14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δε σου βγηκε τιποτα ρε Μητσαρα σημερα χαχαχα
ολα τα λεφτα η αντιδραση σου στο χαμενο γκολ του παπαδοπουλου που εδειξε ποσο γουσταρεις να βοηθας τα πιτσιρικια!
ολα τα λεφτα η αντιδραση σου στο χαμενο γκολ του παπαδοπουλου που εδειξε ποσο γουσταρεις να βοηθας τα πιτσιρικια!
- Kostomanolis
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Όλα..?Dimg4 έγραψε:Δε σου βγηκε τιποτα ρε Μητσαρα σημερα χαχαχα
Και τα 800.000?

Σοβαρά τώρα αν ήταν κάποιος παίχτης που έπαιρνε κανένα 200ρι βαριά βαριά ίσως να έλεγα κι εγώ τότε ότι ΟΚ μπορεί να ήταν ο χειρότερος σε ουσία από την 11άδα σήμερα αλλά τουλάχιστον προσπάθησε..
Για παίχτη που αμοίβεται όμως με 800 χιλιάρικα το χρόνο απαιτώ κάθε αγωνιστική να είναι στους καλύτερους 2-3 του γηπέδου..
- sourmenetes
- Moderator
Kranate ο σαλπι μαζι με τον κατσε ειναι οι πιο σταθεροι παιχτες του ΠΑΟΚ φετος...
Δες τα πραγματα αντικειμενικα και μη θρεφεις το μυαλο σου με οσα θες να πιστευεις...
Τωρα το ποσα παιρνει ασε να νοιαζει το μεγαλομετοχο που πληρωνει κιολας.
Δες τα πραγματα αντικειμενικα και μη θρεφεις το μυαλο σου με οσα θες να πιστευεις...
Τωρα το ποσα παιρνει ασε να νοιαζει το μεγαλομετοχο που πληρωνει κιολας.
- trel@menos
το πρωτο γκολ το μισο ειναι δικο του..
μετα την παραλληλη πασα που κανει προς τον κλαους και τη διωχνει ο αμυντικος εχει βγει εκτος γηπεδου και χτυπιεται απ το κακο του τοση ωρα ωστε οταν αντιληφθηκε οτι η φαση συνεχιζεται μπαινει μεσα ακριβως τη στιγμη που χρειαζοταν για να μην βγει οφσαιντ και να παρεμποδισει τον αμυντικο να κανει σωστο διωξιμο και να τη στειλει πανω στον λωρενς.
ολα ειναι θεμα ταιμινγκ τελικα..
δεν ηταν καλος σε σημερα αλλα σε γενικες γραμμες ολη τη χρονια ειναι απο τους κορυφαιους της ομαδας.

μετα την παραλληλη πασα που κανει προς τον κλαους και τη διωχνει ο αμυντικος εχει βγει εκτος γηπεδου και χτυπιεται απ το κακο του τοση ωρα ωστε οταν αντιληφθηκε οτι η φαση συνεχιζεται μπαινει μεσα ακριβως τη στιγμη που χρειαζοταν για να μην βγει οφσαιντ και να παρεμποδισει τον αμυντικο να κανει σωστο διωξιμο και να τη στειλει πανω στον λωρενς.
ολα ειναι θεμα ταιμινγκ τελικα..

δεν ηταν καλος σε σημερα αλλα σε γενικες γραμμες ολη τη χρονια ειναι απο τους κορυφαιους της ομαδας.
Κουρασες με τα 800. Το ακουσαμε χιλιες φορες και το εμπεδωσαμε. Απο τη στιγμη που τον πληρωνει απο την τσεπη του αλλος και οχι ο ψευτορεβολουσιον με τα λεφτα του κοσμου, εχει παψει να με απασχολει το ποσα παιρνει.Kranatos έγραψε:Όλα..?Dimg4 έγραψε:Δε σου βγηκε τιποτα ρε Μητσαρα σημερα χαχαχα
Και τα 800.000?![]()
Σοβαρά τώρα αν ήταν κάποιος παίχτης που έπαιρνε κανένα 200ρι βαριά βαριά ίσως να έλεγα κι εγώ τότε ότι ΟΚ μπορεί να ήταν ο χειρότερος σε ουσία από την 11άδα σήμερα αλλά τουλάχιστον προσπάθησε..
Για παίχτη που αμοίβεται όμως με 800 χιλιάρικα το χρόνο απαιτώ κάθε αγωνιστική να είναι στους καλύτερους 2-3 του γηπέδου..
Σε καθε αγωνα ειναι απο τους δυο καλυτερους. Σημερα δεν ηταν, πες μου εσυ εναν που ειναι σε ΚΑΘΕ ματς ο καλυτερος
Ο Κάτσε σε κάθε ματς κυμαίνεται μεταξύ 6 κ 7,5 στα 10 και ο άλλος είναι ένα σταθερό 5-6 πλην ελαχίστων εξαιρέσεων..
Δε νομίζω λοιπόν αυτό να είναι επιθυμητό για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη του ρόστερ..
Αλλά και ακόμα και στα ίδια επίπεδα να ήταν με τον Κάτσε..
Δηλαδή μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος αν ένας παίχτης των 800.000 πιάνει τα μέτρια επίπεδα που πιάνει και ένας παίχτης των 50-60.000..?
Τώρα για το ποιος τον πληρώνει, εκτός από το γεγονός ότι εδώ κ 2 χρόνια τον συγκεκριμένο τον πλήρωνε ο λαός του ΠΑΟΚ, τι πάει να πει ότι πρέπει να νοιάζει μόνο τον ιδιοκτήτη..?
Εμείς για το ΠΑΟΚ τσα τσα τσα είμαστε μόνο..?
Δηλαδή αν από μόνος σου αυτοαναιρείσαι σαν οπαδός από τώρα, όταν και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσουμε το τσα τσα τσα και θα λέμε "Ο Ιβάν ξερει"..?
Και στην τελική αν επί Μπασκετικού Μπατατούδη υπήρχε κάποιος να του πει "Πού πας ρε Καραμήτρο με τέτοια συμβόλαια που κάνεις?" όταν έφερε Σιγάλα, Λιαδέλη, Κορωνιό, Μπλέρ, Βάις κ.τ.λ. ίσως τώρα το τμήμα ήταν ακόμα Μπάσκετ και όχι μπασκετάκι..
Δε νομίζω λοιπόν αυτό να είναι επιθυμητό για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη του ρόστερ..
Αλλά και ακόμα και στα ίδια επίπεδα να ήταν με τον Κάτσε..
Δηλαδή μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος αν ένας παίχτης των 800.000 πιάνει τα μέτρια επίπεδα που πιάνει και ένας παίχτης των 50-60.000..?
Τώρα για το ποιος τον πληρώνει, εκτός από το γεγονός ότι εδώ κ 2 χρόνια τον συγκεκριμένο τον πλήρωνε ο λαός του ΠΑΟΚ, τι πάει να πει ότι πρέπει να νοιάζει μόνο τον ιδιοκτήτη..?
Εμείς για το ΠΑΟΚ τσα τσα τσα είμαστε μόνο..?
Δηλαδή αν από μόνος σου αυτοαναιρείσαι σαν οπαδός από τώρα, όταν και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσουμε το τσα τσα τσα και θα λέμε "Ο Ιβάν ξερει"..?
Και στην τελική αν επί Μπασκετικού Μπατατούδη υπήρχε κάποιος να του πει "Πού πας ρε Καραμήτρο με τέτοια συμβόλαια που κάνεις?" όταν έφερε Σιγάλα, Λιαδέλη, Κορωνιό, Μπλέρ, Βάις κ.τ.λ. ίσως τώρα το τμήμα ήταν ακόμα Μπάσκετ και όχι μπασκετάκι..
- sourmenetes
- Moderator
1)Σε ποσα ματς kranate επαιξε ο σαλπι στη θεση του???Εκτος αμα θεωρεις οτι το δεξι εξτρεμ ειναι η θεση του σαλπιγγιδη.
2)Το πιο ακριβοπληρωμενος επιλεχτηκε απο το μεγαλομετοχο.Ο ιδιος δεχθηκε μειωση και ο μεγαλομετοχος του ειπε να μεινει στα ιδια.
3)Σιγουρα μπορει να εδινες ενα 800 ή δεν ξερω εγω ποσα χρηματα παιρνει ο σαλπι σε εναν καλυτερο παιχτη.Και αμα θες την αποψη μου οχι για τα λεφτα που παιρνει δεν ειμαι ευχαριστημενος.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΡΑΠΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
4)Ο λαος του ΠΑΟΚ εδινε λεφτα.Το αν ο σαλπι πληρωθηκε απο αυτα δεν το ξερουμε και αν ξερουμε κατι σιγουρο ειναι οτι πηγαινει πιο πολυ στο οτι δεν πληρωθηκε.
5)Οπως σε νοιαζει ομως για τα λεφτα που παιρνει ο σαλπι ας σε νοιαζει και να δω και τα παραπονα σου και στο τοπικ του εττο που ειναι ανυπαρκτος, του κλαους που παιχνιδι με το παιχνιδι δεν καλυτερευει και πολλων αλλων που εχουν γενικα πολυ κατωτερη αποδοση απο το σαλπι.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ...
2)Το πιο ακριβοπληρωμενος επιλεχτηκε απο το μεγαλομετοχο.Ο ιδιος δεχθηκε μειωση και ο μεγαλομετοχος του ειπε να μεινει στα ιδια.
3)Σιγουρα μπορει να εδινες ενα 800 ή δεν ξερω εγω ποσα χρηματα παιρνει ο σαλπι σε εναν καλυτερο παιχτη.Και αμα θες την αποψη μου οχι για τα λεφτα που παιρνει δεν ειμαι ευχαριστημενος.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΡΑΠΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
4)Ο λαος του ΠΑΟΚ εδινε λεφτα.Το αν ο σαλπι πληρωθηκε απο αυτα δεν το ξερουμε και αν ξερουμε κατι σιγουρο ειναι οτι πηγαινει πιο πολυ στο οτι δεν πληρωθηκε.
5)Οπως σε νοιαζει ομως για τα λεφτα που παιρνει ο σαλπι ας σε νοιαζει και να δω και τα παραπονα σου και στο τοπικ του εττο που ειναι ανυπαρκτος, του κλαους που παιχνιδι με το παιχνιδι δεν καλυτερευει και πολλων αλλων που εχουν γενικα πολυ κατωτερη αποδοση απο το σαλπι.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ...
Πες τα σουρμενιτη κακο πράγμα η εμπάθεια του ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ μέχρι και το υπάρχον συμβόλαιο που αυτος δεχόταν μείωση αλλα δεν την δέχθηκε ο Ιβαν
:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ειχε ορεξη αλλα απο ουσια τπτ και τα δυο εξρεμακια ειναι σκυλοι....οπουτε μητσο...τα πραγματα ζοριζουν
ναιKranatos έγραψε: Εμείς για το ΠΑΟΚ τσα τσα τσα είμαστε μόνο..?
Τα επιπλέον του τσα τσα τσα είναι για την οικογένειά μας, για τη γειτονιά μας, για την πόλη μας, για το κράτος μας.
Συγγνώμη για το δασκαλίστικο ύφος. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου πω πως να ζεις τη ζωή σου.
1) Σε όσα και να τον είδα δίπλα στον Αθανασιάδη το βραδινό ρεπορτάζ μιλούσε για έλλειψη χημείας μεταξύ των 2 παιχτών θέλωντας προφανώς να δικαιολογήσει την έλλειψη τεχνικής του και το ότι δεν μπορεί να προσφέρει ούτε στη συγκεκριμένη θέση..sourmenetes έγραψε:1)Σε ποσα ματς kranate επαιξε ο σαλπι στη θεση του???Εκτος αμα θεωρεις οτι το δεξι εξτρεμ ειναι η θεση του σαλπιγγιδη.
2) Τόσο καιρό τον παρακαλούσαν Βρύζας - Ζαγοράκης να δεχτεί μείωση και αρνιόταν και μου λες ότι δέχτηκε μόλις ανέλαβε ο Ιβάν..? Και ο Ιβάν ο οποίος απέλυσε Τούρσου και Λεοντιάδη για να γλιτώσει από ένα χιλιάρικο στον καθένα δίνει την εντύπωση ότι είναι τόσο σπάταλος που θα αρνιόταν την οποιαδήποτε μείωση συμβολαίου της ομάδας..? Δεν το νομίζω προσωπικά..
3) Μιλάμε για τη δεδομένη στιγμή και με πράγματα χειροπιαστά και αποδεδειγμένα..Εγώ όπως είναι τώρα θεωρώ πως το συμβόλαιό του είναι αντιστρόφως ανάλογο της ως τώρα παρουσίας και προσφοράς του στον ΠΑΟΚ.. Για το τι ΘΑ γίνει θα μιλήσουμε ΑΝ και ΟΤΑΝ γίνει..
4)Το μόνο σίγουρο που ξέρουμε είναι ότι ο Λαός του ΠΑΟΚ έδινε τα λεφτά.. Το αν έπαιρνε αυτός ή όχι δεν το ξέρουμε και ούτε μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.. Εγώ λοιπόν σαν κόσμος το καθήκον μου το έκανα απέναντί του.. Το αν δεν τα πήρε ας απασχολήσει τον ίδιο ή/και τη δικαιοσύνη..
5) Ποιος Έττο ρε φίλε..? Τον Έττο τον έχουν τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό απλά δεν βρέθηκε κανένα κορόιδο να τον φορτωθεί γιατί του είπαν επίσημα να ψάξει ομάδα 3 μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος..
Στη μηδαμινή προσφορά του ευθύνονται και οι τραυματισμοί του..Για Κλάους συμφωνώ.. Καμία απολύτως βελτίωση.. Γκολ μόνο εν κινήσει και ζωή ντίβας χωρίς να υπάρχει λόγος.. Παρόλα αυτά ο Κλάους προσφέρει περίπου όσο κοστίζει.. Για μένα όμως και για τους 2 το θέμα τους είναι καθαρά ποδοσφαιρικό.. Για Δ.Σ. υποβόσκει πάντα και ένα ηθικό θέμα το οποίο παρόλο που δίχασε τον κόσμο και θα περίμενε κανείς πιο αυστηρή κριτική σε έναν αθλητή που και σε δίχασε και αμοίβεται πιο αδρά από όλους κάπως πιο αυστηρή κριτική.. Αντ' αυτού παρατηρώ αδικαιολόγητη αποθέωση σε κάποια σχόλια και σε άλλα εκτεταμένη προσπάθεια δικαιολόγησης της μηδαμινής προσφοράς του και αναζήτηση πιθανών μηδαμινών θετικών στοιχείων προκειμένου να εξισορροπηθούν τα αρνητικά που βγάζουν μάτι..
Το τμήμα του μπάσκετ το παρακολουθώ από κοντά συνεχώς.. Αλλά πες μου εσύ αν είναι μπασκετάκι όταν:
α) Έρχεται μια τυχάρπαστη ομάδα από τη Βουλγαρία και σου παίρνει παίχτη επειδή του δίνει το 3πλάσιο συμβόλαιο..
β) Παίζεις από την αρχή της σεζόν με έναν άσσο επειδή είναι μειωμένο το μπάτζετ και δεν σκοπεύεις να ξεφύγεις..
γ) Πληρώνεις μαμισιάτικα προηγούμενων διοικήσεων που σε κρατάνε αναγκαστικά χαμηλά αγωνιστικά και με παίχτες που ήρθαν εμπιστευόμενοι αποκλειστικά το Μπάνε και το Μάτζικ..
Τέλος για να δεις και τον ακριβή λόγο του "μπασκετάκι" που έγραψα, σύγκρινε από μόνος σου το μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην προ-Μπάτμαν με την μετά-Μπάτμαν εποχή..
@εορπτόλ όταν με το καλό μου απαντήσεις ευθέως σ'αυτά που σε έχω ρωτήσει σε άλλο τόπικ και όχι κρυμμένος πίσω από γνώμες άλλων τότε θα συνεχίσει να εξελίσσεται διάλογος μεταξύ μας.. Μέχρι τότε περιμένω..
Αδερφέ αν είμασταν όλοι μόνο για το τσα τσα τσα, ακόμα στην Ιντερσάτ θα ήταν τα γραφεία της παε ΠΑΟΚ στην καλύτερη ή στη χειρότερη θα ασχολιόμασταν με καμιά μπουντεσλίγκα και θα λέγαμε "ρε θυμάσαι τότε που υπήρχε ο ΠΑΟΚ?"..ABOLEYTOI έγραψε:ναιKranatos έγραψε: Εμείς για το ΠΑΟΚ τσα τσα τσα είμαστε μόνο..?
Τα επιπλέον του τσα τσα τσα είναι για την οικογένειά μας, για τη γειτονιά μας, για την πόλη μας, για το κράτος μας.
Συγγνώμη για το δασκαλίστικο ύφος. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου πω πως να ζεις τη ζωή σου.
Οτι καλο πηγαινε να γινει σημερα το χαλουσε..
Ειλικρινα αμα ειναι να τον βαζει στο φτερο.. ας μην τον βαζει καθολου.. το μονο που καταφερνει ειναι να μας ανακατευει το στομαχι ..
Ειλικρινα αμα ειναι να τον βαζει στο φτερο.. ας μην τον βαζει καθολου.. το μονο που καταφερνει ειναι να μας ανακατευει το στομαχι ..