Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Πες μου ποσά κεκλεισμένων φάγαμε απο τοτε που θυμασε απο τα ντου ;
Αυτοκριτική να κάνουν αυτοι που κάνουν τα ντου και ειναι οι γνωστοί - άγνωστοι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δηλαδή το σύνολο χαμένων εσόδων από τα ντου ξεπερνάει το σύνολο των ευρώ που ψειρίστηκαν από τους εκάστοτε διοικητικούς όλα αυτά τα χρόνια..?
Δ.Ν.Τ.= Δε Νομίζω Τάκη

@Κρανατος
αδερφέ δεν νομίζω οτι καταλαβαίνεις πόσο στραβά το πας. Ουσιαστικά με αυτό που είπες
**νομιμοποιείς τα ντου (έμμεσα αλλά ΣΑΦΩΣ)
**έβγαλες ήδη και απόφαση σε θέματα τα οποία βρίσκονται στον εισαγγελέα
ΔΕΝ αμφιβάλλω οτι μιλάς απο καρδιάς. Στο δίνω αυτό 100%. Αμφιβάλλω όμως πάρα πολύ στο πόσο καλό θα κάνουν, αυτά που λες αν γίνουν πράξη. Και στο σύλλογο και στο συνδεσμιακό κίνημα.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eorptol έγραψε:Πες μου ποσά κεκλεισμένων φάγαμε απο τοτε που θυμασε απο τα ντου ;
Αυτοκριτική να κάνουν αυτοι που κάνουν τα ντου και ειναι οι γνωστοί - άγνωστοι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ετσι.πολιτισμος.
μερικοι εγιναν ΠΑΟΚ απο το οβερλαπ του λαγωνιδη.
TDM900

Δημοσίευση από TDM900 »

Καλως ορισες κ.Σαββιδη στον Π.Α.Ο.Κ.Στον Π.Α.Ο.Κ των λογιστων προπονητων και μανατζεραιων της κερκιδας.Των λαμογιων και των μιζαδωρων των ερτζιανων.Των Ζαγορακικων και των αντιζαγορακικων,των Βρυζικων και των αντιβρυζικων,των Αγγελικων και των αντι,των υπερ κοντου και κατα κοντου και αλλα πολλα.....Στον Π.Α.Ο.Κ του παοκομετρου και του στραβου στοματος.Ευχομαι να χεις αντερα.........
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

angelheart έγραψε:Αμπαλαέο οι απόψεις σου είναι σεβαστές και τις αφήνω στην άκρη. Ερωτήσεις

1 Πως τα βγάζεις εσύ 10εκ ; για ξαναρίξε ένα μέτρημα γιατί είναι ΠΟΛΥ παραπάνω.
2 από που προκυπτει οτι ο Κος Σαββίδης ήθελε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ; δλδ δεν του τον έδωσαν ; αυτό λες ; γιατί στην Δ Εθνική ήταν πέρσι ο Απόλλων.
3 Πως προκύπτει το συμπέρασμά σου οτι ο Garcia "κάνει/έκανε υπομονή" ; είπε κάτι ; γιατί εγώ δεν το διάβασα. Είπε οτι έχει πρόβλημα (κάπως έτσι) στην ψυχή. Και οτι ήθελε να φύγει. Αυτό διάβασα. Είπε ποτέ οτι ΔΕΝ ήταν τραυματίας ; γιατί αν είναι έτσι (ή ξέρεις εσύ οτι είναι έτσι) πες το να το μάθουμε και μεις (ΣΟΒΑΡΑ και χωρίς ειρωνεία).
4 Όταν λες "κούνια που τον κούναγε" εσύ στο όνομα ποιανού μιλάς ; εδώ στη κεντρική ανέβηκαν τουλάχιστο 2 κείμενα με αποδέκτη τον πρόεδρο της ομάδας. Κείμενα με υπογραφές (γνωστοί είμαστε όλοι trust me). Οι θέσεις ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ. Τι δεν είδες από αυτά ; τι είναι αυτό που ΔΕΝ είπαν/έγραψαν αυτοί που έγραψαν τα κείμενα και θα ήθελες να συμπληρώσεις ; γιατί (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ) μπορεί να τους ξέφυγε κάτι τους ανθρώπους. Τι εννοείς λοιπόν με το "κούνια που τον κούναγε" και ποιος λες οτι θα την κουνήσει αυτή την κούνια ;

Να ξαναπω οτι όλες οι ερωτήσεις είναι χωρίς ίχνος ειρωνείας.

ΥΓ : Τώρα είδα το δεύτερο ποστ σου και ελπίζω να πεις και για μένα οτι σου βάζω λόγια στο στόμα. Δεν διαφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ με την κεντρική ιδέα σου. Είναι εντελώς αυτονόητα όμως (για μένα) πράγματα.
Angelheart, επετρεψε μου να παω κατευθειαν στο ζουμι, γιατι πραγματικα δεν θελω να ανοιξω διαλογο με κανεναν σας. Μην το παρεις προσωπικα, απλα ξερω τι θα επακολουθησει και δεν ψηνομαι να καθομαι να παιζω τις κουμπαρες γραφοντας και ξαναγραφοντας πραγματα που (οπως λες και εσυ) τα θεωρω αυτονοητα..

3. Λυπαμαι αλλα ακριβης απαντηση στο τι εγινε με τον γκαρσια δεν μπορω να σου δωσω. Ειναι ορισμενα πραγματα που δεν τα μαθαινεις διαβαζοντας, αλλα κανοντας πραξεις ή και βολτες... Αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη απο οτι την ξερετε. Και ισως αν την μαθαινατε να ησασταν και εσεις την κυριακη στο γηπεδο να περιμενετε την αποστολη και 2-3 τρυπιους.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O Πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 6 μήνες δεν έχει δώσει δικαιώματα για να γράφονται αυτά που ατυχώς γράφονται παραπάνω ... !!!
Ίσα ίσα ο πόντιος και χρήματα έχωσε και όραμα έχει ξεκινήσει να δίνει ...
Σίγουρα πολλές από τις πράξεις έπονται και είναι μπροστά μας για να τις δούμε ... αλλά ήδη θεωρώ ότι δεν έχει σταματήσει ούτε ημέρα να υλοποιεί τα σχέδιά του για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο ...
Και εγώ είμαι υπομονετικός αλλά το γεγονός ότι δείχνει αποφασιστηκότητα κάθε ημέρα με κάνει αισιόδοξο.

Η ανακοίνωση ότι και να λέτε είναι εκπληκτική και αντάξια της ΠΑΕ που διοικεί αυτή την ομάδα.
Μας είπε μέσες άκρες ότι δεν πρόκειται να πάρει αποφάσεις με πιέσεις από κανένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι γράφει στα παπάρια του τον κόσμο. Για εμένα σημαίνει το αντίθετο αφού σέβεται τον οργανισμό ΠΑΟΚ περισσότερο από τους περισσότερους από εμάς. Δεν θέλει να ξεφτιλιστεί ο ΠΑΟΚ και μας το είπε ξερά ότι με αυτόν εδώ δεν πρόκειται να γίνει.

Μαγκιά του Προέδρου λοιπόν και καλά θα κάνουμε να χαλαρώσουμε ...
Την κριτική στον Δώνη πρέπει να την κάνουμε αλλά όχι βρισίδια και πιέσεις πέραν του ρόλου που μπορούμε να παίξουμε. Όποιον δεν του αρέσει αυτό σπίτι του ...
Μου αρέσει το μήνυμα αυτό γιατί πολύ απλά άσχετα από Βρύζες και Δώνηδες αυτό μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφεντικό που πρόθεση του είναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ ...

Αν ήταν σαν τα λαμόγια το πιθανότερο ήταν να έστελνε τον Δώνη για να μας κάνει τα κέφια και να μας γλύψει και από πίσω να κάνει τα παιχνιδάκια του ...

υποσ.
είναι πολύ πιθανό πλέον αν δεν είχαμ πίέσει τόσο να είχε ήδη πάρει τον μπούλο. Το κακό είναι ότι έγινε το σκηνικό με τον Πάμπλο και μπήκανε όλα μαζί και ξέφυγε το πράγμα ...
Τώρα θέλει σύνεση και μάζεμα στα κυβικά μας ... ο καθένας στο ρόλο του
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτην την πουτανα την αληθεια γτ δν την μαθαινει ποτε κανεις αλλος εκτος απο 100-200 ατομα;;;;
να βγουν και να πουν το και το...
Κια αρχιζουν μετα ολοι...και αν ηξερες και αν ηξερα και ξερω και δν ξερεις...

ξερω γω ξερω γω ενταξει...λαιμαι...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ερχεται ο Ιβαν, μας παίρνει από τον πάτο του κουβα με τα σ@@@α, σου λέει ο άνθρωπος εδώ θα με έχουνε Θεό. Θα πίνουν νερό στο όνομα μου...έχω και Βρυζα, που τον είχαν ημιθεο μέχρι να έρθω,...όλα ζάχαρη. Θα οργάνωση τη φάση όπως τη θέλω.πηρα και παίχτες...όλα καλά!!

Αμ δε... Εδώ είναι σαλόνκα μπάρμπα...δεν ήξερες, δε ρωτάγες;;
Πέρα απο την πλάκα, πολύ σωστή ανακοίνωση.με όσο σεβασμό έπρεπε σε όσους έπρεπε. Και ξεκάθαρο μήνυμα:: υποδείξεις αλλού.κριση επι του αποτελέσματος. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι πολυ νωρις για να κρινω τις προθεσεις Σαββιδη σχετικα με την ομαδα αλλα ηδη μπορω να πω οτι η κουλτουρα του και λογω ρωσικης καταγωγης δυστυχως δεν ειναι απο αυτες που θα περιμενε κανεις να ευδοκιμησει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Μπορει να θελουμε να λεμε οτι διαφερουμε απο οπαδους αλλων ομαδων,οτι πρεσβευουμε το διαφορετικο,την ανιδραση και αλλες τετοιες παπαριες αλλα καταβαθος ηρεμια στην ομαδα θα επικρατουσε μονο με ιδιοκτητες στυλ Κοκκαλη και Μαρινακη,ιδιοκτητες που στοχευουν σε στρατους χαιδευοντας και νταντευοντας αυτους που πρεπει δινοντας τους την ψευδαισθηση οτι ¨συμμετεχουν¨.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ τζος
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μεγάλε Ιβάν, συνήθως όσοι παίκτες και προπονητές βρίσκονται σε χώρες όπως το Κατάρ, το Ντουμπάι, τα Αραβικά Εμιράτα και γενικώς εκτός Ευρώπης, έχουν μια ρήτρα στα συμβόλαιά τους που τους επιτρέπει να μετακομίσουν σε ομάδα της Ευρώπης με ένα μηδενικό ή συμβολικό χρηματικό ποσό...

Πώς θα γίνει να μάθουμε τί λέει το συμβόλαιο του Λάζλο;;; :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

αμπαλαέος ελπίζω να καταλαβαίνεις τι ακριβώς είπες.

Εντελώς φιλική συμβουλή προσωπικά σε σένα και όχι γενικά σε κάποιον. Αν δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς παίζει σε κάποια θέματα στα οποία μπλέκεσαι λόγω ανιδιοτελούς αγάπης, καλύτερα είναι να μη συμμετέχεις. Γιατί θα γίνεις σίγουρα αντικείμενο εκμετάλλευσης. Και σου το λέω διότι το έχω πάθει αρκετές φορές και όχι γιατί δεν το έπαθα ("εγώ η γάτα με πέταλα").

Θυμίζω απλά για όποιον στην τελική gives a fuck για το τι γράφει ο καθένας μας, οτι η δική μου πρόβλεψη ήταν οτι σε ενδεχόμενο μπρα-ντε-φερ ΓΔ και Garcia, χαμένος θα έβγαινε ο πρώτος. Και οτι αφού τελικά ο Garcia πείστηκε και έμεινε, ο υιός Δώνης ανέβασε και το tweet αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τον ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ της οικογένειας Δώνη.
ampalaeos

Μαλλον δεν με καταλαβες... Ξερω ακριβως τι παιζει.

Να μαρτυρισω δεν μπορω και δεν ειναι και του στυλ μου, αλλα σιγουρα δεν μου απαγορευει κανεις να μην εφιστω την προσοχη σε αυτους που βιαζονται να κρινουν προσωπα και καταστασεις.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Για να ξέρεις ακριβώς ούτε με ενέσεις. Για να ξέρεις ΠΑΡΑ πολλά, το θεωρώ σίγουρο (είναι gut feeling μιας και δεν γνωριζόμαστε). Εξ ου και είπα αυτά που είπα.
ampalaeos

Σεβαστο angelheart.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”