Roman δεν τον θεωρώ ως τον καλύτερο παίκτη που έχουμε γι' αυτή τη θέση, αλλά ο Oliseh που είναι ο μοναδικός αξιόλογος δεξιός χαφ, δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ οι Λαζαρ και Κατσουράνης στο κέντρο, θα χρειάζονται μια βοήθεια στα μαρκαρίσματα, κάτι που μπορεί να προσφέρει ο Φωτάκης ως 3oς κεντρικός χαφ σε κάποιες φάσεις, με δεδομένο ότι μπορεί να τραβιέται στα πλάγια και ο Σαλπιγγίδης... Έτσι διαμόρφωσα την παραπάνω ενδεκάδα, με την οποία νομίζω και θα παίξουμε... Την θεωρώ την καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμή. Ποιά η δική σου άποψη;
YΓ: Ο Δώνης στα μάτια μου έχει τεθεί υπο αμφισβήτηση, όπως και σε όλους, οπότε όχι, δεν ειμαι εγκάθετος του Δώνη...

ΥΓ2: john4serres πες ότι τον βγάζω, εσύ ποιον θα έβαζες...; Toν Λόρενς (μόνο σαν ακραίος χαφ δεν μπορεί να αποδώσει), τον Γεωργιάδη (ούτε σχόλιο), τον Σαλπιγγίδη (είναι επιθετικός και υπο συνθηκες εξτρεμ), τον Ποποβιτς (φυσικα και ειναι ανετοιμος να αγωνιστει βασικός) ή τον Πέλκα (2 ματς έπαιξε ακραίος χαφ και ήταν α-νυ-παρ-κτος)...;