Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 9/2 17:15 NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 9/2 17:15 NS2
Παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο, ανανεωμενος ο σακης, ο κουτσιανικουλης δεν φανηκε πολυ ακομα, αλλα ο βερον κραταει καλα το κεντρο... ο κουρδακης εκανε το λαθος, αλλα θα ανταπεξελθει το παιδι... επισης παιχταρας αυτος ο περογαμβρακης, απο τη β ομαδα ειναι???
Εντιτ: Τι εννοειτε οτι δεν φοραμε εμεις τα μαυρα??? Ε ρε τον ΠΑΟΚ μου μεσα, τα μυαλα πονανεεεεεε
ΥΓ Και ηταν και πεναλτι
Εντιτ: Τι εννοειτε οτι δεν φοραμε εμεις τα μαυρα??? Ε ρε τον ΠΑΟΚ μου μεσα, τα μυαλα πονανεεεεεε
ΥΓ Και ηταν και πεναλτι
και κοκκινη μαζι..adamroxas έγραψε:Παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο, ανανεωμενος ο σακης, ο κουτσιανικουλης δεν φανηκε πολυ ακομα, αλλα ο βερον κραταει καλα το κεντρο... ο κουρδακης εκανε το λαθος, αλλα θα ανταπεξελθει το παιδι... επισης παιχταρας αυτος ο περογαμβρακης, απο τη β ομαδα ειναι???
ΥΓ Και ηταν και πεναλτι
Η κατάντια.....μας!
Μας κοροιδεύουν σε όλα τα οπαδικά σαιτ για το πεναλντι......καλα για το Δωνη αφήστε τι λένε!
Μας κοροιδεύουν σε όλα τα οπαδικά σαιτ για το πεναλντι......καλα για το Δωνη αφήστε τι λένε!
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Γκολ!!! Μας καστρώσατε αρά τα καταφέρατε! 11 γκολ ο Κλάους φέτος!
- trel@menos