Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
RoMaN έγραψε:αλλά με Camara - Oliseh μπροστά δεν φοβάμαι.

Πραγματι οι δυο "πτερυγες" θα κανουν την διαφορα.... :ugeek:
Υ.Γ. Ρε αναψτε κανα κερι ....Δεν ξερεις τι γινεται...
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
χαχαχαχα σαν να βλεπω λινο, ιτανζ, κουμαλο, καμαρα και ολισε και στην μεση ο κλαουςshark4 έγραψε:RoMaN έγραψε:αλλά με Camara - Oliseh μπροστά δεν φοβάμαι.
![]()
Πραγματι οι δυο "πτερυγες" θα κανουν την διαφορα.... :ugeek:
Υ.Γ. Ρε αναψτε κανα κερι ....Δεν ξερεις τι γινεται...

- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
ρε φίλε με τις λέξεις θέλεις να παίζεις; φυσικά και σε ένα παιχνίδι μπορεί να κανείς δύο λάθη και να εκτεθείς ή δύο απιστευτες ενέργειες (βλεπε δημουτσο και καραγκούνη με τον γαύρο) και να κάνεις έναν θρίαμβο , αλλά αυτα είναι μεμονωμένες στιγμές, αυτό που μετράει όμως σε μια ομάδα και σε έναν παίκτη είναι η διάρκεια και όλη η διαδρομήkarlat85 έγραψε:Στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει αυτό, μπορεί να είσαι ικανότατος και ποιοτικοτατος και να χάσεις από δύο λαθοι,(μπάγιερν 1999), ενώ o άλλοι έχουν κάνει είκοσι
- navigator11
Βρέξει χιονίσει εδώ και ανηλεές κράξιμο.Και σαςταλεγισμός καπάκι.Ρε κάτι μου θυμίζει,κάτι μου θυμίζει ...Argonaut4 έγραψε:Βλέπω έναν κύριο στη συγκεκριμένη σελίδα του συγκεκριμένου thread.....που εμφανίστηκε μόλις έκανε νίκη η ομάδα.Και κοιτάω το ιστορικό του ......και βλέπω ότι έχει να ποστάρει ακριβώς 1 μήνα στο συγκεκριμένο thread.
Βλέπω.....στις νίκες επιστρέφουν μερικοί.....!
Μόνο που εμάς που μας λέτε εμπαθείς....είμαστε εδω βρέξει χιονίσει.....!Αλλα εμείς τα λέγαμε πριν τη πρόσληψη....
Το να υπάρχει κομπασμός για την εμπάθεια απέναντι στον προπονητή ομολογώ πως είναι κάτι που με ξενίζει.Τέλος πάντων ...
Ναι ρε παιδιά το ποδόσφαιρο είναι παχνίδι λαθών αλλα για να γίνει το λάθος από την αντίπαλη ομάδα πρέπει να τη πιέζεις και σωστά. Στον ΠΑΟΚ μόλις φτάνει η μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον. Πλέον στηριζόμαστε καθαρά σε προσωπικές ενέργειες παιχτών.
ΥΓ Η δήλωση του Δωνη, τώρα που έχουμε extrem μπορούμε να παίξουμε 4-4-2 είναι σαν να λες τώρα που έχουμε
φασολάκια να φτιάξουμε μια ρεβιθάδα...
ΥΓ Η δήλωση του Δωνη, τώρα που έχουμε extrem μπορούμε να παίξουμε 4-4-2 είναι σαν να λες τώρα που έχουμε
φασολάκια να φτιάξουμε μια ρεβιθάδα...
navigator11 έγραψε:Βρέξει χιονίσει εδώ και ανηλεές κράξιμο.Και σαςταλεγισμός καπάκι.Ρε κάτι μου θυμίζει,κάτι μου θυμίζει ...Argonaut4 έγραψε:Βλέπω έναν κύριο στη συγκεκριμένη σελίδα του συγκεκριμένου thread.....που εμφανίστηκε μόλις έκανε νίκη η ομάδα.Και κοιτάω το ιστορικό του ......και βλέπω ότι έχει να ποστάρει ακριβώς 1 μήνα στο συγκεκριμένο thread.
Βλέπω.....στις νίκες επιστρέφουν μερικοί.....!
Μόνο που εμάς που μας λέτε εμπαθείς....είμαστε εδω βρέξει χιονίσει.....!Αλλα εμείς τα λέγαμε πριν τη πρόσληψη....
Το να υπάρχει κομπασμός για την εμπάθεια απέναντι στον προπονητή ομολογώ πως είναι κάτι που με ξενίζει.Τέλος πάντων ...
Μήπως να σκύψουμε κιόλας?
[quote="dimbar"]
Stathi,
έχεις δίκιο, ο ΓΔ δεν είναι ακόμα ειδικευόμενος αφού μόλις τελείωσε το αγροτικό του.Θεωρείς τον ΓΔ έτοιμο για μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή απλά του δίνεις πίστωση χρόνου να δείς αν μπορεί να τα καταφέρει?
Συγγνώμη για τον χρόνο που απαντώ, αλλα πιστεύω οτι είναι πιο τίμιο να τον αφήσουμε για αυτές τις 8(πόσες ειναι τελος πάντων) αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι πετύχαμε.
Εχω την εντύπωση οτι μπορεί να τα καταφέρει με το μέγεθος που λέγετε Π.Α.Ο.Κ, αρκεί να εχει την στήριξη ολων μας, απο την διοίκηση μεχρι την κερκίδα.
Το φαινόμενο του διωξίματος των προπονητών, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν "παρέλαση" συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
υγ: Δεν ξέρω αν ο "Αργοναύτης" εννοεί εμένα για το οτι γράφω μονο μετα απο νικη-ες του Δωνη, πάντως αυτο που εχω να πώ είναι οτι δεν είμαι στο "άρμα" κανενός.
Stathi,
έχεις δίκιο, ο ΓΔ δεν είναι ακόμα ειδικευόμενος αφού μόλις τελείωσε το αγροτικό του.Θεωρείς τον ΓΔ έτοιμο για μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή απλά του δίνεις πίστωση χρόνου να δείς αν μπορεί να τα καταφέρει?
Συγγνώμη για τον χρόνο που απαντώ, αλλα πιστεύω οτι είναι πιο τίμιο να τον αφήσουμε για αυτές τις 8(πόσες ειναι τελος πάντων) αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι πετύχαμε.
Εχω την εντύπωση οτι μπορεί να τα καταφέρει με το μέγεθος που λέγετε Π.Α.Ο.Κ, αρκεί να εχει την στήριξη ολων μας, απο την διοίκηση μεχρι την κερκίδα.
Το φαινόμενο του διωξίματος των προπονητών, που δεν προλαβαίνουν να κάνουν "παρέλαση" συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
υγ: Δεν ξέρω αν ο "Αργοναύτης" εννοεί εμένα για το οτι γράφω μονο μετα απο νικη-ες του Δωνη, πάντως αυτο που εχω να πώ είναι οτι δεν είμαι στο "άρμα" κανενός.
- navigator11
Δλδ το ... "σκύψιμο" σε τι ακριβώς συνίσταται;Στο να μη "χαλιούνται" ορισμένοι,ακόμα κι όταν κερδίζει η ομάδα;Γιατι δεν "τρώω" με ΤΙΠΟΤΑ πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο,ειδικά όταν διαβάζω κάτι αμίμητα για διασυρμό της αεκ,ειδεμή απλή νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία
Όταν υπάρχουν άτομα που το "σπυριάρη",προτού ακόμα αναλάβει στη θέση του Μπόλονι,που και άδικα και ούστικα να εξεδιώχθη δε νομίζω να του το χρεώνετε και αυτό ακόμα του δώνη,τον "στολίζουν" πατόκορφα με βάση το τι ΔΕΝ πρόλαβε να κάνει στον ΠΑΟΚ,τι πεδίο κουβέντας υπάρχει;Ανεξαρτήτως που αγωνιστικά θεωρώ πως θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είμαστε καλύτερα σίγουρα,έστω και οχι θεαματικά.Αλλά μην ακούμε και για ... σκυψίματα.

Όταν υπάρχουν άτομα που το "σπυριάρη",προτού ακόμα αναλάβει στη θέση του Μπόλονι,που και άδικα και ούστικα να εξεδιώχθη δε νομίζω να του το χρεώνετε και αυτό ακόμα του δώνη,τον "στολίζουν" πατόκορφα με βάση το τι ΔΕΝ πρόλαβε να κάνει στον ΠΑΟΚ,τι πεδίο κουβέντας υπάρχει;Ανεξαρτήτως που αγωνιστικά θεωρώ πως θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είμαστε καλύτερα σίγουρα,έστω και οχι θεαματικά.Αλλά μην ακούμε και για ... σκυψίματα.
stathis73 έγραψε:dimbar έγραψε:
Stathi,
Ενώ κάποιοι είναι σε άρματα?
-
πουτανα τυχη...
παει και ο Ολισε....
θες να αγιασεις ρε Δωνη ....και δεν σε αφηνουν
πλακα πλακα,χωρις Κλαους-Ολισε...βαλε ρε Δωνη τα πιτσιρικια μεσα με την Κουλα(Ποποβιτς-Παπαδοπουλο) και μην ''μασας'' προλογο ...ευκαιρια ειναι τωρα,ριξτους μεσα...εξαλλου με συνομιληκους τους θα παιζουν
...και αν σου κατσει το ματς....
ΜΑΓΚΑΣ θα γινεις....(εστω για μια δυο μερες)
...ετσι και αλλιως ....χαμενος εισαι.....
βγαλε τουλαχιστον δυο παικτες....να σε θυμομαστε
παει και ο Ολισε....
θες να αγιασεις ρε Δωνη ....και δεν σε αφηνουν

πλακα πλακα,χωρις Κλαους-Ολισε...βαλε ρε Δωνη τα πιτσιρικια μεσα με την Κουλα(Ποποβιτς-Παπαδοπουλο) και μην ''μασας'' προλογο ...ευκαιρια ειναι τωρα,ριξτους μεσα...εξαλλου με συνομιληκους τους θα παιζουν

ΜΑΓΚΑΣ θα γινεις....(εστω για μια δυο μερες)

...ετσι και αλλιως ....χαμενος εισαι.....
βγαλε τουλαχιστον δυο παικτες....να σε θυμομαστε
Εγω μίλησα για τον εαυτό μου, για να ειμαι ξεκάθαρος, απο κει και μετα ο καθένας και η ψυχουλα του.
+1926 σε ολα συν ότι ηταν απαράδεκτος ο τρόπος φυγής μπολονι και το είπα και τοτεnavigator11 έγραψε:Δλδ το ... "σκύψιμο" σε τι ακριβώς συνίσταται;Στο να μη "χαλιούνται" ορισμένοι,ακόμα κι όταν κερδίζει η ομάδα;Γιατι δεν "τρώω" με ΤΙΠΟΤΑ πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο,ειδικά όταν διαβάζω κάτι αμίμητα για διασυρμό της αεκ,ειδεμή απλή νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία![]()
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ