Συμφωνώ αλλά λογικά ήταν ακόμη πιο επιβαρυμένος από όσο είχε υπολογισθεί..sourmenetes έγραψε:Κατσε ρε odi..Μετα απο προετοιμασια ενα χαλαρο ματσακι εκανε..
Σπριντακια εκανε...
99.Sekou Jabateh Oliseh
Re: 62.Sekou Jabateh Oliseh
DigitalFan έγραψε:300.000 τον Βιεϊρίνια... ε, αυτόν τον υπολογίζω γύρω στα 500.000...
Κάτσε ρε μια θλάση έπαθε. Ο άλλος για να πέσει στα 300 ολόκληρο αστράγαλο έσπασε. Για να πέσει στα 500 πρέπει να πάθει 3-4 απανωτές θλάσεις να τον βγάλουμε προβληματικό

Έλα ρε παιδιά τώρα τι να λέμε.. κάποιοι ψάχνουν δικαιολογίες.
Παίχτης ατραυμάτιστος στην ΤΣΣΚΑ ήρθε κι έπαθε θλάση.. Ε εντάξει ΕΛΕΟΣ..!!
Δε ξέρω τι φταίει, ο γυμναστής, ο προπονητής, το σκληρό χώμα στη μεσημβρία, οι φραπέδες, η κίνηση στον περιφεριακό, δε με ενδιαφέρει. Να παρθούν μέτρα χτες.
Παίχτης ατραυμάτιστος στην ΤΣΣΚΑ ήρθε κι έπαθε θλάση.. Ε εντάξει ΕΛΕΟΣ..!!
Δε ξέρω τι φταίει, ο γυμναστής, ο προπονητής, το σκληρό χώμα στη μεσημβρία, οι φραπέδες, η κίνηση στον περιφεριακό, δε με ενδιαφέρει. Να παρθούν μέτρα χτες.
θα τρελαθουμε μ αυτη την ομαδα..δεν ειναι δυνατον..μονο στον ΠΑΟΚ αυτα..αισιχτιρ γ..ω τη τυχη μας ..δε φταιει κανεις η μοιρα μας ειναι αυτη..εχω σαλταρει απιστευτα πραγματα..μολις γυρισει θα παθει καμια ακομα θα φαει και καμια κοκκινη οπως ο βιβιαν και θα σηκωθει να φυγει..κριμα κριμα και ηρθε τοσο ενθουσιασμενος και ορεξατος..γ..μω τη π%$%$%$%$%$%$ΤΑΝΑ μου αισιχτιρρρρρρρρρρρρρρρρ
χανει και ολα τα κρισιμα ματς..και περιμενα πως και πως να δω λιγη μπαλιτσα ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
μαυρες γατες ειμαστε τελος...σε κανα διμηνο να στρωσει να μπει στο προγραμμα να παρει συμμετοχη και τα γνωστα...παει το ενα διμηνο..ρε π^&&^&^^&στη
μαυρες γατες ειμαστε τελος...σε κανα διμηνο να στρωσει να μπει στο προγραμμα να παρει συμμετοχη και τα γνωστα...παει το ενα διμηνο..ρε π^&&^&^^&στη
τον ματιασατε ρε λιγουριδες!!!!καλος,παιχταρας κτλ...φαγωθηκατε!!!!!
ενας δεν βρεθηκε να τον κραξει....τι περιμενατε??
ενας δεν βρεθηκε να τον κραξει....τι περιμενατε??
μα να θυμηζει σε ολα βιερινια?
ακομα και στον τραυματισμο την πρωτη χρονια του?
ακομα και στον τραυματισμο την πρωτη χρονια του?
Του έκαναν προπόνηση οι καταξιωμένοι γυμναστές του Δώνη σε ένα γήπεδο που προκαλεί θλάσεις πως να μην πάθει θλάση???Χοχοχο.

Και πρωτού πει κανείς τίποτα θεωρώ πως το γήπεδο δε φέρει ΚΑΜΜΙΑ ευθύνη για τις θλάσεις των παικτών. ΜΟΝΟ το προπονητικό τίμ!Όπως πέρσι έφταιγε ο Μπόλονι για ορισμένους.

- navigator11
Προβλέπω κατάληξη α λα αντελίνο και πανηγύρια εν μέσω θέρους με την απόκτησή του σε καλή τιμή απ'τους Ρώσσους.Η ιστορία επαναλαμβάνεται ...
Υγ Γμώ την καταδική μου μεν για το ατυχές συμβάν,θα πορευθούμε και χωρίς αυτόν δε όσο χρειαστεί.Κρίμα ...
Υγ Γμώ την καταδική μου μεν για το ατυχές συμβάν,θα πορευθούμε και χωρίς αυτόν δε όσο χρειαστεί.Κρίμα ...

- sourmenetes
- Moderator
Για ποιες προπονησεις μιλαμε???
Γιατι πανω απο 2-3 δεν εκανε...Νταξει μην τρελαινομαστε...
Απλα το παιδι ισως ητανε πολυ φορτωμενο και εδω βγηκε...Μην τρελαθουμε τωρα...
Θα επανελθει δριμυτερος..
Γιατι πανω απο 2-3 δεν εκανε...Νταξει μην τρελαινομαστε...
Απλα το παιδι ισως ητανε πολυ φορτωμενο και εδω βγηκε...Μην τρελαθουμε τωρα...
Θα επανελθει δριμυτερος..
Έναν ποδοσφαιριστή με βάση τις εξετάσεις που κάνει του κάνεις και τις κατάλληλες προπονήσεις. Ειδικά όταν έκανε προετοιμασία ίσως θα έπρεπε να τον εντάξουν σιγά σιγά μέσα στην ομάδα και ΟΧΙ απ ευθείας. Φυσικά αυτά είναι ευθύνη του προπονητικού τίμ και όχι της Μεσήμβριας.