Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από gergeo4 »

ακομα τιποτα για τον δωνη?αν χαναμε 30 σελιδες ακομα θα καναμε.λολ
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Περιληπτικά..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

gergeo4 έγραψε:ακομα τιποτα για τον δωνη?αν χαναμε 30 σελιδες ακομα θα καναμε.λολ
Τί να γράψουμε ... Κερδίσαμε τον Μεγάλο ΟΦΗ!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! (μέσα στην Τούμπα!!!!) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Οποιος δεν καταλαβάινει την ανάγκη αλλαγής τεχνικής ηγεσίας τί να πώ!!! Από εκεί και πέρα είναι θέμα οικονομικής στρατηγικής και για αυτά αποφασίζει άλλος!!! Ο χοντρός σούταρε τον πρώην του γιατί δεν του άρεσε ο τ΄ροπος παιχιδιού, χωρίς να υπάρχει γκέλα και ο Ιβάν κρατάει το Δώνη!!!! Τί να πούμε εμείς και τί να γράψουμε!!!!
Προφανώς σε ενδεχόμενη γκέλα πολλοί μπορεί να γράψουν ίσως και εγώ, αλλά κυρίως από αγανάκτηση!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν νομίζω ότι έκανε κάποιο σημαντικό λάθος ο ΓΔ σήμερα. Καλό στήσιμο, παρά τα απρόσμενα προβλήματα και τις πολλές απουσίες. Στα σύν το βάπτισμα του πυρός του Παπαδόπουλου και η χρησιμοποίηση του Πόποβιτς. Μην είστε εμπαθείς, δεν χρειάζεται να του τα χώνουμε ακόμα και στις νίκες... Κριτική ναί, κράξιμο όχι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nikolasf έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ακομα τιποτα για τον δωνη?αν χαναμε 30 σελιδες ακομα θα καναμε.λολ
Τί να γράψουμε ... Κερδίσαμε τον Μεγάλο ΟΦΗ!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! (μέσα στην Τούμπα!!!!) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Οποιος δεν καταλαβάινει την ανάγκη αλλαγής τεχνικής ηγεσίας τί να πώ!!! Από εκεί και πέρα είναι θέμα οικονομικής στρατηγικής και για αυτά αποφασίζει άλλος!!! Ο χοντρός σούταρε τον πρώην του γιατί δεν του άρεσε ο τ΄ροπος παιχιδιού, χωρίς να υπάρχει γκέλα και ο Ιβάν κρατάει το Δώνη!!!! Τί να πούμε εμείς και τί να γράψουμε!!!!
Προφανώς σε ενδεχόμενη γκέλα πολλοί μπορεί να γράψουν ίσως και εγώ, αλλά κυρίως από αγανάκτηση!!!!!
Ο χοντρος καθε χρονο εχει εξασφαλισμενα 20 μυρια απο το "δικαιο" πρωταθλημα που παιρνει και δεν κανει μεταγραφη παρα μονο πουλαει!!! Ετσι κι εγω σουταρω οποιον θες!
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

στην περιπτωση του χοντρου ηταν θεμα γυναικας και οχι θεαματος... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ρε Ντιμ είπα είναι θέμα οικονομικό!!!! Από εκεί και πέρα δεν μου πέφτει λόγος γιατί δεν είναι δικά μου τα λευτά!!!!
Την κριτική μου θα την κάνω όμως!!!!
Και ναι ο Δώνης σήμερα δεν έκανε κανένα τραγικό λάθος πέραν της χρήσης Ρομπερ που τέλος πάντον ας πούμε ότι ήταν υποχρεωτική όπως ήρθαν τα πράγματα!!!! Αλλά εντάξει με τον Οφη έπαιζες και έχες δεχθεί και τρομερή ενίσχυση... Πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις τον άσσο μέσα στην Τούμπα;;;;
Αυτό δεν αλλάζει την γνώμη μου γιατον Δώνη!!!! Θέλει πολλές καλές εμφανίσειςκαι με δυνατές ομάδες για να αρχίσω να σκέφτομαι να αναθεωρήσω!
π.χ. Εχεις μέσα δυό μηχανάκια Καμαρά και Ολίσε και τους αναλώνεις στις σέντρες (Καμαρά στο Α ημίχρονο) έναντι κλειστής άμυνας;;;;;; κλπ κλπ κλπ....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελπίζω να κατάλαβε ο Δώνης πως παίκτης Premier League όπως ο Λόρενς ΔΕΝ παίζει στην γραμμή ούτε για αστείο.
Γιατί ο Λόρενς άκουσε μπινελίκια χωρίς να φταίει ο ίδιος αλλά αυτός που τον έβαζε να παίζει αριστερά στην γραμμή.
Εννοείται και αυτοί που τον έκραζαν άλλο τόσο σκαμπάζουν από μπάλα...

Δεύτερον, αγωνιστικά εφόσον ο Φωτάκης δηλώθηκε απλά για την αποστολή αφού δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, την ίδια ενδεκάδα θα κατέβαζα και εγώ, ίσως να ξεκινούσα τον Ολίσε αντί του "τελειωμένου" Ρομπερ..
Τώρα για το "πλάνο" κτλ, τα χω πει χίλιες φορές μην λέμε τα ίδια..

Τρίτον, κάτι προσωπικό που είδα και το κυριότερο για εμένα.
Δεχόμαστε γκολ και πίσω από το πάγκο κάποιοι σε μπινελικώνουν, πας και μου κάθεσαι μέσα στο πάγκο και δίνει εντολές ο Αγγελίνας μέχρι το ημίχρονο που βγήκες...!!!
Δεν ντρέπεσαι λίγο , τι φοβήθηκες δηλ, στον ΠΑΟΚ είσαι προπονητής..
Νομίζω το είδαν και άλλοι αυτό..

ΥΓ. Εύχομαι να μην αναστήσουμε και την κούλα, αρκετά αναστήσαμε τον (ανύπαρκτο) λαγό
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Moican συμφωνω σε ολα.

Απλα στο θεμα λορενς οταν τον εβαζε στη γραμμη το θεωρω και εγω εγκλημα.Δεν υπαρχει παιχτης λορενς στη γραμμη.Το ζητημα ειναι οτι και στη θεση που μπορει να αποδοσει πολλες φορες ο λορενς ητανε αρνητικος.

Σημερα ητανε πολυ καλος.Το βοηθησαν και τα μαυρακια στο δευτερο οπου οι αλλοι τρεχανε και αυτος πιο πολυ μοιραζε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχουμε πισω κενα παντως και να σε κανει καθετη ο σακης ......προμπλεμ...με καλυτερους ατομικα αντιπλαους θα τρωμε πολλα......
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

moican4 έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε ο Δώνης πως παίκτης Premier League όπως ο Λόρενς ΔΕΝ παίζει στην γραμμή ούτε για αστείο.
Γιατί ο Λόρενς άκουσε μπινελίκια χωρίς να φταίει ο ίδιος αλλά αυτός που τον έβαζε να παίζει αριστερά στην γραμμή.
Εννοείται και αυτοί που τον έκραζαν άλλο τόσο σκαμπάζουν από μπάλα... +1926

Δεύτερον, αγωνιστικά εφόσον ο Φωτάκης δηλώθηκε απλά για την αποστολή αφού δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, για να μην δηλωθεί ο Παύλος την ίδια ενδεκάδα θα κατέβαζα και εγώ, ίσως να ξεκινούσα τον Ολίσε αντί του "τελειωμένου" Ρομπερ..
Τώρα για το "πλάνο" κτλ, τα χω πει χίλιες φορές μην λέμε τα ίδια.. +1926

Τρίτον, κάτι προσωπικό που είδα και το κυριότερο για εμένα.
Δεχόμαστε γκολ και πίσω από το πάγκο κάποιοι σε μπινελικώνουν, πας και μου κάθεσαι μέσα στο πάγκο και δίνει εντολές ο Αγγελίνας μέχρι το ημίχρονο που βγήκες...!!!
Δεν ντρέπεσαι λίγο , τι φοβήθηκες δηλ, στον ΠΑΟΚ είσαι προπονητής..
Νομίζω το είδαν και άλλοι αυτό.. +1926

ΥΓ. Εύχομαι να μην αναστήσουμε και την κούλα, αρκετά αναστήσαμε τον (ανύπαρκτο) λαγό και εγώ!!! αν και φοβάμαι
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

hitman έγραψε:Όντως όταν έκανε λόγο για στόπερ το ανέφερε ως στήριγμα στον Κατσικά.

Είναι προφανές ότι υπάρχει φόβος μεγάλος, ακόμη και με τον ΟΦΗ εντός. Προτιμά να χαραμίσει τον καλύτερο κεντρικό του χαφ και να τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό, για να μην εκτεθεί,
πάντως σήμερα φάνηκε ότι από ανάγκη παίζει ο Κατσικάς, όταν δεν μπορεί να κόψει τις σέντρες του Παπάζογλου.

μου έκανε θετική εντύπωση ότι όλη η ομάδα κατάφερε να μαζευτεί στο τάιμ άουτ.

Τι να έγινε άραγε εκεί και αρχίσαμε να κάνουμε φάσεις; (μέχρι τότε είχαμε μόνο το πλασέ άουτ του Κλάους)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ABOLEYTOI έγραψε:[...]

μου έκανε θετική εντύπωση ότι όλη η ομάδα κατάφερε να μαζευτεί στο τάιμ άουτ.

Τι να έγινε άραγε εκεί και αρχίσαμε να κάνουμε φάσεις; (μέχρι τότε είχαμε μόνο το πλασέ άουτ του Κλάους)
Ευχέλαιο.

(για να είμαστε και στο ειρωνικό πνεύμα του νήματος...)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

:lol: :lol: :lol:

νόμιζα ότι θα είχες ετοιμάσει βιντεάκι, αλλά αυτό το σχόλιο είναι ακόμα καλύτερο :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ο θεός τού δωσε παράταση!!!!!
Μάλλον δεν ωρίμασε ακόμα!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”