...
Επικροτώ με πάθος τη δοκιμή του Κωνσταντινίδη ως δεξιού χαφ-εξτρέμ.
Ο Φωτάκης όποτε ουδέποτε προσέφερε ως δεξί χαφ, ήταν πάντα χαμένος, ακόμη κι όταν σύγκλινε προς τον άξονα.
Ο Φωτάκης όποτε ουδέποτε προσέφερε ως δεξί χαφ, ήταν πάντα χαμένος, ακόμη κι όταν σύγκλινε προς τον άξονα.
Το "πλάνο" του Δώνη για χάρη του οποίου τεντώνει τους παίχτες ως άλλος Προκρούστης και δε συμβιβάζεται με τα χαρακτηριστικά τους, λέτε να έχει τις ευλογίες του αποπάνω;
του παίρνουν παίχτες που θέλει (αλλιώς τι τους βάζει 11άδα με την πρώτη ευκαιρία)
και ο ίδιος νιώθει καβάλα στ' άλογο
αν υποψιαστώ ότι θα πάμε και τρένο στα play-off...θα πεθάνω
του παίρνουν παίχτες που θέλει (αλλιώς τι τους βάζει 11άδα με την πρώτη ευκαιρία)
και ο ίδιος νιώθει καβάλα στ' άλογο
αν υποψιαστώ ότι θα πάμε και τρένο στα play-off...θα πεθάνω
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Παίζει όμως ο Λίνεν!!! και στη θέση αυτή παιζει χωρίς αντίπαλο!nico4 έγραψε:Ο Φούντας; ο Τσίτας; ο Λαγός;
θα παίξουν;
το πιο ωραιο για μας θα ταν να πας με καμαρα σαλπι ποποβιτς μπροστα......με σφιχτο κεντρο ισως λαζαρ κατσε κατσουρ και πισω κουμαλο με σιντ...και αλλαγη τον λ ορενς
Έτσι.hitman έγραψε:Επικροτώ με πάθος τη δοκιμή του Κωνσταντινίδη ως δεξιού χαφ-εξτρέμ.
Αν μη τι άλλο ο μικρός θα έχει μια φρεσκάδα και σίγουρα 1-2 καλές μπαλιές θα τις βγάλει (για να μη πω ότι θα πετάξει και καμιά ΒΟΛΙΔΑ και θα ψαχνόμαστε).
Και επιβραβέυεται και η γενικότερα καλή και ελπιδοφόρα παρουσία και των δύο παιδιών δεξιά κρατώντας τα στην 11άδα.
Μακάρι να διαπρέυσει και να βρούμε και ακόμα μια λύση για μια θέση που πονάμε απ'το καλοκαίρι...
Δηλαδή αν ο Κωνσταντινίδης δεν πάει καλά σαν δεξί χαφ- που εγώ προσωπικά ΔΕΝ περιμένω να πάει γιατί είναι δεξί μπακ και δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα να παίξει όπου χρειάζεται η ομάδα- ποιος θα τα ακούσει?
Εγώ θα πω ο ίδιος, όπως τα ακούει και ο Φωτάκης που και αυτός δεν είναι δεξί χαφ αλλά κατ ανάγκη παίζει εκεί και κυρίως με την εμπειρία του.
Αλλό να πούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος και αναγκαστικά θα παίξει αυτός και άλλο να λέμε ότι θα έχει μια φρεσκάδα...
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, προσωπικά θα είναι έκπληξη για εμένα αν ανταπεξέλθει στην θέση, εύχομαι να μπορεί να αγωνιστεί ο Φωτάκης...
Εγώ θα πω ο ίδιος, όπως τα ακούει και ο Φωτάκης που και αυτός δεν είναι δεξί χαφ αλλά κατ ανάγκη παίζει εκεί και κυρίως με την εμπειρία του.
Αλλό να πούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος και αναγκαστικά θα παίξει αυτός και άλλο να λέμε ότι θα έχει μια φρεσκάδα...
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, προσωπικά θα είναι έκπληξη για εμένα αν ανταπεξέλθει στην θέση, εύχομαι να μπορεί να αγωνιστεί ο Φωτάκης...
Κατ εμέ κανένας δεν θα φταίει... (πρέπει ΠΑΝΤΑ κάποιος να φταίει; Μερικές φορές απλά κάτι δεν βγαίνει..)
Είναι μια λογική κίνηση, βάζοντας και τους 2 ορεξάτους μικρούς στην 11αδα και τον ένα που έχει επιθετικές αρετές σε θέση που ΠΟΝΑΜΕ.
Δηλαδή όταν ο Δώνης έβαλε τον Σταφ 2 μάτς μπροστά αριστερά και πήγε χάλια, έφταιγε αυτός ή έφταιγε ο Σταφ?
Όχι βέβαια, και απότι διάβασα κανένας δεν τους κατηγόρησε γι αυτό, απλά ΔΕ ΒΓΗΚΕ.
Δεν μπορώ να καταλάβω που τα στηρίζεις αυτά και τα λες...
Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος και τη θεωρώ καλή δοκιμή, βγεί δε βγεί.
Είναι μια λογική κίνηση, βάζοντας και τους 2 ορεξάτους μικρούς στην 11αδα και τον ένα που έχει επιθετικές αρετές σε θέση που ΠΟΝΑΜΕ.
Δηλαδή όταν ο Δώνης έβαλε τον Σταφ 2 μάτς μπροστά αριστερά και πήγε χάλια, έφταιγε αυτός ή έφταιγε ο Σταφ?
Όχι βέβαια, και απότι διάβασα κανένας δεν τους κατηγόρησε γι αυτό, απλά ΔΕ ΒΓΗΚΕ.
Δεν μπορώ να καταλάβω που τα στηρίζεις αυτά και τα λες...
Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος και τη θεωρώ καλή δοκιμή, βγεί δε βγεί.