ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Π.Α.Ο.Κ.55-63 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ARMY

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Π.Α.Ο.Κ.55-63 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ARMY »

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ............31
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ........29
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..............29
ΠΑΟΚ.....................28
ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN....26
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.....24
ΑΡΗΣ.....................23
ΙΚΑΡΟΣ...................22
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ........22
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ..............21
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...............21
ΚΑΟΔ....................21
ΚΑΒΑΛΑ.................20
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ....19

και συνεχίζουμε.........................
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 17/2, 17:00

Δημοσίευση από moican4 »

Μετά τις αποχωρήσεις ειδικά του ΜακΓκραθ όπως έγινε φοβάμαι πως θα έχουν διαταραχτεί οι ισορροπίες και η ηρεμία στην ομάδα...

Δύσκολο λόγω των παραπάνω, εύχομαι στο γήπεδο να με διαψεύσουν..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Palok εκτίμηση (βραχυχρόνια και μακροχρόνια)?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει περιττό να πούμε πόσο δύσκολο ματς είναι αυτό. Οι φίλοι μας (?) οι Περιστεριώτες όταν βλέπουν ΠΑΟΚ ανάβουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε από εκεί μέσα? Ούτε ο Peja δεν κέρδιζε, ενίοτε ούτε ο Bane... H εν λόγω ομάδα είναι κατά τη γνώμη μου πολύ αδύναμη (χειρότερο ranking στην Α1), τρομερά κενά στη ρακέτα αλλά με πολύ πάθος, νέα παιδιά, καλό προπονητή (περισσότερες ασσιστ από εμάς) που θέλουν να αποδείξουν οτι αξίζουν να μείνουν στην Α1. Το παιχνίδι νομίζω εύκολα-δύσκολα θα το παίρναμε με τις επικρατούσες συνθήκες προ 1 εβδομάδος. Τώρα??? Θα δούμε. Αν έχουμε ξένο μέχρι την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη,ίσως προλάβει να μπεί στην ομάδα κανονικά (ιδίως αν είναι κάποιος έμπειρος). Αν όχι, τι να πώ? Πεντάδα με άσσο Μπίδη και Δέδα στο 2? Και για πόσο????? ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο θοδωρακος ποσο κακος μπορει να ναι ..?ισως να παρει καμια ευκαιρια..πως να αντικαταστησεις κπν που σου οργαωνε σκοραρε και επαιζε 40 λεπτα...τεσπα......γενικα φοβαμαι μηπως αυτη ειναι η αρχη των αποχωρησεων και δεν μεινουμε εδω
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν έχω ιδέα για τον θεοδωράκο. Φαίνεται οτι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων παικτών και για αυτό δεν τον εμπιστεύεται ο coach. όπως και τον Νικολόπουλο. Λές να αναγκαστεί την Κυριακή????
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στο 1 θα παιξει ο μπιδης αντε να τον πεθανουμε 40λεπτο αλλα στο 2...? δεδας δε μπορει καθολου με τη μπαλα να τρεξει λιγο ..αν πιεσουν το μπιδη που θα το κανουν ...τελειωσαμε και οπως ειπες ειναι νεοι αυτοι οποτε θα πιεζουν...δεν ξερω ΠΑΛΟΚ εχουμε καναν αλλο που ξεχναω
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νικολόπουλος-αμπαράς είναι οι μοναδικοί στο 1 αυτή τη στιγμή. Αυτοί οι 2 έχουνε παίξει σε 3-4 ματς από τα 16 και συνολικά όχι πάνω από 10 λεπτά και οι 2!!! να παίξει ο Λίνος? πόσο? 3-4 λεπτά? να παίξει ο θεοδωράκος άλλα 1-2 λεπτά??? άρα μπίδης 30-35 λεπτά στον άσσο αφήνοντας προφανώς και τον Νώντα Παπαντωνίου να κάνει ό,τι του καπνίσει... Δε βγαίνει με τίποτα!!

Νομίζω θα έχουμε ξένο την Κυριακή ο οποίος αν είναι καλά και έχει ευρωπαική εμπειρία θα παίξει 27+ λεπτά στον άσσο!!! Στοίχημα??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Κατι ξέρεις..
Τα λεφτα που γλιτώνουμε απ τον Μακγκραθ πόσα είναι ξέρει κανείς?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

palok έγραψε:
Νομίζω θα έχουμε ξένο την Κυριακή ο οποίος αν είναι καλά και έχει ευρωπαική εμπειρία θα παίξει 27+ λεπτά στον άσσο!!! Στοίχημα??? :mrgreen:
Συμφωνώ απόλυτα
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει στον άσσο η ψυχή την δεδομένη στιγμή είναι πιο σημαντική... Δύσκολο παιχνίδι θα ήταν έτσι και αλλιώς.. Πάμε να κερδίσουμε είτε με νέο αμερικάνο είτε χωρίς.

Σημαντικές απώλειες και οι δύο αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει.

Υ.Γ.: Μετά το ματς με τον ΚΑΟΔ είχα μια πιο πρόσχαρη διάθεση, όχι γιατί κερδίσαμε αλλά γιατί επιτέλους είχε κόσμο έστω λίγο σε ματς με μικρό αντίπαλο. Μην γυρίσετε την πλάτη στο Μπάνε πάλι μπορεί να είμαι 23 και να μην έζησα τπτ από αυτά που πρόσφερε σαν παίχτης αλλά ζω αυτά που προσφέρει σαν "παράγοντας". Βοηθήστε να ξεφύγουμε από την μιζέρια. Ελπίζω ανεξαρτήτου αποτελέσματος με το Περιστέρι να υπάρχει ο ίδιος και παραπάνω κόσμος με την Καβάλα

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+++

δε νομίζω οτι τίθεται κάποιο θέμα ξενέρας. Η ομάδα έχει καταφέρει πολύ περισσότερα ήδη από αυτά που στόχευε αρχικά. Τον Donnie θα τον αντικαταστήσουμε σε κάθε περίπτωση (επάξια δε νομίζω αλλά πώς να το προβλέψεις αυτό?). ΟΚ έφυγε ο Χαριτό, μεγάλη απώλεια αλλά προφανώς την ήξεραν και για αυτό (ΚΑΙ για αυτόν τον λόγο εννοώ-προφανώς ο Λίνος δεν είναι μετεγγραφή για φέτος...) πήραν και τον Χρυσικόπουλο μια βδομάδα πριν. Βαθμολογικά είμαστε 2 βαθμούς πάνω από ΑΓΟΡ (εγώ την 4η θέση θέλω να σιγουρέψω) και νομίζω οτι θα είμαστε τελικά από πάνω του. Στο Περιστέρι το ματς γίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και εγώ πιστεύω οτι θα αφήσουμε και την ψυχή μας (δεν είναι θεωρία, το έχω πεί οτι έχω δεί από κοντά φέτος αρκετά ματς και φαίνεται αυτό στα μάτια των αθλητών και των προπονητών) την Κυριακή για να κερδίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια φορά εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Συμφωνώ παίζει να πάω γήπεδο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ρε Ιβαν μέχρι και στο σκάκι δίνεις, στο μπαΣΚετΑΚΙ τίποτα? Ψίχουλα θα δώσεις μπροστά σ αυτά που έσπρωξες στο ποδόσφαιρο και θ ανακηρυχτείς Άγιος
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

πιστευω ακομα κι ετσι το χουμε το ματσακι.
αν μπορεσει ο χαραλαμπιδης να ανταποκριθει αξιοπρεπως σαν πλει μεικερ πιστευω θα το παρουμε. δεν αμφισβητω τις ικανοτητες του αλλα ειναι και καποιας ηλικιας.
τεσπα, ο σουλης θα τη βρει τη λυση.
απ οτι φαινεται παντως μαλλον θα παμε χωρις αντικαταστατη του μακγκραθ σ αυτο το ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2012-2013”