Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εποχές παλιές μυρίζομαι να έρχονται με άδειο γήπεδο.

Ιβαν.....αν δε προσέξεις όσα λεφτα και να βάλεις ......βλέπω να έχεις την τύχη κάποιων άλλων.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Προς την τριανδρία και τους υποστηρικτές της: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ. Πάνω από τον Πάμπλο και το καθένα από εμάς αλλά πρώτα απ όλα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ και τα συμφέροντά σας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δε μπορει θα βλεπουμε ομαδικα ονειρο....ρε ιβαν πλακα μας εκανες στις συνεντευξεις τυπου....αυτα μας εταξες
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Α ρε γαμωτο... τζαμπα χαρηκα.

1.Μαγκες, τερμα το αστειο με τον Γκαρσια με ξανθη. Η διαχειριση του Γκαρσια σ αυτο το παιχνιδι εκθετει τον Δωνη και οχι τον Παυλαρα. ΤΕΛΟΣ.

2.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

3. Δωνη ουστ ρε
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά χαλαρώστε... Υπερβάλουμε λίγο! Είπαμε, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά όχι και να λέμε βαρύγδουπες κουβέντες τύπου "από 'δω και πέρα θα 'μαστε απέναντί σας"... Απέναντι που; Στον ΠΑΟΚ;

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Δευ 04 Φεβ 2013, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Οπως πολύ σωστά έγραψε ο Μοικάνος πιο πριν....

Οδέυουν προς πλήρη ρήξη με το Οπαδικό Κινημα ΠΑΟΚ.

Και δυστυχώς θα μας βρουν όλους απέναντι τους.......η ρήξη που έρχετε.....αν δεν αλλάξουν μυαλό είναι τεράστια....και δυστυχώς βλέπω να γίνετε χαμός.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

DigitalFan έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε... Υπερβάλουμε λίγο! Είπαμε, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά όχι και να λέμε βαρύγδουπες κουβέντες τύπου "από 'δω και πέρα θα 'αστε απέναντί σας"... Απέναντι που; Στον ΠΑΟΚ;

Καποια στιγμή πρέπει να γίνουμε βαρύγδουποι και να σταματήσουμε να είμαστε γατάκια.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

DigitalFan έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε... Υπερβάλουμε λίγο! Είπαμε, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά όχι και να λέμε βαρύγδουπες κουβέντες τύπου "από 'δω και πέρα θα 'μαστε απέναντί σας"... Απέναντι που; Στον ΠΑΟΚ;

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ φίλε digital. Άλλοι είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ και ό,τι πρεσβεύει, αλλά δίπλα στις τσέπες τους.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε ψηφιακέ τί είναι ΠΑΟΚ;;;; οι φανέλες, η εταιρία, η διοίκηση, τί τι;;;;; Σε τί πάμε ενάντι δλδή;;;;;;;
ΠΑΟΚ είμαστε εμείς .... Μαγαζί χωρίς πελάτες γίνεται;;; Δεν γίνεται!!!!!
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

DigitalFan έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε... Υπερβάλουμε λίγο! Είπαμε, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά όχι και να λέμε βαρύγδουπες κουβέντες τύπου "από 'δω και πέρα θα 'μαστε απέναντί σας"... Απέναντι που; Στον ΠΑΟΚ;

Ο δώνης και οι συναυτώ είναι ο ΠΑΟΚ? απέναντι σ αυτους, όχι στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε συ ποιον ΠΑΟΚ καταλαβες ποιον πανε να χτυπησουν με το αδειασμα γκαρσια...μεσα απ τον παμπλο βλεπουν το χτυπημα απεναντι σε καθε αγνο ΠΑΟΚτζη....γιατι το κανουν μη με ρωτας αλλα το κανουν
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Argonaut, δεν το περίμενα και από εσένα, τον admin να... "φυτιλιάζεις" σε μια τέτοια στιγμή το κλίμα!
:? :? :?
Betonieras

Δημοσίευση από Betonieras »

Εχοντας διάρκειας αν κ φέτος μένω μόνιμα στο Λονδίνο κ το πήρα μονο κ μονο γιατι ειμαι ΠΑΟΚ κ στηρίζω την καψουρα μου το μονο που έχω να πω ειναι οτι σε περίπτωση παραμονής Δωνη κ αποπομπής η οτιδήποτε άλλο Γκαρσια εγω θα επιστρέψω το εισιτήριο μου στην ΠΑΕ μαζι με μια επιστολή διαμαρτυρίας. Κύριοι φτάνει αποτυχατε κ δε θέλετε να το καταλάβετε. Ζηση σ αγαπώ, σε εκτιμώ κ σε σέβομαι. Εχεις μια ευκαιρία να ξαναγίνεις στα ματια του ΠΑΟΚτση, πρόεδρος με @@, να εξιλεωθεις κ να μείνεις για παντα με + πρόσημο στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μην τη πετάς... ΑΡΔ και λοιποί αυλοκόλακες την κατάρα μου να χετε. Γιώργο Δωνη αν υπήρξε ποτε ΠΑΟΚτσης, οπως ακούστηκε, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. This is the end. Φτάνει. Η ιστορία του ΠΑΟΚ ποτε δε γράφτηκε ορθολογικά κ ο Γκαρσια ειναι κομμάτι της. Ισως το μεγαλύτερο μαζι με το Σαλπιγγιδη που βρίσκονται στην ομάδα αυτη τη στιγμη. Δε μπορείς να την αφήνεις έτσι στην άκρη... Φαίνεται πως είσαι απλα προπονητής αλλα σε καμία περίπτωση Τεχνικός,ηγέτης απο τον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας. Γιατι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αρκεί να κάνει καλη προπόνηση η έξυπνος στα συστηματα. Κατάλαβε το, αποδεικνύεσαι, κ μακάρι να μαι εγω λάθος, ΛΙΓΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Θέλω να δω τι θα γίνει στο επόμενο εντός έδρας έτσι και εχουν διώξει τον Παμπλο...........και φυσικά έχει μείνει ο Δώνης.

Πιο πολύ κόσμο θα έχει στη σουίτα παρά στο γήπεδο.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Μαγκες,
Σεβομαι τα λεφτα που εχει βαλει ο Ιβαν, τα λεφτα που θα βαλει, και σεβομαι το που ειμουν και το που ειμαι τωρα χαρις σε αυτον.
Σεβομαι και τον Βρυζα, και τον Ζαγορ, παρα τα οποια λαθη τους.

Ζητω απλα να φυγει ο Δωνης, και στην θεση του να παρουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.να ερθει καποιος σαν τον Μπολονι, σαν τον Σαντος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”