Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Εάν ο προπονητής δεν είναι από τα βασικότερα στοιχεία που διαφοροποιούν την απόδοση μιας ομάδας τότε θα είχαμε σχεδόν ισόβιους προπονητές.Η λέξη κλειδί είναι η λέξη ΟΜΑΔΑ και το ποδόσφαιρο είναι ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα.
Το ψάρι όταν βρωμάει, βρωμάει απ το κεφάλι.
Το ψάρι όταν βρωμάει, βρωμάει απ το κεφάλι.
Ειδικευόμενος ο Δωνης;;............δεν νομίζω παλικάρια.dimbar έγραψε:Εσύ δώσε τα εργαλεία του χειρουργείου στον ειδικευόμενο γιατρό και βάλτον να κάνει εγχείριση.
Για την κουβέντα που κάνουμε θα πώ και ενα δυο πράγματα.
Αν πάρεις έναν κορυφαίο προπονητή και τον βάλεις να μάθει στον Μητσάρα τον Μητογλου ( τότε) να παίζει σαν τον Κοντρερας, τζάμπα χρόνος και κόπος, καθώς και αποτέλεσμα.

Με οτι εχει ο καθε προπονητής με αυτό προχωρά και συνήθως με τα ανάλογα αποτελέσματα.
Τωρα ο πρόεδρος μπορει να τον κρατάει για πολλούς λόγους, οπως η ποινική του ρήτρα (λέω τωρα) ή μπορεί, για να μην εχει άλλοθι οτι δεν τον αφησαν να τελειώσει την χρονιά, η για να δει αν έχοντας παίκτες έτοιμους μπορει και εχει τα φόντα να διαχειριστεί ένα υλικό με πολλούς πρωτοκλασάτους, καθώς και τι μπορεί να πετυχει.
Γιατι εμεις πρέπει σώνει και καλά να λάιμαι την οποια @@λακι@ μας έρχεται στο μυαλό;;
Το ξαναλέω ας τον αφήσουμε να τελειώσει την χρονιά και μετα τα λαίμαι, λαιμαι.
@rain, μιλάω για "τάξη" με την έννοια του συνόλου, όχι ατομικά.
τελοσπάντων το παράδειγμα είναι δύκολο και μπορεί να ξεφύγουμε από το θέμα
@dimbar, ο δώνης έκανε προετοιμασία με τον τότε βάζελο και με αγγλική ομάδα. δε μίλησα για προετοιμασία από την πλευρά του προπονητή. αυτό για να μην κοροιδευόμαστε
εσύ αν βλέπεις τον ίδιο ΠΑΟΚ πριν τις μεταγραφές και δεις τον ίδιο ΠΑΟΚ μετά από ένα μήνα, μαζί με τις μεταγραφές τότε πάω πάσο. και αν όντως είναι έτσι, τότε θα κράξω και γω
επιθετικά η ομάδα δείχνει ήδη ότι ανέβηκε με τις μεταγραφές. αυτό και μόνο δείχνει ότι είμασταν ελλιπέστατοι.
@dimbar, ο δώνης έκανε προετοιμασία με τον τότε βάζελο και με αγγλική ομάδα. δε μίλησα για προετοιμασία από την πλευρά του προπονητή. αυτό για να μην κοροιδευόμαστε
εσύ αν βλέπεις τον ίδιο ΠΑΟΚ πριν τις μεταγραφές και δεις τον ίδιο ΠΑΟΚ μετά από ένα μήνα, μαζί με τις μεταγραφές τότε πάω πάσο. και αν όντως είναι έτσι, τότε θα κράξω και γω
επιθετικά η ομάδα δείχνει ήδη ότι ανέβηκε με τις μεταγραφές. αυτό και μόνο δείχνει ότι είμασταν ελλιπέστατοι.
Ρε, λέτε να πετύχει και να μας κάνει ομάδα;
Λέτε;
Και να μας κλείσει ολονών το στόμα;
Αμαν, αμήν και πότε...

Λέτε;
Αμαν, αμήν και πότε...

Βλέπω έναν κύριο στη συγκεκριμένη σελίδα του συγκεκριμένου thread.....που εμφανίστηκε μόλις έκανε νίκη η ομάδα.Και κοιτάω το ιστορικό του ......και βλέπω ότι έχει να ποστάρει ακριβώς 1 μήνα στο συγκεκριμένο thread.
Βλέπω.....στις νίκες επιστρέφουν μερικοί.....!
Μόνο που εμάς που μας λέτε εμπαθείς....είμαστε εδω βρέξει χιονίσει.....!Αλλα εμείς τα λέγαμε πριν τη πρόσληψη....
Μόνο που εμάς που μας λέτε εμπαθείς....είμαστε εδω βρέξει χιονίσει.....!Αλλα εμείς τα λέγαμε πριν τη πρόσληψη....
να σε θυμιζω επι σαντος π.χ τετοιοι που περιμεναν στην γωνια και εμφανιζοταν μονο οταν εκανε στραβη η ομαδα ηταν παρα πολλοι ....εγω εκτιμω και σεβομαι την γνωμη ολων και ας ειναι αντιθετη απο την δικη μου οταν βρεξει χιονισει ειναι εδω ....αυτο γινετε και στο θεμα των μεταγραφων οταν ξαφνικα βρισκονται καποιοι προτεινουν παικτες και χανονται μεχρι την επομενη μεταγραφικη περιοδο

μακαρι το ευχομαι να πετυχει για το καλο της ομαδας μας γιατι ειμαι ΠΑΟΚ και οχι αντιδωνης αντιαγγελος αντισαντος κλπ.rouki έγραψε:Ρε, λέτε να πετύχει και να μας κάνει ομάδα;
Λέτε;
Αμαν, αμήν και πότε...

ok αδερφέ, νόμιζα ότι μιλάς για τον προπονητή και όχι τον παίκτη Δώνη, αν είναι έτσι τότε δεν διαφωνείς μαζί μου αλλά κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.Είχα την εντύπωση ότι μιλούσες προπονητικά.danirifle έγραψε:@rain, μιλάω για "τάξη" με την έννοια του συνόλου, όχι ατομικά.
Stathi,
έχεις δίκιο, ο ΓΔ δεν είναι ακόμα ειδικευόμενος αφού μόλις τελείωσε το αγροτικό του.Θεωρείς τον ΓΔ έτοιμο για μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή απλά του δίνεις πίστωση χρόνου να δείς αν μπορεί να τα καταφέρει?
Οσον αφορά τις μεταγραφές και αν θα δούμε τον ίδιο ΠΑΟΚ, η απάντηση είναι απλή, φυσικά δεν θα δούμε τον ίδιο ΠΑΟΚ.Το θέμα είναι τι ΠΑΟΚ θα δούμε.
αργοναύτη, επειδή μάλλον για μένα αναφέρεσαι, σου απαντώ ότι έγραψα πριν μία εβδομάδα.Argonaut4 έγραψε:Βλέπω έναν κύριο στη συγκεκριμένη σελίδα του συγκεκριμένου thread.....που εμφανίστηκε μόλις έκανε νίκη η ομάδα.Και κοιτάω το ιστορικό του ......και βλέπω ότι έχει να ποστάρει ακριβώς 1 μήνα στο συγκεκριμένο thread.
απλά εδώ και ένα μήνα με πήρανε για δουλειά στην καβάλα και δεν έχω ίντερνετ μέχρι στιγμής. πότε πότε ξεκλέβω χρόνο και σκάω σε κάνα νετ καφέ για να δω τί γράφεται γενικώς. οπότε νομίζω λογική η απουσία.
και να σε πω και κάτι άλλο?
στις ήττες υπάρχετε εσείς να τα λέτε καλύτερα από μας. η μεγαλύτερη πλειοψηφία του σάιτ, που τον κράζετε. γράφονται 30 ποστ σε μία μέρα. δε νομίζω το 31ο να κάνει διαφορά.
αλλά στις νίκες γράφονται 5 σχόλια για το παιχνίδι. ε ας υπάρχουμε και εμείς οι 2-3 που του λέμε και ένα μπράβο που και που.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ
υγ. dimbar, no harm - no foul
όπως λένε και οι σκατοαμερικάνοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Κυρ 10 Φεβ 2013, 20:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μην λες μπραβο στον προπονητη και εκνευριζεις τον αργοναυτη
καλα εσυ μπαινεις συχνα εδω τωρα αν δεν μπορεις καποια διαστηματα δεν θα σε παρουμε και το κεφαλι .....
αργοναυτη ολοι αγκαλια θα πανυγηρισουμε το κυπελο στο οακα εγω εσυ ο Δωνης
ο dani ΟΛΟΙ

καλα εσυ μπαινεις συχνα εδω τωρα αν δεν μπορεις καποια διαστηματα δεν θα σε παρουμε και το κεφαλι .....

αργοναυτη ολοι αγκαλια θα πανυγηρισουμε το κυπελο στο οακα εγω εσυ ο Δωνης

Και εγώ μέσα Και θα είμαι μέσα!!!! Θα σας δώσω ραντεβού στον σταθμό του ηλεκτρικού Αμήν και πότε.... Το θέμα είναι να γίνει!!!! Εκεί εστιάζονται οι αμφιβολίες μου. Αυτο δεν δικαιώνει τον Δώνη!!!! Το ελάχιστο είναι να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό! Το να το πάρει είναι επιτυχία!!! Τα υπόλοιπα υπέρβαση!!!eorptol έγραψε:μην λες μπραβο στον προπονητη και εκνευριζεις τον αργοναυτη![]()
![]()
καλα εσυ μπαινεις συχνα εδω τωρα αν δεν μπορεις καποια διαστηματα δεν θα σε παρουμε και το κεφαλι .....![]()
αργοναυτη ολοι αγκαλια θα πανυγηρισουμε το κυπελο στο οακα εγω εσυ ο Δωνης![]()
ο dani ΟΛΟΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη οι περισσοτεροι το ποδοσφαιρο το αντιμετωπίζουν δοκαρι και μεσα ολα καλα, δοκαρι και εξω μπινελικια και αφορισμοι δεν παει να πει οτι ειναι ο σωστος.
γι αυτο και θα απευθυνθώ σε αυτους που τωρα με την νικη της ομαδας μας βγηκαν και πανηγυρίζουν και μιλαν για τα κακα παιδια τους αντιδωνικους.
απο χτες ακουσα πολλα, οτι η ομαδα φαινετε οτι εχει αρχισει να παιρνει την ανοδικη πορεια, για την δουλεια του προπονητη που σιγα σιγα φαινετε μεσα στο γηπεδο και για το πολυ ωραιο ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα.
και λεω εγω οτι ολα αυτα ειναι μακακιες
το οτι δεν ειχαμε απο χτες ομαδικα εγκεφαλικα στις ταξεις των οπαδων μας και το οτι δεν εχουμε επικες αντιδρασεις το οφείλουμε σε ενα κλικ, σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου ή ακομα και στην θετικη προδιαθεση του διαιτητη να μην δωσει την αποβολη και το πεναλντι. θα μπορουσε σε εκεινο το σημειο να γεινει το 0-2 να παιζω με παικτη λιγοτερο και μετα ελατε να μου πειτε για το ωραιο ποδοσφαιρο, την ανοδο της ομαδας και το πλανο του προπονητη.
και ας βγει καποιος να μου πει μεχρι να γινει το 3-1, τι ειδε απο την ομαδα. ενα τουρλουμπουκι που προσπαθουσε αποκλειστικα να κανει κατι καλο μονο λογο ποιοτητας καποιων ποδοσφαιριστων
γι αυτο και θα απευθυνθώ σε αυτους που τωρα με την νικη της ομαδας μας βγηκαν και πανηγυρίζουν και μιλαν για τα κακα παιδια τους αντιδωνικους.
απο χτες ακουσα πολλα, οτι η ομαδα φαινετε οτι εχει αρχισει να παιρνει την ανοδικη πορεια, για την δουλεια του προπονητη που σιγα σιγα φαινετε μεσα στο γηπεδο και για το πολυ ωραιο ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα.
το οτι δεν ειχαμε απο χτες ομαδικα εγκεφαλικα στις ταξεις των οπαδων μας και το οτι δεν εχουμε επικες αντιδρασεις το οφείλουμε σε ενα κλικ, σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου ή ακομα και στην θετικη προδιαθεση του διαιτητη να μην δωσει την αποβολη και το πεναλντι. θα μπορουσε σε εκεινο το σημειο να γεινει το 0-2 να παιζω με παικτη λιγοτερο και μετα ελατε να μου πειτε για το ωραιο ποδοσφαιρο, την ανοδο της ομαδας και το πλανο του προπονητη.
και ας βγει καποιος να μου πει μεχρι να γινει το 3-1, τι ειδε απο την ομαδα. ενα τουρλουμπουκι που προσπαθουσε αποκλειστικα να κανει κατι καλο μονο λογο ποιοτητας καποιων ποδοσφαιριστων
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
οπως επισης οτι τα δυο απ'τα τρια τερματα προηλθαν απο ανικανοτητα(chic)των αμυντικων του ΟΦΗ να απομακρυνουν το τοπι και πηγαινε στους δικους μας ωσαν ασιστ...
α,ξεχασα και τη φαση που εχασε το αχαστο ο Κλαους...
α,ξεχασα και τη φαση που εχασε το αχαστο ο Κλαους...
Σωστά,desperando έγραψε:επειδη οι περισσοτεροι το ποδοσφαιρο το αντιμετωπίζουν δοκαρι και μεσα ολα καλα, δοκαρι και εξω μπινελικια και αφορισμοι δεν παει να πει οτι ειναι ο σωστος.
άλλωστε η εικόνα του ΟΦΗ ήταν ίδια και με την αεκ, όπου ισοφάρισε με μία φάση και ποτέ δε χτύπησε το παιχνίδι.
Ευτυχώς το είδε σωστά ο επόπτης και ο διαιτητής και δεν είχαμε άλλα.
Γιατί μέχρι την αναμπουμπούλα του 1 γκολ όπου πάλι ο κλάους βρέθηκε εκεί, ο παικτης που μας ξελασπώνει αλλά τον κράζουμε όταν δεν πιέζει,δεν είχαμε δει ΤΙΠΟΤΑ.
Και αν είναι να περιμένω βασικό στέλεχος της τσσκα, βασικό στέλεχος της δυναμό μόσχας και ένας ακόμη μαύρος για να με ανεβάσει επίπεδο και να κερδίζω αδιάφορες ομάδες, τότε η σφραγίδα του προπονητή που είναι;