Οι ψηλοί τους δηλαδή μαμαν και δέρνουν.Ενδιαφέρον..palok έγραψε:, πρώτοι στα rebounds, 2οι στα blocks,
Μαλακισμένα και τσογλάνια υπάρχουν παντού. Αχρείαστα όσα έγραψες όταν αναφέρεσαι σε μια πόλη οπού τα 2/3 είναι ΠΑΟΚ.jojario έγραψε:κερδιστε απλα και ομορφα . μη σε πω και με 30 ποντους διαφορα.
α και τα χαιρετισματα μου στα μ.λ.κισμεν. εκει στη δραμα που βγαζουν και γλωσσα οταν παιζουμε εκει. τσογλανια.
![]()
![]()
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μαλακισμένα και τσογλάνια υπάρχουν παντού. Αχρείαστα όσα έγραψες όταν αναφέρεσαι σε μια πόλη οπού τα 2/3 είναι ΠΑΟΚ.jojario έγραψε:κερδιστε απλα και ομορφα . μη σε πω και με 30 ποντους διαφορα.
α και τα χαιρετισματα μου στα μ.λ.κισμεν. εκει στη δραμα που βγαζουν και γλωσσα οταν παιζουμε εκει. τσογλανια.
![]()
![]()
Δεν συμφωνω ο καοδ ειναι πολυ κακος,υπαρχει λογος που αλλαξε προπονητη.palok έγραψε:πολύ δύσκολο must-win match με μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ και νέο προπονητή στον πάγκο.
πολύ καλή επίθεση (4η στην Α1) πρώτοι σε βολές, πρώτοι στα rebounds, 2οι στα blocks, καλύτεροι στις ασσιστ και στα κλεψίματα από εμάς με το 5ο ranking στην Α1. Το μόνο παρατράγουδο είναι οτι είναι τελευταίοι στα τρίποντα.
ναι αυτή η ομάδα έχει ένα βαθμό πάνω από την Καβάλα! ρε Καλάφα, ρε Καλάφα...
PS: το Σάββατο μέσα στην έδρα τους φάγανε 25 πόντους στην παράταση χάνοντας τελικά με το εκκωφαντικό 88-101...
3 Δραμινοί μαζί (V-olakiotis PAOK_NORTH_ARMY ARMY).V-olakiotis έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μαλακισμένα και τσογλάνια υπάρχουν παντού. Αχρείαστα όσα έγραψες όταν αναφέρεσαι σε μια πόλη οπού τα 2/3 είναι ΠΑΟΚ.jojario έγραψε:κερδιστε απλα και ομορφα . μη σε πω και με 30 ποντους διαφορα.
![]()
![]()
Σωστή η επισήμανση για τη Δράμα αδελφέ!
Παρά την τηλεοπτική κάλυψη, όσοι μπορείτε πάτε στο παιχνίδι, το αξίζουν οι παίκτες και ο κόουτς...
δεν εβλεπα την ίδια ευαισθησία όταν διαβαζα αναλογα ποστ για την Λάρισα και για τα αλλα αποκαλούμενα "χωριά"....ARMY έγραψε:3 Δραμινοί μαζί (V-olakiotis PAOK_NORTH_ARMY ARMY).
Μην λέτε μ@λ@κίες για τη Δράμα και τους Δραμινούς. Θα έχει μπανάκι
: