Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από slidar »

Ο Σφ ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιαδης ανακοινωνει Εβδομαδιαια παυση κραξιματος στον george donis.

Θα επανελθουμε δριμυτεροι με νεοτερη ανακοινωση.. μεινετε συντονισμενοι!!!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

με ροστερ μακραν πολυ ακριβοτερο απο το τριτο απ οτι φθηνοτερο απο το πρωτο, καταφερνεις να εχεις την ομαδα να βολοδερνει ακομα και με λιμα αντιπαλους (χωρια που την απεκλεισες και απο το ουεφα με αντιπαλο ακομα πιο μεγαλο λιμο)

δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ, πανε με το φουσκωτο γυαλιστερο μπουφανακι σου για κανα ποτο μπουρναζι και αδειασε μας τη γωνια και συ και ο γαυρος βοηθος σου
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

Στην ουσια τωρα αρχιζει η ομαδα και γινεται ομαδα του δωνη!η ομαδα εχει καταλοιπα σαντος,και αυτο φανηκε μεσα στο χαριλαου!μια ομαδα που ειχε μαθει να ψαχνει χωρους,οτι κανει και ο λαβαδειακος και αλλες πολλες τετοιου τυπου ομαδες!αυτο που θελει να κανει ο δωνης χρειαζεται υπομονη,και πολυ δουλεια!δεν ειναι ευκολο μια ομαδα να την κανεις απο εκει που επαιζε πιο πολυ στην κοντρα,να παιζει κατοχικο ποδοσφαιρο,και να μη δεχεται ευτκολο γκολ!γι αυτο το λογο αλλωστε βαζει τον κατσουρανη πισω!οχι γιατι ειναι τοσο γρηγορος,αλλα γιατι η εμπειρια του ,και η ποδοσφαιρικη εξυπναδα,τον κανει να ξεπερναει την ταχυτητα του!ας μου πει ενας ,αν εχει δει τον Π.Α.Ο.Κ. να παιζει ετσι τον αρη μεσα στο χαριλαου!η ομαδα του πρωτου ημιχρονου ηταν η ομαδα ,που αν επαιζε αλλο μισο ημιχρονο ετσι θα εβαζε για πλακα 6 γκολ!δεν ειναι ευκολο ομως!χρειαζεται δουλεια και υπομονη!και μη μου πειτε για τον αρη,οτι ειναι τελειωμενος και τετοια!χωρις τατο και τους αλλους που πηρε,χεστηκε ο γαυρος να παρει ισοπαλια!εμεις τους παιξαμε μπαλα ,που ηθελαν να φυγουν απο το γηπεδο!και εκτος απο τα γκολ,ειψαν μονο μια φαση,στην κεφαλια του αγκανθο!επισης και τα 2 γκολ ειναι ατομικα λαθη του πιτσιρικα κωνσταντινιδη,αφου στο πρωτο αν δειτε το ριπλει απο πλαγια καμερα,θα δειτε οτι ο σιντεφελντ κατσουρανης εχουν αφησει το μαρκαρισμα και κανουν κινηση στην γραμη της μεγαλης περιοχης για τεχνητο οφσαιντ ,και ο πιτσιρικας ακολουθαει τον παιχτη του αρη ,και στην ουσια σπαει μονος του το οφσαιντ που εκαναν οι συμπαικτες του,με αποτελεσμα να εκτεθει και ο κατσουρανης!ειναι απειρος φυσικα ,και δεν του το καταλογισαν!στο πεναλτυ που κανει ειναι απειρια ,αλλα και βλακεια (για μενα) ,αφου η μπαλα ηταν στο θεο,και επισης θα επρεπε να εχει καταλαβει οτι ο διαιτητης θα σφυριζε οτι γινοταν,αφου οι κομπλεξικοι ουρλιαζαν,αφου στο τηλεφωνο τους ειπαν οτι ηταν καθαρο χερι του κατσε!αλλα ετσι ειναι οταν παιζεις με μικρους!κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να τους καψεις!εγω παντως οσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο ,δεν εχω δει ομαδες με καλυτερη αναπτυξη απο αυτες του δωνη!εννοω ατρομητο και λαρισα!ηταν ομαδες που παντα οχι μονο μας ζοριζαν αλλα και μας επαιζαν μπαλα μεσα στην τουμπα ,ακομα και με 10 παιχτες σε ορισμσενες περιπτωσεις!αυτο περιμενω και απο τον Π.Α.Ο.Κ. του γιωργου δωνη!αλλα ειναι νωρις να τον κρινω ακομη!αν δεν τα καταφερει θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξει!αλλα εχω την πεποιθηση οτι ειναι νωρις ακομα!γιατι ειναι δυσκολο να κανεις μια ομαδα να παιζει τετοιο ποδοσφαιρο!και μη λετε για σαντος και τετοια,γιατι αν θυμαστε,με 4πλασιο μπατζετ η ομαδα κερδιζε 1-0 με το ζορι και τα στομαχια μας εφταναν στο λαιμο!χωρια που αν τρωγαμε πρωτοι γκολ ,δεν το ανατρεπαμε με τιποτα,χωρια που αν δεν επαιζε ο γκαρσια η ομαδα δεν βλεποταν!θυμηθειτε λιγο!ας τον αφησουμε λοιπον τον ανθρωπο να κανει τη δουλεια του,γιατι και με τον σαντος τα ιδια λεγαμε ,τον κρατησε ο θοδωρος,και εκανε μια αξιοπρεπη ομαδα!ασχετα αν εμενα δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο που παιζαμε!η ομαδα ηταν καλη!δουλεψε ομως!ειχε χρονο!ας του δωσουμε και αυτου!στο κατω κατω αυτο που θελει ο δωνης ειναι πιο δυσκολο απο αυτο που ηθελε ο σαντος!
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

PAOKpanta έγραψε:με ροστερ μακραν πολυ ακριβοτερο απο το τριτο απ οτι φθηνοτερο απο το πρωτο, καταφερνεις να εχεις την ομαδα να βολοδερνει ακομα και με λιμα αντιπαλους (χωρια που την απεκλεισες και απο το ουεφα με αντιπαλο ακομα πιο μεγαλο λιμο)

δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ, πανε με το φουσκωτο γυαλιστερο μπουφανακι σου για κανα ποτο μπουρναζι και αδειασε μας τη γωνια και συ και ο γαυρος βοηθος σου
Το γυαλιστερό μπουφανάκι είναι το επίσημο της μπουφάν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπάρχει στην μπουτίκ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Mεγάλε Δώνη, η δύναμη σου, ήμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου...................................και το πασαλιμάνη, Π.Α.Ο.Κ ΟΛΕΟ.......................αφήστε τον άνθρωπο ρε σεις να τον κρίνετε όταν φύγει απο την ομάδα, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα φύγει, έλεος.

Όλοι έχουμε γίνει κριτές των πάντων, και κατά την γνώμη μου η ομάδα οσο πάει θα παίζει και καλύτερα.

Το εχω πει και άλλες φορές, ότι εργαλεία έχεις, θα έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

θελω να δω πως θα τους χωρεσεις ολους και πως θα τους διαχειριστεις...ο Ιρλανδος με την κουλα πρεπει να ξεκινησει...να δω ποιον θα αφησεις απεξω...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Τον Κλάους που δεν δηλώθηκε λογω καρτών έτσι κι αλλιώς
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DAMANAKIS έγραψε:Στην ουσια τωρα αρχιζει η ομαδα και γινεται ομαδα του δωνη!η ομαδα εχει καταλοιπα σαντος,και αυτο φανηκε μεσα στο χαριλαου!μια ομαδα που ειχε μαθει να ψαχνει χωρους,οτι κανει και ο λαβαδειακος και αλλες πολλες τετοιου τυπου ομαδες!αυτο που θελει να κανει ο δωνης χρειαζεται υπομονη,και πολυ δουλεια!δεν ειναι ευκολο μια ομαδα να την κανεις απο εκει που επαιζε πιο πολυ στην κοντρα,να παιζει κατοχικο ποδοσφαιρο,και να μη δεχεται ευτκολο γκολ!γι αυτο το λογο αλλωστε βαζει τον κατσουρανη πισω!οχι γιατι ειναι τοσο γρηγορος,αλλα γιατι η εμπειρια του ,και η ποδοσφαιρικη εξυπναδα,τον κανει να ξεπερναει την ταχυτητα του!ας μου πει ενας ,αν εχει δει τον Π.Α.Ο.Κ. να παιζει ετσι τον αρη μεσα στο χαριλαου!η ομαδα του πρωτου ημιχρονου ηταν η ομαδα ,που αν επαιζε αλλο μισο ημιχρονο ετσι θα εβαζε για πλακα 6 γκολ!δεν ειναι ευκολο ομως!χρειαζεται δουλεια και υπομονη!και μη μου πειτε για τον αρη,οτι ειναι τελειωμενος και τετοια!χωρις τατο και τους αλλους που πηρε,χεστηκε ο γαυρος να παρει ισοπαλια!εμεις τους παιξαμε μπαλα ,που ηθελαν να φυγουν απο το γηπεδο!και εκτος απο τα γκολ,ειψαν μονο μια φαση,στην κεφαλια του αγκανθο!επισης και τα 2 γκολ ειναι ατομικα λαθη του πιτσιρικα κωνσταντινιδη,αφου στο πρωτο αν δειτε το ριπλει απο πλαγια καμερα,θα δειτε οτι ο σιντεφελντ κατσουρανης εχουν αφησει το μαρκαρισμα και κανουν κινηση στην γραμη της μεγαλης περιοχης για τεχνητο οφσαιντ ,και ο πιτσιρικας ακολουθαει τον παιχτη του αρη ,και στην ουσια σπαει μονος του το οφσαιντ που εκαναν οι συμπαικτες του,με αποτελεσμα να εκτεθει και ο κατσουρανης!ειναι απειρος φυσικα ,και δεν του το καταλογισαν!στο πεναλτυ που κανει ειναι απειρια ,αλλα και βλακεια (για μενα) ,αφου η μπαλα ηταν στο θεο,και επισης θα επρεπε να εχει καταλαβει οτι ο διαιτητης θα σφυριζε οτι γινοταν,αφου οι κομπλεξικοι ουρλιαζαν,αφου στο τηλεφωνο τους ειπαν οτι ηταν καθαρο χερι του κατσε!αλλα ετσι ειναι οταν παιζεις με μικρους!κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να τους καψεις!εγω παντως οσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο ,δεν εχω δει ομαδες με καλυτερη αναπτυξη απο αυτες του δωνη!εννοω ατρομητο και λαρισα!ηταν ομαδες που παντα οχι μονο μας ζοριζαν αλλα και μας επαιζαν μπαλα μεσα στην τουμπα ,ακομα και με 10 παιχτες σε ορισμσενες περιπτωσεις!αυτο περιμενω και απο τον Π.Α.Ο.Κ. του γιωργου δωνη!αλλα ειναι νωρις να τον κρινω ακομη!αν δεν τα καταφερει θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξει!αλλα εχω την πεποιθηση οτι ειναι νωρις ακομα!γιατι ειναι δυσκολο να κανεις μια ομαδα να παιζει τετοιο ποδοσφαιρο!και μη λετε για σαντος και τετοια,γιατι αν θυμαστε,με 4πλασιο μπατζετ η ομαδα κερδιζε 1-0 με το ζορι και τα στομαχια μας εφταναν στο λαιμο!χωρια που αν τρωγαμε πρωτοι γκολ ,δεν το ανατρεπαμε με τιποτα,χωρια που αν δεν επαιζε ο γκαρσια η ομαδα δεν βλεποταν!θυμηθειτε λιγο!ας τον αφησουμε λοιπον τον ανθρωπο να κανει τη δουλεια του,γιατι και με τον σαντος τα ιδια λεγαμε ,τον κρατησε ο θοδωρος,και εκανε μια αξιοπρεπη ομαδα!ασχετα αν εμενα δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο που παιζαμε!η ομαδα ηταν καλη!δουλεψε ομως!ειχε χρονο!ας του δωσουμε και αυτου!στο κατω κατω αυτο που θελει ο δωνης ειναι πιο δυσκολο απο αυτο που ηθελε ο σαντος!

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

stathis73 έγραψε:Mεγάλε Δώνη, η δύναμη σου, ήμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου...................................και το πασαλιμάνη, Π.Α.Ο.Κ ΟΛΕΟ.......................αφήστε τον άνθρωπο ρε σεις να τον κρίνετε όταν φύγει απο την ομάδα, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα φύγει, έλεος.

Όλοι έχουμε γίνει κριτές των πάντων, και κατά την γνώμη μου η ομάδα οσο πάει θα παίζει και καλύτερα.

Το εχω πει και άλλες φορές, ότι εργαλεία έχεις, θα έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Εσύ τα λες ποιος τα ακούει όμως ,και ας ειναι αυτονόητα αυτα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εσύ δώσε τα εργαλεία του χειρουργείου στον ειδικευόμενο γιατρό και βάλτον να κάνει εγχείριση.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ιβαν χθες,
κλειστό ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ

δώνη μην ακούς εμάς, γιατί ούτε προπονητές είμαστε, ούτε καν έχουμε κάνει έστω προετοιμασία με ομάδα αυτού του επιπέδου. οπότε κλείσε τα αφτιά σου και δούλεψε, τώρα που έχεις τα εργαλεία.

το ότι σε κρατάει ο ιβάν και ο τσιστιακόφ κάτι πάει να πει. ίσως να ξέρουν κάτι περισσότερο από μας που μπαίνουμε και γράφουμε στο ΠΑΟΚμάνια

υγ. περιμένω πάλι στιχάκια και εικόνες που να δηλώνουν το πόσο επιτακτική είναι η φυγή του

μια διαπίστωση που θέλω να μοιραστώ:
- πιστεύω το λάθος μας είναι ότι πιστεύουμε υπερβολικά στην αλλαγή που μπορεί να φέρει ο εκάστοτε προπονητής σε μία ομάδα. θεωρώ ότι πολύ πιο σημαντικό είναι το ρόστερ.
από τη δουλειά μου έχω δει ότι μία τάξη με μαθητές που πετάνε, ακόμα και με μέτριο δάσκαλο, θα συνεχίσει να πετάει. μικρή είναι η βελτίωση που μπορεί να δώσει ο δάσκαλος σε μαθητές που έχουν δυσκολίες, εάν αυτοί δε δουλεύουν και ειδικά σε μικρό τόσο χρονικό διάστημα. ούτε ο σαλπιγγίδης θα μάθει τώρα κοντρόλ, ούτε ο λόρενς θα γίνει γρήγορος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η διαφορά φίλε dani είναι οτι σε μια τάξη με μαθητές, αν κάποιος ρωτήσε τον Τοτό να πεί μάθημα κι εκείνος δεν ξέρει, πρώτον δεν μπορεί κανείς να πεταχτεί πίσω του για να τον καλύψει, και δεύτερον η άγνοιά του αυτή κάνει κακό μόνο στον ίδιο.
Ενώ σε μια ομάδα γι αυτόν δουλεύονται τα συστήματα όσο τον δυνατόν καλύτερα, ώστε η προσωπική ολιγωρία να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο. Αν όμως δεν δουλεύουν καλά τα γρανάζια, όλοι πάνε για φούντο.

Ο προπονητής δεν δίνει τρίπλες ή γκολάρες. Δίνει συνοχή, ομοιογένεια και ομοιομορφία.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

danirifle έγραψε:ιβαν χθες,
κλειστό ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ

δώνη μην ακούς εμάς, γιατί ούτε προπονητές είμαστε, ούτε καν έχουμε κάνει έστω προετοιμασία με ομάδα αυτού του επιπέδου. οπότε κλείσε τα αφτιά σου και δούλεψε, τώρα που έχεις τα εργαλεία.

το ότι σε κρατάει ο ιβάν και ο τσιστιακόφ κάτι πάει να πει. ίσως να ξέρουν κάτι περισσότερο από μας που μπαίνουμε και γράφουμε στο ΠΑΟΚμάνια

υγ. περιμένω πάλι στιχάκια και εικόνες που να δηλώνουν το πόσο επιτακτική είναι η φυγή του

μια διαπίστωση που θέλω να μοιραστώ:
- πιστεύω το λάθος μας είναι ότι πιστεύουμε υπερβολικά στην αλλαγή που μπορεί να φέρει ο εκάστοτε προπονητής σε μία ομάδα. θεωρώ ότι πολύ πιο σημαντικό είναι το ρόστερ.
από τη δουλειά μου έχω δει ότι μία τάξη με μαθητές που πετάνε, ακόμα και με μέτριο δάσκαλο, θα συνεχίσει να πετάει. μικρή είναι η βελτίωση που μπορεί να δώσει ο δάσκαλος σε μαθητές που έχουν δυσκολίες, εάν αυτοί δε δουλεύουν και ειδικά σε μικρό τόσο χρονικό διάστημα. ούτε ο σαλπιγγίδης θα μάθει τώρα κοντρόλ, ούτε ο λόρενς θα γίνει γρήγορος.
Για να μην κοροιδευόμαστε ούτε ο Δώνης έχει κάνει προετοιμασία σε ομάδα αυτού του επιπέδου.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

danirifle έγραψε: μια διαπίστωση που θέλω να μοιραστώ:
Το πολύ 30% το υπολόγισε ο Ferguson όταν τον ρώτησαν. Το οποίο (για μένα τουλάχιστο) αν το πιάσεις όντως, είναι πάρα πολύ μεγάλο νούμερο και φυσικά εξαρτάται εκτός από τον ΑΡΙΘΜΟ ποιοτικών παικτών, και από την αγωνιστική "χημεία" τους. Οι Lakers πχ το καλοκαίρι θεωρούνταν οτι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, και το πιθανότερο τώρα είναι να μην μπούνε καν στα play off.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”