Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

σικ μπασταρντ ο λαος ειναι ζωντανο κομματι του ΠΑΟΚ και οχι πελατες χειροκροτητες.κανει κουμαντο ο λαος οταν αντιδρα στην αλητεια?τι θελεις να κανει δηλαδη?φιλαθλο tea party?
ο ΠΑΟΚ ειναι γνωστος παγκοσμιως για την τρελα του λαου του.ουτε για τα τακλιν του μπορμποκη εγινε ουτε για τα διηπειρωτικα.και στα δυσκολα αυτοι ηταν οι μπροσταρηδες.
και επειδη κατανταει γραφικη αυτη η γενικευση με τους γνωστους αγνωστους οπαδους κουμανταδορους,ονοματισε ποιους εννοεις και ασε κατα μερους την ευκολη περιθωριοποιηση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτός ο μύθος που λέει ότι ο λαός ο περιούσιος που ποτέ δε φταίει σε τίποτα και είναι μόνο μια μικρή μειοψηφία που λυμαίνεται τον ΠΑΟΚ κοντά 30 χρόνια τώρα, είναι πιο γραφικός κι απ τα σοκάκια που βλέπουν το ηλιοβασίλεμα στην Οία.

Γιατί εμείς εδώ, κάνουμε ρεπορτάζ.

Α, ξέχασα. Και φυσικά, Γιώργος Δώνης, ε.

Ονόματα εδώ μέσα δεν θα μπουν.Φτιάξτε ένα μαιλ και πείτε τα.
Ούτε μπάτσοι είμαστε ούτε εισαγγελείς.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ
Moican4
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σε πολλα μπορει να φταιει ο λαος οχι ομως στον εκφυλισμο των ιδεων του.και ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα οχι πελατολογιο.το οτι τελευταια δεν ειναι αυτονοητο ειναι το προβλημα που γεννα αντιδρασεις κ νοοτροπιες σαν της δικης σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μια χαρά έχει εκφυλιστεί ο λαός. Εκτός κι αν η Τούμπα, είναι η ίδια όπως παλιά.
Μη βιάζεσαι να κρίνεις νοοτροπίες με μια αράδα ή δύο που γράφει ο άλλος, σιγά την ασήκωτη μαγκιά.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Aυτά τα μελοδραματικά δεν τα μπορώ... "έχει εκφυλιστεί ο λαός"...
Μόλις ξαναγεμίσει η Τούμπα και έχει παλμό, ο λαός θα έχει "ιαθεί"...; :roll: :roll: :roll:
Aς γίνουμε λίγο πιο σοβαροί, λέω εγώ...!

ΥΓ: Sorry για το off-topic
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γενικα ως συνηθως το γαμησαμε και ψοφησε. Κι εγω γκρινιαξα αλλα για συγκεκριμενα πραματα.

Δεν ειχαμε και δεν εχουμε τη δυναμη να συμμαζεψουμε τη σκεψη μας. Ολα αερα πατερα απ το ζενιθ στο ναδιρ για πλακα.

Αντε να παρει καμια νικη η ομαδα να στανιαρουμε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

DigitalFan έγραψε:Aυτά τα μελοδραματικά δεν τα μπορώ... "έχει εκφυλιστεί ο λαός"...
Μόλις ξαναγεμίσει η Τούμπα και έχει παλμό, ο λαός θα έχει "ιαθεί"...; :roll: :roll: :roll:
Aς γίνουμε λίγο πιο σοβαροί, λέω εγώ...!

ΥΓ: Sorry για το off-topic
Ο λαός εκφυλίζεται όταν στον ημιτελικό κύπελου με την κούλα, η Τουμπα είναι γεμάτη, αλλά γύρω γύγω έχει πανιά που εξιστορούν τα διάφορα πεσίματα ανά την ελληνική επικράτεια. Κι όλα αυτά στο όνομα του ΠΑΟΚ, πάντα.
Λες και μας νοιάζει πως καβλαντάει την ώρα του ο κάθε πυροβολημένος εις το όνομα του ΠΑΟΚ και καλά.
Κι όταν τελείωνει ο αγώνας, φεύγει πυρσός απ την ιστορικότερη κερκίδα του κόσμου και πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα (ναι ξέρω ήταν και πάλι οι 100-200 που κάνουν κακό στην ομάδα, πρέπει να έχουν γίνει 60 χρονών τώρα κι αυτοί, αλλα τον πυρσό τον ρίχνουν ρεκόρ οι άτιμοι) και παρακαλάει ο ΠΑΟΚ την κούλα να μείνει να τελειώσει ο αγώνας. Αυτός είναι εκφυλισμός.

Εγώ θέλω να ελπίζω ότι ο Σαββίδης και το επιτελείο του, θα τα εξαλείψει αυτά κι άλλα άσχημα. Κι θεωρώ ότι η ανακοίνωση είναι ένα πρώτο βήμα, ελπίζω να δω και έργα προς αυτή την κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αναρωτιέμαι αν τώρα που μείναμε εμείς και εμείς στην κερκίδα, αυτοί οι 100-200 είναι ακόμα ανάμεσα μας.

Γιατί τώρα θα φαίνονται και περισσότερο...

ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

10 πετρες αμα ειχα τη δυνατοτητα θα εριχνα πανω στο σαχα και αλλες 50 πανω στους παικτες μας που ξεφτελισαν τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του σε εκεινο το ματς. Οπως και ο αερας το Γλυκο. Οπως και η 4αρα στα γιαννενα. Οπως και η 4αρα στο θρασυβουλο. (ομορφιες στο ελληνικο κυπελλο επαναλαμβανομενες, ναι μπαλα ειναι και γυριζει..θα λεγα τιποτα τωρα). Αν εσυ βλεπεις οτι δε συμβαινει τιποτα σου αφιερωνω μερικες κασσετες με στημενα και τη φωτογραφια του πρωην προεδρου σου με το δελλα στα μπουζουκια.

Αν εσυ βλεπεις μια φιλια ετων με το δελλα εγω βλεπω ωμο στησιμο αγωνα. Με ολες τις εννοιες.

Εγω θελω απο τον Ιβαν (τον οποιο φυσικα και στηριζω) να διωξει τις λερες απο την παε που εχουν εγκληματισει με την αμελεια τους τοσα χρονια (πωληση παικτων για επιβιωση, μαπα προπονητικο, εκατ. ευρω μεσα τη μπουτικ, δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ κτλ κτλ κτλ)

Πετρα και μερα...
sourmenetes
Κατα τ'αλλα ο ζαγορακης,ο βρυζας τα κωλητηλικια και οι συνομωσιες.
Εσυ θες τον ΠΑΟΚ μεγαλο???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Τετ 06 Φεβ 2013, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μετα το διαβασμα των τελευταιων 10 σελιδων το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι ο κρονος ηταν μεντολες με την περγολα οταν ετρωγε τα παιδια του

αν δεν αλλαξουμε ολοι μας μυαλα εδω να δειτε τι θα γινει

μακαρι να κανω λαθος αλλα απο αυτα που θυμαμε με εμας και μας θυμαμε καλα τα τελευταια σχεδον 40 χρονια δεν προκυται εμεις ...σαν λαος...να βοηθησουμε αυτην την ομαδα ποτε να συκωσει κεφαλι

ξερετε οτι επιχηριματιες τετοιου επιπεδου τις αποφασεις τις περνουν εν ρυπη οφθαλμου
DASKALOS4

Για να καταλαβετε τι εννοουμε οταν λεμε οτι τρωτε παπα απο αρδ αμασητο, ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ οτι αυτοι οι 100-200 δε στηριζουν ιβαν? ΠΟΙΟΣ? Πηραν οι αρδ την ανακοινωση, εβαλαν φυτιλια, ταχα την αποκωδικοποιησαν , ξεθκαθαρα μηνυματα κατα του λαου και τετοια, τι λετε ρεεεεεε? τι λετε?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αλλα τι να λεμε τωρα

στραβωνω το στομα μου και ...
ρεεεεεεεεεε ο ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεε ανηκει στον λαο του ρεεεεεεεεεεεεεεεε

αντεεεεεε να πουμε να πουμε
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Είπες να μιλήσεις και εσύ Καρπουζά με το Εθνόσημο και έπεσες στο παραλήρημα του Δασκάλου.. :lol: :lol: :lol:
DASKALOS4 έγραψε:10 πετρες αμα ειχα τη δυνατοτητα θα εριχνα πανω στο σαχα και αλλες 50 πανω στους παικτες μας που ξεφτελισαν τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του σε εκεινο το ματς. Οπως και ο αερας το Γλυκο. Οπως και η 4αρα στα γιαννενα. Οπως και η 4αρα στο θρασυβουλο. (ομορφιες στο ελληνικο κυπελλο επαναλαμβανομενες, ναι μπαλα ειναι και γυριζει..θα λεγα τιποτα τωρα). Αν εσυ βλεπεις οτι δε συμβαινει τιποτα σου αφιερωνω μερικες κασσετες με στημενα και τη φωτογραφια του πρωην προεδρου σου με το δελλα στα μπουζουκια.

Αν εσυ βλεπεις μια φιλια ετων με το δελλα εγω βλεπω ωμο στησιμο αγωνα. Με ολες τις εννοιες.

Εγω θελω απο τον Ιβαν (τον οποιο φυσικα και στηριζω) να διωξει τις λερες απο την παε που εχουν εγκληματισει με την αμελεια τους τοσα χρονια (πωληση παικτων για επιβιωση, μαπα προπονητικο, εκατ. ευρω μεσα τη μπουτικ, δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ κτλ κτλ κτλ)
Θέλω να προσπαθήσω να καταλάβω τι ωθεί έναν άνθρωπο να σκέφτεται έτσι..
Προφανώς και δε ξέρω τι γίνεται στη ζωή σου, αλλά γιατί τόσο μίσος και οργή;

Ότι έγινε έγινε και άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους.

Τώρα αν εσύ θες να πετάς πέτρες λόγω αέρα, τι να πω, σέβομαι ότι σαν Έλληνες περνάμε δύσκολα,
αλλά όλη την καφρίλα μας πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να την βγάζουμε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
DASKALOS4

Υπαρχει η αντιδραση, η επανασταση, η υποτελεια, η δουλικοτητα. Υπαρχουν και λεξικα. Η αντιδραση του καθενος χαρακτηριζει και το ειναι του. Εγω αρνουμαι να δεχτω οτι με εβαλε γκολ ο δελλας ο οποιος ειναι ολος τυχαιως κολλητος του Θοδωρα σε Τουμπα 35.000 και με καλυτερη ομαδα εμεις. Αυτο. Αρνουμαι να δεχτω οτι ο ΠΑΟΚ τρωει 4 απο θρασυβουλο, γιαννενα και ο αερας φταιει. Εσυ οχι. Δικαιωμα σου! Δε στο επιβαλλω.

Σου λεω οτι και οι 100-200 στηριζουν ιβαν και ο αλλος ειρωνευεται. Δηλαδη και συλλαβιστα να του το πουνε παλι το δικο του θα πει. Δε πειραζει. Σε μια εταιρεια αν πεις οτι η γλαστρα στην εισοδο ειναι αποτιστη, η το παρκιν δεν ειναι λειτουργικο, τοτε επιτιθεσαι κατα του αφεντικου? Οκ.

Δε θα αφησουμε κανεναν να ξεφτιλιζει τον ΠΑΟΚ. Ουτε yes man ουτε συνδιοικηση. Οποιος εχει λιγο μυαλο και νιωθει το καταλαβαινει. Οι υπολοιποι διαβαστε κολκα και πιστεψτε τι λεει ο καθε Βρυζας και Ζαγορακης στις συνεντευξεις τυπου . Τα εκατ. να τρεχουν και ο ΠΑΟΚ ατιτλος. Αν φταινε οι 300 για την ελλειψη τιτλων, δικαωμα μου να λεω οτι φταιει το ΠΑΟΚ πανω απο ολα τους, για να κανουν οτι γουσταρουμε στην παε.

Εσυ απομονωσε μια φραση και ο αλλος μια αλλη. Ο ενας τον αερα (τα συνεχομενα κλαρινα στο κυπελλο δε σε προκαλουν τιποτα ε? που να σε προκαλεσουν) και ο αλλος τα πολλα εεε που εβαλα. Αυτα ειναι τα επιχειρηματα και η σκεψη σας. Ευχαριστω. Οπως ειπες πιο πανω. "οτι εγινε εγινε". Ωραια λογικη. Παμε παρακατω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”