Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- navigator11
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δε βοηθάς όμως να κατανοήσουμε και οι μη νοιώθοντες από ΠΑΟΚ.Αν έχεις τη διάθεση,μπορώ να επιχειρήσω να ξεσκουριάσω τη σκέψη μου.Ποιές πρέπει να'ναι οι κινήσεις του Ιβάν εφεξής για να γίνει ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο αντάξιος των προσδοκιών όλων που γνωρίζουν από ΠΑΟΚ;
Και εδω αδερφε μου ερχετε ο δικος μας ρολος...να δειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ στον Ιβαν...να τον κανουμε να νιωσει ενας απο μας...να γινει ενα με μας...και πιστεψε με...αν το καταφερουμε αυτο...θα δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε αλλη διασταση...desperando έγραψε:το ποστ αυτο πηγαινε σε αυτους που βαζουν τον σαββιδη πανω απο τον λαο του ΠΑΟΚ.
αν θες την προσωπικη μου αποψη ο τελευταιος που φταιει στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο σαββιδης γιατι ειναι αδυνατον να γνωριζει πολλα πραγματα για τον ζωντανο οργανισμο που λεγετε ΠΑΟΚ, αυτοι που εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης ειναι αυτοι που γνωριζουν τι εστει ΠΑΟΚ αλλα αυτα που κανουν απεχουν μιλια μακρια απο την ιδεα ΠΑΟΚ
- desperando
- Επικοινωνία:
αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ τοτε δεν εισαι στους μη νοιωθοντες αρα δεν υπαρχει τιποτα για να κατανοησειςnavigator11 έγραψε:Δε βοηθάς όμως να κατανοήσουμε και οι μη νοιώθοντες από ΠΑΟΚ.Αν έχεις τη διάθεση,μπορώ να επιχειρήσω να ξεσκουριάσω τη σκέψη μου.Ποιές πρέπει να'ναι οι κινήσεις του Ιβάν εφεξής για να γίνει ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο αντάξιος των προσδοκιών όλων που γνωρίζουν από ΠΑΟΚ;
- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μου ο οπαδος δεν μπορει να δειξει σε κανεναν σαββιδη τι εστει ΠΑΟΚ πολυ απλα γιατι δεν εχει προσωπικη επαφη μαζι του. αυτοι που μπορουν να του αναλυσουν το DNA του ΠΑΟΚτση ειναι οι ανθρωποι που εχει κοντα του και γνωριζουν τον ΠΑΟΚ, τετοιοι ειναι ο ζησης, ο ζαγορ ακομα και ο ΓΧ που εχουν ζησει τον οργανισμο ΠΑΟΚ. δεν μορω να εχω απαιτησεις απο τον τσιτσια να αφουγκραστει τον λαο του ΠΑΟΚ απο την στιγμη που ο ανθρωπος ουτε Ελληνικα δεν μιλαει οχι να να κατανοησει την κουλτουρα μας, οταν με το καλο μεινουν ενα ευλογο διαστημα στην ομαδα τοτε θα εχω την απαιτηση να νιωθου πολλα περισσοτερα πραγματαpsykoman έγραψε:Και εδω αδερφε μου ερχετε ο δικος μας ρολος...να δειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ στον Ιβαν...να τον κανουμε να νιωσει ενας απο μας...να γινει ενα με μας...και πιστεψε με...αν το καταφερουμε αυτο...θα δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε αλλη διασταση...desperando έγραψε:το ποστ αυτο πηγαινε σε αυτους που βαζουν τον σαββιδη πανω απο τον λαο του ΠΑΟΚ.
αν θες την προσωπικη μου αποψη ο τελευταιος που φταιει στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο σαββιδης γιατι ειναι αδυνατον να γνωριζει πολλα πραγματα για τον ζωντανο οργανισμο που λεγετε ΠΑΟΚ, αυτοι που εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης ειναι αυτοι που γνωριζουν τι εστει ΠΑΟΚ αλλα αυτα που κανουν απεχουν μιλια μακρια απο την ιδεα ΠΑΟΚ
Οπως το καναμε με τον Γκαρσια...που του δειξαμε την αγαπη μας και μας καταλαβε...ετσι μπορουμε και με τον Ιβαν...
Άστο.navigator11 έγραψε:Δε βοηθάς όμως να κατανοήσουμε και οι μη νοιώθοντες από ΠΑΟΚ.Αν έχεις τη διάθεση,μπορώ να επιχειρήσω να ξεσκουριάσω τη σκέψη μου.Ποιές πρέπει να'ναι οι κινήσεις του Ιβάν εφεξής για να γίνει ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο αντάξιος των προσδοκιών όλων που γνωρίζουν από ΠΑΟΚ;
Το παλικάρι έχει μεγαλώσει με ανθρώπους που κοίταζαν να βγάλουν τα λεφτά τους απ τον ΠΑΟΚ (πλην Παντελάκη) και λόγω αυτού του γεγονότος κουμάντο στον ΠΑΟΚ έκανε η μάζα, ο κόσμος του, άλλοτε για καλό, άλλοτε για κακό, ποτέ όμως με σχέδιο, μόνο για να μπαλωθεί μία στιγμή. Αυτό έφερε μια λογική, το ''κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουμε εμείς'' με συνέπειες καταστροφικές κάποιες φορές κι άλλες φορές σωτήριες, αλλά ξαναλέω, πάντα στην κόψη του ξυραφιού κι όχι με κάποιο σχέδιο για το μετά.
Τώρα κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνει κάποιος που κατά τα φαινόμενα δεν είναι έτσι (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) αφαιρώντας τη δύναμη του όχλου. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερη ανάγκη τον Σαββίδη παρά το αντίθετο. Επίσης κι ο κόσμος ο ίδιος δεν έχει ούτε τη διάθεση ούτε και την όρεξη (λόγω της σκληρής καθημερινότητάς του) να παίξει ενεργό ρόλο. Αυτό δεν έχει καταλάβει ο φίλος ντεσπεράντο. Η εποχή του ανάποδου φλάϊ, πέθανε, τη θάψαμε, μας χαιρέτησε. Είναι αδιάφορο αν το κατανοεί ή όχι, οι ίδιες οι εποχές τον έχουν ξεπεράσει. Εγώ, εύχομαι να το καταλάβει ομαλά κι όχι απότομα.
-
Μπαρκαρούτσος
Ούτε ο Σαββίδης μιλάει...desperando έγραψε:φιλε μου ο οπαδος δεν μπορει να δειξει σε κανεναν σαββιδη τι εστει ΠΑΟΚ πολυ απλα γιατι δεν εχει προσωπικη επαφη μαζι του. αυτοι που μπορουν να του αναλυσουν το DNA του ΠΑΟΚτση ειναι οι ανθρωποι που εχει κοντα του και γνωριζουν τον ΠΑΟΚ, τετοιοι ειναι ο ζησης, ο ζαγορ ακομα και ο ΓΧ που εχουν ζησει τον οργανισμο ΠΑΟΚ. δεν μορω να εχω απαιτησεις απο τον τσιτσια να αφουγκραστει τον λαο του ΠΑΟΚ απο την στιγμη που ο ανθρωπος ουτε Ελληνικα δεν μιλαει οχι να να κατανοησει την κουλτουρα μας, οταν με το καλο μεινουν ενα ευλογο διαστημα στην ομαδα τοτε θα εχω την απαιτηση να νιωθου πολλα περισσοτερα πραγματαpsykoman έγραψε:Και εδω αδερφε μου ερχετε ο δικος μας ρολος...να δειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ στον Ιβαν...να τον κανουμε να νιωσει ενας απο μας...να γινει ενα με μας...και πιστεψε με...αν το καταφερουμε αυτο...θα δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε αλλη διασταση...desperando έγραψε:το ποστ αυτο πηγαινε σε αυτους που βαζουν τον σαββιδη πανω απο τον λαο του ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μα αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου οτι στην περιπτωση του γκαρσια τον ειχαμε καθε μερα στην αγκαλια μας τον γνωρισαμε και μας γνωρισε, ειχε καθημερινη επαφη με ΠΑΟΚτσακια και ετσι αναπτύχθηκε αυτη η σχεση. με τον ιβαν τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα στην ελλαδα ειναιμονο λιγες μερες τον μηνα και εκτος απο λιγους δεν μπορεις να τον πλησιασειςpsykoman έγραψε:Οπως το καναμε με τον Γκαρσια...που του δειξαμε την αγαπη μας και μας καταλαβε...ετσι μπορουμε και με τον Ιβαν...
- desperando
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι το παλικαρι μεγαλωσε με τους ιδιους ανθρωπους που μεγαλωσες και συ. οσο γιατον κοσμο δεν ξερω αν ποτε εκανε κουμαντο , το μονο σιγουρο ειναι οτι πολλα χρονια τωρα κουμαντο στον ΠΑΟΚ κανουν καποιοι δημοσιογραφοι.Karelias έγραψε:Άστο.navigator11 έγραψε:Δε βοηθάς όμως να κατανοήσουμε και οι μη νοιώθοντες από ΠΑΟΚ.Αν έχεις τη διάθεση,μπορώ να επιχειρήσω να ξεσκουριάσω τη σκέψη μου.Ποιές πρέπει να'ναι οι κινήσεις του Ιβάν εφεξής για να γίνει ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο αντάξιος των προσδοκιών όλων που γνωρίζουν από ΠΑΟΚ;
Το παλικάρι έχει μεγαλώσει με ανθρώπους που κοίταζαν να βγάλουν τα λεφτά τους απ τον ΠΑΟΚ (πλην Παντελάκη) και λόγω αυτού του γεγονότος κουμάντο στον ΠΑΟΚ έκανε η μάζα, ο κόσμος του, άλλοτε για καλό, άλλοτε για κακό, ποτέ όμως με σχέδιο, μόνο για να μπαλωθεί μία στιγμή. Αυτό έφερε μια λογική, το ''κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουμε εμείς'' με συνέπειες καταστροφικές κάποιες φορές κι άλλες φορές σωτήριες, αλλά ξαναλέω, πάντα στην κόψη του ξυραφιού κι όχι με κάποιο σχέδιο για το μετά.
Τώρα κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνει κάποιος που κατά τα φαινόμενα δεν είναι έτσι (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) αφαιρώντας τη δύναμη του όχλου. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερη ανάγκη τον Σαββίδη παρά το αντίθετο. Επίσης κι ο κόσμος ο ίδιος δεν έχει ούτε τη διάθεση ούτε και την όρεξη (λόγω της σκληρής καθημερινότητάς του) να παίξει ενεργό ρόλο. Αυτό δεν έχει καταλάβει ο φίλος ντεσπεράντο. Η εποχή του ανάποδου φλάϊ, πέθανε, τη θάψαμε, μας χαιρέτησε. Είναι αδιάφορο αν το κατανοεί ή όχι, οι ίδιες οι εποχές τον έχουν ξεπεράσει. Εγώ, εύχομαι να το καταλάβει ομαλά κι όχι απότομα.
αν τωρα εσυ νομιζεις οτι εγω θελω να κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ οι οπαδοι τοτε εχεις καταλαβει λαθος, κατιπου μπορεις ευκολα να εξακριβωσεις κανοντας μια αναδρομη σε παλαιοτερες αναρτησεις μου. απλα το μονο που θελω να πω ειναι οτι κανενας προεδρος ή μεγαλοεπενδητης δεν μπορει να αλλοιώσει ή να παει κοντρα στο DNA του ΠΑΟΚτση. καλος ή κακος οι οπαδοι ολων των ομαδων εχουν τα δικα τους χαρακτηριστικα που διαφερουν μεταξυ τους, αν ερθει καποιος ανθρωπος σε μια ομαδα και παει κοντρα σε αυτα τα χαρακτηριστικα τοτε σιγουρα θα υπαρχει προβλημα μεγαλο
Ας το γραψουμε δω για να ειμαστε και on topic....
Εγινε λοιπον αυτη η μανουρα με τον Δωνη , τους οπαδους , τον Γκαρσια και παει λεγοντας.... Προσωπικα πιστευω οτι αυτα που εχει κατα νου ο Ιβαν και το επιτελειο του θα τα δουμε να υλοποιουνται απο καλοκαιρι....
Δεν ξερει για παραδειγμα ( ή καλυτερα δεν βλεπει ) οτι ο νυν προπονητης ειναι προβληματικος και σαν προσωπικοτητα αλλα και σαν προπονητης ? Πιστευει κανεις οτι του αρεσει να απολαμβανει παιχνιδια σαν το κυριακατικο ή με την ομαδα του Ρεξονα και την αρμαδα του Σακη Τσιωλη ? Αυτος ηταν αλλωστε που εθεσε τους στοχους της ομαδας για το υπολοιπο της σεζον ( κυπελο και εξοδος στο ΤΣ.Λ.) την εποχη που ο Σερ πετουσε χαρταετο....
Του εκπληρωσε και τα αιτηματα του μεσουσης της περιοδου και απο εκει και περα περιμενει....
Οπως περιμενει - κατα τη γνωμη μου- που θα παει το "καραβι" με την παρουσια των γνωστων "παλαιμαχων - μπαλαδοφατσων " και παει λεγοντας....
Και τελος περι Γκαρσια.... Δεν ξερει και αυτος και το επιτελειο του αλλα και ο ιδιος ο Παμπλο οτι πλεον φτανει στο τελος της καριερας του ? Οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι αιθεροβαμων.... Για ποιο λογο να ερθει σε συγκρουση ή για ποιο λογο να μην αφουγκραστει το λαικο αισθημα ?
Ολα ( προπονητης -στελεχωση νεου δυναμικου- παικτες ) θα κριθουν νομοτελειακα το καλοκαιρι....
Χρονο δινει....
Εγινε λοιπον αυτη η μανουρα με τον Δωνη , τους οπαδους , τον Γκαρσια και παει λεγοντας.... Προσωπικα πιστευω οτι αυτα που εχει κατα νου ο Ιβαν και το επιτελειο του θα τα δουμε να υλοποιουνται απο καλοκαιρι....
Δεν ξερει για παραδειγμα ( ή καλυτερα δεν βλεπει ) οτι ο νυν προπονητης ειναι προβληματικος και σαν προσωπικοτητα αλλα και σαν προπονητης ? Πιστευει κανεις οτι του αρεσει να απολαμβανει παιχνιδια σαν το κυριακατικο ή με την ομαδα του Ρεξονα και την αρμαδα του Σακη Τσιωλη ? Αυτος ηταν αλλωστε που εθεσε τους στοχους της ομαδας για το υπολοιπο της σεζον ( κυπελο και εξοδος στο ΤΣ.Λ.) την εποχη που ο Σερ πετουσε χαρταετο....
Του εκπληρωσε και τα αιτηματα του μεσουσης της περιοδου και απο εκει και περα περιμενει....
Οπως περιμενει - κατα τη γνωμη μου- που θα παει το "καραβι" με την παρουσια των γνωστων "παλαιμαχων - μπαλαδοφατσων " και παει λεγοντας....
Και τελος περι Γκαρσια.... Δεν ξερει και αυτος και το επιτελειο του αλλα και ο ιδιος ο Παμπλο οτι πλεον φτανει στο τελος της καριερας του ? Οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι αιθεροβαμων.... Για ποιο λογο να ερθει σε συγκρουση ή για ποιο λογο να μην αφουγκραστει το λαικο αισθημα ?
Ολα ( προπονητης -στελεχωση νεου δυναμικου- παικτες ) θα κριθουν νομοτελειακα το καλοκαιρι....
Χρονο δινει....
Για 10εκ πολλοι ειστε ικανοι να ξεπουλισετε τα παντα... Τραγικα πραγματα.. Τυφλη εμπιστοσυνη στο τσαρο που πριν κανα χρονο ηθελε να αγορασει τον απολλων καλαμαριας... Αυτον που αφησε τον ΠΑΟΚ να διαλυσει για να επενδυσει..
Οκ, φυσικα και δεν λεω οτι ειναι κλεφτης ο σαββιδης, ουτε γνωριζω που αποσκοπουν τα πλανα του, λεω ομως οτι αυτη η σχιζοφρενικα τυφλη εμπιστοσυνη και η πληρης αποδοχη των οσων λεει, δειχνει πως δυστυχως μυαλο ποτε δεν θα βαλουμε..
Να πω το προφανες, πως ΑΝ τυχον μια μερα ο Σαββιδης αποδειχτει λαμογιο (σεναριο επιστημονικης φαντασιας?), ξερω πολυ καλα πως τοτε θα φωναζεται να λαβουν δραση οι σφ και το οπαδικο κινημα που τωρα το λιδορειτε και το απαξιωνετε τοσο ευκολα και τοσο απροκαλυπτα, λες και οι σφ ειναι η γαγκρενα για τον ΠΑΟΚ... Το σεναριο γνωστο και χιλιοπαιγμενο αλλωστε..
Εδω και 2-3 μερες γινονταν ενεργιες απο αυτους που κραζετε για να κρατηθει ο ηγετης του ΠΑΟΚ στην ομαδα. Η αληθεια μαθευτικε και δυστυχως δεν αρεσαν σε κανεναν αυτα που ακουστηκαν για το πως συμπεριφερονταν εκει μεσα στο Pablo εδω και ποσους μηνες. Το ποση υπομονη αναγκαστηκε να κανει αυτος ο ανθρωπος που εδωσε τα παντα του για τον ΠΑΟΚ και σε τι σημειο τον φτασανε ωστε χθες να εχει παρει την αποφαση να αφησει αυτο που αγαπαει.. Βεβαια, επειδη σε αυτον τον κοσμο που απο την μια το παιζει δυσκολος να πειστει για οσα ακουει απο συνοπαδους του που ετρεξαν για να σωσουν οτι σωνετε, αλλα απο την αλλη αν το γραψει κανα ολα24 ή οποιο αλλο αρδ, ακολουθητε και πιστευετε σαν ευαγγελιο, ειναι δυσκολο να κατσεις να ασχοληθεις και ποσο μαλλον να τους αλλαξεις και γνωμη.
Το ξερω και ειμαι σιγουρος πως αυτος που σημερα ξεπουλαει τα παντα για ενα χειροφιλημα στο σαββιδη, θα νομιζει πως τον παμπλο τον κρατησε στην ομαδα ο σαββιδης "του".. Μπορει να τον φανταστηκε ακομα και πανω στο αλογο με σπαθι και να απειλει θεους και δαιμονες πως θα πεσουν κεφαλια αν δεν τα βρουν με τον Παμπο... ΟΚ... Κουνια που τον κουναγε εχω να πω εγω και θα παω παρακατω..
Η (οχι και τοσο)νεα ταξη πραγματων λεει οτι τον κοσμο τον κατευθηνει η σαπια ενημερωση, η οχλαγωγια και τα ψεμματα που μας αραδιαζουν καθε μερα. Ειναι πικρο να μην το καταλαβαινει ο απλος νους οτι αυτα που σου κανουν στα πολιτικα (φανταζομαι πλεον ξυπνησε και ο τελευταιος υπνοβατης), τα ιδια σου κανουν και στα αθλητικα.. Σιγουρα δεν θελει πτυχεια, απλα να εχεις ζησει για λιγο στην μπανανια που λεγετε Ελλαδα. Τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.. Κοινη λογικη..
Αυτα ειχα να πω και καλα μυαλα σε ολους.
Desperando, εισαι ωραιος.
Θετικο που υπαρχουν ακομα τετοιες φωνες (εδω μεσα) και ακουγονται τα αυτονοητα.
Καλη συνεχεια.
Οκ, φυσικα και δεν λεω οτι ειναι κλεφτης ο σαββιδης, ουτε γνωριζω που αποσκοπουν τα πλανα του, λεω ομως οτι αυτη η σχιζοφρενικα τυφλη εμπιστοσυνη και η πληρης αποδοχη των οσων λεει, δειχνει πως δυστυχως μυαλο ποτε δεν θα βαλουμε..
Να πω το προφανες, πως ΑΝ τυχον μια μερα ο Σαββιδης αποδειχτει λαμογιο (σεναριο επιστημονικης φαντασιας?), ξερω πολυ καλα πως τοτε θα φωναζεται να λαβουν δραση οι σφ και το οπαδικο κινημα που τωρα το λιδορειτε και το απαξιωνετε τοσο ευκολα και τοσο απροκαλυπτα, λες και οι σφ ειναι η γαγκρενα για τον ΠΑΟΚ... Το σεναριο γνωστο και χιλιοπαιγμενο αλλωστε..
Εδω και 2-3 μερες γινονταν ενεργιες απο αυτους που κραζετε για να κρατηθει ο ηγετης του ΠΑΟΚ στην ομαδα. Η αληθεια μαθευτικε και δυστυχως δεν αρεσαν σε κανεναν αυτα που ακουστηκαν για το πως συμπεριφερονταν εκει μεσα στο Pablo εδω και ποσους μηνες. Το ποση υπομονη αναγκαστηκε να κανει αυτος ο ανθρωπος που εδωσε τα παντα του για τον ΠΑΟΚ και σε τι σημειο τον φτασανε ωστε χθες να εχει παρει την αποφαση να αφησει αυτο που αγαπαει.. Βεβαια, επειδη σε αυτον τον κοσμο που απο την μια το παιζει δυσκολος να πειστει για οσα ακουει απο συνοπαδους του που ετρεξαν για να σωσουν οτι σωνετε, αλλα απο την αλλη αν το γραψει κανα ολα24 ή οποιο αλλο αρδ, ακολουθητε και πιστευετε σαν ευαγγελιο, ειναι δυσκολο να κατσεις να ασχοληθεις και ποσο μαλλον να τους αλλαξεις και γνωμη.
Το ξερω και ειμαι σιγουρος πως αυτος που σημερα ξεπουλαει τα παντα για ενα χειροφιλημα στο σαββιδη, θα νομιζει πως τον παμπλο τον κρατησε στην ομαδα ο σαββιδης "του".. Μπορει να τον φανταστηκε ακομα και πανω στο αλογο με σπαθι και να απειλει θεους και δαιμονες πως θα πεσουν κεφαλια αν δεν τα βρουν με τον Παμπο... ΟΚ... Κουνια που τον κουναγε εχω να πω εγω και θα παω παρακατω..
Η (οχι και τοσο)νεα ταξη πραγματων λεει οτι τον κοσμο τον κατευθηνει η σαπια ενημερωση, η οχλαγωγια και τα ψεμματα που μας αραδιαζουν καθε μερα. Ειναι πικρο να μην το καταλαβαινει ο απλος νους οτι αυτα που σου κανουν στα πολιτικα (φανταζομαι πλεον ξυπνησε και ο τελευταιος υπνοβατης), τα ιδια σου κανουν και στα αθλητικα.. Σιγουρα δεν θελει πτυχεια, απλα να εχεις ζησει για λιγο στην μπανανια που λεγετε Ελλαδα. Τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο.. Κοινη λογικη..
Αυτα ειχα να πω και καλα μυαλα σε ολους.
Desperando, εισαι ωραιος.
Θετικο που υπαρχουν ακομα τετοιες φωνες (εδω μεσα) και ακουγονται τα αυτονοητα.
Καλη συνεχεια.
Προφανως και οχι σε ολα τα μελη του paokmania, αλλα αυτους που εχουν αποψεις σαν και αυτες που παρουσιαζω στο ποστ μου. Νομιζω πως ημουν σαφης.
Καλη συνεχεια.
Καλη συνεχεια.
- Sick Bastard
Χαχ, σε λίγο θα διαβάσουμε ότι ο Pablo έσκαβε στη Μεσήμβρια.
Αχ και να υπηρχε η ιδια κριτικη διαθεση απεναντι στο προηγουμενο ιδιοκτησιακο καθεστως οπως τωρα,μπορει και να ειχε πετυχει η επανασταση...