4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
απο συνεντευξη που δωσε
Για το γκολ που πέτυχε: «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμουν αυτό το γκολ. Ήρθε σήμερα. Πιστεύω και στη συνέχεια να πάω το ίδιο καλά, όπως σήμερα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμουν αυτό το γκολ. Ήρθε σήμερα. Πιστεύω και στη συνέχεια να πάω το ίδιο καλά, όπως σήμερα».

- desperando
- Επικοινωνία:
έχει μπερδέψει τις αρμοδιότητες του αμυντικού. ελπίζω να καθαρισεις το κεφάλι σου και να στρωθεις στη δουλειά
γιατί ρε αγάπη μου; τι παθαίνεις μέσα στο μυαλό σου;
το μόνο που έχω να προτείνω είναι διατροφή με ωμό κρέας (και κατά το δυνατόν να το σκοτώνει μόνος του)
το μόνο που έχω να προτείνω είναι διατροφή με ωμό κρέας (και κατά το δυνατόν να το σκοτώνει μόνος του)
- ΑποστόληςΑ
Από το ΠΑΟΚ24:
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο 22χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής, όταν σε άσκηση με τελειώματα, κλότσησε «αέρα». Ο Κατσικάς θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας τις επόμενες ημέρες και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για διάστημα τριών ή τεσσάρων εβδομάδων.
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο 22χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής, όταν σε άσκηση με τελειώματα, κλότσησε «αέρα». Ο Κατσικάς θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας τις επόμενες ημέρες και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για διάστημα τριών ή τεσσάρων εβδομάδων.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτός ήταν ο αμυντικός που θα πλαισίωνε τον ηγέτη στην άμυνα;
Κρίμα, τον πίστευα..και τον πιστεύω! Θα φανεί με τον καινούριο προπονητή..
Κρίμα, τον πίστευα..και τον πιστεύω! Θα φανεί με τον καινούριο προπονητή..
- Μπαρκαρούτσος
- Mario Jardel
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τους πανηγυρισμούς για την απομάκρυνση του εξωδικάκια υπέστη νέα θλάση.

Ναί, το τελευταίο 2ήμερο νιώθω σα να είμαι weekend με τη Monica Bellucci!
Πέρα από την πλάκα όμως, όντως που είναι ο Κατσικάς;;
Γιατί ακούω και κάτι για θλάση στον Σίφο...