Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ελα ρε αδερφέ, εδώ το μεσημέρι ο άλλος έλεγε ότι αν ήταν στο χέρι του Βρύζα θα έδιωχνε τον ΓΔ.
Ο δώνης βλάπτει σοβαρά τον ΠΑΟΚ!!! Ασχετα με το θέμα Γκαρσία ο δώνης πρέπει να τελειώνει....
Και, ακούγονται φήμες ότι το ματσάκι στο ασπόνδυλο το δώσαμε!!!!!
Και, ακούγονται φήμες ότι το ματσάκι στο ασπόνδυλο το δώσαμε!!!!!
- navigator11
Βρε μια χαρά για το Μεντράνο,να φύγει.Απλά θέλω να ξέρω αν η διοικητική στήριξη του δώνη αποτελεί ρωγμή της πρακτικής "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" ενώ η οπαδική του γκαρσία φερ'ειπείν με τον τρόπο που εξεδηλώθη χθές ή εκδηλωθήσεται το Σάββατο ΤΣΟΥΚΟΥ.hitman έγραψε:Να τα...σας λέω θα πιστέψουν πολλοί ότι η δυσφορία του κόσμου για το Δώνη οφείλεται αποκλειστικά στο θέμα Γκαρσία και όχι στην πραγματική αιτία που είναι το τσίρκο Μεντράνο που βλέπουμε κάθε βδομάδα...navigator11 έγραψε:Θεμιτό.Στη λογική ο Πάμπλο πάνω απ'την ηρεμία της ομάδας επίσης επιθυμητή η αντίταξη ...hitman έγραψε:Είναι πλέον δικό μας καθήκον να αντιδράσουμε στη λογική " Ο Donis πάνω απ' όλα", που θέλουν να μας επιβάλουν...
Είναι καθήκον μας να τον "φάμε"...κομψά και όμορφα
Υγ Ενδέχεται και να τον πιστεύουν το ΓΔ,για τους όποιους λόγους,καίτοι οι περισσότεροι οπαδοί κοκ ΟΧΙ.
Αυτό θα προσπαθήσουν να περάσουν και όλοι οι αυλικοί ζησογλύφτες ΑΡΔ...
-
Μετά και την είδηση της παραμονής Γκαρσία έχεις μια τελευταία ευκαιρία να κάνεις κάτι... αν και προσωπικά αμφιβάλλω.
Δυο στόχους έχει η ομάδα, το κύπελλο και τα πλει-οφ. Φρόντισε να βρεις επιτέλους έναν τρόπο να διαχειριστείς και να προετοιμάσεις κατάλληλα ΟΛΟ το ρόστερ που διαθέτεις, έτσι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο όταν πρέπει. Και λέω όταν πρέπει γιατί το να μπεις με διαφορά βαθμών στα πλει-οφ από τους υπόλοιπους κατάφερες να το κάνεις αδύνατο.
Και μην αρχίσεις πάλι τις αηδίες περί προπονητών κερκίδας και τα ρέστα...
Με βάση την απλή λογική αυτά πρέπει να κάνεις...το πως είναι δικό σου θέμα...εσύ έχεις το δίπλωμα άλλωστε
Δυο στόχους έχει η ομάδα, το κύπελλο και τα πλει-οφ. Φρόντισε να βρεις επιτέλους έναν τρόπο να διαχειριστείς και να προετοιμάσεις κατάλληλα ΟΛΟ το ρόστερ που διαθέτεις, έτσι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο όταν πρέπει. Και λέω όταν πρέπει γιατί το να μπεις με διαφορά βαθμών στα πλει-οφ από τους υπόλοιπους κατάφερες να το κάνεις αδύνατο.
Και μην αρχίσεις πάλι τις αηδίες περί προπονητών κερκίδας και τα ρέστα...
Με βάση την απλή λογική αυτά πρέπει να κάνεις...το πως είναι δικό σου θέμα...εσύ έχεις το δίπλωμα άλλωστε

Η διοικητική στήριξη στον προπονητή ζημιώνει αποδεδειγμένα τον ΠΑΟΚ, ενώ η έκφραση του λαού υπέρ του ΠΑΜΠΛΟ είναι απλώς θέμα ηθικό.navigator11 έγραψε:
Βρε μια χαρά για το Μεντράνο,να φύγει.Απλά θέλω να ξέρω αν η διοικητική στήριξη του δώνη αποτελεί ρωγμή της πρακτικής "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" ενώ η οπαδική του γκαρσία φερ'ειπείν με τον τρόπο που εξεδηλώθη χθές ή εκδηλωθήσεται το Σάββατο ΤΣΟΥΚΟΥ.
Κανείς από όσους στήριξαν τον ΠΑΜΠΛΟ, ακόμη και αυτοί που χθες βρέθηκαν στην Τούμπα, δεν απαίτησε ο Γκαρσία να αγωνίζεται ντε και καλά. Ήταν αυθόρμητη αντίδραση σε μια ύπουλη τακτική εις βάρος του παίκτη, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων ( ευθεία σύγκρουση μεγάλης μερίδας οπαδών με τη διοίκηση κλπ ). Η παραμονή του ΠΑΜΠΛΟ ήταν απαραίτητη για να διατηρηθεί η όποια ομοψυχία απέμεινε και να αποφευχθούν τα χειρότερα. ΑΡΑ η αντίδραση του κόσμου στο θέμα Γκαρσία ΕΝΙΣΧΥΕΙ το "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".
Δεν θυμάμαι στον ΠΑΟΚ τα 30 τελευταία χρόνια τέτοια αντιπάθεια προς το πρόσωπο ενός προπονητή ...
Το ξέρω πως είσαι καλό παιδί και γνήσιο παοκτσάκι άλλα όπως φαίνεται από τις πράξεις σου δεν έχεις την δυνατότητα και την εμπειρία να διαχειριστείς τέτοιο μεγάλο καράβι στο μεταβατικό στάδιο που το βρήκες !
Με το φθηνό μάρκετινγκ μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ και πολλοί άλλοι καλώς κακώς δεν τρώμε τον παπά !
Χάλασες μέσα σου φίλε και απέχεις πολύ από αυτό που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ. Αλήθεια και λεβεντιά σε όλα τα επίπεδα σε ξεπερνούν δυστηχώς.
Δεν σε αδικώ ... έτσι και αλλιώς αυτή η δουλειά θα ήταν δύσκολη για τους περισσότερους ...
Ο ΠΑΟΚ για αυτό ακριβώς τον λόγο χρειάζεται πλέον μεγάλο προπονητή ... αποδεδειγμένα και όχι μαθητή στις πλάτες μας
Πρέπει να παραιτηθείς γιατί δυστηχώς θα δεχτείς μεγάλη πίεση από τον κόσμο και ίσως να γίνει σε βαθμό άδικο που δεν το αξίζεις ! Ο ΠΑΟΚ όμως έτσι είναι ...
μην μπω σε αγωνιστικά ... δεν έχει πλέον νοημα ... τα έχεις κάνει όλα πουτάνα ... !
Το ξέρω πως είσαι καλό παιδί και γνήσιο παοκτσάκι άλλα όπως φαίνεται από τις πράξεις σου δεν έχεις την δυνατότητα και την εμπειρία να διαχειριστείς τέτοιο μεγάλο καράβι στο μεταβατικό στάδιο που το βρήκες !
Με το φθηνό μάρκετινγκ μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ και πολλοί άλλοι καλώς κακώς δεν τρώμε τον παπά !
Χάλασες μέσα σου φίλε και απέχεις πολύ από αυτό που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ. Αλήθεια και λεβεντιά σε όλα τα επίπεδα σε ξεπερνούν δυστηχώς.
Δεν σε αδικώ ... έτσι και αλλιώς αυτή η δουλειά θα ήταν δύσκολη για τους περισσότερους ...
Ο ΠΑΟΚ για αυτό ακριβώς τον λόγο χρειάζεται πλέον μεγάλο προπονητή ... αποδεδειγμένα και όχι μαθητή στις πλάτες μας
Πρέπει να παραιτηθείς γιατί δυστηχώς θα δεχτείς μεγάλη πίεση από τον κόσμο και ίσως να γίνει σε βαθμό άδικο που δεν το αξίζεις ! Ο ΠΑΟΚ όμως έτσι είναι ...
μην μπω σε αγωνιστικά ... δεν έχει πλέον νοημα ... τα έχεις κάνει όλα πουτάνα ... !
- navigator11
Σεβαστή η άναγνωσή σου του θέματος Γκαρσία.Κανείς απ'τους κράζοντες υπέρ του παίχτη δεν απαίτησε να αγωνίζεται σώνει και καλά.Πιστεύεις πως ο ίδιος ο Γκαρσία δεν το αξιώνει;Το χέρι μου στη φωτιά,αν υποχρεωνόμουν να βάλω πάντως μεταξύ των 2 σεναρίων,θα το έβαζα υπέρ της αξίωσής του να αγωνίζεται σε όποια κατάσταση κι αν είναι.Δικαιολογημένα - αδικαιολόγητα δε με απασχολεί.Οπότε,μπορώ κι εγώ απ'την άλλη να σου πω πως ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις για να πάρει τις διαστάσεις, που πήρε το θέμα του,και να επανακτήσει τον αγωνιστικό ρόλο,που νοιώθει πως δικαιούται,κολλώντας στον τοίχο διοίκηση και προπονητή.Σου δίνω μια διάσταση,που,χωρίς να μπορώ να την αποδείξω εννοείται,δε φρονώ πως είναι επιβοηθητική για τη βελτίωση του κλίματος στην ομάδα.hitman έγραψε:Η διοικητική στήριξη στον προπονητή ζημιώνει αποδεδειγμένα τον ΠΑΟΚ, ενώ η έκφραση του λαού υπέρ του ΠΑΜΠΛΟ είναι απλώς θέμα ηθικό.navigator11 έγραψε:
Βρε μια χαρά για το Μεντράνο,να φύγει.Απλά θέλω να ξέρω αν η διοικητική στήριξη του δώνη αποτελεί ρωγμή της πρακτικής "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" ενώ η οπαδική του γκαρσία φερ'ειπείν με τον τρόπο που εξεδηλώθη χθές ή εκδηλωθήσεται το Σάββατο ΤΣΟΥΚΟΥ.
Κανείς από όσους στήριξαν τον ΠΑΜΠΛΟ, ακόμη και αυτοί που χθες βρέθηκαν στην Τούμπα, δεν απαίτησε ο Γκαρσία να αγωνίζεται ντε και καλά. Ήταν αυθόρμητη αντίδραση σε μια ύπουλη τακτική εις βάρος του παίκτη, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων ( ευθεία σύγκρουση μεγάλης μερίδας οπαδών με τη διοίκηση κλπ ). Η παραμονή του ΠΑΜΠΛΟ ήταν απαραίτητη για να διατηρηθεί η όποια ομοψυχία απέμεινε και να αποφευχθούν τα χειρότερα. ΑΡΑ η αντίδραση του κόσμου στο θέμα Γκαρσία ΕΝΙΣΧΥΕΙ το "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 04 Φεβ 2013, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντε εμεινε ο γκαρσια δωνακο.να φυγεις εσυ τωρα.να ερθει κανενας προπονητης σαν τον καπαρος να γουσταρουμε.
Απο την δεύτερη μερα κράξιμο θα φάει και αυτος στα φόρουμ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Asimos έγραψε:Α, ρε φουκαρά Δώνη.
Κλαρίνο στο χορτάρι, κλαρίνο και στα αποδυτήρια.

Navi,navigator11 έγραψε:Σεβαστή η άναγνωσή σου του θέματος Γκαρσία.Κανείς απ'τους κράζοντες υπέρ του παίχτη δεν απαίτησε να αγωνίζεται σώνει και καλά.Πιστεύεις πως ο ίδιος ο Γκαρσία δεν το αξιώνει;Το χέρι μου στη φωτιά,αν υποχρεωνόμουν να βάλω πάντως μεταξύ των 2 σεναρίων,θα το έβαζα υπέρ της αξίωσής του να αγωνίζεται σε όποια κατάσταση κι αν είναι.Δικαιολογημένα - αδικαιολόγητα δε με απασχολεί.Οπότε,μπορώ κι εγώ απ'την άλλη να σου πω πως ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις για να πάρει τις διαστάσεις, που πήρε το θέμα του,και να επανακτήσει τον αγωνιστικό ρόλο,που νοιώθει πως δικαιούται,κολλώντας στον τοίχο διοίκηση και προπονητή.Σου δίνω μια διάσταση,που,χωρίς να μπορώ να την αποδείξω εννοείται,δε φρονώ πως είναι επιβοηθητική για τη βελτίωση του κλίματος στην ομάδα.hitman έγραψε:Η διοικητική στήριξη στον προπονητή ζημιώνει αποδεδειγμένα τον ΠΑΟΚ, ενώ η έκφραση του λαού υπέρ του ΠΑΜΠΛΟ είναι απλώς θέμα ηθικό.navigator11 έγραψε:
με όλο το συμπάθειο αδελφέ στην απάντηση/αντεπιχείρημα σου υπάρχει μία λέξη που ακυρώνει αυτά που λες
ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις
επειδή ξέρουμε εδώ και 5 χρόνια ότι ο Γκαρσία δεν είναι π@@στης και ότι έχει να πεί το λέει στα ίσια
και επειδή το ένστικτο της μάζας δεν ξεγελιέται εύκολα, γιαυτό ο χαμός υπέρ του.
Βέβαια είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο Γκαρσία μπορεί να λειτούργησε ύπουλα αλλά ανάμεσα σε ΓΔ/ΖΒ και Γκαρσία νομίζω οι μέχρι τώρα συμπεριφορές και πράξεις τους μιλάνε μόνες τους για το ποιός θα μπορούσε να λειτουργήσει ύπουλα.
Καλώς το θέτεις, κουβεντα κάνουμε...για κανέναν δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, παρά μόνο για τον εαυτό σου ( κι αυτό όχι πάντα ). Οποιοσδήποτε εκμεταλλεύεται μια κατάσταση εγωιστικά πράττει λάθος.navigator11 έγραψε:Σεβαστή η άναγνωσή σου του θέματος Γκαρσία.Μπορώ κι εγώ απ'την άλλη να σου πω πως ο παίχτης,γνωρίζοντας τι θα κινητοποιούσε οπαδικά μια απειλή αποχώρησής του,πίεσε ύπουλα τις καταστάσεις για να πάρει τις διαστάσεις, που πήρε το θέμα του,και να επανακτήσει τον αγωνιστικό ρόλο,που νοιώθει πως δικαιούται,κολλώντας στον τοίχο διοίκηση και προπονητή.Σου δίνω μια διάσταση,που,χωρίς να μπορώ να την αποδείξω εννοείται,δε φρονώ πως είναι επιβοηθητική για τη βελτίωση του κλίματος στην ομάδα.hitman έγραψε:Η διοικητική στήριξη στον προπονητή ζημιώνει αποδεδειγμένα τον ΠΑΟΚ, ενώ η έκφραση του λαού υπέρ του ΠΑΜΠΛΟ είναι απλώς θέμα ηθικό.navigator11 έγραψε:
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πίεζε ένας παίκτης κατ' αυτόν τον τρόπο. Με πείθει όμως ( ιδία δε στη συγκεκριμένη περίπτωση ) περισσότερο το αντίθετο.
Ο Δώνης παραδέχθηκε χθες ότι δε νιώθει καμία πίεση. Σε συνδυασμό και με την έμπρακτη στήριξη ( ιδίως μεταγραφικά ), με πείθει περισσότερο ότι αυτός, εκμεταλλευόμενος τη σιγουριά που του παρέχεται, δε δέχθηκε να βάλει νερό στο κρασί του εξ αρχής, έστω φερόμενος πιο διπλωματικά στον Πάμπλο, ώστε να λήξει εν τη γενέσει της η κατάσταση αυτή.
Ίσα ίσα, αν φερόταν με κομψό τρόπο στον Πάμπλο, θα φαινόταν αν ο παίχτης έχει παράλογες απαιτήσεις όσον αφορά στην αγωνιστική συμμετοχή του. Προς Θεού δεν είμαι της άποψης ότι ο Πάμπλο πρέπει να παίζει υποχρεωτικά, ούτε θα του έδινα δίκιο αν το απαιτούσε.
Εν τέλει ο προπονητής σε τέτοιες ομάδες και με τέτοιους παίκτες πρέπει να έχει ικανότητα σωστού χειρισμού τους: ούτε να ικανοποιεί κάθε παράλογη απαίτησή τους, ούτε και να τους κοντράρει άσχημα.
Επαναλαμβάνω, με πείθει η εκδοχή ότι ο Δώνης κόντραρε άκομψα και άσχημα τον Πάμπλο.
- navigator11
Μακάρι να λήξει ουσιαστικά το θέμα κι από εδώ και πέρα να εξομαλυνθεί η κατάσταση γενικότερα,με καλύτερη αγωνιστική παρουσία και αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ.Νομίζω αυτό επιζητούμε άπαντες.Με ή χωρίς Γκαρσία στο αρχικό σχήμα.Το ότι πάντως ο Γκαρσία είναι εγωϊστής στο θέμα αγωνίζεσθαι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.Και όταν δεν παίζει,τυχαίνει να δημιουργείται αναστάτωση.Η περίφημη ... ζαλάδα του επί Μπερέττα λχ δε μάθαμε αν είχε κάποια βάση στην αλήθεια ή επρόκειτο περί αστικού μύθου.