Γιώργος Δώνης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Δώνης
arrwstos έγραψε:Αν εσύ sick κατάλαβες μετά από τόσες σελίδες του τόπικ ότι είμαστε εμπαθείς με το Δώνη, κάτι δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά. No offence. Μπορεί να μην έχεις τόσο δυνατή μνήμη, αλλά είναι γεγονός ότι οι περοσσότεροι που κράζουμε ασύστολα, πλέον, τον Δώνη, όταν πρωτοήρθε τον στηρίζαμε. Αυτή η ρήξη ήρθε στην πορεία και εξελίχθηκε σταδιακά, για πολλούς λόγους τους οποίους αναφέραμε ξανά και ξανά και ξανά και ΔΕΝ θέλεις να κατανοήσεις, κατά πως φαίνεται. Δεν θα καταμετρήσω πάλι τους λόγους, γιατί θα κουράσω. Τα έχουμε πει, όποιος θέλει ανοίγει τα μάτια του και βλέπει.
ΔΕΝ φταίει μόνο ο Δώνης. Προφανώς. Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω όσους τον στηρίζετε σε ποιό όνειρο ακριβώς είδατε να τα ρίχνουμε όλα στον Δώνη. Είναι πράγματι άξιο απορίας να λέτε πως τον κατηγορούμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα να ειρωνεύεστε για την χρήση της λέξης τρόικα που είναι σαφώς λογοπαίγνιο (ίσως και άστοχο να προσθέσω εγώ) και "δείχνει" πέρα από τον Γιώργο Δώνη και ΖΒ καθώς και ΓΧ.
ΥΓ. Στην προσπάθεια για την ιπποτική υπεράσπιση του ΓΔ, καθώς θεωρείται από πολλούς η απαίτηση να φύγει ο ένας εκ των υπεθύνων για τα αγωνιστικά χάλια του ΠΑΟΚ "άνανδρο πέσιμο", γράφονται ασυνάρτητα πράγματα. Δεν είδα επί της ουσίας αιτιολόγηση για αυτό το κίνημα υπεράσπισης.
ΥΓ2. Για να απαντήσω στον ίδιο τόνο με τον δικό σου που θίγει ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα.
Δεν κατάλβες το νόημα αυτών που είπα, οπότε καλή καρδιά, φέρτε όποιον προπονητή θέλετε να μας πάει ΤσουΛου να μας πάρει και το κύπελο. Καλή καρδιά.
Μια ερωτηση Sick....
Πιστευεις οτι με τον συγκεκριμενο στο τιμονι της ομαδας οι δυο αυτοι στοχοι ειναι εφικτοι ?
Πιστευεις οτι με τον συγκεκριμενο στο τιμονι της ομαδας οι δυο αυτοι στοχοι ειναι εφικτοι ?
shark4 έγραψε:+ 1926 hitmanRoMaN έγραψε:Πού καταλήγουμε, όμως..;![]()
το όριεντ εξπρές μπορεί να συνεχίσει αλλού την πορεία του...
με κατεύθυνση είτε παρίσι,είτε κωνσταντινούπολη,είτε στην μογγολία.
Να σφυρίξει γρήγορα μόνο .το κάρβουνο για την διαδρομή κερασμένο από τον Ιβάν
Ρε συ sick, αν θέλεις εξήγησέ μου το νόημα όσων είπες να καταλάβω και να απαντήσω σε νέα βάση.
Mε τη λογική του στηρίζω το θεσμό, θα έπρεπε να μείνει το Σεπτέμβρη του 2007 ο Παράσχος και
ο Σάντος (με την πείρα και την οργανωτικότητα του) δεν έπρεπε να έρθει ποτε.
Εκεί όλα καλά;
Και είπαμε ο Σάντος τα οργάνωσε, οι υπόλοιποι εκτελούσαν, δεν υπήρχε το ΖΖ-τοπ και τετοια, όπως αποδείχτηκε.
ο Σάντος (με την πείρα και την οργανωτικότητα του) δεν έπρεπε να έρθει ποτε.
Εκεί όλα καλά;
Και είπαμε ο Σάντος τα οργάνωσε, οι υπόλοιποι εκτελούσαν, δεν υπήρχε το ΖΖ-τοπ και τετοια, όπως αποδείχτηκε.
Ξεχνας και τον Μπερετα...Ο οποιος ξεκινησε προετοιμασια και δεν επαιξε ποτε επισημο παιχνιδι .... Μεγαλυτερη ασελγεια επι του θεσμου δεν μπορει να υπαρξει....
Και μια ερωτηση γενικου ενδιαφεροντος....
Αυτο το" φταινε και οι αλλοι" δεν το καταλαβαινω....
Εγω θα εβλεπα μεριδιο ευθυνης στους αλλους και πιο ειδικα στην εκαστοτε διοικηση , αν :
- αφηνανε τους παικτες απληρωτους
- αφηνανε τον προπονητη και το τημ του απληρωτο
- δεν ειχε γηπεδο η ομαδα και εψαχνε δεξια και αριστερα
- δεν του κανανε μεταγραφες
- του αποψιλωναν την ομαδα
- τον εβριζε εν χορω το γηπεδο και δεν τον στηριζαν
- οι παικτες καθε τρεις και λιγο εκαναν προσφυγες , απεργιες και τα συναφη
- εψαχναν τον εκαστοτε προεδρο να το εκθεσουν τα προβληματα και αυτος ηταν εξαφανισμενος
- δημιουργουσαν προβληματα οι παικτες και η διοικηση ηταν απουσα
- αλλα του ειχαν πει στην αρχη της συνεργασιας τους και αλλα εβρισκε .... Ηταν δηλαδη αναξιοπιστοι απεναντι του...
Καθως και αρκετα ακομα.... Και οσο και να τα χωνουμε στον Βρυζα και αυτος οσο καιρο ηταν στο τιμονι της ομαδας σταθηκε διπλα στον ΓΔ και μονο προβληματα δεν του δημιουργησε .... Πολλω δε μαλλον ο Ιβαν....

Εγω θα εβλεπα μεριδιο ευθυνης στους αλλους και πιο ειδικα στην εκαστοτε διοικηση , αν :
- εψαχναν τον εκαστοτε προεδρο να το εκθεσουν τα προβληματα και αυτος ηταν εξαφανισμενος
- αλλα του ειχαν πει στην αρχη της συνεργασιας τους και αλλα εβρισκε .... Ηταν δηλαδη αναξιοπιστοι απεναντι του...
Καθως και αρκετα ακομα.... Και οσο και να τα χωνουμε στον Βρυζα και αυτος οσο καιρο ηταν στο τιμονι της ομαδας σταθηκε διπλα στον ΓΔ και μονο προβληματα δεν του δημιουργησε .... Πολλω δε μαλλον ο Ιβαν....
- Paok_eisai_4
το θεμα ειναι οτι ο σαντος με πολυ καλο υλικο τοτε μπορουσε να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο και να δοκιμασει το 4-4-2 γτι μπορουσε να του βγει ΤΟΤΕ...αλλα πονουσαν τα ματια μας γιατι δεν βλεπαμε ποδοσφαιρο γιατι επαιζε πολυ σφιχτα ενω θα μπορουσε να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο με το υλικο που ειχε...ειχαμε εναν αντελινο που λιγο μας εφτιαχνε τα ματια....τωρα με το υλικο που εχει ο δωνης δεν μπορουσε με τιποτα να παιξει 4-4-2 με τετοιους παιχτες που εχει..αλλα ειναι εγωισταρος και ξεροκεφαλος κι ηθελε να αποδειξει οτι εχει τις γνωσεις να δωσει καλο ποδοσφαιρο μ αυτο το υλικο στον κοσμο του ΠΑΟΚ....αμ δε!!τωρα πολυ απλα δεν εχει ενα πλανο και τα εχει ανακατεψει ολα!!!
Μα ο Σάντος είχε ένα πλάνο.
Ασχημο ομορφο ήταν ενα πλανο.
Ο τρικυμίας τι έχει...
Εδώ ρε συ πλακωνόταν με τον μαυρούκο και μετά τον ξελάσπωνε και αγκαλιάζονταν...
Ασχημο ομορφο ήταν ενα πλανο.
Ο τρικυμίας τι έχει...
Εδώ ρε συ πλακωνόταν με τον μαυρούκο και μετά τον ξελάσπωνε και αγκαλιάζονταν...
shark4 έγραψε:Ξεχνας και τον Μπερετα...Ο οποιος ξεκινησε προετοιμασια και δεν επαιξε ποτε επισημο παιχνιδι .... Μεγαλυτερη ασελγεια επι του θεσμου δεν μπορει να υπαρξει....![]()
+ 1926
Και ποιά είναι η πλάκα;;;
Ότι ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι προπονητές αντιμετώπιζαν τέτοια προβλήματα, και ΟΛΟΙ έδειξαν έστω ένα θετικό στοιχείο!!!
Δυστυχως....οσο περναει ο καιρος....δεν βλεπω βελτιωση.Το αντιθετο θα ελεγα.
Παιγνιδι με τον Αστερα στην Τριπολη....ουτε φαση....
Παιγνιδι με την Ξανθη στην Τουμπα...τα ιδια...
Δευτερο ημιχρονο με τους ανυπαρκτους....μηδεν εις το πηλικο.
Δεν ξερω ποσες ευκαιριες ακομα θα του δωσει η διοικηση...Ισως ο Σαββιδης να τον πιστευει...τι να πω...
Δεν μπορω,ομως,πλεον,να κατηγορησω ολους οσους θελουν να φυγει αλλα,σορι παιδες..πολλοι το εχετε ξεφτιλισει και τον ξεφτιλιζετε και σαν ανθρωπο...Μη ξεχνατε πως ειναι ακομα προπονητης της ομαδας μας.
ΥΓ.Οσο για αυτο που κανουμε,για αλλη μια φορα,στην προσπαθεια μας να πεισουμε ο ενας τον αλλο για τις αποψεις μας περι προπονητων...καλο θα ηταν να το σταματησουμε γιατι για καθε ενα παραδειγμα της μιας "πλευρας",υπαρχει ενα αλλο της αλλης.
Παιγνιδι με τον Αστερα στην Τριπολη....ουτε φαση....
Παιγνιδι με την Ξανθη στην Τουμπα...τα ιδια...
Δευτερο ημιχρονο με τους ανυπαρκτους....μηδεν εις το πηλικο.
Δεν ξερω ποσες ευκαιριες ακομα θα του δωσει η διοικηση...Ισως ο Σαββιδης να τον πιστευει...τι να πω...
Δεν μπορω,ομως,πλεον,να κατηγορησω ολους οσους θελουν να φυγει αλλα,σορι παιδες..πολλοι το εχετε ξεφτιλισει και τον ξεφτιλιζετε και σαν ανθρωπο...Μη ξεχνατε πως ειναι ακομα προπονητης της ομαδας μας.
ΥΓ.Οσο για αυτο που κανουμε,για αλλη μια φορα,στην προσπαθεια μας να πεισουμε ο ενας τον αλλο για τις αποψεις μας περι προπονητων...καλο θα ηταν να το σταματησουμε γιατι για καθε ενα παραδειγμα της μιας "πλευρας",υπαρχει ενα αλλο της αλλης.
- kataramenos5
Εγω λεω να κουλάρουμε λίγο και να εμπιστευτούμε το φύλαρχ... εε τον ιδιοκτήτη ηθελα να πώ.
Και κάποιος να σβήσει το καζάνι.
Και κάποιος να σβήσει το καζάνι.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
zissos έγραψε:Ο Δώνης μέσα στο μυαλό του, μπορεί και να νομίζει ότι μας κάνει και χάρη που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Το ότι βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπάτι για να εδραιωθεί προπονητικά στις μεγάλες ομάδες, το ότι πρώτα βάζει την δημόσια προβολή του και τα PR και μετά τον ΠΑΟΚ είναι πράγματα αδιαμφισβήτητα. Από την στιγμή που τον έφερε ο Βρύζας, έχει αυτό το υφάκι το μπλαζέ και καλά ότι μην με πρήζετε, εγώ είμαι προπονηταράς, τραβάτε βγάλτε πτυχία προπονητή και μετά να μιλήσετε για μένα, εγώ έχω κάνει στην Αγγλία, εγώ έχω όραμα, εγώ και οι συνεργάτες μου, οι παίχτες δεν κάνουν, εγώ έχω πλάνο, εγώ δουλεύω σε ένα σύστημα, εγώ έχω πετύχει στην Αθήνα, εγώ ξέρω τι πρέπει να γίνει, εγώ αποφάσισα έτσι αλλά φταίνε οι παίχτες που δεν μπορούν, έλα μωρέ ποιο Europa τώρα εμας μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, φταίει ο αμυντικός, φταίει ο επιθετικός, φταίει ο χαφ, φταίει ο αέρας, το γκαζόν ,ο καιρός, οι τρεις, ο χατζηπετρής κλπ κλπ. Ένα ματς πήγαμε να χαρούμε φέτος και αυτό το τίναξε στον αέρα με τα καραγκιοζιλίκια του που καταλήξανε σε κωλοτούμπες και γλωσσόφιλα με τον καραφλοκόρακα Κάκο, αφήνει παίχτες να σακατεύονται παίζοντας με θλάση σε τελειωμένα παιχνίδια, έχει κάνει άξιους και ικανότατους παίχτες να φαίνονται σαν άμπαλοι, μικραίνει την ομάδα μέρα με την μέρα, έχει χάσει τα αποδυτήρια, κάνει δουλειές με συγκεκριμένους μάνατζερ, στέλνει δανεικούς εδώ και εκεί το μέλλον της ομάδας, αποδομεί ότι καλό έχει φτιαχτεί εδώ και 4-5 χρόνια ενώ έχει πατσαβουριάσει το μέταλλο ξεφτιλίζοντας τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο. Καθημερινά βλέπουμε την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ αβάντα από το μετρόπολις, τα αθηναικά σάιτ, το κρατικό ραδιόφωνο, το Σκάι, το γκολ, την σπορντέη, την νόβα...
Εγώ πιστεύω ότι από την πρώτη στιγμή το συμβόλαιο του Δώνη, φτιάχτηκε για να σπάσει. Πείτε με όπως θέλετε, εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι είναι εντεταλμένος και σε συνεργασία με αυτούς που τον φέρανε σκοπεύει μόνο στην κονόμα και στην απόλυση, καθώς ήδη έχει κανονίσει για την επόμενη συνεργασία του (μια ομάδα που για να περάσει ο καιρός μέχρι την απόλυση, παίρνει για προπονητή όποιον νάναι) στην αγαπημένη του Αθήνα που τόσο τον εκτιμά και τον σέβεται, όπως δεν έχει παραλείψει να μας το πει και ο ίδιος πολλάκις.
Πρέπει να παραδεχτώ ότι το έχει παίξει πολύ έξυπνα το όλο παιχνίδι. Σου λέει "με απολύεις? κονομάω", "δεν με απολύεις? κονομάω και κάνω και τον καμπόσο σαν προπονητής του ΠΑΟΚ διαλύοντας και ότι προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι" και μετά την απόλυση "με έφαγε ο Γκαρσία, με έφαγαν οι οπαδοί, δεν με στήριξε η διοίκηση,δεν πρόλαβα να εφαρμόσω το πλάνο μου, δεν είχα τα εφόδια για να κάνω αυτό που θέλω, ζήτησα τον Σκόνδρα και δεν μου τον πήρανε" και μπουρου μπούρου μπούρου από τον πολυλογά, ανίκανο, φαντασμένο και αδικαιολόγητα φιλόδοξο Γιώργο Δώνη
ενας ξαδερφος μου που κατεβηκε τωρα απ΄την Πινδο με ρωτησε γιατι τρωγομαστε για τον Δωνη.
του εδωσα να διαβασει το ποστ σου και τελος...τα ειπες ΟΛΑ,ειδικα για την απολυση...
- agamemnwnas
Απο την 1η στιγμη δεν τον ηθελα στην ομαδα αλλα ποτε δεν ειπα τπτ.Για μενα το καλυτερο ειναι να αλλαξουμε προπονητη χθες αλλα ο Δωνης να μεινει στην ομαδα κ να τον στειλουν στην κ12 αν υπαρχει.Αφου του αρεσει να δουλευει με νεους ας τον στειλουν εκει.Το εχει κανει με μεγαλη επιτυχεια ο Zamparini στο παρελθον στην Palermo με τον Guidolin.Του ειχε κανει 3ετες συμβολαιο κ τον εδιωξε κρατωντας τον 4 φορες μεσα σε αυτα τα 3 χρονια.Αν δεν αρεσει η νεα θεση στον Δωνη ας φυγει μονος του μετα.
Είναι πάντως γαμάτο για το ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚ και να ανοίξεις να διαβάσεις, στην τελευταία σελίδα θα υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια μπιχτή για τον Δώνη..!
Τόπικ Ζήση:
Τόπικ Σάλπι: (καλά εδώ όλη η σελίδα για Δώνη μιλάει)
Τόπικ Κλάους:
Τόπικ Κυπέλου (!):
Τόπικ Κατσικά
κλπ κλπ...
ΟΚ Προπονητής είναι, παντού κολλάει...
Αλλά εδώ μιλάμε για το φαινόμενο της πεταλούδας, που πάντα φτάνει στον Σερ...
Τόπικ Ζήση:
guardian4 έγραψε:No garcia no Party Ζηση . Να ξες.
Και οταν φυγει ο δωνακος θα σας τραβηξει σαν ρουφιχτρα ολους.
Κριμα να σβηστει η προσφορα σου για τον Δωνη
Τόπικ Σάλπι: (καλά εδώ όλη η σελίδα για Δώνη μιλάει)
hitman έγραψε:ΓΔ: "Δημητράκη, μη σε ξαναδώ να οπισθοχωρείς...μόνο μπροστά.....θέλω να βλέπω έναν ΠΑΟΚ Ατρόμητο!!!"
true story
Τόπικ Κλάους:
xrictoforoc έγραψε:Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν συμμετέχει στο υπόλοιπο παιχνίδι,αλλά μόνο στις τελικές προσπάθειες.
Αυτό φτιάχντεται με πλάνο από προπονητή βέβαια και τις ανάλογες οδηγίες-κατευθήνσεις στον παίκτη,κάτι που προφανώς δεν περιμένουμε από τον sir.
sourme
Δεν το έκανε γιατί είναι ΠΑΟΚ.
Τόπικ Κυπέλου (!):
hitman έγραψε:jibbie έγραψε:hitman έγραψε:ΑΝ δεν αντιμετωπίσουμε "παρόμοια προβλήματα" πιστεύω θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στην επόμενη φάση...
ε κοιτα, καποιες φορες βρισκουμε λυση, αλλες παλι οχι
Και όταν δε βρίσκουμε λύση, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο φθηνό μάρκετινγκ
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη για το οφφ-τοπικ, αλλά έχουμε πλέον ατάκες για την επόμενη 10ετία.
Τόπικ Κατσικά
teod1980 έγραψε:όσο δουλεύει με τον κατσε, άλλο τοσο δουλευει με τον κατσικα ο δώνης....
Ποιος θα πρπει να πει στον 18χρονο να παει να κοψει τη γρηγορη εκτελεση φαουλ στο κεντρο, απο την οποια τρωμε γκολ...
Ποιος θα πει στον κατσικά που να παει στα τελετυαια λεπτα που μπαινει αλλαγη
κλπ κλπ...
ΟΚ Προπονητής είναι, παντού κολλάει...
Αλλά εδώ μιλάμε για το φαινόμενο της πεταλούδας, που πάντα φτάνει στον Σερ...